مازیار


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
پیام‌آور ستاره‌ای
  • 125,000 تومان
  • با تخفیف: 125,000 تومان
نظریه ریسمان و جهان واقعی (بخش قابل رویت)
  • 125,000 تومان
  • با تخفیف: 125,000 تومان
فلسفه فیزیک (درآمدی بسیار کوتاه)
  • 95,000 تومان
  • با تخفیف: 95,000 تومان
جهانی که می‌بینم (علم نوری در ظلمت)
  • 300,000 تومان
  • با تخفیف: 300,000 تومان
اشتباهاتی صورت گرفت (نه توسط من)
  • 215,000 تومان
  • با تخفیف: 215,000 تومان
یادسپاری و یادآوری (علم یادسپاری و هنر یادآوری)
  • 125,000 تومان
  • با تخفیف: 125,000 تومان
معنای علم (مقدمه‌ای بر فلسفه علم)
  • 135,000 تومان
  • با تخفیف: 135,000 تومان
تصویر بزرگ (خاستگاه حیات معنا و خود جهان هستی)
  • 230,000 تومان
  • با تخفیف: 230,000 تومان
برتری کوانتومی (انقلاب کامپیوتر کوانتومی چگونه همه چیز را دگرگون خواهد کرد)
طول عمر (چرا پیر می‌شویم چگونه آن را به تاخیر بیندازیم)
تاریخ فلسفه
  • 390,000 تومان
  • با تخفیف: 390,000 تومان
بدبینی
  • 95,000 تومان
  • با تخفیف: 95,000 تومان

پیام‌آور ستاره‌ای

  • 125,000 تومان

کتاب پیام‌آور ستاره‌ای تفسیری است روزآمد بر پیامدهای علمی، سیاسی، فرهنگی، و اجتماعی کشف‌های گالیله با تلسکوپ دست‌سازش که آنها را به سال 1610 در کتابی با همین عنوان، «پیام‌آور ستاره‌ای»، منتشر کرد. نیل دوگراس تایسون، دورنمای کیهانی‌اش را روی تمدن زمین متمرکز می‌کند و نور تازه‌ای بر گسل‌های مهم دوران ما - جنگ، سیاست، حقیقت، زیبایی، جنسیت، و نژاد - می‌تاباند و حس ژرف‌تری از اتحاد را در همه‌ ما برمی‌انگیزد. در روزگارانی که دیدگاه‌های سیاسی و فرهنگی ما قطبی‌تر از همیشه شده‌اند، تایسون نسخه‌ نوش‌دارویی را برای ما می‌پیچد که تا دیر نشده آنچه را میان ما انسان‌ها تفرقه افکنده است درمان کند. این نوش‌دارو ترکیب دو چرخ ارابه‌ روشنگری، دورنمای کیهانی و عقلانیت علم است. مغز آدمی که نگاهی ژرف دارد به این که علم جهان هستی و سیاره زمین را چگونه می‌بیند، توانایی آن را نیز دارد که الویت‌های حیات را شناسایی کند و به ما بگوید که برای تحقق یافتن این اولویت‌ها چگونه باید رفتار کنیم. چنین دیدگاهی حکایت از آن دارد که نگاه ما به فرهنگ، جامعه، و تمدن باید دگرگون شود. در این کتاب ما در قلمرو علم گام برمی‌داریم که دنیا را متفاوت می‌بیند و آن را متفاوت ترسیم می‌کند. تایسون از حل مسائلی سخن می‌گوید که جهان با آنها درگیر است و زنده بودن را عزیز می‌دارد و با گرمی و فصاحت از حقایق زیبا و هوشمندانه‌ای پرده برمی‌دارد که درباره‌ همه‌ ما به کار می‌روند. ما این حقایق را از شناختی که از جایگاه‌مان در جهان هستی داریم به دست آورده‌ایم.

