علیرضا شفیعی نسب


فروشگاه ‌جیحون | مترجم | علیرضا شفیعی‌نسب

علیرضا شفیعی‌نسب متولد 19 آذر 1369 در دزفول است. او سال‌ 92 مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته‌ی زبان و ادبیات انگلیسی از دانشگاه تهران دریافت کرد. فعالیت او بیشتر در زمینه‌ی ترجمه‌ی آثار ادبی از زبان‌های انگلیسی و اسپانیایی است، هرچند کتاب‌ها و مقالاتی چند با موضوعات دیگر نیز از او به انتشار رسیده است. از آثار ترجمهٔ شفیعی‌نسب می‌توان به رمان «دیار اجدادی» اثر فرناندو آرامبورو، کتاب «درباب سلامت روان» اثر آلن دوباتن، و نمایشنامهٔ «هزارویک شب» اثر ماریو بارگاس یوسا اشاره کرد. او در پاسخ به اینکه کدام کتاب خود را بیش از همه دوست دارد، گفت: «واژه به واژه‌ی کتاب‌هایی که ترجمه کرده‌ام دربردارنده‌ی خاطراتی تلخ و شیرین از مقاطع مختلف زندگی است و همه را دوست دارم». ضمن اینکه در سال 1400 رمان «نیمه‌شبی آرام» با ترجمه‌ی ایشان نامزد مرحله‌ی پایانی سی‌ونهمین دوره‌ی جایزه‌ی کتاب سال در موضوع «ادبیات زبان‌های دیگر» شد. وقتی از او خواستیم چند کتاب برای مطالعه پیشنهاد کند، از سه کتاب خارجی («پرواز بر فراز آشیانه‌ی فاخته» کن کیزی، «سور بز» ماریو بارگاس یوسا، «کوهستان به طنین آمد» خالد حسینی) و سه کتاب ایرانی («شاهنامه» فردوسی، «مثنوی معنوی» مولانا و «سووشون» سیمین دانشور) نام برد. از علاقه‌مندی‌های علیرضا شفیعی‌نسب می‌توان به ورزش‌های رزمی، سینما و سفر اشاره کرد.


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
تربیت بچه مستقل (شیوه علمی پرورش فرزندانی که بر زندگی خود تسلط دارند)
  • همراه با تخفیف
اقتصادهای نابهنجار (انسان‌ها چگونه بر تنگناهای اقتصادی غلبه می‌کنند)
  • همراه با تخفیف
سرگذشت انسان (خاستگاه‌های ثروت و نابرابری)
  • همراه با تخفیف
  • 198,000 تومان
  • با تخفیف: 168,300 تومان
چرخ جهان چگونه می‌چرخد (کندوکاوی در زیرساخت‌های جهان مدرن)
  • همراه با تخفیف
زندگی خوب (پژوهش 84 ساله دانشگاه هاروارد درباره شادکامی چه می گوید)
  • همراه با تخفیف
کار آهسته‌تر بازده بیشتر (رهایی از فرسودگی شغلی)
  • همراه با تخفیف
آزاد (1 کودک و 1 کشور در پایان تاریخ)
  • همراه با تخفیف
  • 176,000 تومان
  • با تخفیف: 149,600 تومان
80000 ساعت (یافتن شغل رضایت‌بخش و مفید)
  • همراه با تخفیف
  • 289,500 تومان
  • با تخفیف: 246,075 تومان
در جستجوی جونی کیم
  • همراه با تخفیف
  • 290,000 تومان
  • با تخفیف: 246,500 تومان
10 باور بی‌اساس علم مدرن
  • 170,000 تومان
  • با تخفیف: 170,000 تومان
گریزی از شکست نیست
  • همراه با تخفیف
  • 118,000 تومان
  • با تخفیف: 100,300 تومان
دیار اجدادی
  • 173,000 تومان
  • با تخفیف: 173,000 تومان

