خزان


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
کاربر ناشناس
  • 210,000 تومان
  • با تخفیف: 210,000 تومان
سال‌های سربی
  • 195,000 تومان
  • با تخفیف: 195,000 تومان
ماده و آگاهی
  • 290,000 تومان
  • با تخفیف: 290,000 تومان
ذهن آگاه (در جستجوی نگره‌ای بنیادین)
  • 218,000 تومان
  • با تخفیف: 218,000 تومان

کاربر ناشناس

  • 210,000 تومان

میوکی میابه که معتبرترین جایزه ادبیات خوش‌خوان ژاپن یعنی جایزه نائوکی را از آن خود کرده است، در این کتاب رمز و رازهای هویت مدرن ژاپنی را سوژه خود قرار داده و خواننده را به دنیای اتاق‌های گفت‌و‌گوی اینترنتی می‌کشاند. سبک معماگونه، پلیسی و صد البته روان‌شناسانه داستان که ریشه در دنیای مجازی دارد، مخاطب را تا صفحه‌های پایانی با خود همراه می‌کند و سرانجام با آشکار شدن حقیقتی غیرمنتظره او را بیشتر در شگفتی و حیرت فرو می‌برد. این رمان درباره شکست‌ها و گسیختگی‌هایی است که خانواده‌ها در فرهنگ مدرن شهری می‌توانند با آن روبه‌رو شوند. پرداخت خوب شخصیت‌ها در این کتاب به خواننده کمک می‌کند تا آنها را درک کرده و حتی با ایشان ارتباط برقرار کند؛ چنین ارتباطی به سبب فضای روان‌شناختی و متهورانه داستان و به چالش‌کشیدن نیازهای جامعه مدرن، تصویری جالب و در عین‌حال غافلگیرکننده به مخاطب ارائه می‌دهد و بدون شک این کتاب ارزش معرفی به مخاطب فارسی‌زبان را دارد.

سال‌های سربی

  • 195,000 تومان

ایتالیا در «سال‌های سربی»، زندانی واقع در جزیره‌ای که آکنده از عطر و بوی نمک، انجیر و گل جاوید است، شبی طوفانی و برخوردی غیرمنتظره. فرانچسکا ملاندری با قلمی پراحساس و شاعرانه، سرنوشت تکان‌دهنده دو خانواده را تعریف می‌کند: سال 1979، جزیره‌ای در ایتالیا، دو انسان باهم برخورد می‌کنند که به ظاهر هیچ نقطه اشتراکی ندارند: لوئیزا، زنی که مجبور است به تنهایی پنج فرزندش را سرپرستی کند، و پائولو، آموزگاری که هنوز هم نمی‌فهمد تنها پسرش چگونه جذب یک گروه تروریستی شد. هر دو به ملاقات عزیزان دربندشان آمده‌اند. هوای طوفانی مجبورشان می‌کند آن شب در جزیره بمانند و به این ترتیب، آن دو با هم وارد گفت‌وگویی می‌شوند که سال‌ها بعد به معنایش پی می‌برند...

ماده و آگاهی

  • 290,000 تومان

نویسنده این کتاب، پاول چرچلند، فیلسوفی صاحب اندیشه است که می‌کوشد چکیده‌ای از وضعیت فلسفه ذهن معاصر را در هشت گفتار و به زبانی شیوا برای دانشجویان دوره کارشناسی به تصویر بکشد. ایشان نخست مکاتب گوناگون را به لحاظ هستی‌شناختی، معرفت‌شناختی، روش‌شناختی و سمانتیکی تفکیک می‌کند و سپس با توصیف ساختار کلی هر یک به نقد مدعای اصلی آنها می‌پردازد. به باور ایشان، حل مسئله ذهن بدون یاری جستن از قلمرو علم ممکن نیست. از این‌روی، سه گفتار پایانی به مباحث علوم اعصاب و هوش مصنوعی اختصاص یافته است تا دانشجویان نگاه فراخ‌تر و فراگیرتری نسبت به این مسئله پیدا کنند. گفتنی است که این ترجمه از روی سومین ویرایش کتاب ماده و آگاهی انجام گرفته که آخرین و کامل‌ترین ویرایش موجود است.

ذهن آگاه (در جستجوی نگره‌ای بنیادین)

  • 218,000 تومان

«مسئله‌ی آگاهی، همچون چالش‌ای است که در برابرِ فیزیکی‌گرایی راست‌کیش در علمِ شناختی معاصر و فلسفه‌ی ذهن، خودنمایی می‌کند. و این کتاب نیز ارائه‌ی درخشان از این چالش است. این کتاب، افزون بر این‌ها، چونان جُستاری ارزشمند در قلمرويِ ذهن است که بی‌گمان برای هر ذائقه‌ی فکری، سودمند خواهد افتاد.» فرانک جکسون، دانشگاه ملی استرالیا «کتابِ ذهنِ آگاه، در نگاهِ من، بهترین کتاب از میانِ کتاب‌هایی است که در این چند سالِ گذشته درباره‌ی موضوعِ آگاهی نوشته شده‌اند. چالمرز، برخلافِ بسیاری از نویسندگان، در پيِ آن نیست که از طریقِ بازتعریفِ حذفيِ مسئله‌‌ی آگاهی، از زیر بارِ آن شانه خالی کند؛ او قاطعانه با این مسئله روبه‌رو می‌شود و پیامدهای آن را نیز می‌پذیرد. این کتاب، با شفافیت‌ای تحسین‌برانگیز و دلپذیر نگاشته شده و مالامال از حسِ هیجان و شوریدگی است.» جیگون کیم، دانشگاه بروان «چالمرز در راستايِ نگره‌پردازی درباره‌ی «مسئله‌ی دشوارِ آگاهی»، خِرد‌پسندترین رهیافت را در نسبت با دیگر فیلسوفانِ معاصر پیش می‌گیرد. او برخلافِ بیشترِ همکارانش، واقعیتِ پدیداريِ آگاهی را چونان مفروض و کوشش‌ای برای تبیینِ آگاهی در چارچوبِ عملی، پذیرفته است. کتابِ وی نوشته‌ای سودمند برای تأسیس و برپایيِ چیزی است که به‌ظاهر واضح می‌رسد: [زیرا از نظرِ چالمرز] آگاهی، پدیداری واقعی از جهانِ طبیعی است که سخت نیازمندِ تبیین‌ای عقلانی و طبیعت‌گرایانه است.» کریستوف كُخ، مؤسسه‌ی فن‌آوريِ کالیفرنیا «دیوید چالمرز در آغازِ کار خویش، برخی از پنداره‌هايِ بسیار شهودی درباره‌ی مسئله‌ی آگاهی را فرض می‌گیرد. او در پاسخ به چیستيِ آن برجستگيِ کانونی در وجود انسان [که او را از دیگر موجودات جدا می‌کند] به پیامدهایی عجیب ولی استوار می‌رسد. این کتاب کاوشی است باشکوه در این‌باره، و به‌دستِ کسی نگاشته شده که به‌راستی احاطه‌ای کامل به موضوع دارد. گرچه من با همه‌ی نگره‌های چالمرز همدل و همراه نیستم، ولی او را بی‌گمان یکی از بهترین راهنمایانِ ممکن در این عرصه می‌دانم.»

صفحه‌ی 1