در هنگام بررسی کنشهای انسانی با پدیدههایی روبرو میشویم که آنها را فرامادی مینامند. پدیدههایی که تقریباٌ همۀ افراد در طول زندگی خود، آنها را به گونهای تجربه کردهاند. پدیدههایی همچون پیشگویی، تلهپاتی و... دراین میان بیشک هیچ پدیدهای به اندازه خواب و رؤیا فراگیر و در عین حال شگفتانگیز نیست. رؤیاهای فرامعمول دستهای از رؤیاها هستند که هم به شناخت بهتر و عمیقتر آدمی کمک میکنند و هم ابزارهایی کاربردی میباشند.
این کتاب به بررسی آن دسته از رؤیاها میپردازد که از صحنهها و محتوایی فوقالعاده برخوردارند. رؤیاهای بارداری، روشن، آفریننده، پیشگو، غیبگو و معنوی از جمله این رؤیاها هستند. نویسندگان کتاب به شکلی بسیار جذّاب و آموزنده هر رؤیا را معرفی نموده و با ذکر نمونههایی واقعی به مرور پژوهشهای مرتبط پرداخته و نهایتأ در بخشی هیجانانگیز چگونگی کاربرد آن را آموزش دادهاند. این کتاب بهخاطر وضوح و اعتبار پژوهشی مطالب و نیز به دلیل توجه به جنبههای تاریخی، بین فرهنگی و شخصی رؤیا، یکی ازمفیدترین کتابهایی است که هم متخصصان و هم عموم افراد بایستی آن را بخواند. در این میان دانشجویان و همکاران روانشناس و رواندرمانگر میتوانند از آن به عنوان یک کتاب کار استفاده نموده و قدرت تشخیص و رفع مسائل مراجعین را در خود افزایش دهند.
استنلی کریپنر روانشناس، فراروانشناس استثنایی و استاد دانشگاه سی بروک کالیفرنیاست. او سالهای زیادی از عمر خود را صرف بررسی و نگارش رخدادهایی همچون حالتهای دیگر هشیاری، رؤیاهای تلهپاتیک، هیپنوتیزم و سایر پدیدههای فراروانشناختی نموده است. کریپنر به همراه مونتاگ اولمن تحقیقات آزمایشگاهی را در زمینۀ رؤیاهای تله پاتیک در مرکز پزشکی مایمونیدز هدایت نموده و بیش از 40 کتاب و مقاله در این حوزه تألیف کرده است.
فریبا بگذران، هنرمند، نویسنده و بنیانگذار برنامۀ مطالعۀ رؤیا در دانشگاه جان اف کندی است. او اولین پژوهش علمی را در زمینۀ رؤیاهای روشن و تجربههای معنوی سازماندهی کرد. پژوهشهای بگذران نقش برجستهای در انجمن بینالمللی مطالعۀ رؤیا داشته و عنوان استاد سال را از مدرسۀ مطالعات جامع دانشگاه جان اف کندی دریافت نموده است. کارهای علمی و هنری او متمرکز بر رؤیابینی روشن می باشد. آندره پرشیا دکاروالیو روانشناس بالینی و سخنران برجستۀ برزیلی است که بصورت ویژه در حوزۀ منابع انسانی و رشد صنعتی فعالیت مینماید.