فلسفه


تولیدکننده


































بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
ماده و آگاهی
  • 290,000 تومان
  • با تخفیف: 290,000 تومان
پیام‌آور ستاره‌ای
  • 125,000 تومان
  • با تخفیف: 125,000 تومان
فلسفه فیزیک (درآمدی بسیار کوتاه)
  • 95,000 تومان
  • با تخفیف: 95,000 تومان
رایحه زمان (جستاری فلسفی در باب هنر درنگ کردن)
  • 130,000 تومان
  • با تخفیف: 130,000 تومان
هدف باشکوه ما (دیدگاه آدام اسمیت در باب بهتر زیستن)
گفتمان امیدپروری با هژمون سهم‌گذاری
  • 200,000 تومان
  • با تخفیف: 200,000 تومان
دیده‌بانی پیشرفت (همراه با 1 نقد ادبی)
  • 79,000 تومان
  • با تخفیف: 79,000 تومان
شما بی‌شمارید
  • 69,000 تومان
  • با تخفیف: 69,000 تومان
روان‌های مریض ذهن‌های سالم (ویلیام جیمز چگونه می‌تواند زندگی‌تان را نجات دهد)
دشواری زندگی (چگونه فلسفه کمک می‌کند راهمان را بیابیم)
راهنمایی برای مقاومت اخلاقی (نافرمانی)
  • 260,000 تومان
  • با تخفیف: 260,000 تومان
زاده شده برای ایمان (خدا علم و منشا باورهای عادی و فراطبیعی)

ماده و آگاهی

  • 290,000 تومان

نویسنده این کتاب، پاول چرچلند، فیلسوفی صاحب اندیشه است که می‌کوشد چکیده‌ای از وضعیت فلسفه ذهن معاصر را در هشت گفتار و به زبانی شیوا برای دانشجویان دوره کارشناسی به تصویر بکشد. ایشان نخست مکاتب گوناگون را به لحاظ هستی‌شناختی، معرفت‌شناختی، روش‌شناختی و سمانتیکی تفکیک می‌کند و سپس با توصیف ساختار کلی هر یک به نقد مدعای اصلی آنها می‌پردازد. به باور ایشان، حل مسئله ذهن بدون یاری جستن از قلمرو علم ممکن نیست. از این‌روی، سه گفتار پایانی به مباحث علوم اعصاب و هوش مصنوعی اختصاص یافته است تا دانشجویان نگاه فراخ‌تر و فراگیرتری نسبت به این مسئله پیدا کنند. گفتنی است که این ترجمه از روی سومین ویرایش کتاب ماده و آگاهی انجام گرفته که آخرین و کامل‌ترین ویرایش موجود است.

پیام‌آور ستاره‌ای

  • 125,000 تومان

کتاب پیام‌آور ستاره‌ای تفسیری است روزآمد بر پیامدهای علمی، سیاسی، فرهنگی، و اجتماعی کشف‌های گالیله با تلسکوپ دست‌سازش که آنها را به سال 1610 در کتابی با همین عنوان، «پیام‌آور ستاره‌ای»، منتشر کرد. نیل دوگراس تایسون، دورنمای کیهانی‌اش را روی تمدن زمین متمرکز می‌کند و نور تازه‌ای بر گسل‌های مهم دوران ما - جنگ، سیاست، حقیقت، زیبایی، جنسیت، و نژاد - می‌تاباند و حس ژرف‌تری از اتحاد را در همه‌ ما برمی‌انگیزد. در روزگارانی که دیدگاه‌های سیاسی و فرهنگی ما قطبی‌تر از همیشه شده‌اند، تایسون نسخه‌ نوش‌دارویی را برای ما می‌پیچد که تا دیر نشده آنچه را میان ما انسان‌ها تفرقه افکنده است درمان کند. این نوش‌دارو ترکیب دو چرخ ارابه‌ روشنگری، دورنمای کیهانی و عقلانیت علم است. مغز آدمی که نگاهی ژرف دارد به این که علم جهان هستی و سیاره زمین را چگونه می‌بیند، توانایی آن را نیز دارد که الویت‌های حیات را شناسایی کند و به ما بگوید که برای تحقق یافتن این اولویت‌ها چگونه باید رفتار کنیم. چنین دیدگاهی حکایت از آن دارد که نگاه ما به فرهنگ، جامعه، و تمدن باید دگرگون شود. در این کتاب ما در قلمرو علم گام برمی‌داریم که دنیا را متفاوت می‌بیند و آن را متفاوت ترسیم می‌کند. تایسون از حل مسائلی سخن می‌گوید که جهان با آنها درگیر است و زنده بودن را عزیز می‌دارد و با گرمی و فصاحت از حقایق زیبا و هوشمندانه‌ای پرده برمی‌دارد که درباره‌ همه‌ ما به کار می‌روند. ما این حقایق را از شناختی که از جایگاه‌مان در جهان هستی داریم به دست آورده‌ایم.