تربیت بچه مستقل (شیوه علمی پرورش فرزندانی که بر زندگی خود تسلط دارند)

  • 320,000 تومان

اغلب کودکان و نوجوانان در جهان پر از شتاب و تغییر امروزی گرفتار آشفتگی ذهنی و اضطراب‌اند. بسیاری از پژوهشگران معتقدند که تأکید جوامع امروزی بر خودمحوری، منفعت شخصی و زیبایی ظاهری و بدنی موجب شده تا آمار معضلات ذهنی مرتبط با اضطراب و نارضایتی از خود اکنون در بالاترین حد خود در 80 سال اخیر قرار گیرد. غلبه بر این اضطراب به نظر ویلیام استیکس‌راد و ند جانسون، با پرورش احساس تسلط درونی میسر می‌شود، احساسی که برآمده از شناخت روشن ما از ارزش‌ها و انگیزش‌های درونی‌مان است و به مدد آن می‌توانیم مهار اراده‌مان را به دست گیریم و در جهت اهداف و ارزش‌های محوری خود عمل کنیم. پرورش این توانایی در کودکان نه با نظارت و هدایت همه جانبه والدین ممکن می‌شود و نه با آزاد گذاشتن بی‌قیدوشرط فرزندان. استیکس‌راد و جانسون در این کتاب با تکیه بر یافته‌های علوم اعصاب و تجربه‌‌‌های تربیتی خود ابتدا فرایند پدیدآمدن اضطراب و ارتباط آن با حس تسلط درونی، انگیزش شخصی و فرایند تصمیم‌گیری را توضیح می‌دهند و سپس در هر یک از فصل های کتاب راه‌های پرورش این حس در کودکان را تشریح می‌کنند و توصیه‌هایی روشن و عملی برای والدین و معلمان ارائه می‌دهند

اقتصادهای نابهنجار (انسان‌ها چگونه بر تنگناهای اقتصادی غلبه می‌کنند)

  • 320,000 تومان

در بسیاری از علوم، نظیر پزشکی و مهندسی، موقعیت‌های حاد و نابهنجار نمونه‌های ایدئالی برای شناخت قوانین بنیادین حاکم بر پدیده‌ها هستند. ریچارد دیویس، اقتصاددان مدرسۀ اقتصاد لندن و روزنامه‌نگار، با در نظرداشتن همین الگو، در این کتاب 9 وضعیت نابهنجار اقتصادی را بررسی می‌کند تا تبیینی بهتر از موفقیت و شکست اقتصادها در موقعیت‌های دشوار ارائه دهد. او ابتدا با سفر به شهری سونامی‌زده در اندونزی، اردوگاه آوارگان سوری در اردن، و زندانی در لوئیزیانا تجربه‌های بقا را بررسی می‌کند و نشان می‌دهد که چگونه انسان‌ها در مواجهه با بحران‌ها دوباره زندگی و کسب‌وکار خود را بازسازی می‌کنند. سپس نمونه‌هایی از تجربۀ شکست را بررسی می‌کند: منطقه‌ای میان کلمبیا و پاناما به نام گسست دارین، کینشاسا در جمهوری کنگو، و گلاسکو در اسکاتلند نمونه‌هایی روشنگر از ظرفیت‌های اقتصادی ازدست‌رفته‌اند. در سه فصل پایانی کتاب، دیویس تصویری از چگونگی مواجهه با بحران‌های آینده ترسیم می‌کند: آکیتا در ژاپن، تالین در استونی و سانتیاگو در شیلی پیشروان مواجهه با بحران‌های مربوط به پیری جمعیت، پیشرفت انفجاری فناوری‌ها و عمیق شدن نابرابری هستند.

