سایلاو


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
مردی که آنجا نبود
  • همراه با تخفیف
  • 375,000 تومان
  • با تخفیف: 318,750 تومان
تصادف (شانس آشوب و چرا هر کاری که انجام می‌دهیم مهم است)
  • همراه با تخفیف
جهل هیجانی (مغز هیجانی ما زیر ذره‌بین علم)
  • همراه با تخفیف
  • 395,000 تومان
  • با تخفیف: 335,750 تومان
مغز سرخوش (علم درباره منشا شادی و چرایی آن چه می‌گوید)
  • همراه با تخفیف
وحشت عشق و شستشوی مغزی (دلبستگی به فرقه‌ها و سیستم‌های تمامیت‌خواه)
  • همراه با تخفیف
12 دلیل وجود خدا
  • همراه با تخفیف
  • 255,000 تومان
  • با تخفیف: 216,750 تومان
تکامل فلسفه و خدا
  • همراه با تخفیف
  • 375,000 تومان
  • با تخفیف: 318,750 تومان
زاده شده برای ایمان (خدا علم و منشا باورهای عادی و فراطبیعی)
  • همراه با تخفیف
اثر انتظار (چگونه ماشین پیش‌بینی مغز باورها و انتظارات را به واقعیت تبدیل می‌کند)
  • همراه با تخفیف
فیزیک اگزیستانسیال
  • همراه با تخفیف
  • 275,000 تومان
  • با تخفیف: 233,750 تومان
انسان‌شناسی در مریخ
  • همراه با تخفیف
  • 375,000 تومان
  • با تخفیف: 318,750 تومان
تو بودن (علم جدید خودآگاهی)
  • همراه با تخفیف
  • 225,000 تومان
  • با تخفیف: 191,250 تومان

مردی که آنجا نبود

  • 375,000 تومان

آنیل آنانتاسوامی در این کتاب با پرداخت به خویشتن ازدست‌رفته و تلفیق حوزه‌های ادبیات، فلسفه و دانش مغز، درک شما از کیستی‌تان و نگرش شما به خویشتن‌تان را برای همیشه تغییر خواهد داد. از مردی که با اطمینان کامل معتقد است مغزش مرده است تا مردی که پای خود را بریده و مردی که حتی نمی داند حضور دارد و مردی که با جهان یکپارچه شده است، همه شخصیت های واقعی حاضر در این کتاب، همه یا بخشی از آنچه ما به عنوان خویشتن خود می شناسیم را از دست داده‌اند اما با آنچه باقی مانده است به زندگی خود ادامه داده اند و…

تصادف (شانس آشوب و چرا هر کاری که انجام می‌دهیم مهم است)

