دین برنت


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
جهل هیجانی (مغز هیجانی ما زیر ذره‌بین علم)
  • همراه با تخفیف
  • 395,000 تومان
  • با تخفیف: 335,750 تومان
مغز سرخوش (علم درباره منشا شادی و چرایی آن چه می‌گوید)
  • همراه با تخفیف
مغز سبک‌مغز (یکی از متخصصان مغز و اعصاب برایتان توضیح می‌دهد که واقعا در سرتان چه می‌گذرد)
  • همراه با تخفیف

جهل هیجانی (مغز هیجانی ما زیر ذره‌بین علم)

  • 395,000 تومان

دین برنت در این مطالعه میان‌رشته‌ای عمیق، جهل هیجانی ما را زیر ذره‌بین علم بررسی کرده است. او در این کتاب ما را به سفری شگفت‌انگیز از منشأ حیات تا پایان جهان می‌برد و ما را با هیجاناتی که نمی‌شناسیمشان آشنا می‌کند. او در طی این مسیر به پرسش‌های فراوانی پاسخ می‌دهد ازجمله: چرا ما انسان‌ها این‌طور هستیم؟ چرا مغز ما با هیجانات عذابمان می‌دهد؟ چرا به حس ششم خود اعتماد می‌کنیم؟ آیا واقعاً در روزهای گذشته اوضاع بهتر بود؟ چرا برایمان دست کشیدن از شوم گردی دشوار است؟ چگونه آهنگ‌های غمگین ما را شادتر می‌کنند؟ چرا وقتی گرسنه‌ایم نمی‌توانیم درست فکر کنیم؟ چرا کابوس می‌بینیم؟ چرا فراموش کردن خاطرات شرم‌آور غیرممکن است؟ چه چیزی باعث بسیاری از اکتشافات علمی می‌شود؟ چگونه جهان مدرن ما درگیر اطلاعات نادرست و «اخبار کذب» می‌شود؟ و…

مغز سرخوش (علم درباره منشا شادی و چرایی آن چه می‌گوید)

  • 265,000 تومان

جستجوی خوشحالی، یکی از مهم‌ترین و طولانی‌ترین کاوش‌های زندگی بشری است. در پس تمام تلاش‌های ما برای یافتن شغل، عاشق شدن، تماشای کمدی، مراجعه به روانشناس، تمام وسواس‌های فکری و حتی بازگشت به خانه در انتهای روز، همین نیاز به شادی و خوشحالی نهفته است. این کتاب در مورد شادی است و این که شادی از کجای مغز سرچشمه می‌گیرد. علت آن چیست و چرا تا این حد به آن نیاز داریم؟ چه چیزی باعث می‌شود مغز ما از چیزهای خاصی خیلی خوشش بیاید، اما چیزهای دیگری را دوست نداشته باشد؟ چرا افراد مختلف از چیزهای متفاوت و در زمان‌های متفاوت شاد می‌شوند؟ شادی چه فایده‌ای دارد؟ آیا فقط یکی از آن وجود دارد؟ آیا راه مطمئنی برای القای شادی در مغز انسان‌ها وجود دارد، همان‌طور که عده‌ای ادعا می‌کنند شادی مانند زدن رمز عبور در حساب بانکی آنلاین است؟ آیا شادی همیشگی واقعاً وجود دارد؟ اینکه سال‌ها کاری ثابت و یکنواخت را مدام انجام دهید شما را به مرز جنون می‌کشاند یا باعث خوشحالی همیشگی‌تان می‌شود؟ و پرسشی مهم‌تر از همه اینها؛ مغز به عنوان بزرگ‌ترین مسئول شادی و غم در هر یک از ما چه ارتباطی با کل این فرایند دارد؟ دین برنت به نقش دوپامین، اندورفین یا آقا بالاسر مواد شیمیایی اکسی توسین یا هورمون عشق و سروتونین در مغز می‌پردازد و نشان می‌دهد که چرا تلاش برای این که شادی را به یک ماده شیمیایی خاص نسبت دهیم اساساً رویکردی اشتباه است. او تقریباً همه عوامل مرتبط با شادی را در این کتاب بررسی می‌کند: اینکه چرا هیچ کجا خانه آدم نمی‌شود؟ تأثیر کار شغل و پول بر روی مغز چیست؟ او نشان می‌دهد که مغزما تصاویر جداگانه‌ای از خودمان دارد؛ «خود ایده آل» و «خود بایدی» ما و اگر بین این دو فاصله بیفتد مغز چه واکنشی از خود نشان می‌دهد. دین برنت نشان می‌دهد که ما برای شادی به دیگران نیاز داریم و چرا پذیرفته شدن از سوی دیگران برای مغز اجتماعی ما حکم مرگ و زندگی دارد؛ او تأثیر تعاملات اجتماعی، همدلی و حتی طرد اجتماعی را بر روی مغز بررسی می‌کند. دین برنت یک فصل کامل از کتاب را به عشق، شهوت، رابطه جنسی و حتی نحوه عشق‌بازی مغز اختصاص داده است؛ اینکه وقتی عاشق می‌شویم در مغز ما چه فعل و انفعالاتی رخ می‌دهد و چرا عشق باعث می‌شود عیب‌های یک فرد را نبینیم. نویسنده در فصل‌های دیگر کتاب «مغز سرخوش» به تأثیر شوخ‌طبعی و خنده بر روی مغز، نیمه تاریک شادی و هیجان‌های مختلف از قبیل شرم و گناه پرداخته است. او نشان می‌دهد شادی در سنین مختلف چگونه است و…

