کویر


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
اقتصاد زامبی (چگونه ایده‌های مرده هنوز میان ما حضور داردند)
فرهنگ نظارت (رصد کردن به عنوان روش زندگی)
  • 159,000 تومان
  • با تخفیف: 159,000 تومان
اقتصاد برای مدیران
  • 75,000 تومان
  • با تخفیف: 75,000 تومان
جهان کودکان مراکز شبانه‌روزی
  • 69,000 تومان
  • با تخفیف: 69,000 تومان
عربستان از درون (تاریخ جدید عربستان پادشاهان نهادهای دینی لیبرال‌ها و افراطیون)
ما فرزند خوانده‌ایم (حقایقی درباره فرزندخواندگی و فرزندپذیری)
دغدغه ایران (راه‌هایی به سوی آزادی امنیت و توسعه پایدار)
حکومت دینی وحقوق بشر
  • 30,000 تومان
  • با تخفیف: 30,000 تومان
60 سال صبوری و شکوری 3 (خاطرات دکتر ابراهیم یزدی) 3 جلدی
اصلاح‌طلبان ناکام
  • 40,000 تومان
  • با تخفیف: 40,000 تومان
دولت پنهان (افول قانون اساسی و صعود دولت سایه)
  • 35,000 تومان
  • با تخفیف: 35,000 تومان
ماتریس الهی (پلی میان زمان مکان معجزه و باور)
  • 119,000 تومان
  • با تخفیف: 119,000 تومان

اقتصاد زامبی (چگونه ایده‌های مرده هنوز میان ما حضور داردند)

  • 210,000 تومان

ما به طور معمول زامبی‌ها را به واسطه فیلم سریال‌ها و به عنوان موجوداتی افسانه‌ای می‌شناسیم؛ از گور برخاستگان با ظاهری مهیب و هولناک که گویی نامیرا هستند و هر بار پس از مرگ دوباره به شکلی هولناک‌تر بازمی‌گردند. اما آیا این موجودات خیالی تنها در افسانه‌ها، فیلم‌ها و سریال‌های فانتزی و ترسناک حضور دارند؟ اگر این مردگان متحرک در قالب ایده‌های به ظاهر مرده در زندگی فردی و اجتماعی ما حضور داشته باشند و هر بار با ظاهری متفاوت بر تصمیمات ما در سطوح خرد و کلان اثرگذار باشند، چه؟ چطور می‌توان آن‌ها را شناخت و چگونه می‌شود با آن‌ها برخورد کرد؟ جان کویگین در این کتاب خواننده را با این ایده‌های زامبی آشنا می‌کند؛ ایده‌هایی که به ظاهر مدت‌ها پیش مرده‌اند اما در حقیقت نمرده‌اند؛ آن‌ها پوست انداخته‌اند و با ظاهری متفاوت در عرصه اجتماعی، سیاسی و اقتصادی حضور دارند. ا بر این باور است که این ایده‌ها نه‌ تنها از بین نرفته‌اند که حتی به طور معمول پیش‌فرض‌های ذهنی بسیاری از نخبگان سیاسی و اقتصادی هستند و ظهور دوباره و چندباره همین ایده‌ها در قالب سیاست‌گذاری‌ها و تصمیمات است که ار از چندی جامعه را دچار بحران می‌کند. هدف اصلی این کتاب ردیابی چرخه زندگی این ایده‌های زامبی است؛ چرا که به باور نویسنده تنها با فهم تولد و زندگی این ایده‌ها و دلایل مرگشان است که می‌توانیم آن‌ها را یکبار برای همیشه به خاک بسپاریم و به سوی باورها و جایگزین‌های جدید حرکت کنیم.