نظریه ریسمان و جهان واقعی (بخش قابل رویت)

  • 125,000 تومان

این کتاب سعی دارد توضیح دهد که چرا نظریه ریسمان ممکن است نظریه زیربنایی جامعی باشد که جهان هستی ما را توصیف و تشریح می‌کند. کتاب نگاهی پرشور به نظریه‌های ریسمان /M فشرده و داده‌های قابل دسترس می‌اندازد که به نظر می‌رسد امکان راه‌ بردن سریع به نظریه‌ای جامع و بنیادین از فیزیک ذرات و کیهان‌شناسی را فراهم می‌کند. ما در دوره‌ای از علم زندگی می‌کنیم که به‌طرز بی‌سابقه‌ای هیجان‌انگیز است، دوره‌ای که در طول آن ممکن است به درک واقعی و درستی از جهان فیزیکی دست پیدا کنیم. بر اساس سه دهه تحقیق، ویرایش فعلی موارد مقیاس پلانک، فیزیک هیگز، ابر تقارن و شکست ابر تقارن، مسئله سلسله‌مراتب، ماده تاریک، تورم، بخش‌های پنهان، برخورددهنده‌های آینده، آزمون نظریه‌ها در فیزیک، محدودیت‌های ممکن درک ما و... را در بر می‌گیرد.

فلسفه فیزیک (درآمدی بسیار کوتاه)

  • 95,000 تومان

کتاب «فلسفه فیزیک»، به سنت تمام کتاب‌های سری «درآمدی بسیار کوتاه» انتشارات آکسفورد، مروری کوتاه و مفید از فلسفه فیزیک ارائه می‌دهد. در این کتاب، دیوید والاس که خود یکی از صاحب‌نظران این حوزه است، سعی می‌کند ابتدا با ارائه مقدماتی درباره فلسفه علم، ذهن خوانندگان را آماده سازد. سپس از مقیاس بزرگ به کوچک، شروع به کاوش در فلسفه فیزیک می‌کند. بنابراین در فصول ابتدایی به فلسفه فیزیک مقیاس‌های بزرگ‌تر، یعنی مکانیک نیوتونی و نسبیت پرداخته شده و پس از آن با عبور از پل مکانیک نیوتونی و نسبیت پرداخته شده و پس از آن با عبور از پل مکانیک آماری، فلسفه مرموز چگونگی ظهور پدیده‌های بزرگ‌مقیاس از دل جهان کوچک‌مقیاس واکاوی می‌شود. در نهایت، رفتار اعجاب‌انگیز ذرات ریزاتمی، دنیای مکانیک کوانتومی و تفسیر‌های هیجان‌انگیز آن مورد بررسی قرار می‌گیرند. بدین ترتیب خواننده با مطالعه این کتاب کوچک می‌تواند دید نسبتا جامعی درباره فلسفه فیزیک کسب کرده و برای مطالعات پیشرفته‌تر در این حوزه آماده شود.

جهانی که می‌بینم (علم نوری در ظلمت)

  • 300,000 تومان

- علم، شوق و بلندپروازی انسان را برمی‌انگیزد، شبه‌علم هم همین کار را می‌کند. - از ترویج ضعیف علم در جامعه، رخنه‌‌هایی بر جای می‌ماند که شبه‌علم آنها را به بهترین شکل ممکن پر می‌کند. - اگر بر همگان آشکار شود که هر ادعای علمی پیش از پذیرفته شدن نیاز به شواهد کافی دارد، جایی برای جولان شبه‌علم باقی نمی‌ماند. شاید بتوان استدلال کرد که علم واقعی وقتی به کج‌فهمی آلوده می‌شود، آموزه‌های شبه‌علمی به همان نسبت آسان پذیرفته می‌شوند. - هرگاه اندیشه‌های خود را با واقعیت‌های دنیای بیرون ارزیابی کنیم، در حقیقت در حال به کارگیری روش علمی هستیم. - همه شاخه‌های علم توانایی پیش‌بینی آینده را ندارند (مانند دیرینه‌شناسی) اما بیشتر شاخه‌های آن می‌توانند این کار را با دقت شگفت‌انگیزی چون خورشیدگرفتگی انجام دهند. - چیزی را که ذهنی انتقادگر به‌عنوان رؤیا و توهم می‌شناسد، ذهنی زودباور به‌عنوان دریچه‌ای به واقعیت اما ژرف و تفکربرانگیز تعبیر می‌کند. موضوع آن نیست که سرچشمه‌های دانش دروغین طالع‌بینی، ساده‌انگارانه و کوته‌بینانه است بلکه، پرسش مهم اینست که اعتبار کنونی آن چیست؟