فلسفه فیزیک (درآمدی بسیار کوتاه)

  • 95,000 تومان

کتاب «فلسفه فیزیک»، به سنت تمام کتاب‌های سری «درآمدی بسیار کوتاه» انتشارات آکسفورد، مروری کوتاه و مفید از فلسفه فیزیک ارائه می‌دهد. در این کتاب، دیوید والاس که خود یکی از صاحب‌نظران این حوزه است، سعی می‌کند ابتدا با ارائه مقدماتی درباره فلسفه علم، ذهن خوانندگان را آماده سازد. سپس از مقیاس بزرگ به کوچک، شروع به کاوش در فلسفه فیزیک می‌کند. بنابراین در فصول ابتدایی به فلسفه فیزیک مقیاس‌های بزرگ‌تر، یعنی مکانیک نیوتونی و نسبیت پرداخته شده و پس از آن با عبور از پل مکانیک نیوتونی و نسبیت پرداخته شده و پس از آن با عبور از پل مکانیک آماری، فلسفه مرموز چگونگی ظهور پدیده‌های بزرگ‌مقیاس از دل جهان کوچک‌مقیاس واکاوی می‌شود. در نهایت، رفتار اعجاب‌انگیز ذرات ریزاتمی، دنیای مکانیک کوانتومی و تفسیر‌های هیجان‌انگیز آن مورد بررسی قرار می‌گیرند. بدین ترتیب خواننده با مطالعه این کتاب کوچک می‌تواند دید نسبتا جامعی درباره فلسفه فیزیک کسب کرده و برای مطالعات پیشرفته‌تر در این حوزه آماده شود.

رایحه زمان (جستاری فلسفی در باب هنر درنگ کردن)

  • 130,000 تومان

«رایحه زمان» جستاری فلسفی در باب زمان و بحران انسان معاصر در ادراک زمان است. نویسنده کتاب، بیونگ چول هان، ادراک انسان معاصر از زمان را ناپیوسته، نابهنگام، بی‌رایحه و بی‌جهت توصیف می‌کند و دلیل آن را عمدتا ناشی از غلبه وجه عمل‌ورزانه زندگی انسان امروزی و دل‌مشغولی بیش‌ازحدش به کار می‌داند که او را در حد یک حیوان زحمت‌کش تنزل داده است. کار و فعالیت بیش‌از حد قابلیت نظرورزی، درنگ، نگاه با طمانینه و صمیمی به افراد و اشیا را از او سلب کرده و بی‌جهانی، بی‌زمانی، بی‌معنایی و چه بسا بی‌هویتی را برای او رقم زده است. راهکار نویسنده برای فایق آمدن بر بحران مذکور احیای زندگی نظرورزانه در بطن زندگی عمل‌ورزانه و یادگیری هنر درنگ کردن است. اگر انسان ظرفیت لازم برای نظرورزی و درنگ کردن را از نو کسب کند، زیست او زمانمند، مکانمند، واجد دیرند و وسعت می‌شود و از زمان رایحه‌ای ماندگار شبیه به رایحه چوب درخت بلوط به مشامش خواهد رسید. تحت چنین شرایطی تجربه امر زیبا و شناخت حقیقت برای وی اساسا امکان‌پذیر خواهد شد.

هدف باشکوه ما (دیدگاه آدام اسمیت در باب بهتر زیستن)

  • 240,000 تومان

امروزه آدام اسمیت را بیش از هرچیز بنیان‌گذار اقتصاد مدرن می‌دانند؛ اما او فیلسوفی برجسته نیز بود و به مسئلۀ بغرنجِ «خوب زیستن» علاقه بسیار داشت. این کتاب راهنمایی مختصر و موجز است برگرفته از خرد بی‌نظیرِ اسمیت در مورد نحوۀ به‌خوبی زیستن یک زندگی. نویسنده کتاب، رایان پاتریک هانلی، یکی از محققان مشهور آرا و عقاید اسمیت است. او با استناد به آرای اسمیت، خصوصاً در کتاب «نظریۀ احساسات اخلاقی»، می‌کوشد مروری داشته باشد بر مهم‌ترین استدلال‌های اخلاقی این فیلسوف مشهور. موضوعات فلسفی متنوعی در این کتاب مطرح می‌شوند که نسبتی با خوب زیستن دارند، از جمله «دوستی»، «خدا»، «کمال»، «برابری»، «لذت» و...، و نویسنده آنها را با توجه به نظام فلسفی اسمیت صورت‌بندی می‌کند و نظم می‌دهد. کتاب هانلی خوانندگان امروزی را با وجه تازه‌ای از اندیشۀ اسمیت آشنا می‌سازد، تا از این راه در باب معنای زندگی خوب تأمل کنند.

