دادلی اندرو


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
تئوری‌های اساسی فیلم
  • 75,000 تومان
  • با تخفیف: 75,000 تومان
آن‌چه سینما هست
  • 38,000 تومان
  • با تخفیف: 38,000 تومان
تئوری‌های اساسی فیلم
  • 40,000 تومان
  • با تخفیف: 40,000 تومان

تئوری‌های اساسی فیلم

  • 75,000 تومان

این کتاب دارای برخی نمودهای تاریخی نیز هست، اما البته فقط به طور ضمنی، من تمیز کلاسیک بین نظریات دوران شکل‌گیرایی و نظریات دوران واقع‌گرایی یا عکاسی را - که اکنون همگانی شده و بر این باور کلیشه‌ای مبتنی است که تمامی سینما یا در «لومیر» و یا در «مه‌لیس» خلاصه می‌شود- نیز حفظ کرده‌ام. در نظریات سینمایی هم اولین عصر بزرگ اندیشه، تقریبا به طور یکدستی، عصر شکل‌گرایی بوده است.

آن‌چه سینما هست

  • 38,000 تومان

اندرو در این کتاب (که در سال 2010 چاپ شده است) با طرح مجدد و روزآمد پروژه آندره بازن ـ نظریه‌پرداز بزرگ فرانسوی‌ ـ در مورد سینما، سعی دارد از پی تحولات برآمده از «رسانه‌های نو» و تصویرپردازی دیجیتال، بار دیگر به پرسش از امکانات و معنای سینما در هزاره جدید بپردازد. او در این کار تلاش دارد نظریه «رئالیستی» بازن را از دام تنگ نظری‌ها و ذات‌‌گرایی منسوب به آن نجات دهد و روایتی انعطاف‌پذیر از آن ارائه دهد که قابلیت هم‌سخنی با تحولات جدید سینما را دارد، اما در عین حال امکان موضع‌گیری در قبال رویکردهایی را به ما می‌بخشد که، هم‌سو با تحولات اخیر، گاه پیوند سینما و امر واقعی را از اساس نادیده می‌گیرند و آن را در تصویرپردازی دست‌کاری شده و نوعی «انیمیشن واقع‌نما» تحلیل می‌برند. اندرو بحث خود را نه به صورت انتزاعی، بلکه با رجوع به فیلم‌های برجسته تاریخ سینما، به‌ویژه سینمای فرانسه، و مباحث شکل‌گرفته پیرامون آن‌ها (از جمله در دوره‌های مختلف نشریه کایه‌دو‌سینما) پیش می‌برد، و در این میان کانون تمرکز خود را دو فیلم قرار می‌دهد که رابطه‌ای معنادار میان آن‌ها قائل می‌شود: چهارصد ضربه، اثر فرانسوا تروفو، و سرگذشت شگفت‌انگیز املی پولن، اثر ژان پیر ژونه. قرائت این کتاب برای تمامی کسانی که به تحولات تاریخ و نظریه سینما، تحولات اخیر در حوزه تکنولوژی دیجیتال و تاثیر آن‌ها بر ماهیت سینما، و آندره بازن و نگره رئالیستی علاقه‌مندند می‌تواند بسیار روشن‌گر باشد.

تئوری‌های اساسی فیلم

  • 40,000 تومان

" دادلی آندرو" پیش از آنکه در سال 2000 به عنوان استاد فیلم و ادبیات تطبیقی به دانشگاه " ییل" برود، بیش از سی پایان‌نامه تحصیلی سینما را در دانشگاه آیوآ به عهده گرفته بود. او اکنون مدیر برنامه فوق‌کارشناسی بخش مطالعات سینمایی دانشگاه " ییل" می‌باشد. زمینه‌های تحقیقاتی زیر نظر او: سینمای جهان، (توجه ویژه به سینمای آفریقا، فرانسه، آسیای شرقی و ایرلند)، زیبایی‌شناسی (نگره تصویر، فیلم و دیگر هنرها) سینمای فرانسه و فرهنگ می‌باشد. از او کتاب‌های زیر به چاپ رسانده‌اند: " تئوری‌های اساسی فیلم"، " مفاهیم نظریه فیلم" و " آندره بازن" که این سه کتاب از سوی نشر دانشگاه " آکسفورد" به چاپ رسیده‌اند. مجموعه دیگری از کتاب‌هایش به کاوش در سینما و سینماگران می‌پردازد: " فیلم در فضای هنرها"، کتابی منبع درباره سینماگر ژاپنی: " سانشو دایو، ساخته میزوگوشی". بزرگترین اثر او درباره سینمای فرانسه در دهه سی است:" مه اندوه: فرهنگ و درک در سینمای کلاسیک فرانسه" (1995) و کتاب " پایس و تغزل فرهنگی" که با همکاری " استیون اونگار" (هروارد 2005) به چاپ رسیده است. او مجموعه‌ای نیز به نام " تصویر گفتار" (1997) منتشر کرده است. دادلی اندرو از سوی وزارت فرهنگ فرانسه، عنوان " شوالیه" را دریافت کرده و در سال 2006 در آکادمی هنر و علوم آمریکا پذیرفته شده است.

صفحه‌ی 1