20 کتاب روانشناسی که خواندن آنها به همه توصیه می شود
در چند دههی اخیر دانش روانشناسی و به تبع آن مطالعهی کتاب روانشناسی در میان مردم طرفداران بسیاری پیدا کردهاست. زیرا علم روانشناسی میتواند به افراد کمک کند تا چرایی رفتار خود و اطرفیان خود را درک کنند. مطالعه کتاب روانشناسی می تواند چگونگی تغییر رفتار را نیز آموزش دهد. افراد مختلف با سطوح علمی متفاوت به منظور شناخت بهتر خود، توسعه فردی، بهبود زندگی و یادگیری چگونگی برخورد با مسائل و شرایط مختلف، اقدام به خرید کتاب روانشناسی می کنند. روانشناسی دارای شاخههای متفاوتی همچون روانشناسی سلامت، روانشناسی شخصیت، روانشناسی کودک، روانشناسی کار و... است که هر حوزه مخاطبان مخصوص خود را دارد. در ادامه مجموعهای از بهترین کتاب های روانشناسی از شاخههای مختلف معرفی شده است.
لیست بهترین کتاب های روانشناسی:
- انسان در جستجوی معنا
- اثر مرکب
- باشگاه پنج صبحی ها
- چگونه کمالگرا نباشیم؟
- تئوری انتخاب
- اصل گرایی
- نیمه تاریک وجود
- هنر شفاف اندیشیدن
- خودشناسی
- خرده عادت ها
- فرندز
- دلایل خوب برای احساسهای بد
- بی حد و مرز
- قله خودت را فتح کن
- مهار کمال گرایی
- چگونه حال خودمان را بهتر کنیم
- وقتی بدن نه میگوید
- موانع دلبستگی و صمیمیت
- شکوفایی پس از سوگواری
- قدرت خلق کسب و کار نوپا
انسان درجستجوی معنا یکی از بهترین کتاب های روانشناسی ویکتور فرانکل است که نخستین بار در سال 1946 یعنی تقریبا بلافاصله بعد از پایان جنگ جهانی دوم منتشر شد. او در بخش نخست این کتاب روانشناسی تجربیات هولآور و تاثیرگذارش را از سه سال حضور در اردوگاههای کار اجباری آشویتس و داخاتو نوشته و در بخش دوم، با استفاده از این تجربیات، نظریهی معناگرایی خود را شرح داده است. اما فرانکل مثل هر دانشمند دیگری، تا زمان حیاتش یعنی تا 46 سال بعد از آن، این کتاب روانشناسی را بازنگری کرد و با ویراستهای تازه دیدگاهش را گسترش داد و اصلاح کرد. او پنج سال پیش از مرگش در سال 1922 ویراست تازهای از کتاب منتشر کرد. ترجمه آخر این کتاب روانشناسی بر اساس همین نسخه آخر است که نسبت به نسخههای اولیه تفاوتهایی دارد.

اثر مرکب یکی از کتاب های انگیزشی است که بسیار دوست خواهید داشت. خواندن آن آسان و کاربردی است. این کتاب روانشناسی برای افراد معمولی نوشته شده است که فقط می خواهند کار، روابط یا وضعیت کلی خود را بهبود بخشند. این کتاب روانشناسی هیچ جادویی ندارد جز اقدام بر اعمال و عادات قدیمی. خواندن این کتاب روانشناسی برای هر کسی که میخواهد به سطح بالاتری از موفقیت برسد، ضروری است. دارن هاردی در کتاب خود به شما نشان می دهد که چگونه از قدرت اثر مرکب برای ایجاد موفقیت و زندگی خارق العادهای که می خواهید استفاده کنید. اثر مرکب استراتژی سازگاری با انتخاب های کوچک و هوشمندانه در طول زمان است که نتایج قابل توجهی را به همراه خواهد داشت. این اصل ساده و اساسی به شما کمک میکند موفقیت خود را چند برابر کنید، پیشرفت خود را دنبال کنید و به اهداف خود برسید. “کسب موفقیت سخت است. این فرآیند پرزحمت و گاهی اوقات حتی خستهکننده است. تبدیل شدن به فردی ثروتمند، تأثیرگذار و در سطح جهانی در زمینه کاری شما کند و دشوار است.» با این حال، شما از قبل دانش لازم برای موفقیت را دارید و به اطلاعات جدیدی نیاز ندارید. در عوض، شما باید رفتارها و عادات جدیدی ایجاد کنید که به سمت موفقیت باشد.
