آگاه


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
ذهن از بدن (تجربه از ساختار نورونی)
  • همراه با تخفیف
  • 410,000 تومان
  • با تخفیف: 348,500 تومان
جسمانیت و علوم شناختی
  • همراه با تخفیف
  • 445,000 تومان
  • با تخفیف: 378,250 تومان
نظم عجیب چیزها (زندگی احساس و شکل‌گیری فرهنگ‌ها)
  • همراه با تخفیف
احساس و دانستن (آگاه ساختن ذهن)
  • همراه با تخفیف
  • 110,000 تومان
  • با تخفیف: 93,500 تومان
فهم طبقه
  • همراه با تخفیف
  • 275,000 تومان
  • با تخفیف: 233,750 تومان
تاریخ طبیعی تفکر انسان
  • 110,000 تومان
  • با تخفیف: 110,000 تومان
خرده‌تدریس آموزه‌هایی از علم یادگیری
  • همراه با تخفیف
  • 186,000 تومان
  • با تخفیف: 158,100 تومان
مغز ماشین زمان است (دانش مغز و اعصاب و فیزیک زمان)
  • همراه با تخفیف
ذهن و رایانه (مقدمه‌ای بر فلسفه هوش مصنوعی)
  • 130,000 تومان
  • با تخفیف: 130,000 تومان
راز آگاهی
  • 93,000 تومان
  • با تخفیف: 93,000 تومان
احساس آن‌چه اتفاق می‌افتد (بدن و عاطفه در شکل دادن به آگاهی)
خودکشی در ایران (تبیین جامعه‌شناختی ایده‌پردازی و تمایل به خودکشی در تهران)

ذهن از بدن (تجربه از ساختار نورونی)

  • 410,000 تومان

این کتاب درباره مغز و کارکرد آن، یعنی ذهن است. همچنان که می‌آموزیم از علوم برای تحلیل ساختار شبکه‌های مغز استفاده کنیم، فرصت‌های جدیدی برای کسب بینش درباره ساختار تجربه پیدا می‌کنیم. ذهن جسمانی است. اکنون می‌دانیم که با مطالعه الگوهای آناتومی مغز می‌توانیم به یک نقشه راه به سمت ذهن دست یابیم. اما تعبیر نقشه راه راحت نیست. در این کتاب نظام‌های کارکردی عام مغز را مطالعه می‌کنیم: چگونه توانایی‌های روان‌شناختی از ابعاد عمده سازمان قشری و زیرقشری مغز پدید می‌آیند. سپس اصول بازنمایی شناختی و کنترل را بررسی خواهیم کرد: چگونه ایده‌ها درون بافت مغز نگه داشته می‌شوند و چگونه برای برآوردن نیازهای جهان واقعی تنظیم می‌شوند. درست مانند مسیریابی در یک کشور بیگانه، مسیریابی در نقشه راه مغز به اصول تعبیری بستگی دارد که ما برای خواندن تابلوها به کار می‌بریم. وقتی بدانیم چگونه ارتباطات نورونی به کارکرد روان‌شناختی منجر می‌شود، نقشه جذاب‌تر خواهد شد.

جسمانیت و علوم شناختی

  • 445,000 تومان

کتاب حاضر این نکته را می‌کاود که چگونه تجربیات ذهنی و احساس‌شده بدن‌های افراد در عمل بخشی از زمینه بنیادی شناخت و زبان آنها را فراهم می‌سازد. شناخت چیزی است که وقتی بدن با جهان فرهنگی و فیزیکی هم‌کنشی می‌کند پدید می‌آید،‌ و باید برحسب هم‌کنشی‌های پویای بین انسان و محیط مطالعه شود. زبان و اندیشه انسان از الگوهای تکراری فعالیت جسمانی‌ای پدید می‌آید که رفتار آگاهانه در - جریان را مقید می‌سازد. نباید شناخت را صرفا داخلی،‌ نمادی، محاسباتی و ناجسمانی فرض کرد،‌ بلکه باید در جستجوی راه‌هایی بود که به زبان و اندیشه به صورت اجتناب‌ناپذیری از رهگذر کنش جسمانی شکل دهد. جسمانیت و علوم شناختی انبوهی شواهد تجربی از رشته‌های مختلف، از جمله پژوهش‌هایی در حوزه‌های ادراک، مفاهیم، تصورات ذهنی و استدلال،‌ زبان و ارتباط، رشد شناختی و عواطف و آگاهی را توصیف می‌کند که تاییدکننده این ایده است که «ذهن جسمانی است.»