سرگذشت انسان (خاستگاه‌های ثروت و نابرابری)

  • 198,000 تومان

کشاورزی انگلیسی را تصور کنید که در قرن شانزدهم در روستایی دورافتاده زندگی می‌کند؛ او احتمالاً سواد ندارد، از زادگاهش خارج نمی‌شود، با غذایی بخورونمیر سر می‌کند و ممکن است جان خود را براثرِ سرمای زمستان از دست بدهد. وضعیت زندگی او تفاوت چندانی با چوپان یونانیِ دوهزار سال قبل یا کشت‌کار مصریِ 5هزار سال قبل ندارد. اما از آغاز قرن نوزدهم تاکنون امید به زندگی انسان دو برابر شده است و درآمد سرانه در مناطق توسعه‌یافته بیست برابر شده است. از سویی دیگر، میان کشورهای مختلف جهان امروز نیز نابرابری عمیقی در کیفیت زندگی وجود دارد. چرا در دورۀ زمانی کوتاهی، که در مقایسه با کل تاریخ بشر مثل یک چشم‌برهم‌زدن است، زندگی انسان این‌قدر متحول شد و چرا در جهان امروز نابرابری این‌چنین بیداد می‌کند؟ اُدد گلر، استاد اقتصاد در دانشگاه براون، برای پاسخ به «معمای رشد» و «معمای نابرابری» نظریه‌ای جامع به نام «نظریۀ یکپارچۀ رشد» ارائه کرده است. او، در بخش اول کتاب حاضر، تاریخ پرماجرای رشد و توسعۀ بشر را از ظهور هوموساپینس‌ها تاکنون روایت می‌کند و از این طریق نظریۀ رشد خود را به نحوی ساده و روشن توضیح می‌دهد؛ سپس در بخش دوم کتاب، به نقاط عطف تاریخ توسعۀ بشر بازمی‌گردد و ریشه‌های بروز نابرابری شدید در دنیای امروز را تبیین می‌کند.

چرخ جهان چگونه می‌چرخد (کندوکاوی در زیرساخت‌های جهان مدرن)

  • 198,000 تومان

این روزها انبوهی از موج‌های تبلیغاتی برای نجات طبیعت و بشریت، مصرف کمتر کیسۀ پلاستیکی، تحریم واکسن و کنترل جمعیت ما را فراگرفته و عده‌ای هشدار می‌دهند که آخرین پرده حیاتمان در زمین فرا رسیده است. از سوی دیگر، فناوری‌پرستان هم نوید آینده‌ای درخشان را می‌دهند که در آن به کمک ماشین‌ها ثروت و رفاهی بی‌انتها به‌دست خواهیم آورد و حتی می‌توانیم منابع سیارات دیگر را نیز استخراج کنیم. اما واتسلاف اسمیل، استاد ممتاز دانشگاه منیتوبا، معتقد است هر دوی این دیدگاه‌ها مبتنی بر درکی ساده‌لوحانه از فرایندهای اصلی زندگی مادی ما در جهان مدرن است. او در این کتاب با زبانی ساده و به‌نحوی جامع این فرایندها را توضیح می‌دهد و نشان می‌دهد که انواع غذاها، لباس‌ها، موبایل‌ها و خانه‌ها و ماشین‌هایمان چگونه تولید می‌شوند و تا چه حد وابسته به سوخت‌های فسیلی‌اند. به عقیدۀ او، اگر ارکان اصلی حیات فعلی‌مان را به‌درستی درک کنیم، خطرات پیشِ‌ رو را نیز بهتر درک خواهیم کرد و متوجه خواهیم شد که چشم‌انداز آینده چقدر مبهم است و حل بحران‌هایی نظیر مصرف بی‌رویۀ سوخت‌های فسیلی تا چه حد پیچیده و دشوار خواهد بود.