فرهنگ نظارت (رصد کردن به عنوان روش زندگی)

  • 159,000 تومان

امروزه، شما هم رصد می‌شوید هم رصد می‌کنید. نظارت والدین، نظارت بر دوستان، نظارت بر خود، و استقبال از رصد شدن شیوه‌های جدید نظارتند. رصد کردن به روشی از زندگی تبدیل شده است. چرا مردم در دنیای تحت‌نظارت، اطلاعات شخصی خود را به راحتی رها می‌کنند؟ خواسته دیده شدن،‌به عادی‌سازی و مشروع کردن همه انواع نظارت کمک می‌کند. نظارت، دیگر حیطه صلاحیت دولت‌ها و شرکت‌ها نیست، یک عنصر تشکیل دهنده زندگی است. نظارت، اجتماعی شده است؛ همه یکدیگر را می‌پایند. دامنه اعمال نظارت گسترده شده است_ از نگاه ناخواسته ناظر بیرونی گرفته، تا استقبال از رصد شدن که تمایلی درونی است. این کتاب، تحلیلی جامعه‌شناختی و سیاسی درباره نظارت در دوران مدرنیته دیجیتال است. فرهنگ‌ نظارت، شناخت ما را از مشخصه‌ها و مناسبات فضای مجازی ارتقا می‌دهد.

اقتصاد برای مدیران

  • 75,000 تومان

علم اقتصاد در زمره علوم اجتماعی و قدمت آن بیش از دو قرن است. اقتصاد، دانشی مفید برای افرادی است که می‌خواهند در مورد سیاست‌های اقتصادی دولت، کسب و کار و یا تصمیم‌گیری و انتخاب‌های شخصی خود بهتر فکر و عمل کنند. از آنجا که اقشار مختلف جامعه (دانشجویان، پزشکان، مدیران و ...) با مسائل اقتصادی و تجزیه و تحلیل آنها به‌طور روزمره سروکار دارند، شناخت و آگاهی دقیق از پدیده‌های اقتصادی ضرورت می‌یابد و این امور به کمک علم اقتصاد امکان‌پذیر می‌باشد. بدین منظور در کتاب حاضر با عنایت به سرفصل مصوب درس اقتصاد برای مدیران، عناوینی از علم اقتصاد مطرح شده که جنبه‌ پایه‌ای و کلیدی داشته و به درک علمی علاقه‌مندان در رابطه با مفاهیم و اصطلاحات اقتصادی کمک خواهد کرد.

جهان کودکان مراکز شبانه‌روزی

  • 69,000 تومان

کودکانی که روایت شدند و شنیده نشدند. این کتاب، برآمد یک طرح مطالعاتی درباره «هویت، زندگی و روش‌های نگهداری کودکان در مراکز شبانه‌روزی» است. در این کتابء هزارتوی زندگی مادی و فیزیکی و زندگی ذهنی و فکری فرزندان مراکز شبانه‌روزی بررسی می‌شود. این بررسیء در دو زمینه انجام گرفته است که عبارتند از: زندگی بیرونی و زندگی ذهنی - خیالی فرزندان این خانه‌ها. همچنین دو نگاه یا دو نگرش را در این پژوهش پی گرفته‌ایم: نگاه بیرونی و نگاه درونی. نگاه بیرونی، نگاهی است که مدیران، مددکاران، مربیان، سازمان‌های حقوقی و جامعه به این بچه‌ها دارند و نگاه درونی، نگاهی است که آنان خود به هویت، شخصیت، زندگی و آینده خود دارند.

عربستان از درون (تاریخ جدید عربستان پادشاهان نهادهای دینی لیبرال‌ها و افراطیون)

  • 250,000 تومان

عربستان را از درون باید دید تا به رمز و رازهای ماندگاری یک رژیم قبایلی با حاکمانی سالخورده در دنیای جدید و در منطقه‌ای پرآشوب پی‌برد. کشوری با ثرو‌ت‌های عظیم نفتی که به خوبی آموخته است چگونه از این ثروت در راه بقا و تحکیم قدرت خود بهره‌برداری کند. هدف اصلی رابرت لیسی، نویسنده این کتاب، توجه به لایه‌های پنهان و وجوه متعدد جامعه عربستان است؛ نحوه تقسیم کار بین قدرت دینی و سیاسی، نقش شاهزادگان، مساله انتخاب و انتصاب حاکمان، وضعیت زنان و به خصوص دختران و پسران جوان، وضعیت شیعیان از ابعد مختلف، روحانیون سلفی با رویکردهای افراطی‌شان، مساله فوران چاه‌های نفت و دلارهایی که زیرساخت‌های یک جامعه سنتی را دگرگون کرد، تضاد عمیق بین سنت و مدرنیته در کشوری با ساختاری قبایلی و بالاخره نقش مهم این کشور در تحولات خارجی از لابی‌گری و معاملات تسلیحاتی سنگین در جهان غرب گرفته تا جنگ در افغانستان تا حوادث 11 سپتامبر و نفرینی که حاکمان این کشور می‌کوشند دامن خود را از آن پاک سازند. به تعبیر نویسنده، اقدامات عربستان تا این‌جا جهان جدید ما را دگرگون کرده که هیچ‌کس انتظارش را نداشت. نویسنده چهار سال از عمر خود را در این کشور زندگی کرد تا به عمق رازهایش پی‌برد. از همه این‌ها گذشته، عربستان خوب یابد، پیشرفته یا عقب‌مانده مهم‌ترین مساله سیاست خارجی ایرانیان در دوران کنونی بوده است.خلاصه‌ای از این کتاب در پادکست فارسی بی‌پلاس ارائه شده است.

