ترجمان علوم انسانی


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
به شهودت اعتماد نکن (علم داده درباره تصمیم‌های مهم زندگی چه می‌گوید)
تربیت بچه مستقل (شیوه علمی پرورش فرزندانی که بر زندگی خود تسلط دارند)
  • همراه با تخفیف
اقتصادهای نابهنجار (انسان‌ها چگونه بر تنگناهای اقتصادی غلبه می‌کنند)
  • همراه با تخفیف
علیه مزخرفات (هنر شکاک بودن در دنیای داده‌محور)
  • همراه با تخفیف
سرگذشت انسان (خاستگاه‌های ثروت و نابرابری)
  • همراه با تخفیف
  • 198,000 تومان
  • با تخفیف: 168,300 تومان
چرخ جهان چگونه می‌چرخد (کندوکاوی در زیرساخت‌های جهان مدرن)
  • همراه با تخفیف
موهبت اختلاف
  • همراه با تخفیف
  • 248,000 تومان
  • با تخفیف: 210,800 تومان
زندگی خوب (پژوهش 84 ساله دانشگاه هاروارد درباره شادکامی چه می گوید)
  • همراه با تخفیف
خودنمایی با اخلاق (استفاده بجا و نابجا از سخن اخلاقی)
  • همراه با تخفیف
عشق و کار (چگونه بفهمید عاشق چه کاری هستید عشق را در کارتان پیدا کنید و عاشق کارتان بمانید)
  • همراه با تخفیف
آزاد (1 کودک و 1 کشور در پایان تاریخ)
  • همراه با تخفیف
  • 176,000 تومان
  • با تخفیف: 149,600 تومان

به شهودت اعتماد نکن (علم داده درباره تصمیم‌های مهم زندگی چه می‌گوید)

  • 320,000 تومان

والد خوب کیست؟ چه شغل‌هایی بیشترین ثروت را ایجاد می‌کنند؟ احتمال مشهور‌شدن آدم‌ها در چه موقعیت‌های اجتماعی‌ای بیشتر است؟ موفقیت زندگی مشترک در گرو چیست؟ بهترین زمان راه‌اندازی کسب‌و‌کار در چه سن‌و‌سالی است؟ بیشترین شادکامی در چه فعالیت‌هایی به دست می آید؟ بهترین مکان برای زندگی چه ویژگی‌هایی دارد؟ در مواجهه با این پرسش‌ها ما معمولاً پاسخ‌هایی شهودی در ذهن داریم و مثلاً تصور می‌کنیم کارهایی مثل ورزش و استراحت و تماشای فیلم بسیار لذت‌بخش خواهند بود یا احتمالاً بهتر است کسب‌وکارمان را در دهه سوم زندگی‌مان راه بیندازیم. ست استیونز – دیویدویتس معتقد است علم داده می‌تواند در بحث از سؤالات کاربردی نیز نقش مهمی ایفا کند. او در این کتاب با تحلیل کلان‌داده‌ها در موضوعات متنوعی از ازدواج و انتخاب شغل گرفته تا تربیت فرزند و نحوه گذراندن اوقات فراغت، نشان می‌دهد که علم داده تا چه حد می‌تواند تصورات کلیشه‌ای ما را در هم بشکند و به این سؤالات پاسخ‌هایی دقیق‌تر بدهد.

تربیت بچه مستقل (شیوه علمی پرورش فرزندانی که بر زندگی خود تسلط دارند)