گفتمان امیدپروری با هژمون سهم‌گذاری

  • 200,000 تومان

در این کتاب گفتمان امید با محوریت سهم‌گذاری ارائه شده است، که در مقایسه با ادبیات پژوهشی موجود در زمینه امید و آرزو جامعیت و گستردگی بیشتری دارد. مطالعه‌های مختلف هر یک به بخش محدودی از امید پرداخته‌اند، از جمله مطالعه‌های امید مبتنی بر دیدگاه روان‌شناسی، دیدگاه مذهبی یا مبحث آرزو، دسته‌بندی متفاوتی بیان کرده‌اند. اما گفتمان امید با محور سهم‌گذاری به نوعی مباحث روان‌شناسی و دیدگاه توحیدی امید را به هم پیوند داده و در کنار اهمیتی که به سلامت روان فرد و بهزیستی او در زمان حال می‌دهد، تاثیر عمل فرد بر حال و آینده او را از نظر دور نمی‌دارد. این گفتمان، زندگی فرد را به‌صورت پیوستاری در نظر می‌گیرد که ضمن پرداختن به زمان حال، دقت به عاملیت و رشد و تحول فرد در اینجا و اکنون، آینده‌نگرانه مسیر او در جهان مادی و فرامادی را مورد توجه قرار می‌دهد.

دیده‌بانی پیشرفت (همراه با 1 نقد ادبی)

  • 79,000 تومان

کشتی بخار را حین چرخش بر سر پیچ رودخانه تماشا کردند و بعد بازو در بازوی هم از شیب کناره بالا رفتند و به قرارگاه برگشتند. غافل از تاثیرات ظریف و نهان محیط اطرافشان احساس می‌کردند به‌غایت تنها مانده و بدون یاور به حال خود رها شده‌اند تا با آن جنگل بکر و انبوه مواجه شوند. طبیعت بکری که به واسطه بارقه‌های اسرارآمیز زندگی سرشاری که آبستنش بود، به مراتب غریب‌تر و درک‌ناشدنی‌تر می‌نمود. نام نهادن بر چیزی که نام ندارد؛ نامیدنش برای آنکه دیده شود. شناسایی وحشت، نامیدن و داوری‌اش، حتی اگر کمتر از آنی باشد که به بیان دربیاید. کنراد روایت داستان‌هایش را بارها به شخصیت‌هایی سپرده که شغلشان مستلزم درجه‌ای از تامل و فرهیختگی است. راویانی که نه فقط داستان را می‌گویند، بلکه همزمان با شکل دادن به قصه، لاجرم به مخاطب نیز شکل می‌دهند.

شما بی‌شمارید

  • 69,000 تومان

«شما بی‌شمارید!» اثری‌ست کوچک حاصل دو سخنرانی آلن بدیو، فیلسوف چپ‌گرای فرانسوی. چنان‌که خود او در مقدمه آورده است، می‌شود این کتاب را تکمله‌ای بر کتاب «زندگی حقیقی: فراخوانی برای فاسد کردن جوانان» دانست. البته، تفاوت این اثر با «زندگی حقیقی» در خصلت سیاسی‌تر آن است. این کتاب خطاب به مخاطبانی‌ست که عمدتاً، اگرچه به‌دلایلی متفاوت، شامل جوانان می‌شود. دو مقاله‌ای که به این کتاب شکل داده‌اند، ابتدا دو سخنرانی بودند که آلن بدیو اولی را در مدرسۀ متوسطۀ آنری چهارم و دومی را در مدرسۀ ملی هنرهای زیبا ایراد کرده‌ است. ویژگی مشترک هر دو سخنرانی این است که خطاب به مخاطبانی بودند که عمدتاً، اگرچه به‌دلایلی متفاوت، شامل جوانان می‌شدند. دلیل این امر در مدرسۀ متوسطه آشکار است، چراکه در مدارس متوسطه آن‌قدرها آدم مسن پیدا نمی‌کنید. ماجرا در مدرسۀ هنرهای زیبا فرق داشت، زیرا، دست‌کم عمدتاً، دانشجویان آن مدرسه در جلسه حاضر نبودند، بلکه حاضران عبارت بودند از «سازمانی» کاملاً غیررسمی از آدم‌های جوان و نه‌چندان‌ جوانی که تقریباً همه‌شان از جنبش‌های توده‌ایِ به‌هم‌پیوستۀ اخیر تحت‌عنوان «شب‌بیداران» در میدان پلاس دولا رپوبلیک گرد هم آمده و علیه قانون کاری که واپسین دولت والس- اولاند مطرح ساخته بود می‌جنگیدند. آنها معمولاً در این مدرسه جمع می‌شدند تا کنش‌های خویش را ارزیابی کرده و برای آینده برنامه‌ریزی کنند. نام این سازمان «پیامدها» بود، نامی درخور. مفهوم کلیدی مقالۀ اول دیگری و مقالۀ دوم سیاست بود. به باور بدیو، به‌سهولت و سرعت می‌توانید شاهد پیوندهایی ظریف و نزدیک بین دو درخواست باشید. اساساً، وضعیتْ خیلی خودبه‌خودی این دو سخنرانی را به‌نوعی به‌ دنبالۀ کتاب اخیر او با عنوان زندگی حقیقی تبدیل کرد.