  • 395,000 تومان

زندگی خود را مانند یک نوار ویدیویی درنظر بگیرید. حال، تصور کنید می توانستید زندگی خود را به ابتدای آن برگردانید و سپس دکمه پخش را فشار دهید، آیا باز هم همه چیز یکسان می شد؟ یا حتی یک تماس تلفنی و یا رد کردن خروجی یک بزرگراه می توانست نه تنها زندگی خودتان، بلکه مسیر تاریخ را تغییر دهد؟ می‌خواهید بدانید نظریه آشوب چه پیامدهایی درباره زندگی بشر با خود به همراه دارد؟ برایان کلاس، دانشمند علوم اجتماعی در کتاب «تصادف»، به پدیده شانس، تصادف و آشوب می‌پردازد و نشان می دهد چگونه رویدادهای کوچک و تصادفی می‌توانند مسیر زندگی ما را کاملا منحرف کرده و همه چیز را تغییر دهند. به این ترتیب، ما می‌توانیم در آشوب، معنای جدیدی بیابیم و بیاموزیم که ما، و هر چیزی که در اطرافمان است، همه تصادف‌هایی هستیم که از دل جهانی رام‌نشدنی بیرون آمده‌ایم. کلاس با هدف خرافه زدایی، نسخه ای که اغلب مردم از واقعیت می شناسند را زیر سوال می برد و مهم‌ترین ادعای کتاب‌های خودیاری با عنوان افسانه فردگرایی را از هم می‌پاشاند. کلاس در این کتاب به ما نشان می دهد که ما آگاهانه حقیقت گیج‌کننده‌ای را نادیده می‌گیریم: تنها با چند تغییر کوچک، تصادفی و به ظاهر بی‌اهمیت، نه تنها زندگی ما، بلکه زندگی میلیون‌ها نفر و جوامع ما تغییر می‌کنند. نویسنده در این کتاب دیدگاه کاملا بدیعی از واقعیت را به تصویر می کشد و نشان می دهد جهان ما چگونه با برهم کنش های عجیب و رویدادهای به ظاهر تصادفی هدایت می شود. او در این کتاب به پرسش های ژرف زیادی پاسخ می دهد از جمله این که چگونه تعطیلات یک زوج باعث مرگ صد هزار نفر شد؟ چگونه یک تصادف کوچک در یک آکواریوم، سی میلیون نفر را از گرسنگی نجات داد؟ آیا تصمیم ما برای 5 دقیقه دیرتر بیدار شدن در صبح، می تواند کاملا آینده زندگی ما را دگرگون سازد؟ آیا تکامل انسان‌ها اجتناب‌ناپذیر بوده است، یا ما صرفاً محصول یک سری حوادث عجیب و غریب هستیم؟ چگونه با این که عملاً روی هیچ چیزی در این جهان کنترل نداریم اما روی همه چیز تأثیر می‌گذاریم؟ برایان کلاس در کتاب تصادف به عنوان یک مطالعه میان رشته ای برجسته با تلفیق حوزه های علوم اجتماعی، نظریه آشوب، تاریخ، زیست‌شناسی تکاملی و فلسفه، دیدگاهی بدیع و درخشان به چگونگی کارکرد جهان و چرایی وقوع اتفاقات ارائه می‌دهد. این کتاب از سوی ویراستاران به عنوان بهترین کتاب سال 2024 انتخاب شده است.

جهل هیجانی (مغز هیجانی ما زیر ذره‌بین علم)

  • 395,000 تومان

دین برنت در این مطالعه میان‌رشته‌ای عمیق، جهل هیجانی ما را زیر ذره‌بین علم بررسی کرده است. او در این کتاب ما را به سفری شگفت‌انگیز از منشأ حیات تا پایان جهان می‌برد و ما را با هیجاناتی که نمی‌شناسیمشان آشنا می‌کند. او در طی این مسیر به پرسش‌های فراوانی پاسخ می‌دهد ازجمله: چرا ما انسان‌ها این‌طور هستیم؟ چرا مغز ما با هیجانات عذابمان می‌دهد؟ چرا به حس ششم خود اعتماد می‌کنیم؟ آیا واقعاً در روزهای گذشته اوضاع بهتر بود؟ چرا برایمان دست کشیدن از شوم گردی دشوار است؟ چگونه آهنگ‌های غمگین ما را شادتر می‌کنند؟ چرا وقتی گرسنه‌ایم نمی‌توانیم درست فکر کنیم؟ چرا کابوس می‌بینیم؟ چرا فراموش کردن خاطرات شرم‌آور غیرممکن است؟ چه چیزی باعث بسیاری از اکتشافات علمی می‌شود؟ چگونه جهان مدرن ما درگیر اطلاعات نادرست و «اخبار کذب» می‌شود؟ و…

مغز سرخوش (علم درباره منشا شادی و چرایی آن چه می‌گوید)