دنیایی که میخواهید در دسترس است، وجود دارد، واقعی است و میتوانید آن را به دست آورید. آن دنیای زیبا و منحصر به فرد متعلق به شماست به شرط آنکه بدانید خوشبختی موفقیت و سعادت را در سحرگاهان و میان سحرخیزان تقسیم میکنند. با داستان هیجانانگیز پیش رویتان، قهرمان درون خویش را پیروز میدان زندگی کنید. رموز موفقیتهای سحرگاهی را کشف کنید و به اعضای باشگاه سحرخیزان ملحق شوید .این کتاب روانشناسی جزء کتاب های انگیزشی و موفقیت میباشد و در این حوزه از بهترین کتاب های روانشناسی دهه اخیر میباشد.
استفان گایز ، نویسنده کتاب روانشناسی « چگونه کمالگرا نباشیم؟» سالهای بسیاری است که در زمینهی ارتقای راهکارهای رشد شخصی تحقیق کرده و با آمیختن این اصول با تجربیات زندگی خود توانسته است کتابهای موفقی در زمینهی روانشناسی شخصیت و خودباوری به نگارش درآورد . اولین کتاب او «خرده عادتها » ، با فروش سیصد هزار نسخه و ترجمه به 17 زبان زنده دنیا ، در لیست پرفروشترین کتابهای روانشناسی در سطح بینالمللی قرار گرفته است و «چگونه کمالگرا نباشیم ؟ » همچنان در صدر بهترین کتاب های روانشناسی در سراسر دنیا قرار دارد. استفان گایز برخلاف روشهای انگیزشی و کوتاه مدتی که سالهاست شنیدهایم ، عمل را مبنای رشد و حرکت به جلو میداند و نه صرفا احساس و انگیزه را. خرده عادتها راهکاری است که برای مقابله با کمالگرایی به کار میگیریم و معمولگرایی چارهایست برای ترس از ارتکاب اشتباه ، نیاز به تایید دیگران ، و اعتماد به نفس پایین. چرا که توهم کمالگرا بودن ، و در نظر گرفتن اهدافی بزرگ ، شما را از برداشتن حتی یک قدم کوچک به سمت هدفتان خواهد ترساند.
این کتاب روانشناسی یک ازبهترین کتاب های روانشناسی درباره اهمیت روابط خوب در یک زندگی موفق نگاشته شده است. در این کتاب روانشانسی میخواهم بیان کنم که به غیر از بیماری، فقر، عوارض ناشی از کهنسالی که ما درگیر آن هستیم مشکلات و مصائب اصلی و مهم بشر از جمله خشونت، جرم و جنایت، بدرفتاری با کودکان، سوء رفتار نسبت به همسر، مصرف الکل و اعتیاد به مواد مخدر، افزایش روابط جنسی بدون عشق و بلوغ زودرس و ناهنجاریهای خانوادگی نیز از روابط ناراضی کننده و ناخوشایند نشات میگیرد. این کتاب چگونگی رخ دادن این وقایع را شرح میدهد و به ما میگوید که چه کاری انجام دهیم تا بتوانیم با یکدیگر روابط بهتری داشته باشیم. هنگام خواندن این کتاب متوجه خواهید شد که من به جای استفاده از کلمه «رابطه» از اصطلاح «روابط رضایتبخش » استفاده کردهام. من هیچ تفاوتی بین این دو نمیبینم. پیشنهاد میکنم حتما این کتاب را که در شاخه روانشناسی سلامت می باشد را مطالعه نمایید.
