مایکل ایگناتیف


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
درباره‌ تسلی خاطر (آرامش ‌یافتن در دوران ظلمت)
  • همراه با تخفیف
  • 280,000 تومان
  • با تخفیف: 238,000 تومان
در باب تسلا (رسیدن به آرامش به وقت تیره‌روزی)
  • همراه با تخفیف
  • 320,000 تومان
  • با تخفیف: 272,000 تومان
در باب تسلی خاطر (آرامش یافتن در عصر ظلمت)
  • همراه با تخفیف
  • 385,000 تومان
  • با تخفیف: 327,250 تومان

درباره‌ تسلی خاطر (آرامش ‌یافتن در دوران ظلمت)

  • 280,000 تومان

این کتاب برای مایکل ایگناتیف، هم یک دعوت شخصی است و هم یک رسالت عمومی. زندگی امروز نویسنده را با چالشی مهم مواجه کرد: «آیا برای مواجهه با درد و رنج‌های دنیای امروز، راهی برای تسلّای خاطر وجود دارد؟» ایگناتیف برای پیدا‌کردن پاسخ این پرسش، به دل تاریخ می‌زند؛ با تعدادی از بزرگ‌ترین اندیشمندان و بزرگان تاریخ در حساس‌ترین بزنگاه زندگی‌شان همراه می‌شود تا ببیند آن‌ها در این لحظات ظلمت، سراغ چه تمهیدی رفته‌اند. چگونه موفق شدند خود را آرام کنند و واقعیت بی‌رحم زندگی را بپذیرند. در طول این مسیر پر تب‌وتاب و طولانی، نویسنده با این واقعیت خیره‌کننده مواجه می‌شود که ما می‌توانیم قرابتی شگفت‌انگیز با تجربه‌‌های آن‌ها داشته باشیم. شاید بستر زمانی و مکانی متفاوت باشد، ولی چالش‌هایی که انسان در طول تاریخ با آن‌ها مواجه شده است – تنهایی، غم، ترس،‌ ناامیدی– همان‌هایی هستند که ما با آن‌ها مواجه می‌شویم. در طول این چند هزار سال حیات بر روی زمین، انسان همیشه تنها بوده است و همیشه از راه‌حل‌هایی یکسان برای غلبه بر مشکلات خود استفاده کرده است. در این کتاب با مردان و زنانی مواجه می‌شویم که در دوران فاجعه، زوال آزادی، کارزارهای کشتارجمعی، اشغال دشمن و شکست نظامیِ فاجعه‌بار زندگی کرده‌اند. دوران ما می‌تواند بستری برای داستان‌های آن‌ها باشد و به ما امکان می‌دهد که از روشن‌بینی پیشینیانمان الهام بگیریم. دیدن خودمان زیر چراغ تاریخ باعث می‌شود که ارتباط خود با تسلّای خاطرهای نیاکا‌نمان را دوباره زنده کنیم و به کشف قرابت خود با تجربه‌هایی که آن‌ها از سر گذرانده‌اند، بپردازیم. وقتی چنین کاری می‌کنیم، حیرت‌زده می‌شویم.

در باب تسلا (رسیدن به آرامش به وقت تیره‌روزی)

  • 320,000 تومان

عرصه که تنگ می‌شود، فاجعه که بر سرمان آوار می‌شود، عزیزی را که از دست می‌دهیم، و بر لبه‌ی پرتگاه نومیدی مطلق قرار می‌گیریم، چگونه و در کجا به جستجوی تسلای خاطر و امید به ادامه‌ی زندگی دست می‌یازیم؟ در طی اعصار این جستجو چه شکل‌هایی به خود گرفته است؟ مایکل ایگناتیف در سرشت تسلا تأمل کرده است. نشانمان می‌دهد که انسان‌ها چگونه به‌‌سوی پیشینیان خود دست یازیده‌اند تا امید و توان تاب‌آوری را بازیابند. با پرداختن به زندگی و زمانه‌ی نویسندگان و نقاشان و موسیقیدانان، از کتاب ایوب و مزامیر گرفته تا سیسرون و ال گرکو و گوستاف مالر، از آلبر کامو تا آنا آخماتُوا و پریمو لِوی... بزنگاه‌هایی را بازآفریده‌ که در آن‌ها این مردان و زنان برجسته در طی اعصار شجاعت روبه‌رو شدن با سرنوشت تلخ و رنجبار خود و عزم کافی برای ادامه دادن را یافته و این امید را از کف ننهاده‌اند که رنج‌شان شاید معنایی داشته باشد. نویسنده این داستان‌ها و سرگذشت‌ها را تا به امروز کشانده است و مدعی شده که این سنت‌های تسلا، این شیوه‌های گذشته که از آزمون زمان سربلند بیرون آمده‌اند، همچنان می‌توانند چراغ راه‌مان شوند آن‌گاه که روزگارمان را سخت تیره‌وتار و بحرانی و خود را تسلاناپذیر می‌یابیم.

در باب تسلی خاطر (آرامش یافتن در عصر ظلمت)

  • 385,000 تومان

این کتاب مجموعه‌ای است از تعدادی چهره‌نگاره، به ترتیب وقایع تاریخی، از اشخاصی که در مصیبت و بلا زیسته‌اند و با توسل به سنت‌هایی که به ارث برده‌اند به دنبال تسلی بوده‌اند؛ گرچه... همیشه هم موفق نشده‌اند. با این حال می‌شود از کشمکش و تقلایشان یاد گرفت و در آثار احوالشان امید جست. با کتاب ایوب می‌آغازیم و با آنا آخماتووا، پریمو لوی، آلبر کامو، واتسلاف هاول و سیسلی ساندرز جمع‌بندی می‌کنیم. سؤال این است: در این عصر ظلمت چه می‌شود (از آنان) یاد گرفت و به کار بست؟ جواب آسان است: ما تنها نیستیم، هیچ‌وقت نبوده‌ایم... این آموزه‌ها نیستند که ما را تسلی می‌بخشند، انسان‌ها هستند: تجربیاتشان، یکتایی‌شان، شجاعت و استواریشان و بودنشان با ما زمانی که بیشترین نیاز را به حضورشان داریم. در اعصار ظلمت، هیچ‌کدام از انتزاعیاتی مانند ایمان به تاریخ، پیشرفت، رستگاری، یا انقلاب کمک چندانی به ما نمی‌کنند. آنها آموزه‌اند. چیزی که ما به آن احتیاج داریم انسان‌ها هستند، انسان‌هایی که همچون نمونه نشانمان می‌دهند پیش رفتن، ادامه دادن به‌رغم همه اتفاقات، چه معنایی دارد.

صفحه‌ی 1