اشتباهاتی صورت گرفت (نه توسط من)

  • 215,000 تومان

- چرا ما ریاکاری دیگران را می‌بینیم اما ریاکاری خود را هرگز! – آیاهمه ما دروغگو هستیم یا به روایت‌هایی که تعریف می‌کنیم باور داریم؟ در این کتاب به اصلاح اشتباهاتی چون تعقیب‌های کیفری، شیوه‌های بازجویی، و تعارض منافع در علوم و خود-توجیهی و خودفریبی و ناهماهنگی شناختی پرداخته می‌شود. اکثر افراد وقتی با شواهدی روبرو می‌شوند که مرتکب اشتباه شده‌اند، نظر و عمل خود را تغییر نمی‌دهند، بلکه آن را با سماجتِ تمام توجیه می‌کنند که بارزترین نمونه آن سیاست‌مداران هستند. چرا که هر کدام از ما خطوط اخلاقی خود را ترسیم و توجیه می‌کنیم. خود-توجیهی اشتباهات، شخص را حقیر جلوه می‌دهد به‌طوری که تشخیص ریاکار برای دیگران آسان‌تر است تا خود ریاکار. از نتایج مخرب خود-توجیهی می‌توان به تشدید تعصب و انحراف، اغتشاش در حافظه، ایجاد تکبر و تداوم بی‌عدالتی و ایجاد اختلاف و دشمنی اشاره کرد. ناهماهنگی شناختی نیروی محرکه خود-توجیهی و برهم‌زننده آرامش، و در هر شرایطی آزاردهنده، چرا که دارای دو ایده متضاد است و لرزان بر لبه پوچی. کتاب «اشتباهاتی صورت گرفت» حاصل سال‌ها پژوهش روان‌شناسان اجتماعیِ نامداری چون کارول تاوریس و الیوت آرونسون است. کتابی بسیار خواندنی، آموختنی و تأثیرگذار.

یادسپاری و یادآوری (علم یادسپاری و هنر یادآوری)

  • 125,000 تومان

هیچ‌کس نمی‌تواند در مورد ارتباط مغز، ذهن، و قلب با یکدیگر متنی از این درخشان‌تر بنویسد. کتاب یادسپاری و یادآوری، کتابی زیبا، جذاب، و مهم در مورد رمز ‌و رازهای حافظه انسان است، در مورد اینکه نحوه کار آن به چه صورت است و اینکه وقتی از آن محروم می‌شویم، چه بر سرمان می‌آید. کتابی علمی و ادبی که به این سادگی‌ها از ذهن‌تان خارج نمی‌شود. - دنییِل گیلبرت، استاد رشته روان‌شناسی، در دانشگاه هاروارد. کتاب «یادسپاری و یادآوری» لیسا جنوا در مورد اینکه چگونه می‌توانید کارآیی یکی از مهم‌ترین فراورده‌های مغزتان، یعنی حافظه، را به حداکثر برسانید توصیه‌هایی ارائه می‌کند که در عین اینکه غیرمنطقی نیستند، این قابلیت را دارند که به سادگی به کار بسته شوند. اما از آن مهم‌تر اینکه او هم‌چنین ما را از این امر آگاه می‌کند که علی‌رغم اینکه حافظه چونان موهبت سترگی است، لیکن واقعیت شما فراتر از آن چیزی است که می‌توانید به یاد بیاورید. - رودلف تانزی، استاد عصب‌شناسی؛ دانشکده پزشکی هاروارد.