در این کتاب روانشناسی اصلگرایی فراتر از راهبردهای مدیریت زمان یا تکنیکهای بهرهوری بیشتر است. روش بایستهگرا به معنای زندگی آگاهانه است، نه بر پایه آنچه پیشفرض ماست. فرد بایستهگرا بهجای اینکه تصمیمهای واکنشی بگیرد، آگاهانه موارد اندکشمار حیاتی را از موارد پرشمار کماهمیت متمایز میکند، آنچه را غیرضروری است حذف میکند و سپس موانع را از میان برمیدارد تا کارهای اساسی و ضروری مسیری هموار داشته باشند. بهعبارت دیگر، اصلگرایی رویکردی منضبط و سامانمند برای تعیین بیشینه خدمت و تلاشمان و سپس اجرای تقریباً بیزحمت آنهاست. این روش وادارمان میکند با دقت بیشتر و با تعیین معیارهای دقیقتر آنچه را بایسته است انتخاب کنیم و با برنامهریزی به دنبال کارهای کمتری باشیم که به ما قدرت میدهند کنترل انتخابهایمان را در دست بگیریم و تصمیم بگیریم زمان و انرژی ارزشمندمان را صرف چه چیزی کنیم و اجازه ندهیم دیگران برایمان تصمیم بگیرند.
در کتاب روانشناسی «نیمه تاریک وجود» از بخشی از وجود شما سخن میگوید که به روی آن چشم بسته و نادیدهاش گرفتهاید: بخشی از خود شما که بدون پذیرش آن هیچگاه کامل نخواهید شد و به یکپارچگی دست نخواهید یافت. دبی فورد در این اثر روانشناسی به شما یادآور میشود که هر یک از ویژگیهای انسانی همچون موهبتی خداداد هستند که کاربرد و نقشی خاص در ابراز خویشتن حقیقی ما دارند. او با شرح نمونههایی زنده، شفاف و تکاندهنده از تجارب خود و مراجعهکنندگانش، چشمها را به گستره بیکران وجود انسان میگشاید و اثبات میکند که همان بخشهای مطرود وجودمان گنجهایی مدفون در تاریکی هستند که چنانچه آنها را بجوییم و بیابیم، میتوانیم از دایره سرگشتگی تکرار شکستها، ناامیدیها و درجا زدنها در زندگی خود فراتر رویم و آنگونه که شایسته هستیم، زندگی کنیم. کتاب خودشناسی، نیمه تاریک وجود چگونگی قرار گرفتن در جایگاه دیگران و نرمشپذیری در برابر رفتارها و واکنشهای آنها را در وضعیتهای گوناگون به ما میآموزد.
در کتاب روانشناسی «هنر شفاف اندیشیدن»، رولف دوبلی لیست جامعی از 99 روش را به صورت یکجا گردآوری کرده است که در آن مردم شفاف نمیاندیشند. اغلب تصور ما این است که نسبت به آنچه انجام میدهیم آگاهی کامل داریم، ولی در حقیقت باورهای غلط ذهنی، خیلی بیشتر از آنچه انتظار داریم ما را کور کردهاند. اگر میخواهید برای تصمیمات آتی و مهم زندگی خود شفاف اندیشیدن را بیاموزید، ابتدا مروری اجمالی بر این کتاب که در حوزه روانشناسی کار می باشد داشته باشید تا مطمئن شوید که دچار لغزش نخواهید شد! مفهوم این کتاب روانشناسی در یک جمله: شما بیشتر از آنچه که فکر میکنید دچار اشتباه میشوید، پس احتیاط کنید!
در یونانِ باستان وقتی از سقراطِ فیلسوف پرسیدند تعالیم فلسفی را چگونه میتوان خلاصه کرد، پاسخِ او چنین بود: «خودت را بشناس». خودشناسی تا این حد اهمیت دارد که ما تنها بر مبنای درکِ دقیقی از آنکه هستیم میتوانیم تصمیماتی قابل اعتماد بگیریم، بهخصوص در زمینهی عشق و شغل. این کتاب روانشناسی ما را رهسپار سفری به ژرفای درونمان میسازد تا ویژگیهای خود را به خوبی درک کنیم. ما به روشنبینیِ جدیدی از آنکه هستیم دست مییابیم، اینکه هنگام تصمیمات به چه چیزهایی باید توجه کنیم و اینکه اولویّتها و پتانسیلهایمان میتواند چه باشد. این کتاب روانشناسی در شاخه خود یک کتاب خودشناسی برتر بوده و توصیه می شود مورد مطالعه قرار داده شود.