  • 320,000 تومان

اغلب کودکان و نوجوانان در جهان پر از شتاب و تغییر امروزی گرفتار آشفتگی ذهنی و اضطراب‌اند. بسیاری از پژوهشگران معتقدند که تأکید جوامع امروزی بر خودمحوری، منفعت شخصی و زیبایی ظاهری و بدنی موجب شده تا آمار معضلات ذهنی مرتبط با اضطراب و نارضایتی از خود اکنون در بالاترین حد خود در 80 سال اخیر قرار گیرد. غلبه بر این اضطراب به نظر ویلیام استیکس‌راد و ند جانسون، با پرورش احساس تسلط درونی میسر می‌شود، احساسی که برآمده از شناخت روشن ما از ارزش‌ها و انگیزش‌های درونی‌مان است و به مدد آن می‌توانیم مهار اراده‌مان را به دست گیریم و در جهت اهداف و ارزش‌های محوری خود عمل کنیم. پرورش این توانایی در کودکان نه با نظارت و هدایت همه جانبه والدین ممکن می‌شود و نه با آزاد گذاشتن بی‌قیدوشرط فرزندان. استیکس‌راد و جانسون در این کتاب با تکیه بر یافته‌های علوم اعصاب و تجربه‌‌‌های تربیتی خود ابتدا فرایند پدیدآمدن اضطراب و ارتباط آن با حس تسلط درونی، انگیزش شخصی و فرایند تصمیم‌گیری را توضیح می‌دهند و سپس در هر یک از فصل های کتاب راه‌های پرورش این حس در کودکان را تشریح می‌کنند و توصیه‌هایی روشن و عملی برای والدین و معلمان ارائه می‌دهند

اقتصادهای نابهنجار (انسان‌ها چگونه بر تنگناهای اقتصادی غلبه می‌کنند)

  • 320,000 تومان

در بسیاری از علوم، نظیر پزشکی و مهندسی، موقعیت‌های حاد و نابهنجار نمونه‌های ایدئالی برای شناخت قوانین بنیادین حاکم بر پدیده‌ها هستند. ریچارد دیویس، اقتصاددان مدرسۀ اقتصاد لندن و روزنامه‌نگار، با در نظرداشتن همین الگو، در این کتاب 9 وضعیت نابهنجار اقتصادی را بررسی می‌کند تا تبیینی بهتر از موفقیت و شکست اقتصادها در موقعیت‌های دشوار ارائه دهد. او ابتدا با سفر به شهری سونامی‌زده در اندونزی، اردوگاه آوارگان سوری در اردن، و زندانی در لوئیزیانا تجربه‌های بقا را بررسی می‌کند و نشان می‌دهد که چگونه انسان‌ها در مواجهه با بحران‌ها دوباره زندگی و کسب‌وکار خود را بازسازی می‌کنند. سپس نمونه‌هایی از تجربۀ شکست را بررسی می‌کند: منطقه‌ای میان کلمبیا و پاناما به نام گسست دارین، کینشاسا در جمهوری کنگو، و گلاسکو در اسکاتلند نمونه‌هایی روشنگر از ظرفیت‌های اقتصادی ازدست‌رفته‌اند. در سه فصل پایانی کتاب، دیویس تصویری از چگونگی مواجهه با بحران‌های آینده ترسیم می‌کند: آکیتا در ژاپن، تالین در استونی و سانتیاگو در شیلی پیشروان مواجهه با بحران‌های مربوط به پیری جمعیت، پیشرفت انفجاری فناوری‌ها و عمیق شدن نابرابری هستند.

علیه مزخرفات (هنر شکاک بودن در دنیای داده‌محور)

  • 325,000 تومان

سیل مزخرفات جهان را فراگرفته و ما در حال غرق شدن در آن هستیم: سیاست‌مداران در قیدوبند حقایق نیستند؛ جهت‌گیری علم را مطالب چاپ‌شده در مطبوعات تعیین می‌کنند؛ استارتاپ‌ها به مزخرفات لباس هنر فاخر می‌پوشانند و دانشگاه‌ها به‌جای پاسداشت تفکر تحلیلی و انتقادی، مزخرفات را ارج می‌نهند. مزخرفات سنتی ادعاهایی گزاف با ظاهری فریبنده بودند و می‌شد آنها را به‌سادگی تشخیص داد؛ اما ویژگی مزخرفات نوین چیست و چگونه می‌توانیم آنها را تشخیص دهیم؟ کارل برگستروم و جِوین وست مزخرفات نوین را ادعاهایی می‌دانند که با زبان علمی و با استفاده از آمار و ارقام ظاهراً دقیق ارائه می‌شوند، اما در واقع ادعاهایی بی‌محتوا و تناقض‌آلودند. ما در برابر این ادعاها مرعوب می‌شویم و سپر می‌اندازیم و احساس می‌کنیم آن‌قدر متخصص نیستیم که بتوانیم دربارۀ صحت‌وسقم آنها بیندیشیم و تحقیق کنیم. نویسندگان این کتاب معتقدند که لزومی ندارد مثلاً متخصص زیست‌شناسی، اقتصاد یا آمار و داده‌کاوی باشیم تا بتوانیم از خطاهای این مزخرفات سر دربیاوریم. آنها در این کتاب، با مثال‌های متعددی از علوم پایه و پزشکی، شیوه‌های متنوع سوءاستفاده از زبان علم را آشکار می‌کنند و، با آموزش مبانی استدلال‌ورزی درست و نحوۀ جست‌وجوی اطلاعات برای ارزیابی ادعاهای علمی، راهنمایی جامع برای تشخیص علم از شبه‌علم را فراهم می‌آورند.

