روزنه


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
باید پای خودت تو بازی گیر باشه (ناقرینگی‌های پنهان شده تو زندگی روزمره)
  • همراه با تخفیف
چرا شما را نمی‌گیرن و آخرش چی میشه (زیر پوست جامعه ایران 1362-1402)
  • همراه با تخفیف
ما هیچ نمی‌دانیم (نقشه راهی به کیهان ناشناخته)
  • همراه با تخفیف
  • 315,000 تومان
  • با تخفیف: 267,750 تومان
فراز و فرود ملت‌ها (رشد اقتصادی رکود تورمی و تصلب‌های اجتماعی)
  • همراه با تخفیف
نابغه یا دیوانه (آله‌خاندرو خودوروفسکی)
  • همراه با تخفیف
  • 340,000 تومان
  • با تخفیف: 289,000 تومان
نزاع 1000 ساله ما بر سر فناوری و بهروزی
  • همراه با تخفیف
  • 550,000 تومان
  • با تخفیف: 467,500 تومان
مددکاری گروهی
  • 270,000 تومان
  • با تخفیف: 270,000 تومان
دیدار با 2 دریا (40 روایت داستانی درباره شمس و مولانا)
  • همراه با تخفیف
سقوط گوندولین (به پیوست سقوط گوندولین و سقوط تروآ تالکین و کتاب دوم انه‌اید)
  • همراه با تخفیف
ارزش همه‌چیز (ساختن و ستاندن در اقتصاد جهانی)
  • همراه با تخفیف
  • 240,000 تومان
  • با تخفیف: 204,000 تومان
بوروکراسی
  • همراه با تخفیف
  • 125,000 تومان
  • با تخفیف: 106,250 تومان
عصر هوش مصنوعی و آینده بشریت
  • 110,000 تومان
  • با تخفیف: 110,000 تومان

باید پای خودت تو بازی گیر باشه (ناقرینگی‌های پنهان شده تو زندگی روزمره)

  • 395,000 تومان

کتاب پیش رو هم‌زمان چهار موضوع را بررسی می‌کند: الف) ابهام و اعتبار دانش (هم عملی و هم علمی، با این فرض که این دو متفاوتند)، یا به‌شکلی بی‌ادبانه کشف و ردیابی چرندیات. ب) تقارن در امورانسانی یعنی انصاف، عدالت، مسئولیت و دوطرفه‌بودن. ج)مبادله‌ی اطلاعات در معاملات د) عقلانیت در سیستم‌های پیچیده و در دنیای واقعی. اگر پای کسی گیر باشد برایش واضح است که این چهار مقوله جدایی‌ناپذیرند. گیربودن پای خودت در بازی فقط برای انصاف، بازدهی تجاری و مدیریت ریسک لازم نیست بلکه برای درک جهان ضروری است. موضوع کتاب بر سر تقارن است، یعنی اگر کارها خوب پیش نرفت، در جریمه‌ها و حتی در ضرر و زیان هم سهم داشته باشید. همین ایده، همه‌ی مفاهیم کتاب را به هم مرتبط می‌کند. مفاهیمی مثل: انگیزه، خرید ماشین دست دوم، اخلاقیات، نظریه‌ی قرارداد، آموزش (زندگی واقعی در مقابل محیط آکادمیک)، اصول کانتی، قدرت شهرداری، علم ریسک، ارتباط بین روشنفکرها و واقعیت، قابل‌اعتماد بودن بروکرات‌ها، عدالت اجتماعی احتمالی، نظریه‌ی اختیار، رفتار درست، چرندیات فروش‌ها، الهیات و...