کتاب روانشناسی خردهعادتها پس از معرفی راهکاری جدید و قدرتمند برای ساخت عادتها و ناکافی دانستن راهکارهای انگیزشی رایجشده در سطح جامعه مورد توجه بسیاری از خوانندگان در سرتاسر دنیا قرار گرفت و به عنوان واقعگرایانهترین راهکار ارائه شده برای ایجاد تغییری پایدار شناخته شد. خردهعادتها مقاومت اولیهی شما را برای شروع کار از میان برمیدارند و چنان حجم کوچکی از یک عادت برایتان میسازند که با کمترین میزان اراده قادر به ادامه دادن رفتار موردنظرتان تا ماهها و سالها خواهید بود. این کتاب روانشناسی به شما آموزش میدهد که چگونه گام به گام و بدون تحمل بار مسئولیت یک وظیفه سنگین و با اعتماد به نفس کامل بر حجم خرده عادت خود بیفزایید و از این طریق به عادتی پایدار دست پیدا کنید.
«سلام، من متیو هستم، البته شاید من را به اسم دیگری بشناسید. دوستانم بهم میگویند متی. و قاعدتا باید تا حالا مرده باشم.» داستان جذاب بازیگر مشهور، متیو پری، اینگونه آغاز میشود. در این کتاب روانشناسی، با او در مسیر زندگیاش، از جاهطلبیهای کودکی تا شهرت و اعتیاد و بهبودی پس از یک فاجعه بزرگ همراه میشویم. «فاجعه بزرگ» یک سرگذشتنامه فراموشنشدنی است که چشم مخاطب را به روی حقایقی باورنکردنی باز میکند و به کمک کسانی میآید که با اعتیاد دست و پنجه نرم میکنند. این داستان صادقانه و تکاندهنده را از دست ندهید... «سرگذشتی شگفتانگیز که نوشتن آن شهامت زیادی میخواهد. این کتاب سرشار از امید به آینده و زندگی است.» - مارتا کافمن (یکی از سازندگان سریال فرندز). اگرچه این کتاب بیوگرافی و خاطرات متیو پری است اما یک کتاب روانشناسی خوب در حوزه روانشناسی سلامت محسوب میشود و با توجه به محتوایش میتواند به عنوان یک کتاب خودشناسی موردتوجه علاقهمندان این حوزه قرار بگیرد.
از دید ما روابط طبیعی و بههنجار روابطی هستند که گرم، دوستانه و مطمئن باشند. به همین دلیل است که تلاشها اغلب صرف توضیح دلایل بروز مشکلات در روابط میشود. در این کتاب روانشناسی تمرکز اصلی بر یافتن پاسخ این پرسش است که چرا برای برخی افراد همه چیز آن طور که باید پیش نمیرود. تا همین جا میتوانید پیشبینی کنید رویکرد تکاملی چه پرسشهای اساسیای را ممکن است در این زمینه مطرح کند: اصولا چرا انسان موجودی اجتماعی است؟ چرا تعلق داشتن به یک گروه اینقدر برایمان مهم است؟ چرا نظرات دیگران درباره ما تا این حد برایمان اهمیت دارد؟ چرا دچار اندوه و ناامیدی میشویم؟ برای یافتن پاسخ این سوالات ابتدا لازم است پرسش معمول را وارونه کنیم: چگونه ممکن است تمایل برای کمک به دیگران برای ما مزیتی انتخابی در روند تکامل محسوب شود؟ این ها همگی مطالبی هستند که در این کتاب روانشناسی به آنها پرداخته میشود. در واقع این کتاب روانشناسی که در حوزه روانشناسی سلامت قرار میگیرد به خواننده کمک میکند تا با منشأ به وجود امدن اختلالات روانی آشنا شویم.
آمادهاید تا ابرقدرتهای خود را کشف کنید؟ این باور که شما دارای محدودیت هستید میتواند شما را از بزرگترین رویاهایتان بازدارد. جیم کوییک در کتاب روانشناسی بی حد و مرز ابزارهایی را به اشتراک میگذارد که به شما کمک میکند تا محدودیتهای خود را کنار بزنید. در این کتاب روانشناسی میآموزید چگونه مغز و حافظه خود را ارتقا دهید. علاوه بر این میآموزید که چگونه تمرکز خود را افزایش دهید؛ زمان کار خود را بهینه کنید و عادتهای سالمی ایجاد نمایید. کتاب روانشناسی بی حد و مرز به شما کمک میکند سریعتر یاد بگیرید و اینگونه دیگر هیچچیز شما را از رویاهایتان بازنمیدارد و شغل، تحصیل، کسب و کار و روابط خود را بهبود میبخشید. جیم کوییک در این کتاب روانشناسی چهار قاتل قدرتمند تمرکز را به شما معرفی میکند که با کنترلشان، توانایی تفکر و تمرکز شما به شکوفایی خارقالعادهای خواهد رسید. لازم به ذکر است که این کتاب روانشناسی از سری کتاب های انگیزشی و توسعه فردی است و اطلاعات خوبی به مخاطبان این حوزهها میدهد.
