دیوید بروکس


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
هنر شناخت دیگران (چگونه عمیق‌تر ببینیم و عمیق‌تر دیده شویم)
  • همراه با تخفیف
کوه دوم (در جستجوی 1 زندگی اخلاقی)
  • 220,000 تومان
  • با تخفیف: 220,000 تومان
در مسیر شخصیت
  • 250,000 تومان
  • با تخفیف: 250,000 تومان
در جست و جوی خویشتن
  • 85,000 تومان
  • با تخفیف: 85,000 تومان
آن سوی ایگو (تلاشی برای رسیدن به زندگی اخلاقی)
  • همراه با تخفیف
  • 89,000 تومان
  • با تخفیف: 75,650 تومان
کوه دوم (در جستجوی 1 زندگی اخلاقی)
  • همراه با تخفیف
  • 220,000 تومان
  • با تخفیف: 187,000 تومان
جاده شخصیت
  • همراه با تخفیف
  • 250,000 تومان
  • با تخفیف: 212,500 تومان

هنر شناخت دیگران (چگونه عمیق‌تر ببینیم و عمیق‌تر دیده شویم)

  • 280,000 تومان

کتاب هنر شناخت دیگران تنها راه نجات بشر از چاه تنهایی را گفت‌وگو کردن با یکدیگر و همدلی می‌داند. فرقی ندارد دوست باشیم یا دو غریبه که در صف خرید غذا ایستاده‌اند؛ توانایی برقراری ارتباط چیزی است که با تمرین به دست خواهد آمد. دیوید بروکس ما را ابتدا با عواملی که باعث جدایی آدم‌ها از یکدیگر می‌شود آشنا می‌کند؛ عواملی همچون خودخواهی، قضاوت‌گری و بی‌انگیزگی. او برای هر کدام از عواملی که ذکر کرده است، داستانی را عنوان می‌کند. افرادی که با مشکلاتی همچون قضاوت‌گری درگیر هستند، به‌سختی برای خود دوستی می‌یابند و کسی را درک می‌کنند. کتاب هنر شناخت دیگران با ارائه‌ی تمرینات روان‌شناسی و شخصیت‌شناسی به ما کمک می‌کند تا راحت‌تر بتوانیم شخصیت و آسیب‌های روحی و روانی خود را که باعث شده‌اند تا به طرد و انزوا دچار شویم، بشناسیم.

کوه دوم (در جستجوی 1 زندگی اخلاقی)

  • 220,000 تومان

شادمانی هدف موجه مردم روی کوه اول زندگی ایشان است و البته شادمانی هم امر ارجمند و بزرگی است؛ ولی ما فقط یک بار زندگی می‌کنیم، پس چه بهتر که حیات خود را برای شکاری بزرگ به کار بگیریم که همان لذت بردن از شادمانی و در عین حال سبقت گرفتن از شادمانی برای رسیدن به وجد است. شادمانی معطوف به فرد است، پس ما شادمانی را این‌گونه می‌سنجیم که «آیا شاد هستی؟» با این حال، وجد، فراخودرونده است. شادمانی چیزی است که ما جستجویش می‌کنیم؛ ولی وجد چیزی است که غیرمنتظره سر برمی‌آورد و سراپای وجودمان را فرامی‌گیرد. شادمانی از پی دستاوردها می‌آید؛ اما وجد از پس پیشکش کردن‌ها و هدیه دادن‌ها سر می‌رسد. شادمانی دیر یا زود محو می‌شود و ما را معتاد چیزهایی می‌سازد که موجب شادمانی‌اند؛ ولی وجد کم‌رنگ نمی‌شود. زندگی وجدآمیز معادل درهم تنیدن با شگفتی، قدرشناسی و امید است. مردمانی که روی کوه دوم به سر می‌برند، سراپا دگرگون شده‌اند. ایشان تعهدی ژرف دارند و سرریز از عشق‌اند که به اثرگذاری و قدرت همیشگی آنها تبدیل شده است.

