عرفانه محبی جهرمی


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
علیه مزخرفات (هنر شکاک بودن در دنیای داده‌محور)
  • همراه با تخفیف
محکم بایست (هنر مقاومت در برابر جنون خود بهسازی)
  • همراه با تخفیف
وسعت یا عمق ( چرا در جهانی تخصص گرا از شاخه‌ای به شاخه‌ای پریدن بهتر است؟)
  • همراه با تخفیف

علیه مزخرفات (هنر شکاک بودن در دنیای داده‌محور)

  • 325,000 تومان

سیل مزخرفات جهان را فراگرفته و ما در حال غرق شدن در آن هستیم: سیاست‌مداران در قیدوبند حقایق نیستند؛ جهت‌گیری علم را مطالب چاپ‌شده در مطبوعات تعیین می‌کنند؛ استارتاپ‌ها به مزخرفات لباس هنر فاخر می‌پوشانند و دانشگاه‌ها به‌جای پاسداشت تفکر تحلیلی و انتقادی، مزخرفات را ارج می‌نهند. مزخرفات سنتی ادعاهایی گزاف با ظاهری فریبنده بودند و می‌شد آنها را به‌سادگی تشخیص داد؛ اما ویژگی مزخرفات نوین چیست و چگونه می‌توانیم آنها را تشخیص دهیم؟ کارل برگستروم و جِوین وست مزخرفات نوین را ادعاهایی می‌دانند که با زبان علمی و با استفاده از آمار و ارقام ظاهراً دقیق ارائه می‌شوند، اما در واقع ادعاهایی بی‌محتوا و تناقض‌آلودند. ما در برابر این ادعاها مرعوب می‌شویم و سپر می‌اندازیم و احساس می‌کنیم آن‌قدر متخصص نیستیم که بتوانیم دربارۀ صحت‌وسقم آنها بیندیشیم و تحقیق کنیم. نویسندگان این کتاب معتقدند که لزومی ندارد مثلاً متخصص زیست‌شناسی، اقتصاد یا آمار و داده‌کاوی باشیم تا بتوانیم از خطاهای این مزخرفات سر دربیاوریم. آنها در این کتاب، با مثال‌های متعددی از علوم پایه و پزشکی، شیوه‌های متنوع سوءاستفاده از زبان علم را آشکار می‌کنند و، با آموزش مبانی استدلال‌ورزی درست و نحوۀ جست‌وجوی اطلاعات برای ارزیابی ادعاهای علمی، راهنمایی جامع برای تشخیص علم از شبه‌علم را فراهم می‌آورند.

محکم بایست (هنر مقاومت در برابر جنون خود بهسازی)

  • 68,000 تومان

زندگی در حال شتاب گرفتن است و باید بجنبیم تا مبادا از قافله عقب بمانیم. برای به دست آوردن موفقیت و خوشبختی بیشتر باید پیوسته در تلاش باشیمء خود را پرورش دهیم و با وضعیت همواره در حال تغییر جهان منطبق شویم . اما وقتی زیستن مثل مسابقه‌ای بی پایان باشد. بهای سنگینی بر دوشمان می‌گذارد تنش‌هایمان هر روز بیشتر می‌شود و کسالت و افسردگی سراغمان می‌آید و منفعت‌گرایی و فرصت‌طلبی راهنمای اصلی کارهایمان می‌شود.سوند برینکمن روان‌شناس دانمارکی معتقد است کتابهای خودیاری بر این آزمندی و میل بی فرجام به خود بهسازی دامن زده‌اند و وعده‌هایی می‌دهند که هیچ گاه محقق نخواهد شد. پس لازم است ابتدا بیاموزیم که چگونه در برابر این سیل پر شتاب ایستادگی کنیم و از فشار جامعه مدرن برای موفق ‌تر شدن‌ رها شویم. برینکمن در این کتاب در 7 گام به ما می‌آموزد که چطور از توجه وسواس گونه به خود دست برداریم. نگاهمان را وسعت ببخشیم و خود را در پهنه گسترده‌تری از روابط با دیگران ببینیم و دوباره به مشکلات و راه‌های پیش رویمان بیندیشیم.

وسعت یا عمق ( چرا در جهانی تخصص گرا از شاخه‌ای به شاخه‌ای پریدن بهتر است؟)

  • 228,000 تومان

بسیار شنیده‌ایم که می‌گویند اگر می‌خواهید مهارتی را بیاموزید یا نوازنده‌ای ماهر شوید یا در هر کاری سرآمد باشید، باید از سنین کم شروع کنید، تمرکزتان را تماماً وقف آن کار کنید و ساعات زیادی را به تمرین هدفمند اختصاص دهید،اگر سرسری کار کنید و دست نجنبانید و متمرکز و مستمر کار نکنید، هرگز به جایی نخواهید رسید و دیگران گوی سبقت را از شما می‌ربایند. در یک کلام، برای موفقیت باید متخصص شوید. اما دیوید اپستین، در تحقیقی طولانی و روشمند، مسیر موفقیت بسیاری از ورزشکاران، هنرمندان، مخترعان و دانشمندان را بررسی کرده و به نتیجه‌ای خیره‌کننده‌ رسیده است: در اغلب زمینه‌ها، به‌خصوص حوزه‌های پیچیده و پیش‌بینی‌ناپذیر، کامیابی از آن متفنن‌هاست نه متخصص‌ها. متفنن‌ها به جای تمرکز بر یک حوزه، از این شاخه به آن شاخه می‌پرند؛ آن‌ها راهشان را دیر پیدا می کنند، اما خلاق‌تر و چابک‌ترند و راه‌حل‌هایی را می‌بینند که از چشم همتایان متخصصشان پنهان می‌ماند. اپستین در این کتاب ماجراهای متعدد و دور از انتظاری از پیروزی‌ها و شکست‌ها نقل می‌کند و نشانمان می‌ دهد که چطورجهانمان را وسعت ببخشیم و توانایی‌هایمان را پرورش دهیم.

صفحه‌ی 1