سحر رمضانی یاهوئی


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
کوهی از لباس‌های چرک (زندگی با ای دی اچ دی)
  • همراه با تخفیف
  • 150,000 تومان
  • با تخفیف: 127,500 تومان
وقتی هیچ چیز کافی نیست (رفتارهای سمی موفقیت)
  • همراه با تخفیف
  • 265,000 تومان
  • با تخفیف: 225,250 تومان
مبارزه با تعصب درون (راهنمای تشخیص تعصب و حق‌کشی)
  • همراه با تخفیف

کوهی از لباس‌های چرک (زندگی با ای دی اچ دی)

  • 150,000 تومان

افراد مشهوری مانند آلبرت اینشتین، ریچارد برانسون، ویل اسمیت، زویی دشانل، والت دیزنی و سیمون بایلز بیش‌فعال بودند یا هستند. افرادی که می‌توانستند تغییری در جهان پدید آورند و همین کار را هم کردند (و می‌کنند). این کتاب مجموعه‌ای از 10 نشانه بیش‌فعالی را مانند فراموش‌کاری، شتاب‌زدگی، مشکلات مدیریت مالی و... بررسی می‌کند. شاید با مطالعه این نشانه‌ها در صفحه‌های اینترنتی، تصویر کاملی از کشمکش‌های زندگی با بیش‌فعالی به دست نیاورید. در این کتاب همراه با این نشانه‌ها به داستان‌های واقعی، آشفته و شخصی فرد هم اشاره می‌شود تا راه‌حلی عملی در اختیار خوانندگان قرار بگیرد. در توضیح هر یک از این نشانه‌ها، روایتی را از زبان فرد بیش‌فعال می‌شنویم که نشان می‌دهد پیش از تشخیص این اختلال چه روزهای سختی را پشت سر گذاشت و چه روش‌هایی به او کمک کرد. به دنبال آن، روایتی از همسرش که توضیح می‌دهد چگونه با هم از پس این مشکلات برآمدند و پیشنهادهایی برای حمایت از فرد بیش‌فعال هم ارائه می‌دهد. اگر مدام وسایلتان را گم می‌کنید، دیر به قرارهایتان می‌رسید.، در زمینه نظافت خانگی یا بهداشت فردی مشکل دارید، شتاب‌زده عمل می‌کنید، مدیریت مالی درستی ندارید و با این خصوصیات، روابط دوستانه و زندگی مشترکتان را در خطر می‌بینید، باید این کتاب را مطالعه کنید. شاید گاهی برایتان پیش آمده باشد که کار جدیدی را با شور و شوق فراوان آغاز می‌کنید و ناگهان رهایش می‌کنید؛ یا اشتیاق اولیه را در روابط عاطفی‌تان از دست می‌دهید. بخش پایانی کتاب توصیه‌های ارزنده‌ای در این زمینه‌ها به شما پیشنهاد می‌کند. لازم نیست خودتان را احمق، به دردنخور، بازنده مطلق و مایه ننگ همه بنامید. آموزش صحیح و آشنایی با تجربه‌های واقعی افراد بیش‌فعال به شما کمک می‌کند تا دیدگاه درستی به خودتان داشته باشید و رویکرد سالمی را در روابطتان دنبال کنید. بیش‌فعالی با وجود تمام سختی‌ها و مشکلاتش، لذت‌ها و جنبه‌های مثبت بی‌شماری هم دارد که در این کتاب با آن‌ها آشنا می‌شوید.

وقتی هیچ چیز کافی نیست (رفتارهای سمی موفقیت)