  • 265,000 تومان

جستجوی خوشحالی، یکی از مهم‌ترین و طولانی‌ترین کاوش‌های زندگی بشری است. در پس تمام تلاش‌های ما برای یافتن شغل، عاشق شدن، تماشای کمدی، مراجعه به روانشناس، تمام وسواس‌های فکری و حتی بازگشت به خانه در انتهای روز، همین نیاز به شادی و خوشحالی نهفته است. این کتاب در مورد شادی است و این که شادی از کجای مغز سرچشمه می‌گیرد. علت آن چیست و چرا تا این حد به آن نیاز داریم؟ چه چیزی باعث می‌شود مغز ما از چیزهای خاصی خیلی خوشش بیاید، اما چیزهای دیگری را دوست نداشته باشد؟ چرا افراد مختلف از چیزهای متفاوت و در زمان‌های متفاوت شاد می‌شوند؟ شادی چه فایده‌ای دارد؟ آیا فقط یکی از آن وجود دارد؟ آیا راه مطمئنی برای القای شادی در مغز انسان‌ها وجود دارد، همان‌طور که عده‌ای ادعا می‌کنند شادی مانند زدن رمز عبور در حساب بانکی آنلاین است؟ آیا شادی همیشگی واقعاً وجود دارد؟ اینکه سال‌ها کاری ثابت و یکنواخت را مدام انجام دهید شما را به مرز جنون می‌کشاند یا باعث خوشحالی همیشگی‌تان می‌شود؟ و پرسشی مهم‌تر از همه اینها؛ مغز به عنوان بزرگ‌ترین مسئول شادی و غم در هر یک از ما چه ارتباطی با کل این فرایند دارد؟ دین برنت به نقش دوپامین، اندورفین یا آقا بالاسر مواد شیمیایی اکسی توسین یا هورمون عشق و سروتونین در مغز می‌پردازد و نشان می‌دهد که چرا تلاش برای این که شادی را به یک ماده شیمیایی خاص نسبت دهیم اساساً رویکردی اشتباه است. او تقریباً همه عوامل مرتبط با شادی را در این کتاب بررسی می‌کند: اینکه چرا هیچ کجا خانه آدم نمی‌شود؟ تأثیر کار شغل و پول بر روی مغز چیست؟ او نشان می‌دهد که مغزما تصاویر جداگانه‌ای از خودمان دارد؛ «خود ایده آل» و «خود بایدی» ما و اگر بین این دو فاصله بیفتد مغز چه واکنشی از خود نشان می‌دهد. دین برنت نشان می‌دهد که ما برای شادی به دیگران نیاز داریم و چرا پذیرفته شدن از سوی دیگران برای مغز اجتماعی ما حکم مرگ و زندگی دارد؛ او تأثیر تعاملات اجتماعی، همدلی و حتی طرد اجتماعی را بر روی مغز بررسی می‌کند. دین برنت یک فصل کامل از کتاب را به عشق، شهوت، رابطه جنسی و حتی نحوه عشق‌بازی مغز اختصاص داده است؛ اینکه وقتی عاشق می‌شویم در مغز ما چه فعل و انفعالاتی رخ می‌دهد و چرا عشق باعث می‌شود عیب‌های یک فرد را نبینیم. نویسنده در فصل‌های دیگر کتاب «مغز سرخوش» به تأثیر شوخ‌طبعی و خنده بر روی مغز، نیمه تاریک شادی و هیجان‌های مختلف از قبیل شرم و گناه پرداخته است. او نشان می‌دهد شادی در سنین مختلف چگونه است و…

وحشت عشق و شستشوی مغزی (دلبستگی به فرقه‌ها و سیستم‌های تمامیت‌خواه)