سرگذشت انسان (خاستگاه‌های ثروت و نابرابری)

  • 198,000 تومان

کشاورزی انگلیسی را تصور کنید که در قرن شانزدهم در روستایی دورافتاده زندگی می‌کند؛ او احتمالاً سواد ندارد، از زادگاهش خارج نمی‌شود، با غذایی بخورونمیر سر می‌کند و ممکن است جان خود را براثرِ سرمای زمستان از دست بدهد. وضعیت زندگی او تفاوت چندانی با چوپان یونانیِ دوهزار سال قبل یا کشت‌کار مصریِ 5هزار سال قبل ندارد. اما از آغاز قرن نوزدهم تاکنون امید به زندگی انسان دو برابر شده است و درآمد سرانه در مناطق توسعه‌یافته بیست برابر شده است. از سویی دیگر، میان کشورهای مختلف جهان امروز نیز نابرابری عمیقی در کیفیت زندگی وجود دارد. چرا در دورۀ زمانی کوتاهی، که در مقایسه با کل تاریخ بشر مثل یک چشم‌برهم‌زدن است، زندگی انسان این‌قدر متحول شد و چرا در جهان امروز نابرابری این‌چنین بیداد می‌کند؟ اُدد گلر، استاد اقتصاد در دانشگاه براون، برای پاسخ به «معمای رشد» و «معمای نابرابری» نظریه‌ای جامع به نام «نظریۀ یکپارچۀ رشد» ارائه کرده است. او، در بخش اول کتاب حاضر، تاریخ پرماجرای رشد و توسعۀ بشر را از ظهور هوموساپینس‌ها تاکنون روایت می‌کند و از این طریق نظریۀ رشد خود را به نحوی ساده و روشن توضیح می‌دهد؛ سپس در بخش دوم کتاب، به نقاط عطف تاریخ توسعۀ بشر بازمی‌گردد و ریشه‌های بروز نابرابری شدید در دنیای امروز را تبیین می‌کند.

چرخ جهان چگونه می‌چرخد (کندوکاوی در زیرساخت‌های جهان مدرن)

  • 198,000 تومان

این روزها انبوهی از موج‌های تبلیغاتی برای نجات طبیعت و بشریت، مصرف کمتر کیسۀ پلاستیکی، تحریم واکسن و کنترل جمعیت ما را فراگرفته و عده‌ای هشدار می‌دهند که آخرین پرده حیاتمان در زمین فرا رسیده است. از سوی دیگر، فناوری‌پرستان هم نوید آینده‌ای درخشان را می‌دهند که در آن به کمک ماشین‌ها ثروت و رفاهی بی‌انتها به‌دست خواهیم آورد و حتی می‌توانیم منابع سیارات دیگر را نیز استخراج کنیم. اما واتسلاف اسمیل، استاد ممتاز دانشگاه منیتوبا، معتقد است هر دوی این دیدگاه‌ها مبتنی بر درکی ساده‌لوحانه از فرایندهای اصلی زندگی مادی ما در جهان مدرن است. او در این کتاب با زبانی ساده و به‌نحوی جامع این فرایندها را توضیح می‌دهد و نشان می‌دهد که انواع غذاها، لباس‌ها، موبایل‌ها و خانه‌ها و ماشین‌هایمان چگونه تولید می‌شوند و تا چه حد وابسته به سوخت‌های فسیلی‌اند. به عقیدۀ او، اگر ارکان اصلی حیات فعلی‌مان را به‌درستی درک کنیم، خطرات پیشِ‌ رو را نیز بهتر درک خواهیم کرد و متوجه خواهیم شد که چشم‌انداز آینده چقدر مبهم است و حل بحران‌هایی نظیر مصرف بی‌رویۀ سوخت‌های فسیلی تا چه حد پیچیده و دشوار خواهد بود.