ما فرزند خوانده‌ایم (حقایقی درباره فرزندخواندگی و فرزندپذیری)

  • 120,000 تومان

فرزندخواندگی، مسئله کسانی است که پس از تولد یا به هنگام خردسالی به دلایلی از خانواده خود جدا شده و از طریق سازمان بهزیستی یا دیگر مراکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست، به آغوش پدر و مادری سپرده می‌شوند تا در محیط گرم و صمیمی یک خانواده، شرایط لازم برای رشد و پرورش آنان فراهم شود. این کتاب، نگاهی است به فرزندخواندگی و کاوش کارشناسی درباره پرسش‌ها، نقطه‌های تاریک، دغدغه‌ها و شناخت واقعیت‌های فرزندخواندگی، فرزندپذیری و زدودن احساس‌هاس منفی از آنان؛ و پاسخی است به پرسش‌هایی از قبیل: فرزندخواندگی چیست؟ چه ویژگی‌هایی برای پذیرش فرزندخوانده الزامی است؟ حقوق فرزندخواندگان، انتظارات و خواسته‌های آنان چیست؟ فرزندخوانده‌ها و خانواده‌های فرزندپذیر، در برقراری ارتباط با یکدیگر و رابطه با جامعه، چه محدودیت‌ها و مشکلاتی دارند و به چه حمایت‌هایی نیازمندند؟

دغدغه ایران (راه‌هایی به سوی آزادی امنیت و توسعه پایدار)

  • 69,000 تومان

نمی دانم چند کتاب در جهان وجود دارد که پیش از انتشارش ده‌ها و شاید صدها هزار نفر، برگ برگ بخش مهمی از آن را خوانده باشند، اما دغدغه ایران یکی از آن‌هاست که پیش از انتشارش، ده‌ها هزار ایرانی آن را خوانده و از آن استقبال کرده‌اند. بخشی از این کتاب که اصلا قرار نبود کتاب باشد، در فضای مجازی متولد شد؛ و هر برگش بر شاخه‌های درختی تنومند، تاریخی، پرشکوه اما پر مساله، بر درخت عظیم ایران روییده و طرح پرسشی درباره مساله‌ای از مسائل پرشمار آن است . این کتاب از دل ایران‌دوستی ماجراجویانه ،سیاست پژوهی و سیاست‌ورزی زاده شده ،برخی از مهم‌ترین چالش‌های مسیر پرخطر (آزادی ، امنیت و توسعه پایدار ) ایران را به زبان و در قالبی متفاوت پیش می‌کشد و امیدوارانه در راهکار‌ها نظر می‌کند .

