کتاب بهار


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
روایت اگزیستانسیالیسم سارتر در ایران با تکیه بر نقش ترجمه و مترجمان
نمونه‌هایی از شعر فارسی در آغاز سده بیست‌ و یکم میلادی (مجموعه شعر)
از آسمان‌های دور تا اتاق درمان (8 گفتگو با عبدالحسین رفعتیان)

روایت اگزیستانسیالیسم سارتر در ایران با تکیه بر نقش ترجمه و مترجمان

  • 55,000 تومان

در ایران پیش از انقلاب، اگزیستانسیالیسم سارتری، که خود گفتمانی پویا، تغییرپذیر، پیچیده و گاهی پرتناقض، بود، در دست روشنفکران ایرانی و در بافت‌‌های مختلف سیاسی و اجتماعی به خدمت اهداف گوناگون و گاه متناقضی درآمد. از همان آغاز معرفی سارتر در ایران، چهره چندگانه وی طیف‌‌های مختلفی از روشنفکران، نویسندگان، و مترجمان را با اهداف مختلف به خود جلب کرده است. شاید بتوان گفت که سارتر متفکری است که آن‌‌چه را که روشنفکران ایرانی در طی چند دهه و در شرایط مختلف اجتماعی و سیاسی در جست‌وجوی آن بوده‌‌اند به‌طور یک‌‌جا در خود داشته است: 1) فیلسوفی که داستان و رمان می‌‌نویسد، 2) داستان‌‌نویسی که فیلسوف است، 3) روشنفکری غیرمارکسیست که گرایش‌‌های مارکسیستی دارد، 4) روشنفکری که از مارکسیسم روبرگردانده است، 5) نظریه‌‌پردازی که به چریک‌‌ها کمک می‌‌کند، و 6) نویسنده‌‌ای که برای آینده‌‌ای بهتر اندیشه دارد و هر طیفی به فراخور هدف و اندیشۀ خود بر یکی از این جنبه‌‌ها نور تابانیده است. کتاب حاضر سرگذشت اگزیستانسیالیسم سارتر را در ایران پیش از انقلاب 1357 روایت می‌کند و می‌کوشد تا، با بررسی نقش ترجمه و دیگر انواع بازنویسی، شرحی از مواجهۀ مترجمان و روشنفکران پیش از انقلاب با این گفتمان به‌دست دهد.

نمونه‌هایی از شعر فارسی در آغاز سده بیست‌ و یکم میلادی (مجموعه شعر)

  • 160,000 تومان

کامیار عابدی، پژوهشگر و منتقد شعر معاصر، در سال‌های 1387-1386، کوشید تا از میان چند صد دفتر شعر منتشر شده ایران در سال‌های 1387-1380، یعنی نخستین سال‌های سده بیست و یکم میلادی، شماری از شعرها را از گرایش‌های ادبی و فکری گوناگون انتخاب کند. مجموعه حاضر، که در همان دوره به صورت دو شماره کامل از مجله اندیشه و هنر منتشر شد، ویرایشی نو و پیراسته از آن انتخاب‌هاست.

از آسمان‌های دور تا اتاق درمان (8 گفتگو با عبدالحسین رفعتیان)

  • 50,000 تومان

کتاب ما شبیه کتاب های دیگر نیست. قرار هم نبوده که باشد. شبیه جلسه های روانکاوی رفعتیان است. رفت و برگشت ها در گفت و گو و این رفتن به فضاهای نامرتبط. می دانیم که این شیوه خواندن کتاب را دشوار می کند و یک جاهایی احتمال دارد نامربوط به نظر برسد. امیدوارم خواننده کتاب ما حوصله کند و تا آخر با کتاب پیش برود و ببیند توانسته ایم حس و حال جلسات درمان رفعتیان را منتقل بکنیم یا نه. امیدوارم توانسته باشیم.

صفحه‌ی 1