خوب


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
واقعیات قضیه آقای والدمار
  • 95,000 تومان
  • با تخفیف: 95,000 تومان
ادبیات آرمان شهری (اتوپیا)،(راهنمای کمبریج)
  • 480,000 تومان
  • با تخفیف: 480,000 تومان
جان‌های همدل (منتخب نامه‌های ویرجینیا وولف)
  • 295,000 تومان
  • با تخفیف: 295,000 تومان
کولاک
  • 130,000 تومان
  • با تخفیف: 130,000 تومان
پروازهای زیرزمینی
  • 139,000 تومان
  • با تخفیف: 139,000 تومان
چقدر خوب سیگار می کشیدم
  • 79,000 تومان
  • با تخفیف: 79,000 تومان

واقعیات قضیه آقای والدمار

  • 95,000 تومان

آقای والدمار پیرمردی است که چیزی به مردنش نمانده و خودش را به آزمایش هیپنوتیزم می‌سپرد. او را درست در لحظه‌ی مرگش هیپنوتیزم می‌کنند و همان‌طور بین مرگ و زندگی می‌ماند. توصیف صحنه‌ی مرگ و گفت‌وگوی بین هیپنوتیزم و مرد محتضر در این داستان بی‌نظیر است. هر جلد از مجموعه‌ی «نقد و داستان» دربردارنده‌ی یک داستان کوتاه کلاسیک از نویسنده‌ای سرشناس است که با یک یا دو مقاله‌ی نقد ادبی از منتقدانی همراه شده و در قالب یک کتاب به چاپ می‌رسند. در این کتاب، داستان آلن‌پو با نقدی از رولان بارت به ترجمه‌ی جواد گنجی همراه شده است. ادگار آلن پو از اولین نویسندگان داستان کوتاه آمریکایی به حساب می‌آید. داستان‌های پو به رازآلودی و ترسناکی مشهورند. او از اولین کسانی بود که از ژانر علمی-تخیلی استفاده کرد. رولان بارت نویسنده، فیلسوف، نظریه‌پرداز و منتقد فرهنگی و نشانه‌شناس مشهور فرانسوی و یکی از مهم‌ترین نویسندگان ساختارگرایی و پساساختارگرایی و همچنین نشانه‎شناسی متون ادبی و پدیده‌های فرهنگی است.

ادبیات آرمان شهری (اتوپیا)،(راهنمای کمبریج)

  • 480,000 تومان

گریگوری کلایس، پژوهشگر و استاد تاریخ اندیشه‌ی سیاسی در دانشگاه لندن است. او در آثارش به‌ویژه بر اندیشه‌ی سیاسی، ادبیات آرمان‌شهری و نظریه‌ی اجتماعی تمرکز دارد و یکی از چهره‌های برجسته در مطالعات علمی تفکر آرمان‌شهری و نقش آن در ادبیات و فلسفه‌ی سیاسی است. مجموعه‌مقالاتی از یازده نویسنده که هریک از منظر حوزه‌ای متفاوت به بررسی ادبیات آرمان‌شهری نشسته‌اند. این کتاب با معرفی نویسندگان سرشناس ادبیات آرمان‌شهری و بررسی تاریخچه، مضامین و اهمیت ادبیات اوتوپیایی/ دیستوپیایی، نشان می‌دهد که خاستگاه این ژانر ادبی کجاست و چه تأثیراتی بر ادبیات و تفکر سیاسی و فلسفی گذاشته است.

جان‌های همدل (منتخب نامه‌های ویرجینیا وولف)

  • 295,000 تومان

جان‌های همدل، ما را به ذهن و قلبِ یکی از برجسته‌ترین نویسندگان قرن بیستم می‌برد. ویرجینیا وولف با قلمی ظریف و منحصربه‌فرد و با دقتی که فقط از خودش برمی‌آید، حتی وقایع پیش‌پاافتاده را به زیباترین شکل ممکن روایت می‌کند. نامه‌های او از روابط پیچیده‌اش با دوستان، اعضای خانواده و نویسندگان دیگر پرده برمی‌دارند و اغلب، همان نگاهِ عمیق و زبان شاعرانه‌ای را که در آثارش دیده‌ایم، شامل می‌شوند. ویرجینیا وولف فقط یک رمان‌نویس نبود؛ او یک نیروی انقلابی در ادبیات جهان بود. در دوره‌ی میان دو جنگ جهانی، وولف یکی از تاثیرگذارترین افراد حاضر در محافل ادبی لندن و عضو حلقه‌ی بلومزبری بود. از آثار مشهور او می‌توان به رمان‌های خانم دالووی (1925)، به سوی فانوس دریایی (1927)، اورلاندو (1928) و همچنین مقاله‌ی مشهور اتاقی از آن خود (1929) اشاره کرد.

کولاک

  • 130,000 تومان

(داستان های فرانسه،قرن 20م)

پروازهای زیرزمینی

  • 139,000 تومان

کتاب پروازهای زیرزمینی شاهکار به یاد ماندنی بن اچ وینترز، روایتی تکان‌دهنده از حقایق تلخ تاریخی و ظلمی است که بر سیاه‌پوستان روا می‌شده. این داستان علاوه بر کسب عنوان پرفروش‌ترین کتاب نیویورک تایمز، جوایز و افتخارات متعددی نیز از آن خود کرده است.

چقدر خوب سیگار می کشیدم

  • 79,000 تومان

(داستان های اسپانیایی،قرن 21م)

صفحه‌ی 1