اولیور برکمن


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
4 هزار هفته (مدیریت زمان برای انسان فانی)
  • همراه با تخفیف
  • 325,000 تومان
  • با تخفیف: 276,250 تومان
4 هزار هفته
  • همراه با تخفیف
  • 145,000 تومان
  • با تخفیف: 123,250 تومان
4 هزار هفته (مدیریت زمان برای میراها)
  • همراه با تخفیف
  • 215,000 تومان
  • با تخفیف: 182,750 تومان
پادزهر (خوشبختی برای کسانی که تحمل مثبت‌اندیشی را ندارند)
  • همراه با تخفیف

4 هزار هفته (مدیریت زمان برای انسان فانی)

  • 325,000 تومان

کتاب «چهار هزار هفته» نخستین بار در سال 2021 به چاپ رسید و به این موضوع می‌پردازد که چگونه اغلب تلاش‌های انسان‌ها برای بهبود زندگی‌شان به کمک استفاده بهتر از زمان، فقط باعث سخت‌ترشدن شرایط زندگی آن‌ها شده است. «برکمن» در کتاب خود بیان می‌کند طول عمر متوسط و تقریبی چهار هزار هفته‌ای انسان‌ها، برای به‌انجام‌رساندن تمام کارهای‌شان کافی نیست، پس اگر بتوانیم بپذیریم که مدیریت زمان زندگی ما، آن‌گونه که آن را می‌شناسیم، با شکست مواجه شده، آن‌وقت قادر خواهیم بود از موفقیت‌هایی لذت ببریم که رسیدن به آن‌ها در زمانی محدود امکان‌پذیر است. نویسنده در کتاب خود سعی کرده به این موضوع بپردازد که بهره‌وری و استفاده‌ی کارآمدتر از زمان به ما کمک می‌کند احساس کنیم که کنترل کامل زندگی‌مان در اختیار ماست و البته راه‌هایی برای تغییر شرایط آن وجود دارد؛ ازجمله پذیرش محدودیت‌هایمان، ارجحیت‌بخشیدن به برخی از فعالیت‌ها در زندگی‌مان، و پذیرفتن حقیقت در مورد زمان محدود زیستمان. کتاب چهار هزار هفته به شیوه‌ای ساده و کاربردی، به شما می‌آموزد که چطور زمانتان را متناسب با تغییرات این روزهای جهان هماهنگ کنید و به فعالیت‌هایی که در ذهن دارید، برسید. الیور برکمن که خود روزنامه‌نگار و نویسنده‌ای اهل بریتانیا و ساکن نیویورک است و برای گاردین کار می‌کند، این کتاب را تلاشی برای احیای توازن دانسته است و تلاش می‌کند که بازیابی زمان را متناسب با شرایط کنونی دنیا به شما آموزش دهد. وی می‌گوید که کتابش دید واقع‌گرایانه‌ای را نسبت به زمان و فلسفه‌ی کوتاهی عمر به دست مخاطب داده و او را با آرای فیلسوفان درباره‌ی محدودبودن روزهای عمر و نگرش روان‌شناسانه برای بهبود مدیریت زمان آشنا می‌کند.

4 هزار هفته

  • 145,000 تومان

بسیاری از ما در مدیریت زمان محدودمان بسیار بد عمل می‌کنیم و این همان چیزی است که وضعیت را دلسردکننده‌تر می‌کند. کوشش‌های ما برای حداکثر استفاده از زمان، نه‌تنها مدام با شکست مواجه می‌شود بلکه اوضاع را بدتر هم می‌کند. زمان در دنیای مدرن لحظه‌ای از حرکت بازنمی‌ایستد؛ هرلحظه تکالیف جدیدی را پیش پای ما قرار می‌دهد و هرچه سرعت انجام تکالیف قبلی بیشتر می‌شود، زمان هم سریع‌تر حرکت می‌کند. به عقیده اولیور برکمن هیچ‌کس در تاریخ بشریت نتوانسته است به تعادل میان کار و زندگی دست یابد و قطعا شما هم با به کار بستن تکنیک‌های مختلف به آن دست نخواهید یافت. کتاب چهار هزار هفته درباره استفاده بهتر از زمان نوشته شده است و به شما کمک می‌کند تا با توجه به محدویت‌های دنیای امروز، کارهایی که در ذهن دارید را انجام دهید.

