هزاره سوم اندیشه


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
هنر کسب احساس خودارزشمندی (ترس و افسردگی را رها کردن و اعتماد به نفس خود را به‌دست آوردن)
  • همراه با تخفیف
لکان مرگ زندگی و زبان (بررسی‌های بالینی و فرهنگی)
  • همراه با تخفیف
3 فیلم‌ساز عصر نوزایی سینمای ایران (داود ملاپور مسعود کیمیایی داریوش مهرجویی)
اسلاوی ژیژک
  • 24,000 تومان
  • با تخفیف: 24,000 تومان

هنر کسب احساس خودارزشمندی (ترس و افسردگی را رها کردن و اعتماد به نفس خود را به‌دست آوردن)

  • 185,000 تومان

احساس خودارزشمندی در خوشبختی یا بدشانسی، موفقیت یا ناکامی ما بسیار تعیین‌کننده است. یک احساس خودارزشمندی استوار، کلیدی است برای رضایتمندی و خوشبختی در زندگی؛ ولی در مقابل، مخدوش شدن آن اغلب سبب پیدایش بیماری‌های روانی می‌شود. هانس پیتر رور نشان می‌دهد که چگونه می‌توان به کمک تجزیه و تحلیل خودارزشمندی، الگوهای نهادینه درونی را شناسایی کرده و تغییر داد و اختلالات شخصیتی و مشکلات احساسی را برطرف کرد. این کتاب کمک می‌کند تا عشق و علاقه به خود را تکامل بخشید و راه یک زندگی موفق را پیدا کرد.

لکان مرگ زندگی و زبان (بررسی‌های بالینی و فرهنگی)

  • 185,000 تومان

این اثر اندیشه‌هایی را در مورد سوژه لکانی ارائه می‌دهد: ما به‌عنوان موجودی سخنگو چه هستیم؟ چه چیزی ما را از دیدگاه روانکاوی به سوژۀ انسانی تبدیل می‌کند؟ آیا این احساسات و هیجانات هستند که ما را به انسان تبدیل می‌کنند؟ یا این ابداع فروید از ناخود آگاه بود که بین انسان و غیر انسان مرز کشید؟ چه چیزهایی را می‌توان از سوژه ناخودآگاه در روانکاوی بالینی آموخت که بتواند به ما در رسیدن به این سوال‌ها کمک کند؟ برژانت جزنی نمونه‌هایی از روانکاوی بالینی و منابع فرهنگی از ایران باستان تا تئاتر لندن را در نظر می‌گیرد تا مسئله سوژگی، واقعیت و حقیقت را از دیدگاه روانکاوی تشریح کند... این کتاب برای دانشجویان و دانشگاهیان روانکاوی لکانی و همچنین متخصصان مرتبط با مشکلات پیچیده اجتماعی، مطالعه مهمی خواهد بود. برژانت جزنی پزشک روانکاو در لندن، انگلستان است. او رئیس کالج روانکاوان، عضو مرکز تحلیل و پژوهش فرویدی و نویسنده کتاب «روانکاوی لکانی از بالین تا فرهنگ» است.

3 فیلم‌ساز عصر نوزایی سینمای ایران (داود ملاپور مسعود کیمیایی داریوش مهرجویی)

  • 15,000 تومان

داود ملاپور، مسعود کیمیایی و داریوش مهرجویی، به عنوان سه سفیر شاخص عصر نوزایی سیمنای ایران، یکی از درخشان‌ترین اعصار فیلم‌سازی ایران را، شکل دادند. دهه 57 - 1347، عصر زرین سینمای ایران است. در این دهه فیلم‌سازان فرهیخته‌ای به میدان آمدند و آثار ماندگاری در چرخه تولید قرار گرفتند که باعث آبرو و اعتبار فرهنگی سینمای ایران شد. حتی تحولات سینمای ایران در سال‌های پس از انقلاب و توفیق این سینما در عرصه‌های جهانی تا حدود زیادی مرهون تحولاتی است که در این دهه اتفاق افتاده است. در واقع بهترین فیلم‌های دهه نخست پس از انقلاب، اغلب ساخته فیلم‌سازانی بود که در این دوره شکل گرفته بودند. بنابراین نقش تاریخ‌ساز فیلم‌سازانی چون داود ملاپور، مسعود کیمیایی و داریوش مهرجویی در شکل‌گیری سینمای نوین ایران هرگز فراموش نخواهد شد.

زندگی بهتر با هوش سیستمی (درک و تقویت توانایی رفتار هوشمندانه و تاثیر آن در بهبود زندگی فردی و اجتماعی)

  • 65,000 تومان

هوش سیستمی، توانایی ما برای رفتار هوشمندانه در متن سیستم‌های پیچیده توام با تعامل، پویایی و بازخورد تعریف شده است. هنگامی که با هوش سیستمی فعالیت می‌کنیم، به طور موفقیت‌آمیز و سازنده با ساز و کار بازخورد کلی محیط خود، درگیر می‌شویم. خودمان را به عنوان بخشی از یک کل و با توجه به اثرگذاری متقابل بر یکدیگر، درک می‌کنیم و از آنجایی که خود را در وابستگی متقابل با بازخورد شدید محیط می‌بینیم، قادر به فعالیت هوشمندانه خواهیم بود. با توجه به چنین تعریفی، آیا هر یک از افراد پیش اشاره با بهره‌گیری از این توانایی باز هم اقدام به همان رفتار می‌کنند؟

اسلاوی ژیژک

  • 24,000 تومان

تفسیرهای درخشان و نوآورانه‌ی ژیژک از آرای ژاک لاکان، هگل و ایده‌الیست‌های آلمانی نسل جدید خوانندگان را با ایده‌های غالبا دشوار این متفکران اتشی داده است.

صفحه‌ی 1