نظم عجیب چیزها (زندگی احساس و شکل‌گیری فرهنگ‌ها)

  • 315,000 تومان

چگونه انسان هم‌زمان می‌تواند بیمار، درویش، صحنه‌گردان شادی، نوع‌دوست، هنرمند و دانشمند، مقدس و مجرم، دوست‌دار طبیعت و هیولای ویران‌گر آن باشد؟ پاسخ، به‌قطع و یقین، مستلزم همکاری مورخان و جامعه‌شناسان و همین‌طور هنرمندان است که حساسیت‌هایشان اغلب الگوهای پنهان شور و هیجان انسان را به صرافت در‌می‌یابد، اما هم‌چنین نیازمند همکاری شاخه‌های مختلف زیست‌شناسی نیز هست. چگونه است که احساسات نه‌تنها در دوران شباب فرهنگ‌ها حضور داشته‌اند، بلکه در تکامل نیز یار و همراه‌شان بوده‌اند؟ به دنبال یافتن راهی بودم تا از طریق آن زندگی انسان را،‌ آنگونه که امروز می‌شناسیم - مجهز به ذهن، احساس، آگاهی، حافظه، زبان، گروه‌جویی پیچیده و هوش خلاق - به زندگی اولیه چند میلیارد سال پیش وصل کنم. برای برقراری این ارتباط لازم دیدم ترتیب و خطی زمانی برای تکوین و پیدایی این توانایی‌های خلاق در طول تاریخ بلند تکامل پیشنهاد دهم. ترتیب واقعی ظهور ساختارها و توانایی‌های زیستی‌ای که کشف کرده‌ام خلاف انتظارات سنتی و همان‌قدر عجیب است که عنوان کتاب، نظم عجیب چیزها، به آن اشاره دارد. در تاریخ زندگی، رویدادها از مفاهیم متعارفی که ما انسان‌ها به منظور تولید ابزاری زیبا فراهم آورده‌ایم تبعیت نمی‌کنند؛ ابزاری که من آن را ذهن فرهنگی می‌نامم.

احساس و دانستن (آگاه ساختن ذهن)

  • 110,000 تومان

آنتونیو داماسیو پروفسور دورنسایف علوم اعصاب پایه،‌روان‌شناسی و فلسفه، و مدیر انستیتوی مغز و خلاقیت در دانشگاه گالیفرنیای جنوبی در لس‌آنجلس است. داماسیو، هم عصب‌شناس و هم دانشمند علوم اعصاب،‌ کارهای بزرگی در حوزه فهم عاطفه،‌ تصمیم‌گیری و آگاهی انجام داده و تاثیر شگرفی بر رشته‌های علم عصب‌پایه،‌ روان‌شناسی و فلسفه گذاشته است. داماسیو یکی از پرارجاع‌ترین دانشمندان معاصر در سراسر جهان است. اثر اخیر او به نقش فرایند حفظ تعادل حیاتی در طراحی ربات می‌پردازد. او در مورد کوچک یا کم‌حجم‌بودن این کتاب، جایی در یک سخنرانی،‌ توضیح می‌دهد که ناشر از او خواسته است به جای نوشتن کتاب‌های بزرگ و چندصد صفحه‌ای این بار یک کتاب کوچک درباره آگاهی بنویسد که حاوی چکیده‌ی ایده‌های‌اش باشد. و اذعان می‌کند که چکیده‌نویسی بسیار مفیدتر از حجیم‌نویسی بوده است،‌ چون هم نویسنده را وا می‌دارد به نکات اصلی بپردازد، که البته دشوار است،‌ و هم نکات اصلی لابه‌لای درازگویی‌ها گم نمی‌شوند. (از مقدمه کتاب)

