دانشگاه مفید


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
آیا علم و دین سازگارند (مناظره دنیل دنت و الوین پلنتینگا)
واقعیت افسانه و پیش‌بینی
  • 31,000 تومان
  • با تخفیف: 31,000 تومان
تحول مبانی مشروعیت سلطنت (از یورش مغول تا برآمدن صفویان)

آیا علم و دین سازگارند (مناظره دنیل دنت و الوین پلنتینگا)

  • 70,000 تومان

بحث تعارض یا عدم تعارض علم و دین و امکان و چگونگی سازگاری میان آنها از موضوعات پرمناقشه و داغ امروز است. در این کتاب دو فیلسوف بزرگ خداباور و خداناباور، آلوین پلنتینگا و دنیل دنت، با طرح دیدگاه‌ها و براهین خود در موضوع دین و نظریه تکامل به مناظره پرداخته‌اند. بحث روشنگر آنها به‌گونه‌ای است که اندیشه انتقادی محققان و دانشجویان حوزه الاهیات را برمی‌انگیزد. کتاب با این دیدگاه پلنتینگا آغاز می‌شود که دین با نظریه تکامل سازگار است؛ چرا که دینداران معتقدند که خدا جهان موجودات زنده را آفریده و این کار را با استفاده از فرایند تکامل انجام داده است. دنت این دیدگاه را قویا رد می‌کند، که به دنبال آن رشته‌ای از پاسخ‌ها از سوی طرفین می‌آید. طرفین مناظره هر دو فیلسوف و دارای مهارت‌های لازم در تحلیل انتقادی هستند؛ چگونگی طرح ادعاها و استدلال‌های طرفین را می‌توان نوعی الگوی بحث و گفت‌وشنید برای کسانی دانست که دیدگاه‌های آنها در موضوعات خاص و نظام‌ باورهای آنها در تقابل با هم است.

واقعیت افسانه و پیش‌بینی

  • 31,000 تومان

نلسن گودمن، یکی از حامیان اصلی فلسفه‌ی تحلیلی و از پیشگامان فلسفه‌ی علم در آمریکا به‌شمار می‌رود. تحقیقات و دغدغه‌های فکری گودمن، حوزه های مختلف معرفت‌شناسی، زیبایی‌شناسی، فلسفه‌ی زبان و فلسفه‌ی علم را در بر می‌گیرد. نوآوری، طرح مسایل جدید و ارائه‌ی راه‌کارهای مناسب ویژگی اصلی فعالیت‌های علمی او در حوزه‌های یادشده است. از گودمن آثار زیادی به جا مانده است که در این کتاب کتاب واقعیت، افسانه و پیش‌بینی جایگاه ممتاز و رفیعی یافته و قریب نیم قرن است که مورد توجه اندیشمندان صاحب نام جهان قرار گرفته است. هیلاری پاتنام در پیش‌گفتار عالمانه و نسبتاُ جامعی که در چاپ چهارم آن نوشته است، از آن به عنوان اثری کلاسیک و معاصر یاد می‌کند.

تحول مبانی مشروعیت سلطنت (از یورش مغول تا برآمدن صفویان)

  • 48,000 تومان

یکی از جستارهای مهم در بررسی تاریخ ایران بحث پیرامون مشروعیت حکومت‌هایی است که در دوره اسلامی تشکیل شده‌اند. در فاصله زمانی یورش مغول تا برآمدن صفویه، بر خلاف گذشته که الگوی اقتدار خلیفه معتبر بود، دیگر الگوی واحدی برای کسب مشروعیت وجود نداشت. لذا الگوهای متعددی برای کسب مشروعیت در عرصه سیاسی حاضر شدند....

صفحه‌ی 1