حکومت دینی وحقوق بشر

  • 30,000 تومان

حکومت دینی مانند هر حکومت دیگری هم واقعیت تاریخی دارد و عملا خود را در عرصه و جود با عناوینی چون خلافت اسلامی سلطنت اسلامی امارت و ولایت اسلامی حکومت اسلامی و جمهوری اسلامی اعلام حضور کرده است ،هم نزد مدعیان ،پشتوانه استدلالی و تئوری دارد ،بنابراین قابل بررسی و تحلیل است.مهم‌ترین مبحث نظری درباب نوع حکومت‌ ها مشروعیت آن است که چگونه از مردم و شهروندان طلب اطاعت و تمکین به دستورات و خواسته‌های آمرانه خود می‌کند و چگونه برای آن مردم کشور تمکین کردن و پذیرش حاکمیت آن نظام توجیه‌پذیر است؟ عده‌ای از فقیهان ، در ارایه استدلال‌های مشروعیت حکومت دینی به کتاب و سنت و نقل احادیث تمسک جسته‌اند؛ عده‌ای به استدلال عقلانی و ضرورت عقلایی روی آورده و دسته‌ای از فقها به هر دو فقیهان طالب آنند که حکومت دینی با هر عنوانی ، باید مجری دستورات و احکام فقهی باشد. اما در دنیای جدید معیار مقبولیت هر حکومتی نسبت آن با کارآمدی ،حقوق بشر ، دموکراسی ،عدالت و آزادی است . آیا حکومت دینی با توجه به نوع مشروعیت آن با حقوق بشر نسبتی مقبول دارد یا خیر ؟ این کتاب هم به مشروعیت حکومت‌ دینی در نزد فقیهان اسلام و هم نسبت آن با حقوق بشر پرداخته است.

60 سال صبوری و شکوری 3 (خاطرات دکتر ابراهیم یزدی) 3 جلدی

  • 115,000 تومان

سفر 118 روزه‌ی آیت‌الله خمینی به فرانسه و استقرار در دهکده‌ی نوفل لوشاتو (14مهرماه تا 12 بهمن 57) ، انقلاب ایران را ناگهان از یک پدیده‌ی محلی و ملی به صورت کانون توجهات جهانی درآورد. پاریس در میان شهرهای اروپا، از یک موقعیت سیاسی ویژه در اروپا و شاید هم در دنیا برخوردار است. سفر یک روحانی و یک مرجع تقلید برجسته‌ی شیعه‌ به یک کشور غیر اسلامی، آن هم پاریس در قلب اروپا، خود یک رویداد بی‌سابقه بود. آن‌چه در این مجموعه آمده است، گزارش تمام رویدادهای آن ایام نیست. بلکه مربوط است به آن‌چه از آن‌ها مطلع بوده‌ام و من البته در تمام رویدادهای پاریس حضور نداشته‌ام و از همه‌ی آن‌ها آگاهی ندارم. اگر همه‌ی فعالان آن دوره خاطرات خود را بنویسند، یک مورخ بی‌طرف می‌تواند، ابعاد گوناگون آن دوره را در یک مجموعه منسجم به ملت ایران و نسل‌های آینده گزارش دهد. (نقل از مقدمه‌ی کتاب)

اصلاح‌طلبان ناکام

  • 40,000 تومان

استبداد، اصلاحات و اصلاحگر و اصلاحگران را پذیرا نیست. چه استبداد سنتی باشد چه استبداد مدرن و چه... استبداد صاعقه‌ای است که حرث و نسل را به آتش می‌کشد. مملکت را عقیم و سترون می‌سازد. رمق از جسم و جان مردم می‌گیرد. توان اندیشیدن و فکر کردن برای کسی باقی نمی‌گذارد. مردم را به بازار ریا می‌کشاند که در چنین استبداد بازاری، ریاکاران را صاحب مال و منال و جاه و جلال می‌سازد. استبداد بازار تملق و چاپلوسی را رایج و مکتب حق و حقیقت را کاسد می‌نماید. متملقین، حقوق حقداران را به خود اختصاص داده از کلیه امتیازات بهره می‌گیرند و اعمال خود را سکه رایج زمان می‌سازند که به وسیله اعمال نابخردانه خود جامعه را به سقوط و هبوط می‌کشانند. اصلاح‌طلبان ناکام نیم‌نگاهی است به کوشش‌های قائم مقام فراهانی، میرزا تقی‌خان امیر کبیر، سید حسن مدرس، محمد مصدق و سید حسین فاطمی در روند اصلاحات، استقلال و آزادی ایران با اشاره‌هایی به نهضت مشروطه و نهضت ملی شدن صنعت نفت، و بالاخره حقیقتی که به مسلخ مصلحت برده می‌شود.