فهم طبقه

  • 275,000 تومان

مقاله‌های گردآمده در این کتاب میان سال‌های 1995 تا 2015 نوشته شده است. در این مقاله‌ها سه موضوع بررسی می‌شود: رویکردهای تحلیل طبقاتی نویسندگان ویژه‌ای که روی سنت‌های نظری گوناگونی کار کرده‌اند؛ توسعه چارچوب‌های کلی تحلیل طبقاتی که می‌تواند به ادغام بینش سنت‌های نظری گوناگون کمک کند؛ و تحلیل مسئله ستیز طبقاتی و سازش طبقاتی در سرمایه‌داری معاصر. بیشتر فصل‌های این کتاب درباره موضوع نخست است، و جزئیات بحث‌های نظری جمعی از نویسندگانی را کاوش می‌کند که مفهوم طبقه را با برداشت‌های متفاوتی به کار برده‌اند: ماکس وبر، چارلز تیلی، اگه سورنسن، مایکل مان، دیوید گراسکی و کیم ویدن، توماس پیکتی، ژان پاکولسکی و مالکوم واترز، و گای ایتندینگ. رویکرد خود من به طبقه‌ ریشه‌ای عمیق در سنت مارکس‌گرایی دارد، در حالی که هیچ‌یک از این نویسندگان رویکرد مارکس‌گرا را نمی‌پذیرند و برخی آشکارا با مارکس‌گرایی مخالف‌اند. اغلب حالت رودرروی دو رویکرد مارکس‌گرا و غیرمارکس‌گرا، درباره برخی مسائل جدالی اساسی برمی‌انگیزد و هریک از دو طرف می‌کوشد استدلال‌های دیگری را رد کند. هرچند ممکن است در بحث‌های روشنفکرانه شکست رقیب کاری پذیرفتنی باشد، هدف من در این مقاله‌ها ترجیحا‌ً توجه به جالب‌ترین و مفیدترین اندیشه‌هاست تا نشان دادن آنچه در کار یک نظریه‌پرداز نادرست است. می‌توان آن را نقدی فضیلت‌جو در برابر نقد عیب‌جو خواند.

تاریخ طبیعی تفکر انسان

  • 110,000 تومان

کتاب تاریخ طبیعی تفکر انسان بر آن است تا رد پیدایش تفکر انسان را در جریان زندگی روزمره دنبال کند و نشان دهد که تفکر به دنبال یافتن راه‌حل‌هایی برای مشکلات زندگی و ادامه‌ی بقای آدمی است. این کتاب دنباله‌ی یا بهتر است بگوییم پیش‌درآمد کتاب منشأهای فرهنگی شناخت انسان استء اما کانون توجه آن به نسبت متفاوت است. آن کتاب طرح این پرسش است که چه چیزی شناخت انسان را یگانه یا منحصر به فرد می‌کندء و پاسخ فرهنگ است. در کتاب حاضر نیز پرسشی مشابه مطرح است: چه چیزی شناخت انسان را منحصر به فرد می‌کند؟ و پاسخ نیز مشابه است: تفکر انسان به شکلی بنیادین مبتنی بر همکاری است. اما این پرسش و پاسخ اندکی متفاوت به کتابی بسیار متفاوت انجامیده است. تک‌تک انسان‌ها مهارت‌های شناختی یگانه و توانمندی‌های منحصر به فردی را در خود تکوین می‌بخشندء زیرا در میان مهارت‌ها و آیین‌های فرهنگی گوناگونیء از جمله زبانی متعارفء رشد می‌کنند و به بلوغ می‌رسندء و البته مهارت‌های یادگیری فرهنگی لازم را نیز در اختیار دارند. افراد مصنوعات و آیین‌های فرهنگی‌ای را که با آنها مواجه می‌شوند درونی می‌کنند و سپس به واسطه‌ی آن‌ها با جهان پیرامون خود به تعاملات شناختی می‌پردازند.

خرده‌تدریس آموزه‌هایی از علم یادگیری

  • 186,000 تومان

کتابی که پیش‌روی‌تان است، با زبانی گویا و روان، راهکارهای ساده‌ای برای جذاب‌تر ‌کردن فضای کلاس و ساده کردن روند یادگیری دانشجویان در اختیار استادان دانشگاه می‌گذارد. گرچه نویسنده خود استاد دانشگاه است، روش‌های مطرح‌شده در کتابش برای مربیان و معلمان مدارس و هر کسی که به‌نوعی با آموزش مرتبط باشد قابل استفاده است. برای معرفی موضوع هر فصل داستانی در ابتدای آن آمده است که هدف آن فصل را به خوبی در ذهن تثبیت می‌کند. پیشنهاد می‌کنم هر چند وقت یک بار یکی از روش‌های مطرح‌شده در این کتاب را در روش کلاس‌داری‌تان بگنجانید و از نتایج شگفت‌انگیز آن لذت ببرید. عنوان «خرده تدریس» بیان‌کننده این واقعیت است که روش‌هایی که در کتاب با آن روبه‌رو می‌شویم قرار نیست ما را وادار به تغییرات بزرگ در روش تدریس کند، بلکه مباحث مطرح‌شده بر مبنای تغییرات خرد و کوچک است.