  • 385,000 تومان

الکساندرا استاین، این روانشناس اجتماعی برجسته و محقق پیشگام در زمینه توتالیتاریسم، نتیجه بیش از 25 سال پژوهش خود را در کتاب «وحشت، عشق و شستشوی مغزی» آورده است. او در این کتاب با استفاده از نظریه دلبستگی و تحلیلی تکامل‌محور، خطرات ایدئولوژی‌ها، روابط منزوی‌کننده و تاثیرات وحشتناک نظام‌های اعتقادی بسته بر روی مغز افراد را تشریح می‌کند؛ جایی که ارتباط بین تفکر و احساس قطع می‌شود و ساختارهای مربوطه در مغز از کار می‌افتند. او نشان می‌دهد که چگونه ترکیب وحشت و عشق، باعث می‌شود پیروان از خویشتن خود بیگانه شوند و تا جایی پیش بروند که به اراده رهبر به زندگی خود و دیگران پایان دهند. هدف اصلی این کتاب، نشان دادن عناصر مشترک روان‌شناختی و ساختاری اجتماعی است که این موقعیت‌های متنوع را به هم پیوند می‌دهند و در نتیجه آنها، رهبران اقتدارگرا این فرصت را به‌دست می‌آورند که با شکل دادن به ذهن پیروان، توانایی آنها برای عمل در جهت بقای خود را بگیرند. این فعالیت برای شکل‌دهی ذهن را می‌توان با عبارات مفیدی مانند شستشوی مغزی، کنترل اجباری یا اقناع اجباری توصیف کرد. گروه‌ها و حکومت‌های توتالیتر خطری مداوم و همیشگی هستند و از تروریسم سیاسی و مذهبی در سطح جهان تا وحشت درونی از روابط شخصی دونفره کنترل‌کننده را در برمی‌گیرند. هیچ یک ما از ترکیب عشق و وحشت و فرایند شستشوی مغزی در امان نیستیم. با این همه تنها در مرحله پایانی شستشوی مغزی است که که پایان‌های انفجاری و نتایج نهایی را می‌بینیم. پایان غریبه‌ها، دشمنان، پیروان، فرزندان. نسل‌کشی‌های تمامیت‌خواهان از هیتلر گرفته تا استالین و پل پوت؛ از بمب‌گذاران انتحاری گرفته تا عروس‌های جهادی سوریه یا فیلم‌های تبلیغاتی که نشان می‌دهند یک جوان لندنی به جلاد داعش تبدیل شده است و گروگان‌ها را در سوریه سر می‌برد و کودک‌سربازانی که قربانی اراده رهبران می‌شوند. اینکه چه فرآیندی به یک رهبر این امکان را می‌دهد تا چنان کنترلی بر پیروان خود به‌دست آورد که تا جایی پیش بروند که با کشتن خودشان و گاهی حتی قربانی کردن فرزندانشان از دستوراتش پیروی کنند، کانون تمرکز اصلی این کتاب به شمار می‌آید. بسیاری از ما بی آنکه بدانیم توسط ایدئولوژی‌ها شسشتشوی مغزی می‌شویم و ترکیب عشق و وحشت را تجربه می‌کنیم. رویکرد اپستاین، می‌تواند به ما کمک کند تا از شهروندانمان، خودمان، فرزندانمان و دیگرانی که دوستشان داریم، محافظت کنیم.

12 دلیل وجود خدا

  • 255,000 تومان

باور ما به وجود یا عدم وجود خدا، در چگونگی نگرش ما نسبت به خودمان و دیگران تعیین‌کننده است؛ این باور به ادراک ما از خودمان و جهانی که در آن زندگی می‌کنیم، سمت‌وسو می‌دهد. «چرا وجود دارم؟ از کجا آمده‌ام؟ من کیستم و پس از مرگم چه اتفاقی رخ خواهد داد؟»؛ پاسخ این پرسش‌ها و پرسش‌های وجودی و هستی‌شناسانه دیگر منوط به تصمیم ما در خصوص باور و یا انکار وجود خداست. وجود خدا به معنای آفرینش آگاهانه انسان‌ها و تمام پدیده‌ها و نگاه غایت شناختی و معناگرایانه به حیات و وجود انسان است. به نظر می‌رسد مسئله بسیار مهم وجود خدا به‌عنوان پایه و اساس جستجوهای وجودی و هستی‌شناسانه ما باشد. جانر تاسلامان، فیلسوف علم، در کتاب حاضر با تلفیق داده‌های علمی و براهین فلسفی، به تبیین دوازده دلیل مهم برای وجود خدا پرداخته است. بخش اول کتاب (دلایل از راه جهان)، هفت دلیل مرتبط با جهان را دربرمی‌گیرد. برهان اول با نام «دلیل کیهان‌شناختی کلام» نشان می‌دهد که جهان ازلی نیست. برهان دوم یا «دلیل وجود قوانین طبیعت» به قوانینی می‌پردازد که ما را به درک جهان قادر می‌سازند. سومین برهان، به شرایطی می‌پردازد که فعالیت‌های علمی را امکان‌پذیر ساخته است و بنابراین «دلیل اکتشاف‌پذیری جهان» نام دارد. برهان چهارم با عنوان «دلیل بالقوگی جهان» اعتبار خود را مرهون پتانسیل غنی جهان و خلقت خدا به‌عنوان بهترین تبیین برای این پتانسیل است. برهان پنجم از یافته‌های علم مدرن درباره تنظیم دقیق قوانین طبیعت و ثابت‌های فیزیکی نشئت می‌گیرد؛ تنظیم دقیقی که حیات را بر روی زمین ممکن ساخته است. «دلیل تنظیم دقیق پدیده‌های فیزیکی» نیز به تنظیم دقیق متضمن حیات بر روی زمین مربوط است. آخرین برهان این بخش در فصل هفتم با نام «دلیل نظم حیات» به آخرین یافته‌های علم مدرن درباره حیات و جانداران می‌پردازد. بخش دوم با عنوان «دلایل از راه طبیعت انسان»، پنج برهان دیگر را دربر می‌گیرد و با بهره‌گیری از یافته‌های روان‌شناسی مدرن و علوم شناختی نشان می‌دهد خداباوری بهترین توضیح را برای ویژگی‌های ذاتی انسان‌ها ارائه می‌کند‌؛ دلیل امیال طبیعی، دلیل اخلاق ذاتی، دلیل عقل، دلیل اراده و دلیل خودآگاهی و خویشتن از جمله براهین این فصل به شمار می‌آیند.

