سوره مهر


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
تکنولوژی سینما (درآمدی بر طراحی فنی و مبانی ساخت آکسسوار در فیلم‌های تاریخی)
این ترک پارسی‌گوی (تحلیل و بررسی شعر شهریار شاعر شیدایی و شیوایی)
عناصر نمایش‌نامه‌نویسی
  • 105,000 تومان
  • با تخفیف: 105,000 تومان
سد نصرالدین
  • 70,000 تومان
  • با تخفیف: 70,000 تومان
آرای فلاسفه درباره فیلم خط باریک سرخ (مجموعه پدیدارشناسی و سینما 3)
آبنبات نارگیلی
  • 170,000 تومان
  • با تخفیف: 170,000 تومان
درآمدی بر حکمت سینما (مجموعه پدیدارشناسی و سینما 2)
ایوائو تاکاموتو (زندگی من با هزاران شخصیت کارتونی)
بهارستان جامی (قصه‌های شیرین ایرانی 15) شومیز
  • 37,000 تومان
  • با تخفیف: 37,000 تومان
تاریخ بیهقی (قصه‌های شیرین ایرانی 12) شومیز
  • 20,000 تومان
  • با تخفیف: 20,000 تومان
سیاست‌نامه (قصه‌های شیرین ایرانی 11) شومیز
  • 22,000 تومان
  • با تخفیف: 22,000 تومان

تکنولوژی سینما (درآمدی بر طراحی فنی و مبانی ساخت آکسسوار در فیلم‌های تاریخی)

  • 150,000 تومان

در فیلم‌های تاریخی، که وسایل صحنه و آکسسوارهای استفاده شده در مکان‌های مختلف فیلم مربوط به گذشته‌های دور است و امروزه تعداد معدودی از این وسایل در موزه‌های مختلف در سراسر جهان نگهداری می‌شوند و عملا دسترسی به آن‌ها برای استفاده در فیلم غیر‌ممکن است، طراح فیلم با توجه به تاریخ و زمان رویدادهای فیلم‌نامه و با در نظر گرفتن نوع جنس و کاربرد وسایل و نیز با استناد به مراجع معتبر تاریخی، مانند کتابخانه‌ها و موزه‌ها، به طراحی و تهیه طرح‌هایی برای ساخت و تولید این وسایل اقدام می‌کند. اجرا و ساخت وسایل یاد شده را سازندگان وسایل صحنه انجام می‌دهند.

این ترک پارسی‌گوی (تحلیل و بررسی شعر شهریار شاعر شیدایی و شیوایی)

  • 150,000 تومان

... و دفتر شهریار همیشه برای تسخیر دل مشتاق من طرفه‌هایی در آستین داشته است. اگر در بیست سالگی غزل‌های عاشقانه‌اش را دوست می‌داشتم و در سی سالگی «ای وای مادرم» او را می‌پسندیدم و در چهل سالگی با «هذیان دل‌»اش در آفاق شور و حال پر می‌گشودم، امروز، در عین حال که تمامی آن شعرها را که سوگلی‌های بیست سالگی و سی سالگی در چهل سالگی‌‌ام بوده‌اند، دوست می‌دارم، با غزل‌های جاافتاده‌تر پیرانه‌سرش خلوت می‌کنم.

عناصر نمایش‌نامه‌نویسی

  • 105,000 تومان

«عناصر نمایش‌نامه‌نویسی» بر این منطق استوار است که شما، فارغ از سن و میزان آموزش، می‌توانید فنون نمایش‌نامه‌نویسی را فرا بگیرید؛ به شرط آن‌که در زمینه لزوم شناخت دنیایتان، انگیزه و پشتکارتان، عشق به نمایش، اشتیاق به یادگیری، بهبود فرآیند یادگیری در عین صبور بودن، و شوق بیان افکارتان در قالب نمایش مجاب شده باشید.

اینستاگرام (ساز و برگ ایدئولوژیک سرمایه‌داری متاخر رساله‌ای روان‌کاوانه در باب سوژگی میکروسلبریتی‌های اینستاگرام در ایران)

  • 94,000 تومان

این کتاب به مطالعه تجارب، احساسات و فعالیت‌های کاربران ایرانی پرمخاطب در فضای اینستاگرام می‌پردازد. کانون توجه کتاب روایتی است که کاربران از فعالیت خود در اینستاگرام شرح می‌دهند و اینکه کاربران خودشان و دیگران را چطور در این محیط تجربه می‌کنند.

سد نصرالدین

  • 70,000 تومان

توی درس های دیگه هم شاگرد متوسطی بودم , اما از ریاضی چیزی نمی فهمیدم . معلممون هم از وقتی متوجه شد توی درس ریاضی ضعیفم , دیگه ول کنم نبود و یه سره صدام میزد پای تخته . یه روز هم اومد سر کلاس و گفت : خیام بیا پای تخته ! رفتم پای تخته . معلممون رو کرد به همکلاسی هام و گفت : خیام یه فیلسوف بزرگ و نابغه ریاضی بوده . من نمی دونم برای چی اسم اون مرد بزرگ رو گذاشته ان روی این پسره نفهم !

