محمد سعیدی


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
هلن و 3 نمایش‌نامه دیگر (نمایش‌نامه)
  • 68,000 تومان
  • با تخفیف: 68,000 تومان
3 نمایش‌نامه (اودیپوش شاه - اودیپوس در کولونوس - آنتیگون)
الکترا فیلوکتتس زنان تراخیس و آژاکس (نمایش‌نامه)

هلن و 3 نمایش‌نامه دیگر (نمایش‌نامه)

  • 68,000 تومان

در نمایش‌نامه هیپولیت اوریپید داستان عشق گناه‌آلود فدر، همسر تزه، را به نظم کشیده است. در نمایش‌نامه هلن اوریپید نشان می‌دهد آن هلنی که یونانیان سال‌ها بر سر او با تروا جنگیدند، در حقیقت هلن نبود، بلکه زنی دیگر بود که فقط نام هلن را بر او نهاده بودند، در نمایش‌نامه آلسست، سخن از فداکاری آلسست، همسر آدمت، پادشاه فره، است. در نمایش‌نامه ایون سخن از سرنوشت کودکی است که از ارتباط آپولون با کرئوز به دنیا می‌آید.

3 نمایش‌نامه (اودیپوش شاه - اودیپوس در کولونوس - آنتیگون)

  • 50,000 تومان

نمایش‌نامه‌هایی که در اینجا ترجمه شده ادیپوس شاه، دیپوس در کولونوس و آنتی گون اثر معروف سوفوکل، بزرگ‌ترین درام‌نویس یونان است. این سه نمایش‌نامه به هم پیوندی نزدیک دارند و در واقع سرگذشت یک خانواده‌اند. پدر ادیپوس در صدد قتل فرزند خود بر می‌آید ولی کودک از چنگال مرگ می‌رهد و به پادشاهی تبس می‌رسد. پدر خود را ناشناخته می‌کشد و مادر خود را به ناشناخته به زنی می‌گیرد. چندی بعد بر کرده خود واقف می‌گردد و چنان پیشمانی بر او چیره می‌شود که خود را کور می‌کند و از مردم خویش می‌خواهد که او را به کفاره معصیتی که کرده از شهر برانند. ادیپوس در قربت سرگردان می‌شود و در حالی که همه یاران و خویشانش از او بریده‌اند تنها دختر وفادارش آنتیگون از او پرستاری می‌کند. شاعر بزرگ یونان سرگذشت شگفت‌انگیز و غم‌انگیز این پیرمرد کور و فرزندانش را با سخنان بلند به نظم کشیده است. در اینجا گفتگو از بازیگری های تقدیر، قهر و لجاج خدایان و تیرگی سرنوشت آدمی است که بنا به نظر سوفوکل جز به نیروی دانش و عقل نمی‌تواند به سعادت دست یابد...

الکترا فیلوکتتس زنان تراخیس و آژاکس (نمایش‌نامه)

  • 70,000 تومان

چهر نمایشنامه، الکترا، فیلوکتتس، زنان تراخیس و آژاکس از آثار برجسته سوفوکل، شاعر باستانی یونان است. در همه این سرگذشت‌ها از نبردهای خونین و مصائب پهلوانان و قهر و خشم سرنوشت سخن می‌رود. اغلب قهرمانان این کتاب همان پهلوانانی هستند که در جنگ‌های معروف تروا شرکت جسته‌اند و هومر نام آن‌ها را در حماسه جاودانی خود، ایلیاد، آورده است. فیلوکتتس، که فتح باوری تروا باید به دست او صورت گیرد، زندگی اندوهناکی دارد. هراکلیس و زن او دیانیرا نیز قربانی قهر تقدیر می‌شوند. سرنوشت آگاممنون، سپهسالار یونان در جنگ تروا، و خیانت زنش که به دستیاری عاشق خود هلاک شوهر را موجب می‌شود. و انتقام دخترش. الکترا، از خون پدر نیز شگفت و عبرت‌انگیز است. همین گونه است فرجام آژاکس، دلاور یونانی که بر اثر ارتکاب خطایی چنان پشیمان می‌شود که خنجر خود را در سینه خویش فرو می‌برد. این وقایع شگفت را سوفوکول با بیان گرم و مردانه به شعر در آورده است و آثاری پرداخته که هنوز بعد از هزاران سال نظیر آن‌ها را کم‌تر می‌توان یافت.

صفحه‌ی 1