جستجو نتیجهای نداشت
نتیجه جستجو
از
تا
(داستانهای آمریکایی،قرن 21م،از پرفروش های نیویورک تایمز)
(داستان های انگلیسی،قرن 20م)
(داستان های انگلیسی،قرن 20م،از پرفروش های نیویورک تایمز)
(داستان های آمریکایی،قرن 21م،از پرفروش های نیویورک تایمز،نامزد نهایی جایزه بوکر سال2018)
(داستان های آمریکایی،قرن 21م،از پرفروش های نیویورک تایمز)
(داستان های آمریکایی،قرن 21م)
(موفقیت در کسب و کار،راهنمایی شغلی زنان،راهنمای مهارت های زندگی زنان اهل کسب و کار)
(مدیریت فروش بازاریابی)
در آینده دو نوع انسان در این جهان وجود خواهد داشت: کسانی که اجازه میدهند افراد دیگر با زور قلدری حواس و زندگیشان را تحت کنترل درآورند و کسانی که با افتخار خود را «حواس جمع» مینامند. پرداختن به مطالب این کتاب اولین گام در جهت به عهده گرفتن وقت و آیندهتان است.
از کمپستر پرسیدند :"ایده جدید در نگارش کتاب اخیر از کجا به ذهنت رسید؟" پاسخ داد:" موضوع کتاب تجربیات زندگی خودم در دهه گذشته یا همین حدود نشات گرفت. این کتاب به منظور پاسخ به سوالی بود که مرتبا افکارم را مشوش می کرد. در برههای از زمان متوجه شدم این امر تنها مختص من نیست، بلکه در حقیقت این موضوع دغدغه فکری بسیاری از افراد جامعه است.
رهبران مسئول نتایج نیستند، رهبران مسئول افرادی هستند که مسئول نتایج هستند. بهترین راه برای ایجاد انگیزهبخشی به عملکرد در یک سازمان، ایجاد محیطی است که اطلاعات در آن آزادانه جریانه داشته باشد،اشتباهات آزمایشها به آن دست یافتهاید. اکنون در زندگیتان هیچ چیز اشتباهی وجود ندارد، برجسته شود و کمکرسانی متقابل امکان پذیر باشد. به طور خلاصه محیطی رهبر است.