  • 265,000 تومان

وقتی هیچ‌چیز کافی نیست با درایتی دردناک و در عین حال دلگرم کننده از نگاه یک خبرنگار و از قلب یک والد نوشته شده است و دیدگاه‌های مختلف متخصصان برجسته در زمینه روانشناسی و علوم اعصاب را منعکس می‌کند. والاس در این کتاب متفکرانه، خوانندگان را در حوزه فرهنگ تنش‌آفرین موفقیت راهنمایی می‌کند. در دوره کنونی که با بحران سلامت روان مواجهیم، کتاب وقتی هیچ چیز کافی نیست زنگ بیدارباشی برای جامعه است تا ارزش‌ها و اولویت‌هایمان را دوباره بررسی کنیم. رهنمودی انسانی و موشکافانه که می‌توان گفت با شایستگی تمام، یکی از الگوهای جدید ما برای فرزندپروری به شما می‌آید. او در این کتاب از چهارچوب حیاتی مهم بودن می‌گوید، یکی از معدود چهارچوب‌هایی که در وظایف فرزندپروری خود می‌توانیم کنترل کنیم و با این قدم کوچک تاثیر بسزایی در سلامت روان فرزندانمان داشته باشیم. هیچ‌کس با آگاهی از ارزش ذاتی خود به دنیا نمی‌آید؛ این آگاهی در طول زمان و بر اساس رفتار دیگران، به ویژه مراقبان اصلی، در ما شکل می‌گیرد. خودارزشی روایتی است که برای خود تعریف می‌کنیم تا دریابیم اطرافیانمان چقدر برای ما ارزش قائل‌اند. احساس عمیق مهم‌بودن در برابر فشار روحی، اضطراب، افسردگی و تنهایی مانند سپری محافظ عمل می‌کند. نکته جذاب درباره مهم بودن، قابلیت اجرایی آن است. ما در جایگاه والدین، معلمان، مربیان و بزرگسالان معتمد، می‌توانیم با حس مهم بودن در کودک ارتباط برقرار کنیم و در جهت تقویت آن بکوشیم. اگر فرهنگ موفقیت حالت سمی به خود گیرد، مانع از ارائه عشق بی‌قید و شرط و تزلزل‌ناپذیر والدین می‌شود، روابط خانوادگی ما را ضعیف می‌کند و به فرزندانمان آسیب می‌رساند. جنیفر والاس صدها مطالعه و داستان شخصی را تجزیه و تحلیل کرده و چکیده‌ای از آن‌ها را در این کتاب قدرتمند گرد هم آورده است تا این حقیق محض را با خوانندگان به اشتراک بگذارد که: جوانان و همه ما باید بدانیم که مهم هستیم و این هیچ ارتباطی به دستاوردها یا جام‌های قهرمانی ما ندارد. بدانیم همین‌طور که هستیم کافی است.

مبارزه با تعصب درون (راهنمای تشخیص تعصب و حق‌کشی)

  • 325,000 تومان

«شخصی که من می‌خواهم باشم از برابری، عدالت، تنوع و همه‌پذیری دفاع می‌کند. شخصی که من می‌خواهم باشم کسی است که با تبعیض مبارزه می‌کند. من گاهی مانند این شخص رفتار می‌کنم و گاهی اوقات نه. گاهی دلم می‌خواهد چنین شخصی باشم اما نمی‌دانم از کجا شروع کنم. حتی گاهی مشکل خودم هستم.» «مبارزه با تعصب درون» یک راهنمای قابل دسترس برای دنیای پیچیده تعصبات ناخودآگاه است. تعصبات ناخودآگاه به سوگیری‌هایی گفته می‌شود که همه ما در مورد افرادی با جنسیت، نژاد، جهت‌گیری جنسی یا طبقه اجتماعی متفاوت داریم. دالی چوک، نویسنده کتاب، چگونگی عملکرد این تعصبات ناخودآگاه را توضیح می‌دهد و به ما می‌گوید برای غلبه بر آنها چه کاری می‌توانیم انجام دهیم. تصوری که ما از خود داریم با شخصی که در واقعیت هستیم تا حدودی در تضاد است؛ دالی در این کتاب به ما کمک می‌کند تا دریابیم چگونه می‌توانیم کمی بیشتر تلاش کنیم و کمی بیشتر به شخصی که می‌خواهیم باشیم نزدیک شویم. اینکه فقط به ارزش‌هایی چون عدالت و برابری اعتقاد داشته باشیم کافی نیست؛ باید مهارت‌های گوناگونی به‌دست آوریم تا بتوانیم اوضاع را بهتر کنیم و یاد بگیریم چگونه با تعصب مبارزه کنیم.

صفحه‌ی 1