مرتضی نوری


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
جستارهایی درباره هایدگر دریدا و دیگران
  • 48,000 تومان
  • با تخفیف: 48,000 تومان
نظریه ای در باب عدالت
  • 75,000 تومان
  • با تخفیف: 75,000 تومان
تئاتر ایده‌ها (انگیزش‌های افلاطونی در تئاتر و فلسفه)

جستارهایی درباره هایدگر دریدا و دیگران

  • 48,000 تومان

بهتر است هایدگر و دریدا را به چشم فیلسوفان پسا- نیچه‌ای بنگریم، یعنی به جای این‌ که ایشان را آغازگر گسستی رادیکال قلمداد کنیم، به آن‌ها جایگاهی در یک سلسله‌ی گفت‌و‌گویی نسبت دهیم، سلسله‌ای که از دکارت آغاز می‌شود، از کانت و هگل می‌گذرد و به نیچه و پس از او می‌انجامد. هر چند اصالت و قدرت این هر دو را بی بروبرگرد می‌ستایم، هیچ کدامشان نمی‌توانند امیدوار باشند که از گزند فرآیند انطباق یافتن با زمینه‌ها و بسترهای گوناگون به دست خوانندگان‌شان در امان باشند. حداکثر کاری که یک چهره اصیل می‌تواند به انجام‌اش امید ببندد این است که پیشینیان‌اش را در زمینه و بستری نو قرار دهد. .... سخت نیست پیش بینی این که جستارهای من قرار است فلسفه‌ی پسا- نیچه‌ای را در چه زمینه و بستری قرار دهند: آری زمینه‌ی پراگماتیسم. من نیچه را به چشم شخصیتی می‌نگرم که بیش‌ترین تلاش‌اش را به کار بست تا روشنفکران اروپایی را به پذیرش آموزه‌هایی متقاعد کند که بعدها جیمز و دیویی برای آمریکایی‌ها به ارمغان آورند. بسیاری از حرف‌هایی را که نیچه برای گفتن داشت می‌توان نتیجه‌ی این ادعای او دانست که مفهوم ”معرفت فی نفسه“ همان قدر نابه‌جا است که مفهوم ”شی فی نفسه“. ”از متن کتاب“

نظریه ای در باب عدالت

  • 75,000 تومان

نظریه‌ای در باب عدالت، اثر جان رالز، یکی از کتاب‌هایی ست که آیندگان به واسطه‌اش زمانه ما را یاد خواهند کرد. به جرات می‌توان گفت این کتاب مهمترین اثر فلسفه اخلاقی و سیاسی در سده بیستم است، اثری کلاسیک هم‌سنگ آثار ایمانوئل کانت و جان استوارت میل. رالز در این کتاب استدلال می‌کند که اصول صحیح در زمینه عدالت آن‌هایی ست که انسان‌هایی آزاد و عاقل، استقرار یافته در «وضعیت آغازین»، در پس پرده بی خبری، بر سرش توافق خواهند کرد: آنها در پس این پرده از جایگاه خود در جامعه، از طبقه، نژاد، یا جنسیت خویش، از استعدادها، هوش، و قوت بازوی خویش بی‌خبراند، و حتی نمی‌دانند چه برداشتی از خیر، یا آرمان نهایی زندگی خود، دارند. وی بر این اساس دو اصل عدالت را برای توزیع آزادی‌ها و خیرهای اجتماعی و اقتصادی استنتاج می‌کند. در سال 1975، برای نخستین ترجمه کتاب به زبان بیگانه- چاپ آلمان اثر- در نسخه اصلی بازنگری‌های عمده‌ای صورت گرفت. آن بازنگری‌ها، که به باور مولف در برگیرنده اصلاحات مهمی است در همه ترجمه‌های بعدی و سپس در سال 1999 در آخرین ویراست انگلیسی اثر گنجانده شد. ترجمه فارسی حاضر براساس همین نسخه است.

تئاتر ایده‌ها (انگیزش‌های افلاطونی در تئاتر و فلسفه)

  • 54,000 تومان

فلسفه و تئاتر در طول تاریخ رابطه‌ای مناقشه‌انگیز با ‌یکدیگر داشته‌اند. فلسفه غالبا از تئاتر روی برگردانده و آن را مکان توهم و تباهی اخلاقی قلمداد کرده است؛ تئاتر نیز غالبا به فلسفه پشت کرده و تاکید داشته است که درام با کنش‌ها سر و کار دارد نه با ایده‌ها. اثر حاضر نشان می‌دهد که تئاتر و فلسفه از همان آغاز به نحو سرنوشت‌سازی به یکدیگر گره خورده‌اند. افلاطون نابغه‌ای‌ست که بر تاریخ درهم‌تنیدگی این دو حوزه سایه افکنده است. این اثر افلاطون را نه تنها به عنوان نظریه‌پرداز تئاتر بلکه به عنوان نمایش‌نامه‌نویسی معرفی می‌کند که نوعی دراماتورژی دیالوگ‌محور درانداخته است، دراماتورژی‌ای که با نگرش رایج ارسطویی در حوزه تئاتر تفاوت‌های هنگفتی دارد...

صفحه‌ی 1