مغز ماشین زمان است (دانش مغز و اعصاب و فیزیک زمان)

  • 300,000 تومان

با آن‌که زمان متداول‌ترین واژه در هر زبان استء هنوز بشر درباره‌ی تعریف آ« به نتیجه‌ای و به توافقی نرسیده است. اولین تلاش برای تعریف زمان در 1600 سال قبل از طرف فیلسوف مسیحیء آگوستین مقدسء صورت گرفت. او می‌گفت: «آخرء زمان چیست؟ اگر کسی از من بپرسد زمان چیست می‌دانم چیستء اما اگر تعریفش را از من بخواهد نمی‌دانم چه بگویم.» فلاسفه نمی‌دانند زمان را یک لحظه ببینند یا یک بازه یا گستره‌ای با ابعاد. از طرفی برای فیزیک‌دان‌ها این پرسش مطرح است که آیا زمان واقعا در گذر است و جریان دارد؟ و اگر چنین است چرا این جریان فقط یک سود دارد و آن هم همواره رو به جلو است. آیا سفر در زمان ممکن است؟ عصب‌شناسان و فیزیولوژیست‌ها نیز به سهم خود در تلاش برای درک چنین مسائلی‌اند: مغز چطور زمان را می‌فهمدء چطور آن را اعلام می‌کند؟ چرا تنها نوع بشر می‌تواند خود را در آینده تجسم کند؟ مضاف بر همه‌ی این پرسش‌هاء «زمان در مرکز یکی از بزرگ‌ترین سوالات بشر یعنی موضوع جبر و اختیار قرار دارد»ء آیا آینده یک راه باز و تعریف‌نشده است یا با گذشته از قبل شکل گرفته است؟ هدف این کتاب تلاشی در حد امکان برای یافتن پاسخ این پرسش‌هاست. گو آن‌که قبل از هر چیز باید اعتراف کرد که جواب‌های مربوط به زمان در نهایت به طبیعت مغزء یعنی عضو پاسخ‌گو به این پرسش‌ها باز می‌گردد.

ذهن و رایانه (مقدمه‌ای بر فلسفه هوش مصنوعی)

  • 130,000 تومان

ذهن چیست؟ رایانه چیست؟ آیا رایانه می‌تواند ذهن داشته باشد؟ آیا «ماشین هوشمند» فقط به داستان‌های علمی - تخیلی تعلق دارد یا می‌تواند موضوع پژوهش علمی فلسفی نیز باشد؟ این کتاب مقدمه‌ای جامع بر هوش مصنوعی است و ضمن پیگیری مباحث متنوع علمی و فلسفی، خواننده را با مهم‌ترین مسائل فلسفی هوش مصنوعی نیز آشنا می‌کند. نویسنده در رویکردی میان‌رشته‌ای طیف وسیعی از مباحث را به شیوه‌ای سامان‌مند گرد هم می‌آورد تا جنبه‌های متفاوت هوش مصنوعی را به ما نشان دهد. اما پرسش از هوش ماشینی در نهایت پرسش از انسان و ظرفیت‌های او است؛ کتاب در نهایت می‌کوشد به این پرسش پاسخ دهد که «انسان بودن» و «ذهن داشتن» به چه معنی است و چه چیزی انسان را به انسان تبدیل می‌کند و چرا شناخت انسان و پیچیدگی‌های ذهن و روان او برای ساختن ماشین هوشمند ضرورت دارد. در متون مقدماتی فراوانی به فلسفه هوش مصنوعی پرداخته شده است، اما روش ممتاز و متمایز مک کارتر برای معرفی موضوعات در نوع خود کم‌نظیر و جذاب است...

