آنتونی کلیفورد گریلینگ


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
به سوی فراغ آزادی (مبارزات آزادی خواهانه و حق‌طلبانه‌ای که جهان غرب امروزی را ساختند)
تاریخ فلسفه
  • 390,000 تومان
  • با تخفیف: 390,000 تومان
جنگ (جستاری درباره پدیده کهن)
  • 69,000 تومان
  • با تخفیف: 69,000 تومان

به سوی فراغ آزادی (مبارزات آزادی خواهانه و حق‌طلبانه‌ای که جهان غرب امروزی را ساختند)

  • 525,000 تومان

هر روایتی از آزادی، یک برهۀ تاریخی خاص را به‌عنوان نقطۀ آغاز داستان خود برمی‌گزیند. در روایت نقل‌شده به‌وسیلۀ آنتونی گرِیلینگ، نویسندۀ کتاب به‌سوی فروغ آزادی، نقطۀ آغاز قصۀ بلند آزادی، پیکرهای شعله‌ور کسانی است که در آتش کینه و تعصب دادگاه‌های تفتیش عقاید سوختند و خاکستر شدند. اما آنان، به‌عنوان نخستین شهدای راه آزادی در دوران جدید، درواقع شمع‌های فروزانی بودند که با طلب کردن آزادی مذهبی، و ایجاد رخنه در حاکمیت مطلق‌العنان کلیسا، راه را برای طرح مطالبات آزادی‌خواهانه بعدی در همۀ عرصه‌ها، اعم از سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی، گشودند و آغازگر فصلی نوین و درخشان در تاریخ بشریت شدند. در روایت گرِیلینگ، که با تمرکز کامل بر غرب و دربرگیرندۀ یک بازۀ زمانی حدوداً پانصدساله است، شعله‌ای که متعصبان مذهبی در آغاز عصر جدید برافروختند ناخواسته به چراغ روشنی برای حق‌طلبان بدل گشت، تکاپویی به‌غایت پرهزینه اما بی‌نهایت ارزشمند که با گذر از انواع و اقسام جنبش‌های آزادی‌خواهانه‌-حق‌طلبانۀ مذهبی، سیاسی، کارگری و مدنی، سرانجام در قالب سند دوران‌ساز اعلامیۀ جهانی حقوق بشر به بار نشست. از دید نویسنده، یادآوری این تاریخ پرفرازونشیب وقتی ضروری‌تر می‌شود که بدانیم هرچند آن نهال شکننده، با مراقبت‌های دلاورانۀ زنان و مردانی از همۀ سِنین و سُنن، اکنون به درختی تناور تبدیل شده است، اما درصورت کاستی گرفتن آن مراقبت‌ها بیم آن می‌رود که به بهانه‌های مختلف گرفتار خزان‌ها و آفات مهلک گردد.

تاریخ فلسفه

  • 390,000 تومان

تاریخ فلسفه، داستان چیستی و چرائی انسان‌ها اسـت. حماسه‌ای است که قرن‌ها، قاره‌ها را درمی‌نوردد و اندیشه بزرگ‌ترین اندیشمندان تاریخ را دربر می‌گیرد. این حماسه از بودا و کنفوسیوس و سقراط آغاز می‌شود و تا قرن بیست و یکم ادامه می‌یابد. گریلینگ در این کتاب که از آخرین آثار اوست، با نگرشی جهان‌شمول، نه فقط تاریخ فلسفه غرب را با دقت و بی‌نظری شرح می‌دهد، بلکه به فلسفه شرق، یعنی هندی، چینی و اسلامی نیز می‌پردازد و حتی بخشی را هم به فلسفه آفریقایی تخصیص می‌دهد. با نثری آسان‌فهم و سبکی دلنشین، زندگی و افکار فلاسفه بزرگ هر دوره توصیف شده و روابط میان مکاتب فکری روشن شده است. از مشخصه‌های بارز کتاب این است که هرچه داستان به زمان حاضر نزدیک‌تر می‌شود، دامنه و ژرفای آن گسترش بیشتری می‌یابد. بیشترین توجه به فلاسفه معاصر است و فلسفه‌های به اصطلاح، تحلیلی و قاره‌ای به تفصیل مورد شرح و مقایسه قرار گرفته‌اند. - آنتونی کلیفورد گریلینگ (-1949)، نویسنده و فیلسوف بریتانیایی، یکی از برجسته‌ترین متفکران معاصر و صاحب تألیفات بسیار در فلسفه است.

جنگ (جستاری درباره پدیده کهن)

  • 69,000 تومان

فیلسوف مشهوری دیدگاه های دیرینه درباره جنگ‌های عادلانه، رفتار اخلاقی در طول جنگ، چرایی وقوع جنگ‌ها، چگونگی تغییر مردم و جوامع و موارد دیگر را به چالش می‌کشد. او بیان می‌کند که برای ساکنان قرن بیست ویکم آینده‌ای بدون جنگ تقریبا غیرقابل تصور است. گرچه جنگ‌ها وحشتناک و مخرب هستند، به نظر می‌رسد غیرقابل اجتناب نیز باشند. در این کتاب که بسیار مورد توجه قرار گرفته است، گریلینگ مفهوم جنگ را مورد بررسی، آزمایش و چالش قرار می‌دهد. وی پیشنهاد می‌کند که درک عمیق‌تر و دقیق‌تر از جنگ ممکن است ما را قادر سازد که بسامد و میزان تکرار آن را کاهش دهیم، وحشت‌های آن را کم و بار عواقب آن را کمتر کنیم. گریلینگ به بررسی تاریخ طولانی و غم انگیز جنگ و چگونگی تغییر جنگ با پیشرفت فناوری می‌پردازد. او مباحث و نظریه‌های مختلفی را راجع به علل جنگ بررسی می‌کند و تغییرات مثبتی را که ممکن است ناشی از جنگ باشد در نظر می‌گیرد. چگونه می‌توان این نتایج را بدون خشونت به دست آورد؟ در یک نتیجه‌گیری عمیقا عاقلانه، نویسنده با در نظر گرفتن درس‌های جنگ جهانی دوم و هولوکاست، «نظریه جنگ مشروع» را با اصطلاحات اخلاقی جدید بازنویسی می‌کند و اصول اخلاقی جدیدی را برای رفتن به جنگ و رهبری جنگ تنظیم می‌کند.

صفحه‌ی 1