معنای علم (مقدمه‌ای بر فلسفه علم)

  • 135,000 تومان

«آنچه فلسفه برای علم به ارمغان می‌آورد، درک معنای آن از نظر عقلی، عملی، سیاسی و اخلاقی است. آیا [علم] جهان را آن‌گونه که واقعاً هست توصیف می‌کند یا صرفاً مدل‌های مفیدی برای کمک به ما در دستکاری آن ارائه می‌دهد؟ آیا علم پیشرفت می‌کند، یا قرار است نظریه‌های هر عصری مانند مار پوست بیاندازد؟ لونز این موضوعات را با وضوح و شفافیت قابل تحسینی در کتاب معنای علم مطرح می‌کند. او نگاهی هشیارانه به مسائل حقیقی و پیشرفت دارد و در این راه هم ساده‌لوح‌ها و هم بدبین‌ها را به چالش می‌کشد. اگر بی‌طرفی یک فضیلت اساسی علم باشد، لونز نمونه خوبی از آن است. او از طرفداران سینه‌چاک علم است، اما این موضوع مانع از شک‌گرایی مناسب و موجه او به ادعاهای غیردقیق مطرح‌شده درباره علم نشده است. او به‌درستی نسبت به نوعی از «همه‌جا باوری علمی» که می‌کوشد هر جنبه‌ای از زندگی بشر را با عبارات علمی توضیح دهد، محتاط است.» – جولیان باگینی، فیلسوف، روزنامه‌نگار و یکی از بنیان‌گذاران مجله فیلسوفان

تصویر بزرگ (خاستگاه حیات معنا و خود جهان هستی)

  • 230,000 تومان

بیش از چهار قرن است که از پیشرفت علم می‌گذرد و اکثر فلاسفه و دانشمندان حرفه‌ای درباره اعتبار فلسفه طبیعت‌گرایی هم‌چنان بحث و تبادل نظر می‌کنند. شون کارول نه تنها یکی از فیزیکدانان نظری نامدار روزگاران ماست، فیلسوف نیز هست و از بنیان‌گذاران و حامیان مکتب فلسفی نوپای طبیعت‌گرایی شاعرانه است. در فلسفه طبیعت‌گرایی باور بر این است که قلمرو واحدی برای هستی وجود دارد و آن هم جهان طبیعی است. «شاعرانه» نیز از این بابت که راه‌های گوناگونی برای تبیین سازوکارهای جهان طبیعی وجود دارد. اصول بنیادین این سازوکارها، بی‌طرفانه هستند و مو لای درزشان نمی‌رود. اجزای تشکیل‌دهنده میکروسکوپیک ماده بی‌جان که قوانین فیزیک بر آنها حاکم است، در ساختارهای پیچیده‌ای گرد هم می‌آیند و انسان‌های هوشمند، احساساتی، و آگاه را شکل می‌دهند. در کتاب تصویر بزرگ، شون کارول با اتکاء به دانش علمی و به‌عنوان یکی از فیلسوفان طبیعت‌گرای شاعرانه، به تعدادی از پرسش‌های دشوار همه دوران پاسخ می‌دهد. آزادی اراده: اگر انسان مجموعه‌هایی از ذرات است که از قوانین فیزیک پیروی می‌کنند، آیا معنی دارد که حق انتخاب داشته باشد؟ اخلاق: منشاء درست و غلط چیست و آیا برای تمایز میان درست و غلط معیارهای عینی داریم؟ معنی: چرا ما هستیم؟ آیا تأییدی منطقی بر هستی انسان وجود دارد؟ هدف: آیا مفاهیم تکنولوژیکی در توصیف ما از پدیده‌های طبیعی نقش مفیدی دارند؟ شناخت‌شناسی: آیا علم تنها روش کشف دانش راستین است؟ پیدایش: آیا تقلیل‌گرایی بهترین روش درک سامانه‌های پیچیده است، یا سطوح مختلفی از توصیف نیز در این امر سهم دارند؟ آگاهی: پدیده‌های مربوط به آگاهی چگونه از رفتار جمعی ماده بی‌جان پدید می‌آیند؟ تکامل: آیا ایده‌های انتخاب طبیعی را می‌توان به رشته‌هایی غیر از زیست‌شناسی تعمیم داد، یا باید تکامل را یکی از زیرشاخه‌های نظریه کلی‌تری از سامانه‌های پیچیده به حساب آورد؟ جبری‌گرایی: با توجه به عدم‌قطعیت کوانتومی و نظریه آشوب، آینده تا چه اندازه جبری است؟

برتری کوانتومی (انقلاب کامپیوتر کوانتومی چگونه همه چیز را دگرگون خواهد کرد)