زندگی خوب (پژوهش 84 ساله دانشگاه هاروارد درباره شادکامی چه می گوید)

  • 240,000 تومان

پروژه «پژوهش هاروارد درباره رشد بزرگ‌سالان»، که در سال 1938 آغاز شده و اکنون بیش از 80 سال است که همچنان ادامه دارد، وسیع‌ترین و طولانی‌ترین پژوهشی است که تاکنون در حوزه شادکامی و سلامت روان انجام شده است. این پژوهش زندگی صدها فرد و خانواده را زیر نظر گرفته و طیف گسترده‌ای از اطلاعات مرتبط با سلامت جسمی و روانی آنها را بررسی و ثبت کرده است. رابرت والدینگر و مارک شولتس، مدیران کنونی پروژه، در کتاب حاضر ضمن روایت زندگی پرفراز و نشیب و حیرت‌انگیز افراد تحت بررسی، و با ارائه داده‌‌‌ها و شواهد علمی متعدد، یافته‌های این پژوهش را برای خوانندگان غیرمتخصص گردآوری و ارائه کرده‌اند. حاصل کار آنها کتابی است سرشار از نکته‌هایی کاربردی و بصیرت‌هایی بنیادین درباره بعضی از مهم‌ترین پرسش‌های زندگی: خوب زیستن چه معنایی دارد؟ شادکامی و رضایتمندی چگونه به دست می‌آید؟ رنج‌ها چگونه ما را می‌سازند؟ چطور دوستی‌ها و روابط سالم و پربار داشته باشیم؟ و چگونه با چالش‌‌های روابطمان سازگار شویم؟

کار آهسته‌تر بازده بیشتر (رهایی از فرسودگی شغلی)

  • 175,000 تومان

بسیاری از کتاب‌های خودیاری با مفاهیمی ساده‌انگارانه می‌خواهند به ما بیاموزند که با افزایش حجم کارها بهره‌وری‌مان را افزایش دهیم، حال آنکه بیشتر ما نه از کمی‌ کار، که از زیادی آن رنج می‌بریم. کال نیوپورت، نویسنده آثار پرفروشی همچون «کار عمیق» و «مینیمالیسم دیجیتال»، در جدیدترین کتاب خود چنین نگرشی را «بهره‌وری کاذب» می‌داند و در عوض راه جدید و بهتری برای افزایش بهره‌وری کاری را قدم‌به‌قدم ارائه می‌دهد. نیوپورت این شیوه را با آوردن مثال‌هایی از دانشمندان و نویسندگان و دیگر متفکران بزرگ را شرح می‌دهد و در هر قدم راهبردهایی عملی عرضه می‌کند که چگونه می‌توان شیوه «بهره‌وری آهسته» را در محیط کارهای امروزی به اجرا گذاشت.

آزاد (1 کودک و 1 کشور در پایان تاریخ)

  • 176,000 تومان

لیا دخترک یازده‌سالۀ اهل آلبانی است و دنیایش با عشق به استالین و عمو انور و جامعۀ آزاد و بی‌طبقه آمیخته شده است. پدر و مادرش مراقب‌اند که در حضور او حکومت را نقد نکنند؛ گاهی پچ‌پچ‌هایی می‌کنند دربارۀ خویشاوندانی که به «دانشگاه» رفته‌اند و بهانه‌هایی می‌آورند که چرا عکس انور خوجه را قاب نمی‌کنند تا اینکه بالأخره دیوار برلین فرو می‌ریزد و ستون‌های جامعۀ آلبانی نیز به لرزه در می‌آید. در یکی از میادین شهر، دانشجویان معترض سرِ مجسمۀ استالین را از بدنش جدا می‌کنند؛ مردم به خیابان‌ها می‌ریزند و آشوب درمی‌گیرد و تاریخ برای دخترک به پایان می‌رسد. حالا پای اصطلاحاتی مثل «جامعۀ مدنی»، «اصلاحات ساختاری» و «آزادی زنان» به میان آمده است؛ ژست‌ها و واژه‌ها تغییر کرده و رازهایی جدید شکل گرفته است. در این کتاب، لیا اوپی، استاد نظریۀ سیاسی در مدرسۀ اقتصاد لندن با نگاهی نافذ و طنزی ظریف و نثری گیرا، داستان زندگی آمیخته به سیاست خود و مردم آلبانی را روایت می‌کند و پرسش‌هایی مهم پیش روی خوانندگانش می‌گذارد: آزادی چیست؟ چه کسانی واقعا آزادند؟ و چطور وقتی پای عمل می‌رسد، عمارت آرمان‌هایمان به ویرانه بدل می‌شود؟