چرا شما را نمی‌گیرن و آخرش چی میشه (زیر پوست جامعه ایران 1362-1402)

  • 330,000 تومان

از بس در این دنیا از من پرسیدند «آخرش چی میشه؟» و «راستی، چرا شما رو نمی‌گیرن؟» بعضی وقت‌ها دچار مالیخولیا می‌شوم و فکر می‌کنم آن دنیا هم شب اول قبر، قبل از سوالات دیگر همین‌ها را از من بپرسند. اولش قرار بود موضوع کتاب جدای از این دو سوال تجربه دوران دکترایم در انگلستان (1363-1370) باشد و اینکه چه شد مهندسی را رها کردم و رفتم دنبال علوم انسانی و کار کردن روی انقلاب 57. اما بعد از بازگشت به ایران به قدری ماجراهای مختلف برایم اتفاق افتاد که دریغم آمد از آنها ننویسم. برای آنان که مثل بسیاری از جوان‌های امروزی نگاه‌شان به گذشته فقط بغض و کینه و نفرت نیست، آنان که مسائل سیاسی و اجتماعی را در دیگ زودپز تئوری‌های توطئه و فرضیه‌های جد بزرگوارمان مرحوم دایی جان ناپلئون نمی‌ریزند، شاید، و فقط شاید، این کتاب بتواند یک مقدار جزئی افق‌های دیگر بگشاید.

ما هیچ نمی‌دانیم (نقشه راهی به کیهان ناشناخته)

  • 315,000 تومان

درک بشر از جهان فیزیکی پر از ابهام است؛ ابهاماتی مهم که نمی‌توان به آسانی نادیده‌شان گرفت. کتاب "ما هیچ نمی‌دانیم" با زبانی ساده و طنزآمیز به ندانسته‌هایمان در مورد جهان می‌پردازد، و حین بررسی اسرار فیزیک، پرده از راز بسیاری از مسائل پیچیده برمی‌دارد. چم و وایتسون معتقدند سوالاتی که در حال حاضر قادر نیستیم به آنها پاسخ دهیم نیز می‌توانند همانند سوالاتی که پاسخ آنها را یافته‌ایم، جذاب باشند؛ فقط کافی است جهان را به‌عنوان فضایی بی‌انتها از سرزمین‌های ناشناخته بدانیم که برای کاوش در اختیار ماست!

فراز و فرود ملت‌ها (رشد اقتصادی رکود تورمی و تصلب‌های اجتماعی)

  • 250,000 تومان

چرا «گروه‌های ذینفع» در یک جامعه شکل می‌گیرد؟ آیا انباشت این گروه‌ها می‌تواند به «فراز و فرود ملت‌ها» بینجامد؟ با کدام دستگاه نظری می‌توان آثار و تبعات اقتصادی، اجتماعی و سیاسی آنها را تشریح کرد؟ مَنسِر اولسون در این کتاب با نگاهی میان‌رشته‌ای و تاریخی، چارچوب نظری خود را برای پاسخ‌دهی به این سؤالات ارائه و نشان می‌دهد که گروه‌های منافع خاص با سیطره بر نهادها و حامل‌های قدرت به ویژه دولت، باعث کاهش کارآیی و درآمد کل جوامع می‌شوند. ایده‌های اولسون می‌تواند بینش‌های جدیدی دربارۀ شیوۀ عمل و اقتضائات مقابله با این گروه‌ها در جامعه و اقتصاد ایران در اختیار ما بگذارد.

نابغه یا دیوانه (آله‌خاندرو خودوروفسکی)

  • 340,000 تومان

آله‌خاندور خودوروفسکی،‌ هنرمندی با قدرت تخیلی رها و لجام‌گسیخته، اندیشه‌های جادوئی و خالق دنیایی افسانه‌ای. خودش نیز شخصیتی است عجیب و شگفت‌انگیز، غیر قابل پیش‌بینی و چند‌وجهی. اگرچه اغلب به عنوان فیلمساز‌ شناخته شده است، اما در زمینه‌های مختلف و متفاوتی، فوق‌العاده فعال و پرکار است و در هر ‌کدام چهره‌ای شاخص. او، افزون بر کارگردان سینما، کارگردان تئاتر، تهیه‌کننده، فیلمنامه‌نویس، بازیگر، تدوینگر، موسیقی‌دان و آهنگساز، شاعر، رمان‌‌نویس، نمایشنامه‌نویس، طراح و نقاش، روان‌شناس و روان‌درمانگر، مجسمه‌ساز و مرشد و ده‌ها هنر دیگر است. او در شیلی زاده شده، اما بیش‌تر فعالیت‌های هنری و ادبی و عرفانی‌اش در مکزیک و فرانسه بوده است. در جوانی با آندره برتون و ساموئل بکت و بسیاری از سوررئالیست‌ها ملاقات کرده و با فرناندو آرابال و رولاند توپور یک جنبش هنری آوانگارد به راه انداخته. خودوروفسکی بیش از هر چیز به‌خاطر فیلم‌های سوررئالیستی آوانگاردش شناخته شده است. او مثل هیچ فیلم‌ساز دیگری در تاریخ سینما نیست و بدون شک یکی از بی‌نظیر‌ترین کارگردانان دنیای سینما است که متاسفانه هنردوستان ایرانی شناخت کافی از آثار متفکرانه و ارزشمندش ندارند...