آرای فلاسفه درباره فیلم خط باریک سرخ (مجموعه پدیدارشناسی و سینما 3)

  • 50,000 تومان

ترنس مالیک، فیلسوف فیلم‌ساز، «خط باریک سرخ» را پس از بیست سال سکوت هنری و براساس داستانی با همین نام از جیمز جونز (1962) خلق کرد. این فیلم جنگی و حماسی داستان نبرد گروهی از نیروهای آمریکایی در جریان جنگ جهانی دوم را به شیوه‌ای جذاب و با نگاهی فلسفی بازگو می‌کند...

آبنبات نارگیلی

  • 170,000 تومان

ناگفته نماند ابی، با این همه خلوص نیت و پرهیز از هرگونه ارتباط با دخترهای دانشگاه، حتی در حد نگاه یا سلام، چیزهایی درباره تصوراتش از بهشت و انگیزه‌اش برای حضور در آنجا می‌گفت که اگر حوری‌ها می‌شنیدند, از دستش به اتوبوس ما در [جهنم] پناه می آوردند.

درآمدی بر حکمت سینما (مجموعه پدیدارشناسی و سینما 2)

  • 45,000 تومان

حکمت سینما، چه از راه حکمت به آن نزدیک شده باشیم و چه از راه سینما، درآمیخته است با مسئله زبان سینما. کسی که سودای پرسش حکمی از سینما دارد، باید خود را برای پرسش از زبان سینما آماده کند. این امر سترگ را شاید نتوان آنچنان که باید و شاید، به انجام رساند، اما حداقل می‌توان برای آن تمهیدی فراهم آورد و راهی گشود.

ایوائو تاکاموتو (زندگی من با هزاران شخصیت کارتونی)

  • 80,000 تومان

گاهی اتفاقات غیرمنتظره‌ای رخ می‌دهد که سخن گفتن از آن برای هر نویسنده‌ای بسیار دشوار است؛ همین امروز یعنی هشتم ژانویه 2007 که دور دوم تصحیحات بر این کتاب اعمال شد، باخبر شدیم که ایوائو تاکاموتو به طور ناگهانی بیمار شد و درگذشت. این اتفاق بسیار تکان‌دهنده بود. اما این کتاب درباره غم و اندوه نیست، زیرا ایوائو تاکاموتو انسان غمگینی نبود. او پر از شادی، خنده، صمیمیت، نشاط و دوراندیشی بود. کسی بود که همیشه موجب خوشحالی و سرزندگی اطرافیانش می‌شد. این کتاب از زبان ایوائو تاکاموتو روایت می‌شود. همان‌طور که دوستان، خانواده و همکارانش او را می‌شناختند. مطلب از زبان اول شخص مفرد و در زمان حال ساده نوشته شده.

بهارستان جامی (قصه‌های شیرین ایرانی 15) شومیز

  • 37,000 تومان

روباه لاغر، فوری از سوراخ عبور کرد. گرگ چاق آن‌قدر خورده بود و شکمش بزرگ شده بود که در دهانه سوراخ گیر کرد و التماس‌کنان فریاد زد: «روباه، کجایی؟ به دادم برس!» روباه، آن طرف سوراخ بود و می‌خندید. گرگ تا آمد با دست‌هایش سوراخ را بکند، باغبان به او رسید و با چوب دستی‌اش آن‌قدر او را زد که پوستش پاره و پشمش کنده شد. زورمندی مکن ای خواجه به زر. کاخر کار، زبون خواهی رفت.

تاریخ بیهقی (قصه‌های شیرین ایرانی 12) شومیز

  • 20,000 تومان

خواجه گفت: «سوگند خورده بودم که هیچ کاری در حکومت قبول نکنم؛ ولی سلطان گفته است که کفاره سوگند مرا می‌دهد. من نیز قبول می‌کنم. ولی پذیرفتن این شغل، شروطی دارد. اگر من شروطم را بگویم و سلطان هم قبول کند، آن‌وقت همه این خدمتگزاران با من دشمن می‌شوند و مخالفت می‌کنند. بعد هم دوباره گرفتار می‌شوم. امروز ولی من دشمنی ندارم و راحت زندگی می‌کنم. اگر هم شروطم را نگویم، فکر می‌کنم که خیانت کرده‌ام. آن‌وقت به من می‌گویند که وزیر ناتوانی هستم. من جز این مساله، دیگر هیچ مشکلی ندارم. حالا که ناچارم این شغل را قبول کنم، همه شروطم را می‌گویم. اگر سلطان آن‌ها را قبول کند، در آن صورت، هر چه لازم است، انجام می‌دهم.»

سیاست‌نامه (قصه‌های شیرین ایرانی 11) شومیز

  • 22,000 تومان

انوشیروان با شنیدن حرف‌های پیرزن بسیار ناراحت شد و گفت: «مادرجان، نگران نباش. در مملکتی که من پادشاهش هستم، اجازه نخواهم داد حق مظلومی پایمال شود. ناراحت نباش. من هرجور شده، حقت را از این حاکم ظالم پس خواهم گرفت.» انوشیروان یکی از مامورانش را صدا کرد و گفت: «نزدیک این شکارگاه، یک روستا هست. این پیرزن را به خانه کدخدای این روستا ببر و بگو انوشیروان دستور داده او را تا پایان زمان شکار در خانه‌ات نگه داری و به بهترین شکل ممکن از او پذیرایی کنی.»

1  2  3  4  5  صفحه‌ی 1