مهدی اکبری جعفر حسنی


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر

تنظیم هیجان و آسیب‌شناسی روانی (رویکرد فراتشخیصی به سبب‌شناسی و درمان)

  • 230,000 تومان

در گستره تاریخی علوم روان‌شناختی، سازه هیجان مسیر پر فراز و نشیبی را طی کرده است. اما هیجان همواره یکی از علائق نظری، پژوهشی و کاربردی حوزه‌های مختلف روانشناسی نظیر روانشناسی تحولی، آسیب‌شناسی روانی و روان‌درمانی بوده است. متخصصان آسیب‌شناسی روانی مدت‌ها استدلال کرده‌اند که مشکلات در تنظیم هیجان، نقش مرکزی در بروز و تداوم اختلال‌های روان‌پزشکی و رفتارهای ناسازگارانه ایفا می‌کنند. کتاب حاضر در یک اثر منحصر بفرد و با یک زبان قنی و جذاب سعی دارد در قالب 18 فصل به مستندسازی این ادعا جامع عمل بپوشاند. نویسندگان در بخش اول کتاب حاضر به مدل‌های مختلف تنظیم هیجان در اختلال‌های روان‌شناختی مختلف، مکانیسم‌های خاص تنظیم هیجان را پوشش خواهند داد که مرتبط با بروز و تداوم آسیب‌شناسی روانی هستند. در بخش سوم نیز به توصیف رویکردهای درمانی نظیر درمان فرا تشخیصی برای اختلال‌های هیجانی، درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد، درمان مبتنی بر توجه آگاهی، درمان تنظیم هیجان، فعال‌سازی رفتاری و غیره می‌پردازند که با چشم‌انداز فراتشخیصی، تنظیم هیجان را هدف قرار می‌دهند. فصل‌های این کتاب روشن می‌سازد که پیشرفت‌های اساسی در حوزه تنظیم هیجان و آسیب‌شناسی روانی در یک دوره زمانی نسبتا کوتاه اتفاق افتاده است. مکانیسم‌های مختلف تنظیم هیجان که بر آسیب‌شناسی روانی تاثیرگذار هستند، شناسایی شده‌اند و مبتنی بر آنها، درمان‌هایی توسعه یافته‌اند که به طور خاص این مشکلات را هدف قرار می‌دهند. اگرچه پیشرفت‌های زیادی صورت گرفته است، حوزه‌های زیادی وجود دارند که انجام پژوهش ‌های دنباله‌دار در آنها مهم می‌باشند. یکی از این حوزه‌ها، انتقال مداوم یا کاربرد علم پایه تنظیم هیجان در آسیب‌شناسی روانی است. همچنین در این کتاب سازه‌های مرتبط با راهبردهای تنظیم هیجان مطرح شده‌اند که می‌توانند جنبه مرضی پدید‌ه‌های آسیب‌شناسی روانی را تشدید کنند و در قالب فرایندهای فراتشخیصی ایفای نقش نمایند.

التیام حسادت (چگونه بتوانم به همسرم اعتماد کنم چگونه رابطه خود را نجات دهم چگونه با وجود خیانت دوباره به زندگی مشترک برگردم)

  • 100,000 تومان

حسادت هیجانی است که می‌تواند ما را منکوب کند، ما را در مقابل شخص محبوب‌مان قرار دهد، ما را وادار به انجام کاری یا بر زبان آوردن سخنی کند که ممکن است مایه پشیمانی شود و حتی رابطه‌ای که از شکست آن می‌ترسیم، نابود کند. این احساس محدود به فرهنگ، سن، جنس، قومیت، تحصیلات و حتی سطوح اجتماعی ـ اقتصادی خاصی نیست. اکثر ما انسا‌ن‌ها، بعضی اوقات احساس حسادت را تجربه کرده‌ایم و بعد از مدت زمان اندکی حل و فصل شده است، ولی گاهی به یک معضل تبدیل می‌شود. اگر پاسخ‌تان به سؤال‌های زیر مثبت است، بهتر است این کتاب را تا پایان مطالعه کنید، چون مطالب آن می‌تواند افق دید تازه‌تری درباره این احساس برای شما فراهم کند. آیا دائما در حال چک کردن شریک زندگی‌تان هستید؟ آیا موبایل، لپ‌تاپ و شبکه‌ دوستان شریک زندگی (هم در دنیای واقعی و هم در دنیای مجازی) را اکثر اوقات زیر و رو می‌کنید؟ آیا از روش‌های مختلف تعهد و پایداری شریک‌ زندگی‌تان را مورد ارزیابی قرار می‌دهید؟ آیا دائما نگران ارتباط شریک زندگی‌تان با جنس مخالف هستید؟ آیا رفت و آمدهای شریک زندگی‌تان را کنترل می‌کنید و آن‌ها را مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌دهید؟ آیا متوجه می‌شوید که نمی‌توانید از احساسات و افکار حسودانه خود دور شوید؟ آیا این احساسات طوری شما را می‌ربایند که احساس می‌کنید هیچ انتخابی در رفتار خود ندارید؟ پرفسور رابرت لیهی در کتاب حاضر سعی می‌کند با زبانی ساده، اما مؤثر ابتدا ما را با احساس حسادت و ریشه‌های تکاملی آن آشنا کند، سپس سعی می‌کند با پل زدن بر سبک‌های دلبستگی‌ دوران کودکی ما، علت احساس حسادت در رابطه فعلی ما را تبیین کند. در ادامه می‌کوشد با ارائه راه‌حل‌های خلاقانه، کاربردی و عملی ما را از چنگال حسادت نجات دهد. کتاب «التیام حسادت» گام را فراتر می‌نهد و مسیری سخت، ولی مؤثر پیش‌پای همه افرادی قرار می‌دهد که مورد خیانت واقع شده‌اند. در نهایت این کتاب به ما می‌آموزد چگونه بتوانیم دوباره به همسرمان اعتماد کنیم، چگونه رابطه ترک خورده خودمان را نجات دهیم و چگونه با وجود خیانت دوباره به زندگی مشترک برگردیم.

صفحه‌ی 1