نزاع 1000 ساله ما بر سر فناوری و بهروزی

  • 550,000 تومان

سفری مهیج در تاریخ فن‌آوری و آینده آن. این کتاب کم‌نظیر فهم ما از وضعیت جامعه، تکنولوژی و علم اقتصاد ارتقا می‌بخشد و نشان می‌دهد چطور این سه با هم تلاقی می‌کنند. کتاب با متنی درخشان به سوالی مهم می‌پردازد که زندگی همه ما را تحت‌ تاثیر قرار می‌دهد،: فن‌آوری، خصوصا هوش مصنوعی چطور بر شغل و زندگی و آینده ما اثر می‌گذارد؟ آیا فقط ما را منتفع می‌سازد؟ یا مضراتش می‌تواند بیشتر از عایداتش باشد؟ تکنولوژی فقط وقتی به رفاه همگانی می ‌انجامد که از طریق حقوق، ارزش‌ها، اصول و قوانین دموکراتیک رام شود. و در مسیر بهبود کیفیت زندگی ما قرار گیرد. انگس دیتون برنده نوبل اقتصاد می‌گوید این کتاب باید زودتر از این‌ها نوشته می‌شد، نویسندگان این کتاب تغییراتی فنی را در کنار بی‌توجهی فلج‌کننده اقتصاددانان به قدرت بررسی می‌کند. مطالعه این کتاب برای همه ما که از تکنولوژی و هوش مصنوعی و پیامدهای آن تاثیر می‌پذیریم ضروری است. این کتاب: روایت اقتصاد سیاسی از نوآوری‌های چشم‌نواز و حیرت‌انگیز بشری است.

مددکاری گروهی

  • 270,000 تومان

مددکاری گروهی یکی از روش‌های مهم و تعیین‌کننده در مداخلات حرفه‌ای مددکاری اجتماعی است. شواهد علمی تایید می‌کنند که مداخلات مددکاری گروهی می‌توانند در فرایند توانمندسازی و ارتقای بهزیستی و رفاه گروه‌های هدف تاثیر معنادار داشته باشند. بسیاری از مددکاران اجتماعی ترجیح می‌دهند با مراجعان خود به روش فردی کار کنند. این در حالی است که گروه هدف آنها در اغلب موارد مشکلات و شرایط مشابه یکدیگر دارند. تشکیل گروه ‌می‌تواند به شرکت‌کنندگان کمک کند تا علاوه بر دریافت حمایت و مداخلات درمانی توسط مددکار اجتماعی از حمایت همتایان خود نیز برخوردار شوند. در شرایطی که مددکاران اجتماعی در سازمان‌هایی کار می‌کنند که همواره با تعداد زیاد مراجعه‌کننده رو به رو هستند، تشکیل گروه می‌تواند تضمین‌کننده دسترسی تعداد بیشتری از مراجعان به خدمات حرفه‌ای باشد و در عین حال فشار کار با تعداد زیاد مراجعان و هزینه ارائه خدمات فردی را به طور چشمگیری کاهش می‌دهد. از سوی دیگر مددکار اجتماعی نیز به طور اجتناب ناپذیری باید از مهارت‌های تشکیل و سازماندهی گروه‌ها بهره بگیرد. از این رو تسلط به رویکردها و تکنیک‌های مددکاری گروهی می‌تواند در موفقیت مددکاران اجتماعی که مداخلات جامعه‌ای را اجرا می‌کنند نیز تاثیر قابل توجهی داشته باشد. در این کتاب رویکردهای مختلف مددکاری گروهی و فرایند و تکنیک‌های مورد استفاده در هر یک از آن‌ها ارائه شده است. همچنین مثال‌های متعددی از تجربه‌های مددکاران گروهی در فصول مختلف کتاب گزارش شده‌اند که شرح دقیق‌تری از نحوه به کار گرفتن هر یک از رویکردها را ارائه می‌کنند.

