ایان لزلی


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
کنجکاو (اشتیاق به دانستن و اینکه چرا آینده شما به آن بستگی دارد)
  • همراه با تخفیف
موهبت اختلاف
  • همراه با تخفیف
  • 248,000 تومان
  • با تخفیف: 210,800 تومان
کنجکاوی (تمایل به دانستن این‌که چرا آینده ما وابسته به آن است)
  • همراه با تخفیف

کنجکاو (اشتیاق به دانستن و اینکه چرا آینده شما به آن بستگی دارد)

  • 230,000 تومان

کنجکاوی، نیرویی برای زندگی است. اگر افسردگی، خزیدن به درون خود باشد و احساس این‌که چیزی در دنیا وجود ندارد که ارزش توجه ما را داشته باشد (یا چیزی که به آن توجه‌ می‌کنیم ارزش آن را ندارد)، پس این کنجکاوی است که ما را به این‌سو و آن‌سو می‌کشاند و به ما یادآوری می‌کند دنیا مکانی بی‌نهایت سرگرم‌کننده، الهام‌بخش و جذاب است. همه مردم کنجکاو به دنیا می‌آیند. اما فقط برخی با افزایش سن کنجکاو می‌مانند که آنها باهوش‌تر، خلاق و موفق‌تر هستند. ایان لزلی در کتاب کنجکاو، هیجانی برای پرورش و رشد «میل به دانستن» در ما ایجاد می‌کند. لزلی با تکیه بر تحقیقات جذاب روانشناسی، اقتصاد، آموزش و تجارت، نگاهی می‌اندازد به آنچه که کنجکاوی را تغذیه یا عطش آن را در انسان ایجاد می‌کند و پاسخ‌های شگفت‌انگیزی می‌یابد. کنجکاوی یک عضله ذهنی است که بدون ورزش منظم از بین می‌رود و عادتی است که والدین، مدارس و بدون محل کار باید آن را پرورش دهند.

موهبت اختلاف

  • 248,000 تومان

چرا تعارضات اجتماعی به‌سرعت رو به وخامت می‌گذارند و سر از کشمکشی جانکاه و بی‌پایان درمی‌آورند؟ ظاهراً همین مشکل در زندگی شخصی ما نیز وجود دارد، چه در مشاجرات زناشویی و بحث‌های بی‌پایانِ والدین با فرزندان و چه در اختلافاتمان در محل‌کار. ایان لزلی، نویسنده و روزنامه‌نگار بریتانیایی، ریشۀ این مشکلات را نگاه یک‌سویۀ ما به تعارض و انتظارات نابجایمان از آن می‌داند؛ ما گمان می‌کنیم تعارض پدیده‌ای صرفاً شناختی است و انتظار داریم بتوانیم دیگران را متقاعد کنیم و به اختلافات پایان دهیم. اما به نظر لزلی، تعارض با تمام وجود ما سروکار دارد. از نظر او تعارض نه‌تنها برای ساختن جامعه‌ای پویا ضروری است، بلکه هر نوع رابطۀ سالمی در گروِ آن است. تعارض ما را باهوش‌تر می‌کند، فرایند تفکرمان را بهبود می‌بخشد، و در هر کنش جسورانۀ مشترکی، از ازدواج گرفته تا کسب‌وکار و سیاست‌ورزیِ دمکراتیک، نقشی حیاتی ایفا می‌کند. اما مسئله این است که ما، نه به‌لحاظ زیستی و نه از نظر اجتماعی و تاریخی، آمادگی مخالفت‌ورزیِ ثمربخش را نداریم و بنابراین به دو راهبرد «ستیز» یا «گریز» متوسل می‌شویم. لزلی با استفاده از بینش‌های فلسفی، انسان‌شناختی و روان‌شناسانه می‌کوشد ماهیت تعارض را برایمان روشن کند و ضرورت وجود آن برای بقای جوامعمان را به تصویر بکشد. او به‌سراغ متخصصان حل اختلاف می‌رود، یعنی روان‌درمانگران، روان‌شناسان، افسران پلیس، بازجوها، دیپلمات‌ها، مذاکره‌کنندگان شرایط بحرانی و مشاوران ازدواج و طلاق. لزلی ماجراها و تجربه‌هایی نامنتظره و آموزنده را نقل می‌کند و جنبه‌های متنوع مدیریت تعارض را واکاوی می‌کند و سرانجام نکاتی کاربردی برای سامان‌دادن به اختلافات در عرصۀ فردی، گروهی و اجتماعی در اختیارمان می‌گذارد.

کنجکاوی (تمایل به دانستن این‌که چرا آینده ما وابسته به آن است)

  • 119,000 تومان

در کتاب حاضر ابتدا به این مسئله پرداخته شده است که انسان، تنها موجود زنده‌ای است که قدرت پرسشگری و کنجکاوی در وجودش نهفته و نهادینه شده است. کودک در سنین مختلف، به شیوه‌های گوناگون، سوالاتی را از روی کنجکاوی می‌پرسد. شیوه پاسخ‌گویی والدین به سوالات کودک، در شکل‌گیری کنجکاوی نقش مهمی دارد. در قسمت دیگری از کتاب توضیح داده می‌شود که پشتکار برای موفقیت لازم است. در بخشی دیگر، درباره عوامل تاثیرگذار بر کنجکاوی در جوامع بحث می‌شود، که این عوامل شامل سیستم‌های آموزشی، شیوه‌های تربیتی کودک و نگرش‌های اجتماعی است؛ تمام این موارد، تحت تاثیر چگونگی استفاده ما از اینترنت قرار دارند. به این سؤال پاسخ داده می‌شود که آیا اینترنت باعث نادانی یا هوشمندی ما می‌شود؟ و یادآور می‌شود که تنها شخص یا عاملی که باعث نادانی شما می‌شود، خود شما هستید. اگر اینترنت به شیوه‌ی صحیح استفاده شود، نوعی سکوی پرش برای کنجکاوی عقلانی و خردمندانه است. در قسمتی دیگر بیان شده که ایجاد روحیه‌ی کنجکاوی در شرکت‌ها و محل کار، باعث ارتقای تولیدات می‌شود. به اهمیت دانش و ارتباط آن با کنجکاوی نیز اشاره شده است. گفته شده که کنجکاوی کودکان، زمانی از بین می‌رود که با دانش تغذیه نشود. همان‌طور که آتش برای داشتن یک شعله‌ی دائمی نیازمند سوخت است، کنجکاوی هم نیازمند دانش است. آدم‌های بسیار کنجکاو، کسانی هستند که با دقت، حافظه‌ی طولانی مدت خود را پرورش داده‌اند. حافظه‌ی انسان در مقایسه با حافظه‌ی ماشین ناکافی و غیرقابل اعتماد است، اما بسیار غیرقابل پیش‌بینی است و همین موضوع، منبع خلاقیت ماست.

صفحه‌ی 1