  • 200,000 تومان

موفقیت افسارگسیخته پردازنده ریزتراشه چه بسا به پایان رسیده باشد. ریزتراشه‌های سیلیکونی سنتی که امروزه ابعادشان به کوچک‌ترین مقدار ممکن خود رسیده است، از حل بزرگ‌ترین چالش‌های آدمی، از تغییرات آب و هوا گرفته تا گرسنگی جهانی و بیماری‌های درمان‌ناپذیر ناتوان مانده‌اند. اینک کامپیوترهای کوانتومی از راه رسیده‌اند که از قدرت و پیچیدگی قلمرو اتمی بهره می‌برند، انقلابی را نوید می‌دهند که از همه جهات با انقلاب روزگاران ترانزیستور و ریزتراشه شانه به شانه می‌ساید. فواید بی‌همتای قدرت محاسباتی کامپیوترهای کوانتومی منادی پیشرفت‌هایی هستند که می‌توانند هر جنبه‌ای از زندگانی روزمره آدمی را دگرگون سازند. شرکت‌های خودروسازی، مؤسسات پژوهشی پزشکی، و شرکت‌های مشاوره‌ای روی کامپیوترهای کوانتومی سرمایه‌گذاری‌های کلانی کرده‌اند، به این امید که قدرت محاسباتی این کامپیوترها را در طراحی وسایل نقلیه کارآتر، تولید داروهای حیات‌بخش و بهبود تولیدات صنعتی به کار ببرند تا در اقتصاد انقلابی رخ دهد. لیکن اینها همه آغاز راه است. دست‌آخر با کامپیوترهای کوانتومی خواهیم توانست چنان رآکتورهای گداخت هسته‌ای بسازیم و انرژی تجدیدپذیر پاک تولید کنیم که نه پس‌مانده هسته‌ای رادیواکتیو دارد و نه با خطر ذوب شدن روبروست. با این کامپیوترها به رمز و راز فرآیندهای زیست‌شناختی پی خواهیم برد و کود طبیعی ارزان تولید و در نتیجه جمعیت رو به رشد جهان را تغذیه خواهیم کرد. با این کامپیوترها سازوکار رازآلود تا شدن مولکول پروتئین را فاش می‌کنیم که در دل بیماری‌های درمان‌ناپذیر پیشین، چون آلزایمر، ای‌ال‌اس، و پارکینسون نهفته است و از این رو خواهیم توانست طولانی‌تر و سالم‌تر زندگی کنیم. هیچ مشکلی نیست که آدمی با آن روبرو باشد و کامپیوتر کوانتومی نتواند حل کند. در این کتاب میچیو کاکو با شور و اشتیاق و قلم روانی که دارد، داستان هیجان‌انگیز برتری کوانتومی را روایت می‌کند که علم روز است و بر آینده نژاد آدمی تأثیر به‌سزایی دارد. این کتاب که پرفروش‌ترین کتاب نشریه نیویورک تایمز است، سفری است هیجان‌انگیز به بزرگ‌ترین دستاورد تکنولوژیکی آدمی - محاسبات کوانتومی - که چه بسا به هوش مصنوعی این قدرت را خواهد داد که تعدادی از بزرگ‌ترین مشکلات آدمی، چون گرمایش جهانی، گرسنگی جهانی، و بیماری‌های درمان‌ناپذیر را حل کند و دست‌آخر بر ژرف‌ترین اسرار علم پرتو افکند.

طول عمر (چرا پیر می‌شویم چگونه آن را به تاخیر بیندازیم)