دیدار با 2 دریا (40 روایت داستانی درباره شمس و مولانا)

  • 295,000 تومان

من شمسم. نیامدم مولانا را آرام کنم. آمدم ناآرا‌اش کنم. آشوبی زیبا به پا کنم. بی‌خودی و عاشقی نو نثار آورده‌ام. خلعت زیروزبر، دهل عتاب، دف مستی، بوسه‌ی آتش عشق بر جبین سرد سواد او. جرقه‌ای بر هیمه‌های هیاهوی او، بر همه‌ی او. سوختنی سازنده هدیه آوردم. آمدم او را زنده‌تر کنم، بارانی بر بیابان جان، وزش ابدی بهاری در زمستان. تمنای گوارای گلویی برای آواز. آمدم تا مولانا را سفر دهم از شیخی به شادی، از خوف و زهد، به امن و ذوق. آمدم این غزالی‌خوان عاشق کنم. من با مولانا به زبان آتش سخن می‌گویم. به زبان رقص، به زبان دف، به زبان نی، به زبان باد، به زبان هرچه بادا باد!

سقوط گوندولین (به پیوست سقوط گوندولین و سقوط تروآ تالکین و کتاب دوم انه‌اید)

  • 200,000 تومان

مورگوت شریر از دژ خود آنگباند بر قوای نظامی عظیمی فرمان می‌راند. در مقابل مورگوت، اولمو که او را فرمانروای آب‌ها می‌خوانند، سخت ایستادگی می‌کند. در میان این ستیزه خدایان شهر زیبا و کشف‌ناشدنی گوندولین قرار دارد. سازندگان و ساکنان این شهر الف‌های نولدوری‌اند که روزگاری در والینور، سرزمین خدایان، ساکن بودند، اما علیه حکمرانی صاحب‌خانه شوریدند و به سرزمین میانه گریختند. مورگوت بیهوده در پی آن است که شهر پنهان شگفت‌انگیز را بیابد، حال آنکه خدایان در والینور از مداخله‌دریاری اولمو، که قصد دفاع از شهر را دارد، امتناع می‌ورزند. تور، پسر عموی تورین به این داستان وارد می‌شود. با هدایت نادیدنی اولمو، تور به گوندولین سفر می‌کند و در آنجا مقام می‌یابد؛ او با ایدریل، دخت تورگون، پیوند زناشویی می‌بندد؛ و آنها صاحب پسری به نام ائارندل می‌شوند. اما تقدیری هولناک در انتظارشان است؛ چرا که مورگوت به واسطه خیانتی ننگین، یورشی ویرانگر را، با بالروگ‌ها، اژدهایان و اورک‌های بی‌شمار، علیه آنان تدارک می‌بیند. پس از نابودی، پسر تور زنده می‌ماند و در داستان بعدی، «قصه ائارندل»، به زندگی خود ادامه می‌دهد، داستانی که تالکین هرگز فرصت نوشتن آن را نیافت؛ البته طرح‌واره آن از منابع مختلف در این کتاب گردآوری شده است. پس از برن و لوتین، کریستوفر تالکین با همان روش «تاریخ در تسلسل» به نگاشتن «سقوط گوندولین» پرداخت. از زبان جی. آر. آر. تالکین این «نخستین داستان حقیقی این دنیای خیالی بود» و در کنار برن و لوتین و فرزندان هورین، یکی از سه «قصه بزرگ» روزگار پیشین است.

