جاناتان هایت


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
نسل مضطرب
  • همراه با تخفیف
  • 355,000 تومان
  • با تخفیف: 301,750 تومان
نسل مضطرب (چگونه بازآرایی  بزرگ دوران کودکی موجب همه‌گیری بیماری‌های روانی می‌شود)
  • همراه با تخفیف
اضطراب نسل زد (تغییر ساختار کودکی در جهان امروز)
  • همراه با تخفیف
فرضیه خوشبختی (یافتن حقیقت مدرن در خرد باستان) مجموعه کتابخانه‌ای برای همه
  • همراه با تخفیف
فرضیه خوشبختی (10 اندیشه باستانی برای درک حقایق نوین)
  • همراه با تخفیف
فرضیه خوشبختی (یافتن حقیقت مدرن در خرد باستان)
  • همراه با تخفیف
  • 295,000 تومان
  • با تخفیف: 250,750 تومان
ذهن درستکار (چرا سیاست و مذهب افراد خوب را از هم جدا می‌کند)
  • همراه با تخفیف

نسل مضطرب

  • 355,000 تومان

سیم‌کشی مجدد عظیم ذهن کودکان صرفاً به تغییرات در فناوری‌هایی محدود نمی‌شود که روزهای کودکان را پر کرده و ذهن آنان را شکل می‌دهند. این داستان روی دیگری هم دارد: گرایش بزرگسالان به محافظتِ مفرط از کودکان که البته نیتی خیرخواهانه دارد، اما عواقبی فاجعه‌بار در پی خواهد داشت. کودکان برای رشد باید بتوانند آزادانه بازی‌های خود را برگزینند. چنین امری ضروری است و در تمامی گونه‌های پستانداران ماهیتی مشهود دارد. چالش‌ها و شکست‌های کوچکی که حین این بازی‌ها رخ می‌دهند، همچون نوعی واکسن، کودکان را مهیا می‌کنند تا بعد از این بتوانند با چالش‌های بسیار بزرگتری روبه‌رو شوند. اما بنا به دلایل مختلف تاریخی و جامعه‌شناختی، فراوانی بازی‌های آزادانه از دهۀ 1980 رو به افول نهاد و در دهۀ 1990، این افول سرعت گرفت. بزرگسالان آمریکایی، بریتانیایی و کانادایی هر روز بیش از قبل تصور کردند که اگر به کودکشان اجازه دهند بدون نظارت در بیرون از خانه بازی کنند، به دام آدم‌ربایان و مجرمان جنسی خواهند افتاد. همزمان با متداول‌تر شدن و جذاب‌تر شدن رایانه‌های شخصی به‌عنوان ابزاری برای گذراندن اوقات فراغت، بازی‌های عاری از نظارت در فضای بیرون منزل نیز کمتر شدند که جاناتان هایت این دوران را دوران آغاز گذار از «کودکیِ مبتنی بر بازی» به «کودکیِ مبتنی بر تلفن» تلقی می‌کند. بسیاری از کودکان، طی فرایند گذار از کودکیِ مبتنی بر بازی به کودکیِ مبتنی بر تلفن، از ماندن در خانه و مشغول شدن به بازی‌های آنلاین کاملا خشنود بودند، ولی همین وضع سبب شد آنان کمتر در معرض انواع تجارب چالش‌برانگیز فیزیکی و اجتماعی قرار بگیرند. به‌علاوه، کودکانی که اوقات بازی و زندگی اجتماعی‌شان به فضای آنلاین منتقل شد خود را، به‌نحوی فزاینده و غالباً زیان‌بار، در فضاهای مربوط به بزرگسالان، مصرف محتواهای مربوط به بزرگسالان و تعامل با بزرگسالان سرگردان یافتند. بدین‌ترتیب والدین در همان حالی که می‌کوشیدند جلوی خطرات و آزادی‌های فرزندانشان در دنیای واقعی را بگیرند، درمجموع و غالباً ناخواسته استقلال کامل در دنیای مجازی را به آنان اعطا کردند. چنین وضعی تا حدی بدین سبب بود که درک اتفاقات جاری در فضای مجازی برای اکثر والدین دشوار بود، چه رسد به اینکه بدانند چه چیزی را چگونه باید برای فرزندانشان محدود کنند. ادعای اصلی جاناتان هایت در کتاب «نسل مضطرب» این است که همین دو گرایش- محافظت مفرط از فرزندان در دنیای واقعی و محافظت اندک از آنان در دنیای مجازی- دلایل اصلی بدل شدن متولدان پس از 1995 به نسل مضطرب هستند.