موهبت اختلاف

  • 248,000 تومان

چرا تعارضات اجتماعی به‌سرعت رو به وخامت می‌گذارند و سر از کشمکشی جانکاه و بی‌پایان درمی‌آورند؟ ظاهراً همین مشکل در زندگی شخصی ما نیز وجود دارد، چه در مشاجرات زناشویی و بحث‌های بی‌پایانِ والدین با فرزندان و چه در اختلافاتمان در محل‌کار. ایان لزلی، نویسنده و روزنامه‌نگار بریتانیایی، ریشۀ این مشکلات را نگاه یک‌سویۀ ما به تعارض و انتظارات نابجایمان از آن می‌داند؛ ما گمان می‌کنیم تعارض پدیده‌ای صرفاً شناختی است و انتظار داریم بتوانیم دیگران را متقاعد کنیم و به اختلافات پایان دهیم. اما به نظر لزلی، تعارض با تمام وجود ما سروکار دارد. از نظر او تعارض نه‌تنها برای ساختن جامعه‌ای پویا ضروری است، بلکه هر نوع رابطۀ سالمی در گروِ آن است. تعارض ما را باهوش‌تر می‌کند، فرایند تفکرمان را بهبود می‌بخشد، و در هر کنش جسورانۀ مشترکی، از ازدواج گرفته تا کسب‌وکار و سیاست‌ورزیِ دمکراتیک، نقشی حیاتی ایفا می‌کند. اما مسئله این است که ما، نه به‌لحاظ زیستی و نه از نظر اجتماعی و تاریخی، آمادگی مخالفت‌ورزیِ ثمربخش را نداریم و بنابراین به دو راهبرد «ستیز» یا «گریز» متوسل می‌شویم. لزلی با استفاده از بینش‌های فلسفی، انسان‌شناختی و روان‌شناسانه می‌کوشد ماهیت تعارض را برایمان روشن کند و ضرورت وجود آن برای بقای جوامعمان را به تصویر بکشد. او به‌سراغ متخصصان حل اختلاف می‌رود، یعنی روان‌درمانگران، روان‌شناسان، افسران پلیس، بازجوها، دیپلمات‌ها، مذاکره‌کنندگان شرایط بحرانی و مشاوران ازدواج و طلاق. لزلی ماجراها و تجربه‌هایی نامنتظره و آموزنده را نقل می‌کند و جنبه‌های متنوع مدیریت تعارض را واکاوی می‌کند و سرانجام نکاتی کاربردی برای سامان‌دادن به اختلافات در عرصۀ فردی، گروهی و اجتماعی در اختیارمان می‌گذارد.

زندگی خوب (پژوهش 84 ساله دانشگاه هاروارد درباره شادکامی چه می گوید)

  • 240,000 تومان

پروژه «پژوهش هاروارد درباره رشد بزرگ‌سالان»، که در سال 1938 آغاز شده و اکنون بیش از 80 سال است که همچنان ادامه دارد، وسیع‌ترین و طولانی‌ترین پژوهشی است که تاکنون در حوزه شادکامی و سلامت روان انجام شده است. این پژوهش زندگی صدها فرد و خانواده را زیر نظر گرفته و طیف گسترده‌ای از اطلاعات مرتبط با سلامت جسمی و روانی آنها را بررسی و ثبت کرده است. رابرت والدینگر و مارک شولتس، مدیران کنونی پروژه، در کتاب حاضر ضمن روایت زندگی پرفراز و نشیب و حیرت‌انگیز افراد تحت بررسی، و با ارائه داده‌‌‌ها و شواهد علمی متعدد، یافته‌های این پژوهش را برای خوانندگان غیرمتخصص گردآوری و ارائه کرده‌اند. حاصل کار آنها کتابی است سرشار از نکته‌هایی کاربردی و بصیرت‌هایی بنیادین درباره بعضی از مهم‌ترین پرسش‌های زندگی: خوب زیستن چه معنایی دارد؟ شادکامی و رضایتمندی چگونه به دست می‌آید؟ رنج‌ها چگونه ما را می‌سازند؟ چطور دوستی‌ها و روابط سالم و پربار داشته باشیم؟ و چگونه با چالش‌‌های روابطمان سازگار شویم؟

