فلیشیا دی


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
شگفتی‌های وجودت را بپذیر (با ترس‌هایت روبه‌رو شو و خلاقیتت را به اوج برسان)
  • همراه با تخفیف
خود عجیب و غریبت را بپذیر (روبه‌رو شدن با ترس‌ها و آزاد کردن خلاقیت)
  • همراه با تخفیف
پذیرای ویژگی‌های عجیب خودمان باشیم
  • همراه با تخفیف
  • 62,000 تومان
  • با تخفیف: 52,700 تومان

شگفتی‌های وجودت را بپذیر (با ترس‌هایت روبه‌رو شو و خلاقیتت را به اوج برسان)

  • 235,000 تومان

فلیشیا دی، نویسنده، تهیه کننده، بازیگر و خالق سریالهای اینترنتی، شما را به سفری می‌برد تا اشتیاق خلاق خود را بازیابید، مجدداً شعله‌ور کنید و توسعه دهید. شگفتی‌های وجودت را بپذیر در کنار داستان‌هایی از زندگی شخصی فلیشیا و بیان تجربیات مفیدش، پیشکش‌های دیگری هم برای ارائه دارد: تمرین‌های ذهنی و مکاشفه‌آمیز که به شما قدرت و جسارت می‌بخشد تا بتوانید چیزهایی را کشف کنید که باعث شادی‌تان می‌شوند و تخیلتان را بیدار می‌کنند. تکنیک‌های منحصربه‌فرد برای غلبه بر دشمنان خلاقیت که عبارت‌اند از: اضطراب، ترس، تعلل، کمال‌گرایی، انتقاد و حسادت. نکاتی برای پرورش یک جامعه خلاق. ایجاد فضایی برای اکتشاف و بروز حرفه‌های ذهنی.

خود عجیب و غریبت را بپذیر (روبه‌رو شدن با ترس‌ها و آزاد کردن خلاقیت)

  • 85,000 تومان

چه از آشپزی لذت می‌برید، چه از نقاشی، نویسندگی یا نوازندگی، خواه به طراحی بازی‌های کامپیوتری علاقمند باشید یا به تولید محتوای دیجیتال، یا چنانچه هنوز به دنبال این هستید که حیطه‌های خلاقانه مورد علاقه خود را کشف کنید، این کتاب مناسب شماست. در این کتاب می‌آموزید با پذیرش جنبه‌های عجیب و غریب وجودتان، راحت‌تر در مسیر خلاقانه خود حرکت کنید. فلیشیا دی، بازیگر و خالق سریال اینترنتی دگلید، یک خوره بازی‌های کامپیوتری و از پیشگامان تولید محتوای دیجیتال، با زبانی طنزآمیز و دوستانه ضمن بازگو کردن روایت‌هایی از زندگی شخصی‌اش، با تمرین‌هایی جذاب و عملی به شما کمک می‌کند تا بر موانع ذهنی خلاقیت غلبه کنید، از تنبلی و کمال‌گرایی دوری کنید، ترس و اضطراب‌های ناشناخته را کنار بگذارید و رفته‌رفته ذهن خلاق خود را آماده حرکت در مسیری شادی‌آفرین کنید، کتابی برای انگیزه گرفتن، خلاق شدن و عجیب و غریب بودن!

پذیرای ویژگی‌های عجیب خودمان باشیم

  • 62,000 تومان

معمولا از انجام کاری سر باز می‌زنیم، زیرا می‌ترسیم مبادا موفق نشویم. در کودکی ما را طوری بار آورده‌اند که به خاطر نمره آوردن درس بخوانیم. بنابراین هرگز به خاطر این که مفهوم درسی را یاد بگیریم، تلاش نکرده‌ایم. همیشه می‌ترسیدم مبادا دانش‌آموز بدی باشیم و به ما به چشم یک (بچه بد) نگاه کنند. این‌جور ترویج دوری از خطر را می‌توان بزرگ‌ترین دشمن خلاقیت دانست. گویی باید یاد می‌گرفتیم از انجام هر کار خلاقانه‌ای وحشت داشته باشیم و این افتضاح است. کسی نمی‌داند. شاید اگر این وحشت در وجود ما نبود چقدر پیشرفت می‌کردیم...

صفحه‌ی 1