تکامل فلسفه و خدا

  • 375,000 تومان

پیامدهای فلسفی و الهیاتی نظریه تکامل چیست؟ آیا الهیات اسلام، مسیحیت و یهودیت واقعاً مستلزم رد نظریه تکامل است؟ نظریه تکامل چه ارتباطی با مسئله وجود خدا دارد؟ آیا نظریه تکامل برای برهان‌هایی که به‌صورت عقلانی سعی در اثبات وجود خدا دارند، تهدید به شمار می‌آید؟ آیا جهان، قوانین طبیعت، پدیده‌های جهانی، تمام جانداران و ما به‌طور اتفاقی به وجود آمده‌ایم یا محصول طراحی آگاهانه هستیم؟ در این کتاب سعی شده است به این سؤالات و بسیاری از سؤالات مشابه پاسخ داده شود. اغلب بر لزوم انجام مطالعات میان‌رشته‌ای مختلف تأکید می‌شود و اعتقاد بر این است که ادغام دانش موجود درزمینه‌های مختلف نتایج کارآمدی خواهد داشت اما تعداد مطالعاتی که این خواسته را برآورده می‌کنند، واقعاً بسیار اندک است. این مسئله در مورد نظریه تکامل و جنبه‌های علمی، فلسفی و الهیاتی آن کاملاً آشکار می‌شود. در این مطالعه سعی شده است این مشکل برطرف شود و به‌اندازه علاقه‌مندان به زیست‌شناسی، به انتظارات علاقه‌مندان به فلسفه و الهیات نیز پاسخ داده شود. نظریه تکامل نظریه‌ای در مورد منشا جانداران است. تفکر ما درمورد جانداران نیز واقعا حائز اهمیت است زیرا خودمان نیز بخشی از این جانداران هستیم. در عین حال، باورهای ما درمورد خودمان تنها محدود به اطلاعات زیست‌‌شناسی نیست؛ افکار ما درمورد حوزه‌هایی از قبیل معنای زندگی، وجود و اخلاق و تصمیاتی که درباره آنها می گیریم نیز، باورهایمان را متاثر می‌سازند. جانر تاسلامان در قامت یک فیلسوف علم، در این کتاب به‌عنوان یک مطالعه میان‌رشته‌ای عمیق، نظریه تکامل را از هر سه دیدگاه علمی، فلسفی و الهیاتی بررسی کرده است. این کتاب از چهار فصل تشکیل شده است: فصل اول به بررسی تحولات و بحث‌های علمی، فلسفی و الهیاتی قبل از طرح نظریه تکامل مربوط است. در فصل دوم، نظریه تکامل، روند طرح آن و پارادایمی که منجر به طرح و گسترش این نظریه شده است، مورد بررسی قرار می‌گیرد. در فصل سوم، این موضوع بررسی می‌شود که آیا نظریه تکامل از نظر اعتقاد به خدا و اعتقادات بیان‌شده در متون اصلی ادیان مشکلی به وجود می‌آورد یا خیر. انتقادات مطرح‌شده از طرف «ادیان» علیه نظریه تکامل، که بحث‌برانگیزترین ادعاها هستند، در این فصل مطرح می‌شوند. فصل چهارم نیز به این موضوع می‌پردازد که آیا پذیرش درستی نظریه تکامل، تأثیر منفی بر اثبات وجود خدا می‌گذارد یا خیر.