راز آگاهی

  • 93,000 تومان

«کتاب راز آگاهی اثر جان سِرل، فیلسوف امریکایی، در سال 1990 منتشر شد. در بیش از دو دهه پرشتابی که از انتشار این کتاب گذشته، گام‌های بزرگی در زمینه پژوهش مغز، مسئله ذهن‌‌ـ‌بدن، موضوع آگاهی‌ـ‌خویشتن.... برداشته شده و در نتیجه، فلسفه ذهن در کانون توجه فیلسوفان قرار گرفته است. در این برهه، سرل چندین کتاب دیگر فلسفی منتشر کرده و نظراتش درباره فلسفه ذهن را مستقیم‌تر و روشن‌تر توضیح داده است. اما «راز آگاهی»، از یک نظر، هنوز اهمیت خود را حفظ کرده است. بی‌جهت نیست که آنتونیو داماسیو در آخرین کتاب خود، «خویشتن به ذهن می‌آید (2011)»، به این کتاب چنین اشاره می‌کند: برای آشنایی با برداشت معاصری از اهمیت ذهنیت از نظر فلسفه کتاب «راز آگاهی» نوشته جان سرل را مطالعه کنید. [...] اهمیت این کتاب در تصویر روشنی است که از نگرش‌های مطرح در حوزه فلسفه ذهن و آگاهی به‌دست می‌دهد.»

احساس آن‌چه اتفاق می‌افتد (بدن و عاطفه در شکل دادن به آگاهی)

  • 195,000 تومان

تحقیق هیچ جنبه ای از ذهن انسان کار راحتی نیست، و برای آنها که مشتاق‌اند زیربنای زیستی ذهن را بفهمند، آگاهی عموما مشکل اصلی در نظر گرفته می‌شود، به‌رغم این واقعیت که تعریف خود مشکل ممکن است از یک محقق به محقق دیگر به طرز قابل توجهی تغییر کند. اگر تبیین ذهن آخرین مرز علوم باشد، آگاهی غالبا چیزی چون آخرین راز در تبیین ذهن به نظر می‌رسد. برخی آن را غیرقابل حل می‌دانند. با این حال، مشکل بتوان موضوعی چالشی‌تر و وسوسه‌انگیزتر از موضوع آگاهی برای تحقیق و تأمل تصور کرد. موضوع ذهن، در کل، و آگاهی، در حالت خاص، این امکان را برای انسان ها فراهم می‌سازد که، تا نفس آخر، در آرزوی فهم ماهیت انسانی خود و مشتاق شگفتی‌های آن باشند، ماهیتی که ارسطو آن را منحصرا انسانی می‌دانست. چه چیزی مشکل‌تر از دانستن این است که بدانیم چگونه می‌دانیم؟ چه چیزی سرگیجه‌آورتر از این است که بدانیم که این داشتن آگاهی ماست که طرح پرسش هایی در باب آگاهی را برای ما امکان‌پذیر و حتا آن را اجتناب ناپذیر می‌سازد؟ هرچند آگاهی را نوک قله‌ی تکامل زیستی نمی‌دانم، اما آن را نقطه‌ی عطفی در تاریخ دراز دامن زندگی به حساب می آورم. حتی وقتی به تعریف ساده و استاندارد آگاهی در واژه‌نامه رجوع می کنیم - به عنوان هشیاری موجود زنده نسبت به خود و محیط‌اش - تصور این‌که چگونه آگاهی با احتمال فراوان مسیر تکامل انسان را به نظام جدیدی از مخلوقات هدایت کرد دشوار نیست، فرایندی که بدون آگاهی امکان پذیر نیست: وجدان، مذهب، سازمان های اجتماعی و سیاسی، هنرها، علوم و تکنولوژی . شاید حتی بسیار قانع کننده‌تر، آگاهی کارکرد زیستی حیاتی‌ای است که موارد زیر را برای ما امکان‌پذیر می‌سازد‌: غم یا شادی را بشناسیم، رنج یا لذت را حس کنیم، به وجود دستپاچگی یا غرور پی ببریم، برای عشق یا زندگی از دست رفته غصه بخوریم یا ماتم بگیریم، و جز این ها.

خودکشی در ایران (تبیین جامعه‌شناختی ایده‌پردازی و تمایل به خودکشی در تهران)

  • 100,000 تومان

«خودکشی یکی از رفتارهای پرخطر در جامعه کنونی است که در زمره مسائل اجتماعی قرار می‌گیرد. تغییر ساختاری و جوان‌تر شدن کسانی که اقدام به این رفتار می‌کنند نیز بر اهمیت آن افزوده است. خودکشی نه‌تنها یک خسارت شخصی، بلکه یک خسارت اجتماعی نیز هست...» (از مقدمه کتاب)

1  2  3  4  5  6  7  صفحه‌ی 1