همچون طبیعت، زندگی هم معمولاً بهنفع ما پیش نمیرود. همانطور که آتشسوزی در جنگلها برای اکوسیستم لازم است، ذهن ما هم در مقاطعی دچار فروپاشی مثبت و مقطعی میشود. با این فروپاشی، ذهن تصفیه میشود و خودانگارۀ جدیدی بهدست میآوریم. میدانیم که طبیعت در شرایط سخت به بیشترین باروری میرسد. ما هم زمانی متحول میشویم که به شرایط مرزی برسیم. یعنی جایی که مجبور شویم از منطقۀ امنمان بیرون بیاییم و اوضاع را تغییر دهیم. اما این نوع بیداری فقط زمانی اتفاق میافتد که با مشکلاتمان روبهرو شویم و آنها را بپذیریم.کوهها زمانی شکل میگیرند که دو بخش از زمین به هم فشار میآورند. کوه درونیتان هم از وجود نیازهای همزمان و متناقض ایجاد میشود. برای فتحِ این کوه، باید دو بخش از خودتان را با هم آشتی دهید: خودآگاه و ناخودآگاه، یعنی بخشی که میداند چه میخواهید و بخشی که نمیداند چرا مانعِ پیشرفتِ خودتان میشوید. این کتاب روانشناسی که در حوزه کتاب های انگیزشی، خودیاری و توسعه فردی قرار میگیرد و میتواند انتخاب خوبی برای علاقهمندان این حوزهها باشد در مورد این مسائل با مخاطب صحبت میکند.
نویسندگان این کتاب روانشناسی، کمالگرایی ناسازگار را دارای چهار مولفه میدانند: 1- تعیین استانداردهای سطح بالا و سماجتگونه؛ 2- تلاش بیوقفه در جهت دستیابی به این استانداردها؛ 3- قضاوت در مورد ارزش خود مبتنی بر تلاش و دستیابی به استانداردها؛ 4-ادامه دادن به مسیر کمالگرایی برخلاف هزینههای روانی اجتماعی تحمیل شده. از سوی دیگر، کمالگرایی از مسیر زمینههای ژنتیکی، و محیط خانواده شامل یادگیری مستقیم (پاداش و تنبیه) و غیرمستقیم (الگوبرداری) شکل میگیرد. در این کتاب روانشناسی بیان میشود که اگرچه فهم علت کمالگرایی از اهمیت برخوردار است اما برنامه و تلاش برای کاهش مولفههای کمالگرایی به مراتب از آن مهمتر است. شما میتوانید با برنامه و تمرینهای منظم، از شدت کمالگرایی کاسته تا جایی که به کمالگرایی سالم یا سازگار دست یابید. این کتاب روانشناسی که در حوزه روانشناسی سلامت و کتابهای خودیاری قرار میگیرد اطلاعات بسیار مفیدی برای مقابله با کمالگرایی منفی به مخاطبان خود میدهد.
این کتاب روانشناسی میتواند شما را از سقوط بیصدا در روزمرگی برهاند و شما را راهنمایی خواهد کرد تا روابط بادوامتر و هستی با کیفیت تری را در این چند دههی زودگذر باقی مانده از عمر تجربه کنید. ما همیشه نمیتوانیم اتفاقات دنیا و چگونگی برخورد دیگران با خودمان را کنترل کنیم اما نیکول لپرا در این کتاب روانشناسی راهی نشانمان میدهد تا با اقدام مستمر در مسیر خودالتیام بخشی به آرامش درونی و صلح با خویشتن دست پیدا کنیم و گرفتاری های روحی و روانی به ارث برده از گذشته و نیاکانمان را به نسل بعد منتقل نکنیم. البته این کتاب روانشناسی بینظیر یا هر شاهکار دیگری تنها در صورتی میتواند به شما کمک کند تا از درخت زندگی خود میوهی آرامش برداشت کنید که خودتان بخواهید و انتخاب کنید از عادتها و افکار طوطیوار تاریخ گذشته و ناکارآمد دست بکشید و با کسب آگاهی، معجزهی بودن را درک کنید. نیکول لپرا در این کتاب روانشناسی که در حوزه روانشناسی سلامت و خودیاری قرار میگیرد با آغوش باز پذیرای شما در مسیر تغییر و ادراک خویشتن حقیقی است.