80000 ساعت (یافتن شغل رضایت‌بخش و مفید)

  • 289,500 تومان

ما حدودا 80000 ساعت از عمر خود را به کار اختصاص می‌دهیم. پس تعجبی ندارد که چنین دغدغه مهمی باشد. کار باید درآمد مناسب داشته باشد، باید بتوان با آن تاثیرگذار بود و فایده‌ای رساند. اما مسیرهای پیش رو چنان زیاد است، توصیه‌ها چنان متنوع است، که بعضا سردرگم می‌مانیم که چگونه می‌توان به بهترین وجه از آن 80000 ساعت استفاده کرد. دانشگاه برویم یا نرویم؟ اگر می‌رویم، چه رشته‌ای بخوانیم که با اهدافمان متناسب‌تر باشد؟ آیا باید سراغ تحصیلات تکمیلی برویم؟ چه‌زمانی نیاز به تغییر رشته است؟ آیا واقعا باید دنبال علاقه قلبی خود برویم؟ این‌ها و چندین سوال دیگر اجازه انتخاب آسان را از ما می‌گیرد و باعث می‌شود خیلی از ما با تصمیمات اشتباه وقت خود را هدر دهیم. کتاب حاضر برای تمام افراد نوشته شده است، چه کسانی که هنوز به صورت جدی به فکر و خیال کار نیفتاده‌اند، چه آنان که مشغول کار هستند، چه کسانی که ذهنشان درگیر دانشگاه است و چه آنان که در مراحل اولیه تصمیم‌گیری‌اند. این کتاب بر پایه تحقیقات و مصاحبه‌های بی‌شمار نوشته شده و هدفش ارائه توصیه‌هایی علمی و شفاف است که با اجرای آن‌ها بتوان در عین مهارت‌آموزی، تجربه‌اندوزی و کسب درآمد، فایده‌ای نیز به جامعه و جهان رساند و به اصطلاح تاثیر مثبتی داشت.

در جستجوی جونی کیم

  • 290,000 تومان

جونی کیم دخترکی کره‌ای‌تبار است که در آمریکا به دنیا آمده و اکنون در مدرسه هیچ چیزی نمی‌خواهد جز اینکه مثل بقیه دانش‌آموزان باشد و کسی اذیتش نکند. برای همین همیشه سرش را پایین می‌اندازد تا جلب‌توجه نکند. تا اینکه یک روز روی دیوارهای مدرسه‌شان شعارهای نژادپرستی می‌نویسند و جونی مجبور می‌شود بین سکوت و اعتراض یکی را انتخاب کند. معلم تاریخ تکلیفی به دانش‌آموزان می‌دهد و جونی برای این پروژه تصمیم می‌گیرد با پدربزرگ و مادربزرگش مصاحبه کند. در خلال همین گفت‌وگوها تجربیات هولناک کودکی آنها در زمان جنگ کره را می‌فهمد و تازه متوجه می‌شود آنها چه عزم و اراده و چه دل بزرگی داشته‌اند. پس جونی هم تصمیم می‌گیرد در مقابل نژادپرستی سکوت نکند و کار درست را انجام دهد. داستانی سوزناک اما سرشار از امید که مشکلات امروز جونی را با خاطرات پدربزرگ و مادربزرگش از جنگ کره ترکیب می‌کند.