زاده شده برای ایمان (خدا علم و منشا باورهای عادی و فراطبیعی)

  • 315,000 تومان

چرا برخی افراد به خدا باور دارند درحالی‌که برخی دیگر خداناباورند؟ باورها و ایمان ما از باور ما به خدا گرفته تا باورهای طبیعی و فراطبیعی به زندگی ما معنا می‌بخشند. این باورها ما را به تلاش وامی‌دارند و به ما فردیت می‌بخشند و درنهایت ساختار و عملکرد مغز ما را تغییر می‌دهند. اندرو نیوبرگ برای اولین بار در این کتاب نشان می‌دهد که چگونه دیدگاه‌های پیچیده، خاطرات، خرافات، اصول اخلاقی و باورهای ما توسط فعالیت عصبی مغز ما تعیین می‌شوند. نیوبرگ با استناد به پژوهش‌های علمی معتبر توضیح می‌دهد که چگونه مغز ما به راسخ‌ترین عقیده‌ها و عمیق‌ترین پیش‌فرض‌هایمان در خصوص واقعیت و جهان اطرافمان شکل می‌دهد. نویسندگان با تلفیق علم و روانشناسی و با استناد به نوروتئولوژی به‌عنوان یکی از جذاب‌ترین شاخه‌های میان‌رشته‌ای و نوظهور علم، دست به رمزگشایی مغز باورمند ما می‌زنند. خوانندگان پس از مطالعه این کتاب نه تنها خواهند فهمید که در مغز یک خداباور، یک آتئیست و یک ندانم گرا چه فعل و انفعالاتی رخ می‌دهد بلکه در پرتو تبیین‌های علمی کتاب، در نهایت خواهند توانست دیدگاه‌های سالم‌تر و انعطاف‌پذیرتری نسبت به مقوله حیات و جهان هستی اتخاذ کنند. درک این حقیقت که چگونه مغز، معنا، ارزش، معنویت و درک ما از واقعیت را می‌سازد، برای همیشه طرز نگرش شما به خودتان و جهان اطرافتان را تغییر خواهد داد. مغز انسان مانند ماشینی است که برای باور داشتن ساخته شده و تجربیات ما بر عمق و کیفیت این باورها تاثیر می‌گذارند. ما نمی‌توانیم بدون آنها زندگی کنیم، چه رسد به اینکه بخواهیم جهان را تغییر دهیم. آنها مرام ما هستند، به ما ایمان می‌دهند و ما را به همانی تبدیل می‌کنند که هستیم. دکارت گفته بود: «من فکر می‌کنم، پس هستم.» اما از دریچه علم اعصاب، بهتر است بگوییم: «من معتقدم، پس هستم.»

اثر انتظار (چگونه ماشین پیش‌بینی مغز باورها و انتظارات را به واقعیت تبدیل می‌کند)