کتاب روانشناسی «وقتی بدن نه میگوید»، با تکیه بر تحقیقات علمی ژرف و کارهای بالینی دکتر گابور ماته، به پرسشهای حیاتی مربوط به رابطه ذهن و بدن و نقشی که استرس و طبیعت عاطفی ما در انواع بیماریهای شایع مثل آرتروز، سرطان، دیابت، بیماری قلبی، سندروم روده تحریکپذیر و ام اس ایفا میکنند پاسخ میدهد. گابور ماته در این کتاب روانشناسی که در دسته روانشناسی سلامت قرار دارد، با انواع داستانها و مطالعات موردی، مبانی التیام و پیشگیری از بیماریهای حاصل از استرس پنهان را آشکار میکند.
این کتاب روانشناسی روایتی از دنیاهای خاموش است، دنیای خاموش مراجعانی که به دلیل تجارب نادیده گرفته شدن و غفلت در اوایل زندگی، جایی در ذهن دیگران نداشته و بی آنکه دیده شوند بزرگ شدهاند. بزرگسالانی که با دفاعهای اجتنابی از خود مراقبت میکنند و صمیمیت را در روابط کنار مینهند و گاه خود را قانع میکنند که روابط چندان هم مهم نیستند. به درمان مراجعه میکنند اما طوری رفتار میکنند که گویی نه به درمانگر و نه به هیچکس دیگری نیازی ندارند، رفته رفته باعث میشوند درمانگر هم احساس ناکارآمدی بکند، خسته و کسل شود و آنها را از ذهنش دور کند. اما نویسندگان این کتاب روانشناسی روزنه امیدی در درمان مراجعان اجتنابی گشودهاند؛ آنها تلاش کردهاند در این کتاب روانشناسی که در حوزه روانشناسی سلامت قرار دارد به ما نشان دهند که چطور میتوان این تجارب ناخوشایند را در درمان تاب آورد، چطور میتوان تحت تاثیر فضای بیتفاوتی و کرختی قرار نگرفت و چطور میتوان کودک کنار گذاشته دیروز را با پیوندی اصیل و انسانی به تجارب عمیق احساسی و خلق روایتی آکنده از هیجانات سوق داد.
جرج بونانو، از پژوهشگران برجستهی حوزه عواطف انسان، در این کتاب روانشناسی با ارائهی جدیدترین یافتههای علمی روانشناسی دربارهی فرایند سوگواری، مدل سنتی پنج مرحلهی سوگواری را زیر سوال میبرد و نشان میدهد که فقدان نه تنها برای همهی انسانها یکسان نیست، بلکه خیلیها معنای مثبتی در این فرایند مییابند. تا چندی پیش، نظریات روانشناسی، سوگواری را فرایندی پیشبینیپذیر و سرراست میدانست؛ انکار، خشم، چانهزنی، افسردگی و پذیرش. اما بونانو در این کتاب روانشناسی نشان میدهد که این نظریه، تابآوری همگانی انسانها را در نظر نمیگیرد و هیچ استثنایی قائل نیست؛ بنابراین میتواند آسیبزا باشد. او در این کتاب روانشناسی که در حوزهی روانشناسی سلامت قرار دارد، با گشت و گذاری جذاب در برخی از آیینهای سوگواری نقاط مختلف جهان و مصاحبه با افرادی که عزیزانشان را در حادثه ی یازده سپتامبر، بمباران هیروشیما و... از دست دادهاند، نشان میدهد که ما در زمینهی فقدان و داغداری از آنچه خیال میکنیم تواناتریم. « کتاب روانشناسی جذاب و خواندنی ... و چشم اندازی دقیق و معقول نسبت به فقدان » (نیویورک تایمز)
در کتاب حاضر، که میتوان به نوعی آن را زیرشاخهای از روانشناسی کار به در نظر گرفت، اریک ریس، با معرفی شیوه «لین استارتآپ»، به ما نشان میدهد که چطور از میان مه عدم قطعیتی که استارتآپها را در میان گرفته عبور کنیم و کسب و کار نوپای خود را به مقصد نهایی آن که تبدیل شدن به کسب و کاری موفق و تثبیت شده است برسانیم. او تلاش میکند کارآفرینی و نوآوری را بر شالودهای محکم استوار کند. همه استارتآپها به دنبال این هستند که با بهرهگیری از فرصتی که فناوریها و امکانات بینظیر قرن بیستم و یکم در اختیارشان گذاشته، دنیای فعلی را تغییر دهند و دنیای جدیدی بسازند، شیوه «لین استارتآپ» ابزار لازم برای این تغییر را در اختیار کارآفرینان قرار میدهد. این کتاب برای علاقهمندان به روانشناسی کار و حوزههای مشابه میتواند انتخاب خوبی باشد.