در مسیر شخصیت

  • 250,000 تومان

دیوید بروکز در کتاب درخشان «در مسیر شخصیت» به زیباترین شیوه می‌گوید که شخصیت ناب انسانی چگونه «در جریان زندگی» و البته با تکاپوی آگاهانه یا ناخودآگاه انسان‌ها برای بهتر شدن، شکل می‌گیرد. کتاب او سراسر فراخوان است؛ فراخوان فروتنی، فراخوان اجابت کردن نداهای درونی و الطاف بیرونی، فراخوان استعلا، فراخوان تعریف کردن رسالت زندگی بر اساس خیر جمعی، دعوت به جدال با کاستی‌های خویش و اذعان به آن کاستی‌ها، آشنایی با سرشت الوار خمیده و توازن بین آدم اول و آدم دوم، دعوت به فراتر رفتن از حیوان زیرک، پرهیز از آرمان‌گرایی ولی تلاش برای نزدیک شدن به آرمان‌ها، تسلط بر نفس و گذر از نفس. شرح‌حال آموزنده شخصیت‌های این کتاب، الگوی دشوار ولی دلنشین شکل‌گیری و ارجمندی شخصیت انسانی است: رنج، سقوط به حضیض و سپس پرکشیدن به اوج با کف‌نفس و فروتنی.

در جست و جوی خویشتن

  • 85,000 تومان

دیویدبروکس نویسندهء منتقد و تحلیلگر تحسین شده آمریکایی است که به خاطر سابقه طولانی‌اش در نیویورک تایمزء وال استریت ژورنالء واشنگتن تایمز و نیوزویک و نیز مواضع راست میانه‌اش شهرت دارد. بروکس پیوسته نسبت به تحولات فکریء فرهنگی و اخلاقی در جامعه آمریکا و در جامعه جهانی حساس و دغدغه‌مند بوده است. بروکس در آثارش به موضوعاتی چون اخلاقء روابط انسانیء مصرف‌گراییء ظهور طبقات اجتماعی تازه در دوران جدید پرداخته و همواره با دیدی جامع‌نگر و گستردهء به جستجوی ریشه‌های بنیان‌های فکری و اخلاقی فعلی جامعه انسانی و ضعف‌های پیدا و پنهان آن‌ها رفته است.

آن سوی ایگو (تلاشی برای رسیدن به زندگی اخلاقی)

  • 89,000 تومان

دیوید بروکس در آن سوی ایگو چهار تعهدی را بررسی می کند که به زندگی معنا و هدف می‌دهد: رسالت فردی، رابطه با همسر و خانواده، ایمان و تعهد به جامعه . رضایت درونی ما در گروی انتخاب‌های هوشمندانه و شکل تحقق بخشیدن به این تعهدهاست. این کتاب قرار است به ما کمک کند تا به صورت فردی زندگی پرمعناتری را سپری کنیم. اما نیم‌نگاهی نیز به ساختارهای آسیب‌دیده اجتماعی دارد. بروکس به ما یادآوری می‌کند در جامعه‌ای زندگی می‌کنیم که فردگرایی در آن به افراط رسیده و درنتیجه، بافت‌های عمیق اجتماعی آسیب‌های جدی دیده است. در نهایت هدف بروکس این است که به ما نشان دهد وقتی تعهدات انسانی در مرکز زندگی قرار می‌گیرند، چه اتفاقاتی در زندگی‌مان رخ می‌دهد.

کوه دوم (در جستجوی 1 زندگی اخلاقی)