مغز سبک‌مغز (یکی از متخصصان مغز و اعصاب برایتان توضیح می‌دهد که واقعا در سرتان چه می‌گذرد)

  • 199,000 تومان

مغز، این اندام سرنوشت و منشا آگاهی بشر، سبک‌مغزی‌های خاص خودش را هم دارد. دین برنت در کتاب مغز سبک‌مغز، به بسیاری از کارهای مضحک مغز ابله ما و تاثیری که بر زندگی روزمره ما می‌گذارند می‌پردازد. کتاب دین برنت، توری سرگرم‌کننده به دنیای مغز و مملو از اطلاعات علمی آمیخته با بیانی طنز است که باعث می‌شود درک بهتری از رفتار و اعمال خود داشته باشید و از شما در برابر مزخرفات روزافزون عصب‌شناختی مبتنی بر مغز در دنیای مدرن محافظت می‌کند. دین برنت از همان آغاز کتاب مغز سبک‌مغز، ضمن ابراز همدردی با هر آن‌کس که مغزی دارد، به بسیاری از مشکلاتی اشاره دارد که انسان‌ها درنتیجه سهل‌انگاری و حماقت مغزشان ناگزیر با آن روبه‌رو می‌شوند. به گفته او مغز ما به‌شدت ترسو است و ما را بی‌دلیل از چیزهایی بی‌خطر مثل سایه‌ روی دیوار می‌ترساند؛ به رژیم غذایی ما، خواب ما و حرکات ما گند می‌زند؛ متقاعدمان می‌کند که بی‌نظیریم درحالی‌که نیستیم؛ نیمی از چیزهایی که درک می‌کنیم را از خودش سرهم‌بندی می‌کند؛ وقتی از چیزی هیجان‌زده می‌شویم ما را به انجام کارهای غیرمنطقی وامی دارد؛ به لطف مغز احمق‌مان با سرعتی باورنکردنی دوستانی پیدا می‌کنیم و در یک چشم بر هم زدن به همه آنها پشت می‌کنیم؛ زیر سایه مغز ابله‌مان، انواع تئوری‌های توطئه را باور می‌کنیم و به یک مشت خرافات ایمان می‌آوریم؛ حافظه‌مان، که انقدر به آن اتکا می‌کنیم، در اصل موجود خودخواهی است که با دستکاری خاطرات ما، آنها را جوری تغییر می‌دهد که خوشایند ما باشد. بدتر از همه این که مغز سبک‌مغز ما همه این سوتی‌ها را زمانی می‌دهد که کاملا درست کار می‌کند. این مغز شگفت‌انگیز ما، در روابط عاطفی هم حسابی کار دستمان می‌دهد. اصلا چرا باید بعد از به هم خوردن یک رابطه عاشقانه، روزها به حالت جنینی روی مبل بیفتیم و فقط هرازگاهی دستمان را برای پاک کردن اشک‌ها بلند کنیم؟ مغز ما باعث می‌شود ایمان بیاوریم که در جهان عدالت جاریست در حالی که هر روز می‌بینیم آدم‌های پست زندگی خوبی دارند و خیلی از آدم‌های خوب در فلاکت دست و پا می‌زنند و…

صفحه‌ی 1