خودنمایی با اخلاق (استفاده بجا و نابجا از سخن اخلاقی)

  • 175,000 تومان

روزگاری بود که سلبریتی‌های سینما و موسیقی سرگرممان می‌کردند، فوتبالیست‌ها و کشتی‌گیران ما را به وجد می‌آوردند و سیاستمداران به این فکر می‌کردند که در انتخابات بعدی چه وعده‌هایی بدهند. اما امروز همۀ آنها شغل جدیدی پیدا کرده‌اند: معلم اخلاق. یکی از مصائب صادقانه زیستن در میان تباهی‌های جامعه می‌نالد و دیگری مدام از خیانت و شرافت و ریاکاری حرف می‌زند و البته عده‌ای هم، ضمن یادآوری سوابق درخشانشان، تأکید می‌کنند که باید در هر بحثی منصف و متین و سنجیده بود. اما چرا همه می‌خواهند به ما درس اخلاق بدهند؟ نویسندگان کتاب حاضر معتقدند اینها نمونه‌های مختلفی از سوءاستفاده از اخلاق است. جاستین تُسی و برندن وارمکه علت اصلی این بدرفتاری‌ها را یک چیز می‌دانند: میل انسان به خودنمایی با استفاده از اخلاق. آنها در این کتاب با شواهد به دست آمده از علوم اجتماعی و علوم رفتاری توضیح می‌دهند که چرا آدم‌ها خودنمایی می‌کنند و چرا سخن اخلاقی ابزار بسیار خوبی برای این کار است؛ سپس با استفاده از سه نظریۀ اصلی علم اخلاق نشان می‌دهند که این کار غیراخلاقی است. در نهایت، به مدد علم و نیز فلسفه، آسیب‌های خودنمایی با اخلاق را در عرصۀ سیاست تبیین می‌کنند و می‌کوشند راه حلی برای برطرف کردن آن ارائه دهند.

عشق و کار (چگونه بفهمید عاشق چه کاری هستید عشق را در کارتان پیدا کنید و عاشق کارتان بمانید)

  • 198,000 تومان

ما در طول زندگیِ حرفه‌ای خود بارها با چنین سؤالاتی مواجه می‌شویم: چه رشته‌ای بخوانم؟ سراغ چه شغلی بروم؟ استعداد واقعی من چیست و برای چه کاری ساخته شده‌ام؟ آیا می‌توانم شغلی متناسب با علایقم داشته باشم یا ناگزیر باید تن به فرسودگی شغلی بدهم؟ در میان متفکرانی که درباره رشد حرفه‌ای نظریه‌پردازی کرده‌اند، دو نگاه غالب وجود دارد. گروهی می‌گویند کلید حل مشکل این است: کاری را بکن که دوست داری؛ آن‌وقت دیگر گرفتار رنج و ملال کار نخواهی شد. دسته‌ای دیگر می‌گویند نباید تصور کنیم ویژگی‌های درونی ثابتی داریم که همسو شدن با آنها مشکل ما را حل می‌کند، بلکه باید دائماً امکان انطباق با شرایط و محیط‌های گوناگون را در خود پرورش دهیم. اما مارکوس باکینگهام در این کتاب رویکرد دیگری دارد. او می‌گوید درست است که باید کاری را بکنیم که دوست داریم، اما این تازه اول ماجراست: مگر ما می‌دانیم چه کاری را دوست داریم؟ او در این کتاب راه‌هایی پیشنهاد می‌دهد که خودمان و علایقمان را بهتر بشناسیم، جایگاه شغلی متناسبی را انتخاب کنیم، فعالانه محیط‌های کاری را به نفع علایق خود تغییر دهیم، و در نهایت در مقام مدیر و رهبر نیز بتوانیم سازمانی ایجاد کنیم که عشق و کار را با هم جمع کند.