  • 200,000 تومان

کتابی پیشرو، جالب، کاملاً علمی و قابل استفاده برای عموم. هنگامی که می‌شنویم علت مرگ عزیزان‌مان را «پیری» اعلام می‌کنند، هنگامی که با بالارفتن سن نگران می‌شویم؛ اگر پژوهشگری با تحقیقات‌ علمی و ایده‌ی دستکاری‌ استادانه در ژن‌ها و نیز ارائه‌ی رژیم‌های غذایی ویژه اعلام ‌کند که پیری «درمان‌پذیر» است و می‌توانیم با داشتن سنی بسیار بالاتر از روال کنونی، در عین حال تندرست هم باشیم، چه آینده نویدبخشی می‌تواند در انتظارمان باشد؟ در این کتاب مطالبی ارائه شده است که با پیاده‌‌‌سازی آن، انقلابی بس شگرف در تاریخ علم پزشکی و البته در زندگی بشر رخ خواهد داد. این کتاب که توسط یکی از پژوهشگران برجسته‌ی دانشگاه هاروارد، دکتر سینکلیر نوشته ‌شده، با بیانی مستدل و علمی و با بهره‌گیری از ساختار ژن‌های مخمّر و ژن‌های خود انسان و با بررسی برخی از جانوران و گیاهانی که عمری بسیار طولانی _ چند صد ساله _ دارند، معتقد است که سن انسان را می‌توان بسیار افزایش داد؛ و این‌که، پیری در واقع یک بیماری به ‌شمار می‌آید و بنابراین مثل سایر بیماری‌ها می‌توان آن را نیز درمان کرد. مؤلف این کتاب و همکارانش، 4 سال پس از تألیف کتاب، همچنان با جدیت به پژوهش در این زمینه مشغول هستند که تحقیقات آنها را می‌توان در صفحات اجتماعی مؤلف دنبال کرد. و سخن آخر، برای محدودیت عمر انسان، هیچ‌ قانون بیولوژیکی وجود ندارد!

تاریخ فلسفه

  • 390,000 تومان

تاریخ فلسفه، داستان چیستی و چرائی انسان‌ها اسـت. حماسه‌ای است که قرن‌ها، قاره‌ها را درمی‌نوردد و اندیشه بزرگ‌ترین اندیشمندان تاریخ را دربر می‌گیرد. این حماسه از بودا و کنفوسیوس و سقراط آغاز می‌شود و تا قرن بیست و یکم ادامه می‌یابد. گریلینگ در این کتاب که از آخرین آثار اوست، با نگرشی جهان‌شمول، نه فقط تاریخ فلسفه غرب را با دقت و بی‌نظری شرح می‌دهد، بلکه به فلسفه شرق، یعنی هندی، چینی و اسلامی نیز می‌پردازد و حتی بخشی را هم به فلسفه آفریقایی تخصیص می‌دهد. با نثری آسان‌فهم و سبکی دلنشین، زندگی و افکار فلاسفه بزرگ هر دوره توصیف شده و روابط میان مکاتب فکری روشن شده است. از مشخصه‌های بارز کتاب این است که هرچه داستان به زمان حاضر نزدیک‌تر می‌شود، دامنه و ژرفای آن گسترش بیشتری می‌یابد. بیشترین توجه به فلاسفه معاصر است و فلسفه‌های به اصطلاح، تحلیلی و قاره‌ای به تفصیل مورد شرح و مقایسه قرار گرفته‌اند. - آنتونی کلیفورد گریلینگ (-1949)، نویسنده و فیلسوف بریتانیایی، یکی از برجسته‌ترین متفکران معاصر و صاحب تألیفات بسیار در فلسفه است.

بدبینی

  • 95,000 تومان

کتابی قابل دسترس و خوب و به خاطر طبیعت آن کمی پراکنده. ایده اصلی تشخیص بدبینی باستانی از بدبینی مدرن است. کتاب بیان می‌دارد که این کار بدون مخالفت با بدبینی باستانی (که هیچ آیینی، نظریه‌ای و چارچوب گزاره‌ای ندارد) تقریباً غیر ممکن است. بنابراین به‌جای دور زدن‌های متنی، چرخشی زیبا وجود دارد. تمرکز اصلی روی بدبینی باستانی و سپس جلوه‌ی آن در بحث‌ها و فرهنگ‌ها به ویژه از قرون وسطی تا قرن‌های 19 و 20 است. چسبی که کتاب بسیار خوب نوشته‌شده را منسجم نگه می‌دارد «آموزش» است. این که بسیاری از اسطوره‌شناسی‌های آموزش مدرن، لیبرالیسم، پیشرفت و غیره، خودشان بدبینانه هستند، بینشی عالی است. - سی. دریک وارن؛ شاعر، مدرس و توسعه‌دهنده‌ی زمینه‌های کار نشده.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  صفحه‌ی 1