  • 220,000 تومان

گاهی افرادی را می‌بینیم که سرشار از احساس خوشی هستند، آدم‌هایی که انگار نوری درخشان از درونشان بر دیگران می‌تابد. آن‌ها مهربان، آرام، از لذت‌های کوچک سرمست و از خوشی‌های بزرگ سپاس‌گزار هستند. وقتی با چنین افرادی ملاقات می‌کنید، خیلی زود در‌می‌یابید که خوشی فقط یک احساس نیست بلکه می‌تواند یک چشم‌انداز باشد. نوعی خوشی دائمی وجود دارد که باعث می‌شود افرادی که مدام مشغول به خودشان نبوده و در عوض ذهن خود را رها کرده‌اند، به نوعی از شعف برسند. در این کتاب من از دو کوه سخن گفته‌ام که این تلاشی است برای تببین روایت تضاد بین دو جهان‌بینی اخلاقی متفاوت. کوه اول یک جهان‌بینی فردگرایانه است که خواسته‌های نفس را در مرکز قرار می‌دهد. کوه دوم همان چیزی است که شما ممکن است آن را جهان‌بینی رابطه‌گرایانه بدانید و رابطه، تعهد و خواسته‌های قلب و روح را در مرکز قرار می‌دهد. استدلال اصلی من این است که ما در رواج جهان‌بینی فردگرایانه زیاده‌روی کرده‌ایم. ما با نگاه به خودمان به‌عنوان ماهیتی خودمختار، جامعه را تکه تکه کرده‌ایم و خود را در معرض بروز شکاف و قبیله‌گرایی قرار داده‌ایم و به جایی رسیده‌ایم که جایگاه فردی و خودبسندگی را تقدیس می‌کنیم و آن‌چه را که در قلب و روح هر انسان از همه چیز زیباتر است، می‌پوشانیم. دیوید بروکس نویسنده، منتقد و تحلیل‌گر تحسین­‌شده‌ای است که عموماً به خاطر سابقۀ طولانی­‌اش در قلم زدن برای نیویورک­‌تایمز، وال­ استریت ژورنال، واشنگتن تایمز و نیوزویک و نیز مواضع راست میانه‌­اش شهرت دارد. در کتاب کوه دوم، بروکس در ادامه رویکردی که در کتاب پیشین خود (جادۀ شخصیت) در پیش گرفته است، تلاش دارد تا در دنیای سرشار از دعوت به فردگرایی و اهمیت به فضائل و دستاوردهای شخصی، صدایی متفاوت ارائه بدهد و در جست‌وجوی یک زندگی اخلاقی جمعی باشد.خلاصه‌ای از این کتاب در پادکست فارسی بی‌پلاس ارائه شده است.

جاده شخصیت

  • 250,000 تومان

اخیرا مدام به تفاوت میان فضیلت‌های رزومه‌ای و فضیبت‌های ستایش‌نامه‌ای فکر می‌کنم. فضیلت‌ها یا صفات نیکوی رزومه‌ای آن‌هایی هستند که شما در رزومه‌تان درج می‌کنید، توانایی‌هایی که با خود به بازار کار می‌آورید و به موفقیت بیرونی شما کمک می‌کنند. فضیلت‌های ستایش‌نامه‌ای اما، آن‌هایی هستند که پس از درگذشتتتان و به هنگام تشعییتان یا در مراسم یادبودتان در مورد آن‌ها صحبت می‌شود، یعنی صفاتی که هسته‌ی وجودی شما را شکل می‌دهند. خواه مهربان، شجاع، درست‌کار یا وفادار باشید؛ و این که چه نوع رابطه‌هایی را ایجاد کرده‌اید. توجه سیستم آموزشی ما بیش از فضیلت‌های ستایش‌نامه‌ای به فضیلت‌های رزومه‌ای معطوف است. گفتمان‌های عمومی هم‌چون توصیه‌هایی که برای بهبود و ارتقای رفتار در مجلات منتشر می‌شوند، و یا کتاب‌های غیرداستانی پر فروش نیز همه به این گروه از فضیلت‌ها و صفات مثبت توجه دارند. بیستر ما را‌هبردهایی به مراتب روشن‌تر برای رسیدن به موفقیت حرفه‌ای داریم تا برای ایجاد یک شخصیت مستحکم. در کتاب جاده شخصیت (The Road to Character) که از پرفروش‌های نیویورک تایمز نیز بوده است، بروکس با به کمال رساندن رویکرد کتاب پیشین خود و افزودن نقاط قوتی به راهبرد روایی‌اش، از جمله جایگزین کردن شخصیت‌های خیالی و فرضی با افراد حقیقی و شخصیت‌های سرشناس، تحسین و تایید منتقدان را به خود جلب کرد.خلاصه‌ای از این کتاب در پادکست فارسی بی‌پلاس ارائه شده است.

صفحه‌ی 1