  • 265,000 تومان

شاید در مورد دارونماها و این‌که چگونه قرص‌های بی‌اثر می‌توانند روند بهبودی را شتاب دهند، چیزهایی شنیده باشید. اما آیا می‌دانستید که جراحی‌های قلب غیرواقعی می‌توانند به‌اندازه قرار دادن ابزارهای واقعی در قلب اثرگذار باشند؟ یا افرادی که فکر می‌کنند شانس بالایی برای ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی دارند، چهار برابر بیشتر از دیگران احتمال دارد که به خاطر سکته قلبی جان خود را از دست بدهند؟ این است قدرت و اهمیت مرگبار اثر انتظار… اثر انتظار به‌عنوان یک مفهوم پذیرفته‌شده علمی، ارتباطی به قانون جذب و ادعاهای خطرناک شبه‌علمی آن ندارد. غیرمنطقی است که بگوییم «مثبت‌اندیشی» می‌تواند همه ناراحتی‌ها و اضطراب‌ها را از بین ببرد. در اصل، تحقیقات علمی مکرراً نشان داده‌اند که صرفاً انکار دشواری‌های یک موقعیت تنها به بدتر شدن آن موقعیت منجر می‌شود. در عوض اثر انتظار نشان می‌دهد باورهای ما می‌توانند بر بسیاری از وقایع مهم زندگی تأثیر بگذارند، بدون این‌که ماوراءالطبیعه دخالتی در امور داشته باشد. آثار دارونما و نوسیبو تنها دو نمونه از مواردی را به نمایش می‌گذارند که باورهای ما می‌توانند به حقیقت تبدیل شده و زندگی ما را به سمت بهتر یا بدتر شدن پیش ببرند. اثر انتظار مفهومی کاملاً علمی بر پایه یکی از مهم‌ترین نظریه‌های علمی است که مغز را به‌عنوان یک «ماشین پیش‌بینی» در نظر می‌گیرد. این ماشین پیش‌بینی دائماً در حال شبیه‌سازی مدل‌های مختلف از آینده است. این نظریه می‌تواند نشان دهد که چگونه انتظارات آگاهانه و ناخودآگاه ما می‌توانند بر ادراک ما از واقعیت تأثیر بگذارند؛ از توهمات عجیب مکتشفان نواحی قطبی گرفته تا تجربه ما از درد و بیماری. دیوید رابسون علوم اعصاب را با داستان ترکیب می‌کند و خواننده را به بخش‌های گوناگون زندگی می‌برد که اثر انتظار در آن‌ها رسوخ کرده است. خواهیم دید که چگونه کسانی که استرس را مفید می‌دانند، وقتی تحت‌فشار قرار می‌گیرند، خلاقیت‌شان شکوفا می‌شود. خواهیم دید که چگونه مرتبط دانستن پیری با دانایی و تجربه، می‌تواند بیش از هفت سال به عمر شما بیفزاید. اثر انتظار جادو نیست. نمی‌توانید فقط با فکر کردن پولدار شوید یا سرطان خود را درمان کنید. درست است که جادو چیزی جز یاوه و مهمل نیست اما این به این معنی نیست که جادوی علم و منطق هم وجود ندارد. رابسون با استناد به اصول پذیرفته‌شده علم، نتایج مفیدی را در پیش روی چشم خواننده می‌نهد که می‌توانند به او در شکل دادن به آینده‌ای بهتر کمک کنند. هر خواننده‌ای که می‌خواهد سرنوشت خود را با استناد به یک جهان‌بینی علمی در دست بگیرد، باید شروع به خواندن این کتاب کند.

فیزیک اگزیستانسیال

  • 275,000 تومان

نه تنها ما در حال حاضر قادر به توضیح منشا کیهان نیستیم، بلکه مشخص نیست که اصلا در آینده به چنین توضیحی دست پیدا کنیم. این مفهوم که جهان‌های بسیاری درون ذرات وجود دارند و یا ایده خودآگاه بودن جهان هستی درست مثل این ایده که جهان ما یک شبیه‌سازی کامپیوتری است را هنوز نمی‌توان به‌طور کامل کنار گذاشت. زابینه هوسنفلدر، این فیزیکدان نظری برجسته، معتقد است که اگر فیزیکدان‌ها پا پیش نگذارند و آنچه را که فیزیک در مورد شرایط انسان و عمیق‌ترین پرسش‌های بشری می‌گوید توضیح ندهند، دیگران فرصت را غنیمت شمرده و از اصطلاحات رمزآلود فیزیک برای ترویج شبه‌علم سوءاستفاده خواهند کرد. او می‌نویسد: اینکه درهم‌تنیدگی کوانتومی و انرژی خلا به پای ثابت توضیحات درمانگران جایگزین، رسانه‌های معنوی و فروشندگان روغن مار تبدیل شده‌اند، تصادفی نیست. یا مردمی که معتقدند مادربزرگشان هنوز زنده است آن هم به خاطر مکانیک کوانتومی (فقط اینجا و اکنون زنده نیست). هوسنفلدر برخلاف بسیاری از نویسندگان علمی دیگر، به بررسی آن دست ایده‌های معنوی می‌پردازد که با فیزیک مدرن و علم سازگار است... چرا که نه؟ شایسته‌ترین حوزه علم که می‌تواند به این پرسش‌ها پاسخ دهد فیزیک است. او با گسترش حوزه تمرکز خود، به بررسی موضوعات مختلفی از خدا و معنویت و اراده آزاد تا خودآگاهی جهان، دوگانه‌انگاری (جدا بودن یا نبودن ذهن از بدن)، نظریه مه‌بانگ در مورد آغاز کیهان، وجود احتمالی جهان‌های موازی و ایده زندگی ما در یک شبیه‌سازی رایانه‌ای می‌پردازد... آن دسته از خوانندگانی که نمی‌دانند چگونه یک توضیح خوب علمی را از توضیح بد تشخیص دهند، اکنون می‌توانند به «فیزیک اگزیستانسیال» مراجعه کنند. زابینه هوسنفلدر در این کتاب بی‌نظیر و ژرف از نگاه فیزیک به بزرگ‌ترین پرسش‌های بشر پاسخ می‌دهد: آیا گذشته هنوز وجود دارد؟ آیا جهان هستی برای ما ساخته شده است؟ آیا جهان هستی فکر می‌کند؟ آیا فیزیک، اراده آزاد را رد کرده است؟ آیا ما فقط کیسه‌ای از اتم هستیم؟ آیا نسخه‌های کپی از ما وجود دارد؟ و... فیزیک اگزیستانسیال به‌ مهم‌ترین پرسش‌های بشری که علم امروز می‌تواند و نمی‌تواند به آنها پاسخ دهد می‌پردازد.