دولت پنهان (افول قانون اساسی و صعود دولت سایه)

  • 35,000 تومان

کتاب «دولت پنهان» روایت تحلیلی دقیقی است از روند تاریخی افول سامان‌یافته قانون اساسی در ایالات متحده آمریکا و برآمدن تدریجی سایه در این کشور. به رغم آن که شکل ظاهری دولت بر خاسته از قانون اساسی مصوب انقلاب آمریکا (1776)، از جمله اصل بنیادی تفکیک قوا در کلیت خود، هنوز بر قرار است، با این حال، «جمهوری با فضیلت» توماس جفرسون در صدر انقلاب آمریکا اکنون به نقطه‌ای رسیده است که عملا توسط یک الیگارشی قدرتمند و ثروتمند اما به شدت نهادی شده و متصلب کنترل می‌شود. از منظری دیگر، مفهوم «دولت پنهان» که نویسنده هشیارانه به کار گرفته است روایت هولناکی است از تجسم واقعی ساختاری که به «دولت امنیت ملی» تعبیر می‌شود. تحلیل تفصیلی و موشکافانه «مایک لافگرن» از ساختار عناصر تشکلیل دهنده «دولت پنهان» و کیفیت مناسبات درونی بین آنها- که پشت ساختار حقوقی دولت مبتنی بر قانون اساسی لانه کرده و به خوبی استتار شده است- به روشنی نشان می‌دهد که هر دو دولت، دولت رسمی و دولت سایه، هر دو ساکن و مقیم واشنگتن هستند؛ دو روح در یک بدن. اما واقعیت تلخ نظام سرمایه‌داری پیشرفته آمریکایی که هنوز در شعار و گفتمان رسمی از داعیه‌های اولیه دموکراسی لیبرال کلاسیک دفاع می‌کند این است که دولت سایه در عمل هدایت فرمان حکومت‌گری را در دست دارد. این کتاب ارزشمند به فهم بهتر و دقیق‌تر جامعه کتاب‌خوان و اهل تحلیل ایرانی از کیفیت مناسبات واقعی قدرت در ایالات متحده کمک می‌کند.

ماتریس الهی (پلی میان زمان مکان معجزه و باور)

  • 119,000 تومان

در روزگاری که سرخط خبرها از جنگ و نفرت و اختلافات مذهبی و نژادی و قومی و ملی می‌گویند و تیتر اول روزنامه‌ها از فقر و بیماری و فساد و آزار و اذیت می‌نویسند؛ در روزگاری که نوع بشر بیش از هر زمان دیگر به دست خود در معرض نابودی است و نسبت به بقای خود، حس کوچک و غیر موثر بودن و احساس ناامیدی و ترس دارد؛ در روزگاری که ترس انسان‌ها از تغییر شرایط و بدتر شدن اوضاع، به سکوت آنان در برابر ظلم آشکار منجر شده و در بهترین حالت به نام تسلیم در برابر تقدیر، ردای تقدس به تن می‌کند؛ اگر به آرامش افیونی روزمرگی عادت نکرده و گمان می‌کنید زلال چشمه حقیقت، جایی در میانه راه گل‌آلود شده است؛ اگر راهکارهای ارائه شده توسط دولت‌ها، احزاب، فرقه‌ها، و مکاتب برای رشد و تعالی بشر سیرابتان نمی‌کند؛ اگر می‌پندارید که داستان انسان و جهان باید چیزی غیر از واقعیتی باشد که تاکنون برای ما تصویر شده است و از ترسیم دور باطل بایدها بر چهاردیواری سرنوشت آزرده و در جستجوی معنایی برتر در زندگی هستید، اکنون نوبت آن است که پنجره را به سوی شایدها بگشاییم، باشد که طرحی نو دراندازیم. این کتاب تلاشی است برای استفاده از این فرصت و ایجاد تحولی در نگرش ما نسبت به جایگاه انسان در هستی از طریق آشتی مکاتب باستانی و دانش نوین با اهداف بقاء و تکامل بشریت. تلاشی برای از خدای بیرون، دل بریدن و به ندای درون، دل بستن؛ تلاشی برای از خود شروع کردن.

1  صفحه‌ی 1