نسل مضطرب (چگونه بازآرایی بزرگ دوران کودکی موجب همه‌گیری بیماری‌های روانی می‌شود)

  • 310,000 تومان

پس از چند دهه ثبات، در دهه اخیر ناگهان میزان افسردگی، اضطراب، آسیب به خود و خودکشی در نوجوانان دو برابر شد. چرا؟ جاناتان هایت در این کتاب توضیح می‌دهد که «کودکی گوشی‌محور» چگونه در دهه گذشته آغاز شد و چرا کودکان به بازی و استقلال نیاز دارند تا به بزرگ‌سالانی شایسته و توانا تبدیل شوند. هایت «بازآرایی بزرگ دوران کودکی» را روندی می‌داند که پرورش عصب‌شناختی و اجتماعی کودکان را مختل می‌کند و برای جلوگیری از پیشرفت فراگیر آن، مجموعه‌ای از اقدامات را در سطوح مختلف پیشنهاد می‌کند تا از مشکلات شایعی مثل اختلال خواب، انزوای اجتماعی، اختلال توجه، اعتیاد رفتاری و کمال‌گرایی پیش‌گیری شود. همچنین توضیح می‌دهد که چرا رسانه‌های اجتماعی به دختران بیش از پسران آسیب می‌زنند و چرا پسران از دنیای واقعی به دنیای مجازی‌ای رسیده‌اند که عواقب فاجعه‌باری برای خودشان، خانواده‌هایشان و جامعه دارد.

اضطراب نسل زد (تغییر ساختار کودکی در جهان امروز)

  • 290,000 تومان

بچه‌ها تا وقتی که زانوهایشان در بازی‌های ماجراجویانه زخمی نشود، طعم تلخ شکست را نچشند و کار گروهی و شیوه درست تعامل با هم‌بازی‌هایشان را یاد نگیرند، برای واقعیت‌های زندگی بزرگسالی که در آینده منتظرشان است، آماده نمی‌شوند و به این ترتیب بخش بسیار مهمی از زندگی آینده‌شان از دست خواهد رفت. کودکان برای رشد و شکوفایی به بازی‌های پر‌حادثه نیاز دارند؛ همان‌گونه که سیستم ایمنی بدن برای مقاوم شدن نیاز دارد که در معرض باکتری‌ها و ویروس‌ها قرار بگیرد و نهال‌ها برای قوی‌تر شدن ریشه‌هایشان به باد توفنده نیازمندند. از سال 2010 هم‌زمان با رشد اینترنت پرسرعت و معرفی گوشی‌های هوشمند، افسردگی و خودکشی در میان نسل‌ زد رشد سرسام آوری داشته و هنوز هم دارد. جاناتان هایت، نویسنده کتاب حاضر، اینترنت را عامل اصلی این معضل می‌داند. او معتقد است که وقتی نوجوانان بخش مهم و سرنوشت‌ساز دوران زندگی‌شان را به‌جای جهان واقعی، در دنیای اینترنت و اپلیکیشن‌هایش بگذرانند،‌ قابلیت و مهارت‌های اجتماعی لازم را کسب نکرده و در نتیجه در مقابل زندگی واقعی پاد شکننده می‌شوند، برای همین دچار افسردگی شده و در خیلی از موارد اقدام به خودکشی می‌کنند. او با صراحت و قاطعیت بیان می‌کند که نباید تا قبل از شانزده‌سالگی به کودکان اجازه داد در شبکه‌های اجتماعی حساب کاربری داشته باشند و شرکت‌های تکنولوژیک را به‌خاطر نداشتن قوانین سفت‌وسخت در مورد تشخیص سن واقعی کاربران مورد انتقاد قرار می‌دهد. به‌جای اینکه فرزندانمان را با تبلت‌ها و گوشی‌های تلفن همراه در کنج خانه حبس کنیم، به آنها فرصت دهیم راه زندگی را در میان بازی‌های مفرح و به‌یادماندنی دوران کودکی بجویند.

فرضیه خوشبختی (یافتن حقیقت مدرن در خرد باستان) مجموعه کتابخانه‌ای برای همه

  • 68,000 تومان

هزاران سال است که اندیشمندان بزرگ در مورد معنا و شادی در زندگی تامل کرده‌اند. جاناتان هایت روان‌شناسی معاصر را در پرتو فلسفه جهان بررسی می‌کند. با بررسی آنچه اندیشمندان و دانشمندان بزرگ درباره تجربیات احساسی مانند سختی، عشق و لذت می‌گویند، هایت بهترین راه‌ها را برای افزایش شادی و رضایت در زندگی معرفی می‌کند. کتاب فرضیه خوشبختی ترکیبی از دیدگاه‌های علوم انسانی و علوم اجتماعی است. تمرکز این کتاب بر ایده‌هایی است که به خوانندگان کمک می‌کند تا خوشبختی و هدف را در زندگی‌شان بیابند.