انسان‌شناسی در مریخ

  • 375,000 تومان

انسان‌شناسی در مریخ یکی از مهم‌ترین آثار الیور ساکس، این قصه‌گوی سرشناس جهان مغز به شمار می‌آید. ساکس در این اثر، هفت روایت کاملا متناقض از طبیعت و روح بیماران خود را بازگو می‌کند. شخصیت‌های واقعی داستان‌های این کتاب به حالات عصبی گوناگونی نظیر سندرم تورت، اوتیسم، فراموشی و کوررنگی کامل دچار شده‌اند و با این حال، هر یک از آنها با تکیه بر قدرت‌های شگفت‌انگیز و گاه خطرناک مغز خود به اشکال تکامل‌یافته حیات دست یافته‌اند. به تعبیر ساکس آنها هفت «خود» تغییریافته و منحصربه فردند که در دنیای خودساخته خویش زندگی می‌کنند. الیور ساکس در خلال روایت این داستان‌ها نشان می‌دهد نقص‌ها، اختلالات و بیماری‌ها و… می‌توانند با آزادسازی قدرت‌های پنهان و اشکال تکامل‌یافته حیات نقشی کاملا متناقض در رندگی فرد ایفا کنند - نقش‌هایی که در غیاب این نقص‌ها و محدودیت‌ها به هیچ وجه قابل دستیابی نیستند و حتی تصورشان هم ناممکن است.

تو بودن (علم جدید خودآگاهی)

  • 225,000 تومان

خودآگاهی چیست؟ بسیاری این سؤال را مهم‌ترین پرسش بشر در عصر حاضر می‌دانند. چه دانشمند باشید چه نباشید، خودآگاهی معمای مهمی است. برای هر یک از ما، تجربه خودآگاهانه‌مان تنها چیزی است که وجود دارد. بدون آن اصلاً چیزی وجود ندارد؛ نه جهان، نه خویشتن، نه درون و نه بیرون. طرز فکر ما در مورد خودآگاهی، همه جنبه‌های زندگی ‌ما را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. علم خودآگاهی چیزی کمتر از داستان کیستی ما نیست؛ اینکه من بودن یا تو بودن چیست و اینکه اصلاً چرا چیزی شبیهِ «بودن» وجود دارد. کاوش آنیل ست در مسیر افشای اسرار خودآگاهی، داستان یکی از هیجان‌انگیزترین تلاش‌های علمی و فلسفی قرن بیست‌و‌یک را به تصویر می‌کشد. او با تلفیق فلسفه، زیست‌شناسی، علوم شناختی، علوم اعصاب و هوش مصنوعی استدلال می‌کند که مغز ما نوعی ماشین پیش‌بینی است که همواره جهانمان را می‌سازد و سپس اشتباهاتمان را تصحیح می‌کند، به این معنا که حس ما در مورد خویشتن، از بدنمان سرچشمه می‌گیرد. بر اساس نظریه آنیل ست، خودآگاهی نوعی توهم کنترل‌شده و بهترین حدس مغز برای ساختن آینده است. به این ترتیب، ما پیوسته در دنیایی از حدس و گمان به سر می‌بریم. ست در این کتاب به دنیای هوش مصنوعی هم سر می‌زند و از دانشمند رباتیک ژاپنی‌ای برایمان می‌گوید که «جمینوید» می‌سازد- ربات‌هایی که تا حد امکان شبیه انسان‌ها هستند، از جمله یکی شبیه خودش که یک بار در برابر تعداد زیادی دانشجو چهل و پنج دقیقه سخنرانی کرده است. و...

1  2  3  صفحه‌ی 1