امیر قاجارگر


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
در باب مهربانی
  • همراه با تخفیف
  • 110,000 تومان
  • با تخفیف: 93,500 تومان
پرتره خاطرات (جستارهایی درباره خرد،ادبیات و فلسفه)
  • همراه با تخفیف
ساحل مرگ
  • همراه با تخفیف
  • 140,000 تومان
  • با تخفیف: 119,000 تومان
تسلیم
  • همراه با تخفیف
  • 140,000 تومان
  • با تخفیف: 119,000 تومان
مانگاهای موراکامی (کتاب اول)
  • همراه با تخفیف
  • 200,000 تومان
  • با تخفیف: 170,000 تومان
در باب زندگی و رنج (فلسفه علیه مشقت‌های زندگی)
  • همراه با تخفیف
  • 155,000 تومان
  • با تخفیف: 131,750 تومان
10 شب پریشانی
  • 20,000 تومان
  • با تخفیف: 20,000 تومان

در باب مهربانی

  • 110,000 تومان

جهانی را تصور کنید که در آن مردم روزی از خواب بیدار می‌شوند و می‌بینند خدایی نیست. نیروی عظیمی که بتوان به آن متوسل شد از میان رفته و بشر به حالت آسیب‌پذیری خود بازگشته است. حال و روزگار آن مردم چه خواهد بود؟ از این پس به چه چیزی متوسل خواهند شد؟ فیلیپس معتقد است: «وقتی خدا مرده باشد مهربانی مجاز می‌شود و تنها چیزی که برای انسان باقی می‌ماند مهربانی است.» در واقع، برای انسان بی‌پناه و بی‌خدا مهربانی به راهی بدل می‌شود تا بتواند حدود آسیب‌پذیری و ناتوانی‌هایش رابسنجد. در این کتاب درخشان، آدام فیلیپس، روانکاو برجسته و باربارا تیلور مورخ، لذت‌ها و خطرات مهربانی را بررسی می‌کنند. به مردم مدرن آموخته شده است که خود را اساساً در تضاد با دیگران ببیند و انگیزه‌های ما خودخواهانه است. این کتاب با تکیه بر تاریخ فلسفی، ادبیات روانکاوی و علوم اجتماعی معاصر، توضیح می‌دهد که چگونه و چرا تنهایی برای ما مطلوب‌تر از ارتباط برقرار کردن با دیگران است. در باب مهربانی برایمان توضیح می‌دهد که چرا در عصر حاضر بیش از هر زمان دیگری باید در برابر یکدیگر شفقت و مهربانی نشان دهیم و اساساً چرا مجازیم که دست به چنین کاری بزنیم.

پرتره خاطرات (جستارهایی درباره خرد،ادبیات و فلسفه)

  • 160,000 تومان

(سرگذشتنامه و نامه های فیلسوفان انگلیسی)

ساحل مرگ

  • 140,000 تومان

(داستان های ژاپنی،قرن 20م)

تسلیم

  • 140,000 تومان

شاید بتوان گفت «تسلیم» کتابی است درباره مقاومت‌های روان بشر در برابر هر آنچه می‌تواند برایش مفید باشد. مقاومتی قهرمان‌گونه در برابر تسلیم شدن، مقاومتی قهرگونه در برابر ایمان آوردن و مقاومتی کمابیش بیمارگونه در برابر خواستن. فیلیپس در این کتاب تلاش می‌کند به زوایای پنهان روان سرکشی کند. اینکه واقعا می‌دانیم چه می‌خواهیم؟ می‌دانیم به چه باور داریم و این باور چه سودی برایمان دارد؟ می‌دانیم از چه چیزی طرد شده‌ایم و این طرد شدن چه تاثیری بر روان و شخصیتمان گذاشته است؟ واقعیت این است که ما همواره طرد می‌شویم؛ مخصوصا زمانی که به نظر می‌رسد پذیرفته شده‌ایم. کافکا می‌گفت: «امید هست، اما ما از آن بی‌بهره‌ایم.» از جهتی دیگر، کتاب تلاشی است برای پی بردن به ماهیت خود روان‌کاوی. اینکه روان‌کاوی در پی چیست، چه می‌کند و چه اهدافی در سر دارد. اینکه روان‌کاوی اساسا حرفه‌ای است درمانگرانه یا حرفه‌ای کنجکاوانه. علاقه‌مندان به روان‌کاوی، فلسفه، روانشناسی و حتی ادبیات در این کتاب با پرسش‌ها و انگاره‌های بدیعی آشنا می‌شوند، انگاره‌هایی که شاید باعث شود آثار چندبار خوانده را این بار با دید و ابزارهای فکری جدیدی بخوانند.

مانگاهای موراکامی (کتاب اول)

  • 200,000 تومان

موراکامی را شاید بتوان استاد تعلیق‌های ناتمام دانست. تعلیق و انتظاری که در تمام داستان‌هایش حضور دارند و اغلب به سرانجام نمی‌رسند؛ زلزله‌ای قریب‌الوقوع، فقدانی بی‌دلیل، آرزویی بر زبان نیامده و دوستی که در دل دریا گم شد. موراکامی چنان ساده و عمیق می‌نویسد که گاهی تصور داستان‌هایش کار دشواری است. حالا در این کتاب چهار داستان از این نویسنده به تصویر کشیده شده‌اند که به اندازه خود داستان‌ها عجیب و هیجان‌انگیزند. شاید اقتباس از نوشته‌های موراکامی در قالب مانگا، اتفاقی بود که طرفداران این نویسنده سال‌ها منتظر آن بودند.

در باب زندگی و رنج (فلسفه علیه مشقت‌های زندگی)

  • 155,000 تومان

کتاب «در باب زندگی و رنج» تسکینی است برای این سال‌های سخت. انگار پای حرف‌های دوست خوش‌فکری می‌نشینید که طرز فکرتان را با همدلی اصلاح می‌کند تا حالتان را بهتر کند، به جای اینکه بی‌دلیل فقط بگوید شاد باشید. شاید فکر کنید بعضی از سختی‌ها راه‌حلی ندارد و زندگی واقعا سخت است، ولی کیرن ستیا، استاد فلسفه در ام آی تی، در این کتاب می‌گوید فلسفه راه‌حل‌هایی دارد. فلسفه نقشه‌ای دستمان می‌دهد که طرز فکرمان درباره مشکلات شخصی و بی‌معنایی و بی‌عدالتی‌های دنیا را تغییر می‌دهد. ستیا در این کتاب از فلسفه قدیم و جدید و رمان گرفته تا خاطرات و فیلم و تاریخ و داستان‌های علمی- تخیلی، راهنمایی برای تسکین درد‌ها و پیدا کردن دوستان جدید و کنار آمدن با شکست‌ها در اختیار ما می‌گذارد.

10 شب پریشانی

  • 20,000 تومان

همان دم صدایی به گوشم رسید: «اینجا، اینجا، درست پای آن درخت سدر.» صدای او در باران کاملا واضح به گوش می‌رسید. ناخودآگاه ایستادم. پیش از آن که بفهمم به جنگل رسیده بودم. چیزی سیاه تقریبا دو متر جلوتر از ما قرار داشت. همان‌طور که او گفته بود شبیه درخت سدر بود. «پدر، یادت هست؟ درست در زیر آن درخت سدر آن کار را کردی.» بدون این که بخواهم جواب دادم: «بله، آنجا بود.» «سال پنجم بونکا سال اژدها بود، مگر نه؟» فکر کردم درست می‌گوید. «پس درست صد سال از شبی که مرا اینجا کشتی می‌گذرد!»

صفحه‌ی 1