آزاد (1 کودک و 1 کشور در پایان تاریخ)

  • 176,000 تومان

لیا دخترک یازده‌سالۀ اهل آلبانی است و دنیایش با عشق به استالین و عمو انور و جامعۀ آزاد و بی‌طبقه آمیخته شده است. پدر و مادرش مراقب‌اند که در حضور او حکومت را نقد نکنند؛ گاهی پچ‌پچ‌هایی می‌کنند دربارۀ خویشاوندانی که به «دانشگاه» رفته‌اند و بهانه‌هایی می‌آورند که چرا عکس انور خوجه را قاب نمی‌کنند تا اینکه بالأخره دیوار برلین فرو می‌ریزد و ستون‌های جامعۀ آلبانی نیز به لرزه در می‌آید. در یکی از میادین شهر، دانشجویان معترض سرِ مجسمۀ استالین را از بدنش جدا می‌کنند؛ مردم به خیابان‌ها می‌ریزند و آشوب درمی‌گیرد و تاریخ برای دخترک به پایان می‌رسد. حالا پای اصطلاحاتی مثل «جامعۀ مدنی»، «اصلاحات ساختاری» و «آزادی زنان» به میان آمده است؛ ژست‌ها و واژه‌ها تغییر کرده و رازهایی جدید شکل گرفته است. در این کتاب، لیا اوپی، استاد نظریۀ سیاسی در مدرسۀ اقتصاد لندن با نگاهی نافذ و طنزی ظریف و نثری گیرا، داستان زندگی آمیخته به سیاست خود و مردم آلبانی را روایت می‌کند و پرسش‌هایی مهم پیش روی خوانندگانش می‌گذارد: آزادی چیست؟ چه کسانی واقعا آزادند؟ و چطور وقتی پای عمل می‌رسد، عمارت آرمان‌هایمان به ویرانه بدل می‌شود؟

طرح‌های جنون‌آمیز (چگونه طرح‌های دیوانه‌واری را بپروریم که موجب پیروزی در نبردها درمان بیماری‌ها و دگرگونی صنعت‌ها شوند)

  • 199,000 تومان

در دهۀ 1970 نوکیا مجتمعی صنعتی بود که بیشتر با چکمه‌های پلاستیکی و دستمال توالت شناخته می‌شد، اما طی دو دهۀ بعد، این شرکت در ساخت انواع تجهیزات خط‌شکن، از جمله نخستین تلفن آنالوگِ تمام‌شبکه و نخستین تلفن جی‌اس‌ام پیشتاز شد. در سال 2004 مهندسان نوکیا، که حالا ارزشمندترین شرکت اروپایی محسوب می‌شد، ایده‌هایی دیوانه‌وار پیش کشیدند: آن‌ها تلفنی جدید طراحی کردند که، مثل گوشی‌های امروزی، صفحۀ نمایش لمسی بزرگ و دوربینی با وضوح بالا داشت و به اینترنت متصل می‌شد؛ همچنین می‌خواستند فروشگاهی برای عرضۀ اپلیکیشن‌ها نیز راه‌اندازی کنند. اما همان مدیرانی که عامل رشد اولیۀ نوکیا بودند هر دو پروژه را متوقف کردند. سه سال بعد، آن ایده‌ها در سانفرانسیسکو عملی شدند و استیو جابز از آیفون رونمایی کرد. ارزش نوکیا سال‌به‌سال کاهش یافت و سرانجام این شرکت کسب‌وکار موبایل را کنار گذاشت. چرا تیم‌های خوب و حرفه‌ای، که افرادی متخصص و اهدافی بلند دارند، ایده‌های بزرگ را نابود می‌کنند؟ سافی باکال معتقد است برای پاسخ‌دادن به این سؤال باید رفتارهای گروهیِ انسان‌ها را به‌نحوی علمی توضیح داد و ساختارهایی برای پرورش ایده‌ها طراحی کرد. او در این کتاب، با بهره‌بردن از دانشِ تغییرِ فاز در علم فیزیک، می‌کوشد موانع تحقق طرح‌های جنون‌آمیز را شرح دهد و راهکارهایی عملی برای به‌نتیجه‌رساندن آن‌ها ارائه کند.

1  2  3  4  5  6  صفحه‌ی 1