ارزش همه‌چیز (ساختن و ستاندن در اقتصاد جهانی)

  • 240,000 تومان

کتاب ارزش همه‌چیز، کیفرخواستی است کوبنده علیه نظام مالی جهانی امروز. ماریانا متزوکاتو به‌دقت روش محاسبه‌ ارزش اقتصادی را مورد مداقه قرار می‌دهد و نشان می‌دهد که چگونه نظریه‌ اقتصادی جریان اصلی ناتوان از این بوده که تفاوت میان ارزش‌آفرینی و زه‌کشی ارزش را آشکار سازد. او استدلال می‌کند که تمایز مبهم میان این دو مقوله، این امکان را به بازیگران خاصی در نظام اقتصادی داده است که خود را به عنوان خالق ارزش جا بزنند، درحالی‌که در واقعیت آنها فقط ارزش موجود را جیب به جیب می‌کنند یا حتی بدتر از آن، آن را از بین می‌برند. این کتاب از مطالعات موردی (از دره‌ سیلیکون تا بخش مالی و شرکت‌های بزرگ داروسازی) استفاده می‌کند تا نشان دهد چگونه مفهوم مبهم ارزش‌آفرینی، موجب خلط معنای میان رانت و سود، زه‌کشان و آفرینندگان ارزش و پاداش، و تحریف معیارهای اندازه‌گیری رشد و تولید ناخالص داخلی می‌شود. طی این فرآیند، نوآوری آسیب می‌بیند و نابرابری افزایش می‌یابد. درسی که کتاب می‌دهد، ضروری و روشنگر است: برای نجات نظام اقتصادی از بحران اجتناب‌ناپذیر بعدی و تقویت رشد اقتصادی در درازمدت، نیاز داریم تا در سرمایه‌داری، نقش سیاست عمومی و اهمیت بخش عمومی بازنگری کرده و چگونگی سنجش ارزش را در جامعه‌ خود بازتعریف کنیم.

بوروکراسی

  • 125,000 تومان

میزس در این کتاب می‌گوید که انتخاب ما باید یکی از این دو باشد: سازماندهی اقتصادی منطقی براساس قیمت‌های بازار یا دستورات خودسرانه‌ بوروکرات‌های دولتی. راه سومی وجود ندارد. او در این کتاب توضیح می‌دهد که چگونه بوروکراسی نمی‌تواند هیچ چیزی را به نحوی مناسب یا دست‌کم براساس علم اقتصاد مدیریت کند. کتاب، انتقادی ویرانگر و بنیادی است، بسط انتقاد میزس از سوسیالیسم. کتابی که هرگز پاسخی از سوی مخالفانش دریافت نکرد. کتاب میزس که مدت‌ها پیش از آن که اقتصاددانان نظریه‌ انتخاب عمومی به این موضوع بپردازند نوشته شده بود، بوروکراسی را هم در جهت مناقع شخصی اشخاص می‌داند و هم آن را از نظر اقتصادی غیرعقلانی توصیف می‌کند (در نتیجه نقدهای نظریه‌ انتخاب عمومی مدرن را بهبود می‌بخشد). چیزی به نام بازآفرینی حکومت وجود ندارد: اگر به دنبال آن هستیم که حکومت کارهایی را برای ما انجام دهد، طبیعتاً این کارها را بوروکراسی‌ها ناکارآمد انجام خواهند داد؛ و بوروکراسی ذاتی ناکارآمد دارد. این کتاب کوچک در زمانی نوشته شده است که اقتصادهای غربی روزبه‌روز بیشتر در دامان بوروکراتیزاسیون می‌غلتیدند.

عصر هوش مصنوعی و آینده بشریت

  • 110,000 تومان

از میان پنج کتاب مهمی که نشریه اکونومیست درباره هوش مصنوعی معرفی کرده، کتاب حاضر جایگاه ویژه‌ای دارد زیرا برای عموم مردم و به زبان غیرفنی نوشته شده است، از طرف دیگر تصویر کلانی که این کتاب از پیامدهای هوش مصنوعی ارائه می‌دهد منحصر به فرد بوده و در قالب مفهوم ورود به عصر هوش مصنوعی خلاصه شده است. عصری که می‌توان آن را با عصر رنسانس و صنعتی شدن مقایسه کرد. بشریت در آستانه ورود به دوران جدیدی است که در آن همه ابعاد حیات بشری مستقیم یا غیرمستقیم تحت تاثیر هوش مصنوعی خواهد بود. دولت‌ها و شهروندان باید خود را برای مواجهه با عصر جدید در تاریخ بشریت آماده کنند. در آینده هوش مصنوعی معیار اصلی قدرتمندی و ضعف دولت‌ها و جوامع خواهد بود

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  صفحه‌ی 1