4 هزار هفته (مدیریت زمان برای میراها)

  • 215,000 تومان

لازم نیست کسی به شما بگوید که زمان کافی ندارید. همه‌ی ما دغدغه‌ی اضافه‌ کردن کارهای بیشتر به لیست کارهایمان، صندوق نامه‌های سرریز شده‌مان، تعادل کار-زندگی و متمرکزبودن با وجود این همه حواس‌پرتی را داریم. همه مدام به ما می‌گویند که باید پربازده‌تر و کارآمدتر باشیم. اما تمام ترفندهای کتاب‌های مدیریت زمان فقط اوضاع را برای ما بدتر می‌کند. حس اضطراب و تنش بیشتر می‌شود و همچنان فکر می‌کنیم زندگی واقعی و با معنی برای ما هنوز شروع نشده و روزی در آینده بالأخره از راه خواهد رسید. کتاب پیش رو احتمالاً کتابی نیست که فکر می‌کنید و این چیز خوبی است. برخلاف سایر کتاب‌های مدیریت زمان، هدف چهارهزار هفته ارائه‌ی مشتی ترفند و شیوه برای مدیریت زمان نیست، بلکه این کتاب بیشتر فلسفه‌ای است درباره‌ی دو حقیقت مهم ولی درعین‌حال تلخ: 1. در زمان کم و چهارهزارهفته‌ای خود، هرگز نمی‌توانید به تمام چیزهایی برسید که آرزویشان را داشتید؛ 2. حتی اگر چنین چیزی ممکن بود، درنهایت هیچ اهمیتی نداشت، زیرا در آخر همه میرا هستیم و مرگ در انتظارمان است. دانستن این موضوع و پذیرش آن، گرچه ممکن است در وهله‌ی اول ناامیدکننده باشد، درنهایت رهایی‌بخش است و می‌تواند زندگی‌تان را تغییر دهد. اگر مدام درحال برنامه‌ریزی برای استفاده‌ی بهینه از زمان هستید، اگر مدام دارید نرم‌افزار‌ها و جدول‌ها و نمودارهای متفاوتی را برای مدیریت زمان امتحان می‌کنید ولی به نتیجه‌ی دلخواه نمی‌رسید، این کتاب چیزی است که به آن نیاز دارید. اولیور برکمن با تفسیر بینش‌های فلاسفه، روان‌شناسان و آموزگاران معنوی کهن و مدرن تلاش کرده به شیوه‌ای جالب، سرگرم‌کننده، کاربردی و جذاب به ما در شناخت زمان و مدیریت آن کمک کند. این کتاب، با تأکید بر کنارگذاشتن باور غلط «انجام‌دادن هر کاری»، به خواننده‌ها ابزارهایی ارائه می‌دهد تا زندگی معنادارتری را تجربه کنند و با میرایی و محدودیت‌هایش کنار بیایند.

پادزهر (خوشبختی برای کسانی که تحمل مثبت‌اندیشی را ندارند)

  • 179,000 تومان

همیشه شیفته‌ی قانون تلاش معکوس بوده‌ام. گاهی آن‌ را «قانون وارونه» می‌نامم. وقتی سعی می‌کنی روی سطح آب باقی بمانی، غرق می‌شوی؛ اما وقتی سعی کنی غرق شوی، شناور باقی می‌مانی. حس نا‌امنی نتیجه‌ی تلاش برای رسیدن به امنیت است… برعکس، رستگاری و سلامت روان حاصل تشخیص تمام‌عیار این حقیقت است که هیچ راهی برای رهایی و نجات خود نداریم. کتاب‌های خودیاری هیچ کمکی نمی‌کنند. تعداد کمی از انبوه مزایای زندگی مدرن امروز می‌توانند حال ما را بهتر کنند. ثروت، حتی اگر بتوانید به آن دست پیدا کنید، لزوما به شادی منجر نمی‌شوند. رابطه عاطفی، زندگی خانوادگی و کار همان‌قدر که شادی‌بخش‌اند، اضطراب‌آور هم هستند. حتی نمی‌توانیم روی این‌که معنای «شادی» چیست توافق کنیم. حال باید نتیجه بگیریم همه‌ی کارهای ما بی‌حاصل است یا فقط راه اشتباه را انتخاب کرده‌ایم؟ اولیور برکمن، همه‌جا، از شرق تا غرب را جست‌وجو کرده است تا آدم‌هایی را پیدا کند که همگی دیدگاه مشترکی به زندگی دارند. آدم‌هایی که چه روان‌پزشک و پژوهشگر روان‌شناسیِ تجربی باشند، چه متخصص مبارزه با تروریسم، مشاور کسب‌وکار و چه فیلسوف، همگی معتقدند تنها همان تلاش بی‌وقفه برای رسیدن به شادی است که باعث احساس بدبختی و بیچارگی ما می‌شود. معتقدند راه دیگری برای رسیدن به شادی و موفقیت وجود دارد و آن‌هم با آغوشِ باز پذیرفتن شکست، بدبینی، عدم امنیت و عدم قطعیت است؛ یعنی پذیرفتن همه‌ی چیزهایی که در زندگی از دست‌شان فراری‌ایم. پادزهر، کتابی تفکربرانگیز، تا حدی غیرعادی و در نهایت به‌غایت روح‌بخش است؛ کتاب راهنمای آدم‌های هوشمند برای درک سوءبرداشت آدم‌ها از معنای شادی و شادبودن. «کتابی خارق‌العاده که وادارمان می‌کند به رویکرد فعلی‌مان نسبت‎به زندگی شک کنیم، به بازنگری آن بپردازیم و از جست‌وجوی مداوم شادی و قطعیتی که معمولاً به شکل مصرف‌گرایی بروز می‌کند، دست برداریم.» ـ ویلیام لیث، تلگراف

صفحه‌ی 1