محمد حسینی


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
باورهای بد (چرا آدم‌های خوب گرفتارشان می‌شوند)
  • همراه با تخفیف
فیلم نوآر (درآمدی کوتاه)
  • 115,000 تومان
  • با تخفیف: 115,000 تومان
بیماری آلزایمر در آینه سینما
  • همراه با تخفیف
  • 105,000 تومان
  • با تخفیف: 94,500 تومان

باورهای بد (چرا آدم‌های خوب گرفتارشان می‌شوند)

  • 100,000 تومان

باورهای بد (باورهایی که با شواهد در دسترس آشکارا ناسازگاری دارند) رایج هستند. بسیاری از گروه‌های اقلیتی مثلا باور دارند که واکسن‌ها خطرناک هستند و تئوری‌های توطئه عجیب و غریب را می‌پذیرند. فراگیرشدن باورهای بد شاید از نگاه سیاسی و اجتماعی مهم باشد و مثلا راه کنشگری کارآمد برای بحران تغییر اقلیم را سد کند. از این رو، توضیح این‌که چرا افراد باورهای بد را می‌پذیرند و این‌که برای واداشتن آن‌ها به بیشتر پاسخ‌گو شدن به شواهد باید چه‌کار کرد، رسالتی پراهمیت است.

فیلم نوآر (درآمدی کوتاه)

  • 115,000 تومان

در این کتاب کم‌حجم بر آن بودیم تا برخی افسانه‌سازی‌ها و رویاپردازی‌های نادرست پیرامون نوآر را از باور خوانندگان بزداییم. مثلا نمی‌توان نوآر را تنها محدود به سال‌های 1941 تا 1958 دانست؛ زیرا پیش و پس از این بازه هم نوآرهایی ساخته شده‌است...

بیماری آلزایمر در آینه سینما

  • 105,000 تومان

کتاب بیماری آلزایمر در آینه سینما با رویکردی بینافرهنگی بازنمایی‌های سینمایی بیماری آلزایمر را در میان آثار سینمایی بیرون از جریان اصلی و فیلم‌های غیرتجاری بررسی کرده است. اگرچه بیماری آلزایمر – که شایع‌ترین شکل زوال عقل است – یکی از دغدغه‌های حوزه سلامت در سطح بین‌المللی به شمار می‌آید، هنوز به‌ شکل یک‌پارچه در دنیا درک و بازنمایی نمی‌شود. برخلاف فیلم‌های نام‌آشنای جریان اصلی سینما، فیلم‌های تحلیل‌شده در این کتاب بر جنبه‌های منفی که معمولا به بیماری آلزایمر نسبت می‌دهند متمرکز نیستند، بلکه به اهمیت بازنمایی دیدگاه‌های فرد دارای بیماری آلزایمر و شخصیت‌مندی آنها تکیه دارند. همچنین کتاب پیش‌رو بررسی کرده است که چگونه فیلم‌ها بیماری آلزایمر را در نقش استعاره‌ای به کار می‌گیرند تا به کمک آن به موضوعات مربوط به عرصه‌های گوناگون زندگی و جامعه مثل مسائل خانوادگی، روابط میان‌نسلی، مسائل جنسیتی، سنت‌های ملّی در برابر مدرنیتۀ جهانی و مراقبت از افراد دارای زوال عقل بپردازند. این پژوهش موشکافانه با بررسی مجموعه‌ای از فیلم‌ها، از ژانر داستانی تا مستند، که هر یک بازنمایی غیربدنامی‌آوری از بیماری آلزایمر را نشان داده‌اند، در نهایت نیرومندی و توانایی فرهنگ را در شکل‌دهی به ‌معنا نشان می‌دهد. دکتر راکل مدینا عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه اَشتون در بیرمنگام انگلستان *** کتاب بیماری آلزایمر در آینۀ سینما که دستاورد گران‌بهایی برای حوزه‌های مطالعات پیری و علوم انسانی پزشکی به شمار می‌آید، تا امروز جامع‌ترین وموشکافانه‌ترین پژوهشی است که با موضوع بازنمایی زوال عقل در میان آثار سینمایی بیرون از جریان اصلی و فیلم‌های غیرتجاری انجام شده است. این کتاب با دامنه فرهنگی گسترده و تحلیل‌های ریزبینانه – که هم‌زمان فراگیر و ژرف‌اندیشانه هستند – توانسته است میان واکاوی بافتی زوال عقل با تحلیل دقیق فیلم‌های خاص موازنه برقرار کند و خواننده را در طول سفر در مسیر خوانش پرمحتوا و گاهی تکان‌دهنده از ترسی که همگان از پیر شدن و از دست دادن حافظه دارند هدایت کند. مدینا پژوهشگر ریزبین، نکته‌سنج و در یک کلام اصیلی است که توانسته با به ارمغان آوردن جنبه تازه‌ای که نوآورانه و قانع‌کننده است، دستاوردی برای حوزه روبه‌رشد پژوهش‌های انتقادی فراهم کند. پروفسور باربارا زِکی، نویسنده و منتقد سرشناس سینما استاد دانشگاه‌های برتر آمریکا (جان هاپکینز، کالیفرنیا و...) و اروپا (دانشگاه والنسیا، دانشگاه کارلوس سوم و...)

صفحه‌ی 1