سوالها
برای خرید کتاب روانشناسی با تخفیف میتوانید از لینک زیر استفاده نمایید.خرید کتاب روانشناسی با تخفیف
روانشناسی کار را می توان شناخت و بهکارگیری اصول و روشهای روانشناختی در محیط کار دانست. هدف نهایی روانشناسی کار شناسایی و حل مسائل پیشآمده در محیط کار، بهبود روحیه و پویایی محیط کار و افزایش رضایت کارکنان است. روانشناسی کار، به عنوان روانشناسی صنعتی-سازمانی، نیز شناخته می شود.
روانشناسی شخصیت حوزه بسیار وسیعی از مطالعات روانشناختی است که شامل مشاهده مفهوم شخصیت و تفاوت آن در بین افراد می شود. روانشناسی شخصیت به آرایش کلی روانشناختی افراد، تفاوت های روانی بین افراد و شباهت های موجود در طبیعت انسان می پردازد.
”روانشناسی تربیتی“ شاخهای از روانشناسی است که با مسائل تعلیم و تربیت نظیر یادگیری، آموزش، سنجش و ارزشیابی و روشهای مختلف تدریس سروکار دارد. به یک تعبیر، روانشناسی تربیتی پلی است بین دو حوزه رواشناسی و تعلیم و تربیت.1-کتاب روانشناسی تربیتی2-کتاب روانشناسی تربیتی سانتراک
روانشناسی زرد اغلب به پیشنهاد راهحلهای سریع برای مشکلات مهم و دشوار می پردازد. روشهای به کار رفته در روانشناسی زرد بهطور معمول در سطوح دانشگاهی تأیید نمیشوند؛ اما آدمهای معمولی را بهسمت خود جلب میکند. کسانی که به دنبال حال خوب هستند، برای رسیدن به این هدف، از روانشناسی زرد استقبال میکنند.
روان شناسی کودک که رشد کودک نیز نامیده می شود، مطالعه فرآیندهای روانشناختی کودکان و به طور خاص، تفاوت این فرآیندها با بزرگسالان، چگونگی رشد آنها از تولد تا پایان نوجوانی و چگونگی و چرایی تفاوت آنها از یک کودک تا کودک بعدی می باشد.
در روانشناسی پول خوب بودن با پول لزوماً مربوط به آن چیزی نیست که می دانید. این مربوط به نحوه رفتار شماست. و آموزش رفتار سخت است، حتی برای افراد واقعاً باهوش. پول - سرمایه گذاری، امور مالی شخصی و تصمیمات تجاری - معمولاً به عنوان یک زمینه ریاضی آموزش داده می شود، جایی که داده ها و فرمول ها دقیقاً به ما می گویند که چه کاری انجام دهیم. اما در دنیای واقعی مردم تصمیمات مالی را روی صفحه کاعذ نمیگیرند. آنها را سر میز شام یا در یک اتاق جلسه بررسی می کنند، جایی که تاریخچه شخصی، دیدگاه منحصر به فرد شما از جهان، نفس، غرور، بازاریابی و انگیزه های عجیب و غریب با هم ترکیب شده اند.