حمید آتشپور: اگرچه شغل رویایی ممکن است مفهومی نباشد که در جهان معاصر بر آن تاکید شود، اما واقعیت امر این است که همه ما به دنبال شغلی هستیم که بتوانیم توانمندیهای خود را در آن نشان دهیم. بدینسان معنای شغل رویایی این است که ما در آن تواناییها، ظرفیت روانیمان و انگیزههای پیشرفتمان را در عرصه کاری که مدنظر داریم به نحو درستی انجام دهیم. اما برای چنین کاری مقدماتی لازم است که در این کتاب این مقدمات به خوبی سازماندهی شده است؛ با اشاره مستقیم به اینکه چه چیزی میخواهید، چگونه باید به دستش آورید، چگونه رزومه بنوسید، به چه شکل مصاحبه داشته باشید و درنهایت چگونه با دیگران در تعامل موثر قرار بگیرید.
آرش شهرامفر: اینکه جامعه در سردرگمی بزرگی در مورد انتخاب شغل قرار دارد شکی نیست؛ چرا که هر روزه افراد زیادی برای انتخاب یک شغل مناسب به مربیان این حوزه مراجعه میکنند. چون به نظر میآید افراد بدین باور هستند که این شغل ماست که نقشی تعیینکننده در شکلدهی به هویتمان دارد. ما ابتدا از شغل مورد نظرمان یک رویا میسازیم و بعد خودمان را نسبت به آن رویا در یک آزمون و خطا مورد ارزیابی قرار میدهیم، اما شاید در همان ابتدا توی ذوقمان بخورد و احساس بیارزشی و سرافکندگی همه وجودمان را فرا بگیرد. به نظر میآید چنین شیوهای برای دستیابی به شغل رویاییمان رواج زیادی دارد و تا به خود بیاییم که بفهمیم چه هستیم و که هستیم، خودمان را در معرض شغلهای مختلفی قرار دادهایم و تبدیل شدهایم به یک همهکاره هیچکاره.
هادی فرهادی: بهترین راه و هوشمندانهترین مسیر ساختن و حفظ شغل، تمرکز بر مطالعه و انتخاب صحیح و مناسب شغل است. هرقدر در این مسیر سهل و ممتنع آگاهانه قدم برداریم قادریم شرایط شغلی خود و شرایط سیستم سازمانی خود را بهبود ببخشیم و بهعنوان یک شهروند سازمانی موثر، نقش خود را در جامعه - سیستم اجتماعی - و نظام جهانی - سیستم کلان - بیش از پیش ایفا کنیم.