اگر میخواهیم برای رسیدن به خودمان و دیگران راهی پیدا کنیم، به زبانی مناسب و اعتمادبهنفسی ریشهدار نیاز داریم تا داستان خود را بیان کنیم و شنونده داستانهای دیگران نیز باشیم.
برنه براون در اطلس دل ما را از میان هشتادوهفت احساس و تجربه مختلف که مشخصه انسان بودن هستند به سفری هیجانانگیز میبرد. او، برای ایجاد ارتباط معنادار، نقشه مهارتهای لازم و چارچوبی اجرایی را ترسیم میکند. همچنین برای دسترسی به دنیایی از انتخابهای تازه و فرصتهای دوباره، زبان و ابزارهایی را که نیاز داریم در اختیارمان میگذارد؛ دنیایی که میتوانیم در آن داستان شجاعانهترین و غمانگیزترین لحظات زندگیمان را با دیگران درمیان بگذاریم و به ارتباطی عمیق و انسانی برسیم.
در طول بیست سال گذشته، پژوهشهای گسترده براون درباره تجربیاتی که بیانگر شخصیت ما هستند گفتوگوی فرهنگی مؤثری را شکل داده و کمک کردهاند به تعریفی از شجاعت در زندگی کردن برسیم. اطلس دل از همین پژوهشها و البته مهارتهای بیمانند براون در قصهگویی بهره برده است تا نشان دهد نامگذاری دقیق تجربیات آنها را قدرتمندتر نمیکند، بلکه به ما قدرت درک، معناسازی و انتخاب میدهد.
براون میگوید: «میخواهم این کتاب اطلسی برای همه ما باشد، چون باور دارم، با داشتن قلبی ماجراجو و نقشهای مناسب، میتوانیم به هر جایی سفر کنیم و هیچگاه از گم شدن نترسیم.»