فرضیه خوشبختی (10 اندیشه باستانی برای درک حقایق نوین)

  • 178,000 تومان

جاناتان هایت، روانشناس اجتماعی و استاد روانشناسی اخلاق در دانشگاه نیویورک، با بررسی اندیشه‌های باستانی تمدن‌های کهن در مدیترانه، چین و هندوستان، نشان می‌دهد که کدام بخش از این اندیشه‌ها در زندگی امروزی ما کاربرد دارد و کدام بخش از آنها با گذشت زمان، اهمیت و اعتبار خود را از دست داده است. کتاب «فرضیه خوشبختی» دارای ده فصل اصلی است و نویسنده در هر فصل، به بررسی یک اندیشه بزرگ و مهم پرداخته است. آن‌گونه که بودا گفته است: «این ذهن ماست که زندگی‌مان را می‌سازد.» اما به نظر او، ذهن به فیلی می‌ماند که سرگردان، راه خودکامگی و کامجویی را می‌پیماید. حال، این خودآگاه ماست که هدایت آن را به دست می‌گیرد؛ همانند فیلبانی که بر پشت فیلی نشسته است. با خواندن این کتاب، با عملکرد ذهن انسان آشنا می‌شوید و پیشنهادهایی کاربردی برای افزایش شادی، رضایت خاطر و آرامش دریافت می‌کنید. هایت همچنین به بررسی دلایل بروز برخی اختلالات روحی مانند اظطراب اجتماعی، اضطراب پس از سانحه، وسواس فکری عملی، حمله‌های عصبی و... می‌پردازد و علاوه بر اینکه آنها را از دیدگاه علمی برای مخاطب توضیح می‌دهد، راهکارهایی ساده و قابل اجرا در اختیار او می‌گذارد.

فرضیه خوشبختی (یافتن حقیقت مدرن در خرد باستان)

  • 295,000 تومان

چطور نوع بشر می‌تونه توی زندگیش شادی و معنا رو پیدا کنه؟ کمک به آدم‌ها برای پیداکردن شادی و معنا دقیقا هدف یه شاخه‌ی نوظهور از روان‌شناسی مثبت‌گراست. اتفاقا جاناتان هایت هم توی اون شاخه فعالیت می‌کنه؛ بنابراین این کتاب یه جورهایی درباره‌ی خاستگاه روان‌شناسی مثبت‌گرا در خرد کهن و کاربردهای امروزی این نوع روان‌شناسیه. از قضا نویسنده درباره‌ی تحقیقات اون دسته از دانشمندان صحبت می‌کنه که خودشون رو به عنوان روان‌شناس مثبت‌گرا قبول نداشتن. به هرحال جاناتان هایت 10 تا نظریه‌ی کهن و تنوع عظیمی از یافته‌های تحقیق مدرن رو بیرون کشیده‌. هدفش هم این بوده در حد توان بهترین داستان رو درباره‌ی عوامل شکوفایی انسان و اون دسته از موانع خوب زیستن که خودمون سر راه خودمون قرار می‌دیم تعریف کنه.خلاصه‌ای از این کتاب در پادکست فارسی بی‌پلاس ارائه شده است.و این کتاب در برنامه‌ی تلویزیونی کتاب‌باز معرفی شده است.

ذهن درستکار (چرا سیاست و مذهب افراد خوب را از هم جدا می‌کند)

  • 250,000 تومان

چرا تا این اندازه برایمان سخت است که با یکدیگر کنار بیاییم ؟ همه ما مدتی است که در این وضعیت گیر افتاده‌ایم . خب حداقل بیایید تمام تلاشمان را بکنیم تا بفهمیم چرا اینقدر راحت به گروه‌هایی متخاصم تقسیم می‌شویم که هر یک به حقانیت و درستکاری خود یقین دارند . امیدوارم روشی جدید برای فکر کردن درباره دو موضوع بسیار مهم ، آزاردهنده و تفرقه‌انگیز در زندگی انسان ، یعنی سیاست و مذهب ، به شما عرضه کنم . در کتاب‌های آداب معاشرت ، به ما گفته می‌شود نباید درباره این موضوعات بحث کرد ، ولی من می گویم این کار را انجام دهید . سیاست و مذهب تجلی روانشناسی اخلاق‌اند و فهم آنها به نزدیک شدن افراد به یکدیگر کمک می کند . هدف من در این کتاب این است که مقداری از تندی ، خشم و تفرقه‌انگیزی این موضوعات را بیرون بکشم و به جای آنها حیرت ، شگفتی و کنجکاوی قرار دهم .خلاصه‌ای از این کتاب در پادکست فارسی بی‌پلاس ارائه شده است.

صفحه‌ی 1