10 باور بی‌اساس علم مدرن

  • 170,000 تومان

آب در صد درجه به جوش می‌آید؛ ثابت گرانش زمین ده است؛ کاغذ تورنسل در محیط بازی آبی می‌شود؛ ‌زمین به دور خورشید می‌چرخد. این‌گونه یافته‌های علمی وابسته به احساسات و باورهای علوم تجربی، با داشتن روشی عینی و خالی از سوگیری، می‌توانند تصویری مطمئن و دقیق از جهان در اختیار ما بگذارند. اما روپرت شلدریک، زیست‌شناس سرشناس انگلیسی، مدعی است نظام‌ باورهای علوم تجربی معاصر دارای برخی مفروضات اساسی اما نیازموده است که از فرط تکرار به اصولی بدیهی تبدیل شده‌اند و کمتر دانشمندی به‌ خود اجازه می‌دهد که در آن‌ها شک کند. برای مثال، دانشمندان به ما می‌گویند روح وجود ندارد؛ فرایند تکامل کاملا تصادفی است؛ پدیده‌هایی مثل تله‌پاتی چیزی جز خرافه نیستند. شلدریک می‌گوید این باور‌ها، که ریشه در نگرش مکانیستی قرن نوزدهم دارند، نه تنها پشتوانه علمی ندارند، که حتی با یافته‌های اخیر نیز ناسازگارند. او در این کتاب ده باور بی‌اساس علم مدرن را توضیح می‌دهد و دانشمندان را به بازنگری در این باور‌ها فرا می‌خواند.‌

گریزی از شکست نیست

  • 118,000 تومان

والت ویتمن، شاعر پرآوازه آمریکایی، در شعر «آواز خودم» می‌گوید «زنده‌باد هر آنکه ناکام مانده» او در این فراز با زیرکی نشان می‌دهد که ناکامی نه یک رخداد گذرا، بلکه وضعیت مستدام زندگی‌های ماست. با این حساب، شکست نه مقدمه پیروزی، که مقدمه‌ای است برای شکستی دیگر. فرهنگ بشری همواره ناکامی و شکست را بیراهه‌ای می‌دانسته در حاشیه جاده اصلی موفقیت و کامیابی، اما جو موران در این کتاب ناکامی را وضعیتی اصیل می‌داند و ما را به بصیرتی فرامی‌خواند که ساموئل بکت سرلوحه زندگی‌اش قرار داده بود: در جوانی ناامید شو و پشت سرت را نگاه نکن. موران با نگاهی تیزبین تصور ما از اسوه‌های موفقیت و کامیابی را واژگون می‌کند و نشان می‌دهد که چگونه سرگذشت آنها نیز از شکست آغاز شد و به شکست انجامید. او ادبیات و فلسفه و روانشناسی را به هم می‌آمیزد تا نیروی تسلی‌دهنده و امیدبخشی را آشکار کند که در پس ناکام ماندن نهفته است. به تعبیر موران، کلام تسلی‌بخش هم آراممان می‌کند و هم سرذوقمان می‌آورد؛ پس ای هم‌قطاران ناکام، به پیش!

دیار اجدادی

  • 173,000 تومان

از خودت می‌پرسی: ارزشش را داشت؟ و تنها پاسخت سکوت این دیوارهاست و چهره‌ات که هر روز در آینه پیرتر و پیرتر می‌شود و چهره‌ات که با نماهای کوچکی از آسمان به یادت می‌آورد که آن بیرون، زندگی جاری‌ست و پرنده هست و رنگ هست، اما فقط برای دیگران. اگر از خودت بپرسی مگر چه کار بدی کردم، صدایی در سرت می‌گوید: هیچ. خودت را فدای دیار اجدادی کردی. آفرین، پسرجان، حالا دیگر تعارف را کنار بگذاریم. اگر دوباره بپرسی، جواب می‌آید: سادگی کردم و مغزم را شستشو دادند.

1  2  صفحه‌ی 1