روان‌های مریض ذهن‌های سالم (ویلیام جیمز چگونه می‌تواند زندگی‌تان را نجات دهد)

  • 120,000 تومان

ویلیام جیمز، پدر فلسفۀ آمریکایی، سال 1895 سخنرانی‌ای با عنوان «آیا زندگی ارزش زیستن دارد؟» ارائه کرد. برای جیمز که در ایام جوانی و طی بحرانی وجودی، شدیداً به خودکشی گرایش پیدا کرده بود پرسش یادشده پرسشی صرفاً ذهنی و نظری نبود. حقیقت امر همان است که جان کاگ می‌نویسد: «کل فلسفۀ ویلیام جیمز از آغاز تا پایان برای نجات یک زندگی، یعنی زندگی خودش، طراحی شده بود.» از همین رو، فلسفۀ او ممکن است زندگی شما را نیز نجات دهد. کتاب «روان‌های مریض، ذهن‌های سالم» درآمدی جذاب بر زندگی و اندیشۀ جیمز است. این کتاب نشان می‌دهد که چرا بنیان‌گذار عمل‌گرایی و روان‌شناسی تجربی ـ‌ و الهام‌بخش انجمن الکلی‌های گمنام‌ ـ هنوز هم می‌تواند با کسانی که دغدغه‌شان ارزش زیستن زندگی‌شان است، به گفت‌وگویی بی‌واسطه و عمیق بپردازد. جیمز افرادی را که زندگی را بی‌معنا می‌دانند، دارای «روان ناخوش» می‌داند. کاگ معتقد است که جیمز، همچون آینۀ تمام‌نمای روان‌ناخوش‌ها، نشان می‌دهد که چگونه به‌کمک تجربیات او می‌توان به «ذهنیت سالم» دست یافت. ذهنیت سالم ذهنیتی است که زندگی را خاتمه‌نیافته، پویا و امیدبخش می‌داند و درعین‌حال به خطرات نیز نگاهی واقع‌بینانه دارد. در واقع کلیت عمل‌گرایی جیمز، یعنی قضاوت حقایق بر مبنای پیامدهای عملی‌شان در زندگی، پادزهری عملی برای بحران‌های معناداری است که ما را تهدید به نابودی در آینده یا اکنون می‌کنند. در طول این مسیر، کاگ هم توصیف تأثیرگذاری از بهبود مداوم زندگی‌اش با آموزه‌های جیمز ارائه می‌کند. کتاب «روان‌های مریض، ذهن‌های سالم» کتابی است شیوا، الهام‌بخش و سرشار از بینش. این کتاب می‌تواند به هوشمندانه‌ترین و نافذترین کتابِ خودیاری‌ای تبدیل شود که تا به حال خوانده‌اید.

دشواری زندگی (چگونه فلسفه کمک می‌کند راهمان را بیابیم)

  • 195,000 تومان

دوستان عزیز! زندگی سخت است و ما هم باید به این مسئله اقرار کنیم. حال همین زندگی برای بعضی دشوارتر از بقیه است. در زندگی هر کس باید کمی باران ببارد، اما در حالی که خوش شانس‌ها خودشان را کنار آتش خشک می‌کنند، دیگران در طوفان و سیل غرق می‌شوند، چه به معنای واقعی کلمه و چه به معنای استعاره‌ای. ما در دوران پس از شیوع یک بیماری همه‌گیر جهانی زندگی می‌کنیم، انسان‌های زیادی شغل و پیشه خود را از دست داده‌اند، وضعیت گرمایش زمین هر روز بدتر می‌شود و فاشیسم دوباره از دیار مردگان بازگشته است. چنین بلایایی به فقرا، قشر آسیب‌پذیر و ستم‌دیدگان آسیب بیشتری وارد می‌کند. این کتاب نقشه‌ای است که به کمک آن می‌توان ناهمواری‌ها را پشت سر گذاشت، کتابچه راهنمایی درباره سختی‌هاست، از آسیب‌های شخصی گرفته تا بی‌عدالتی و پوچی جهان. مدت‌هاست فلسفه اخلاق و خودیاری در هم تنیده شده است. این کتاب مدیون همین تاریخچه است. تفکر و تعمق درباره معایب وضعیتِ بشر باعث کاهش آسیب‌های آن می‌شود و به ما کمک می‌کند تا زندگی بامعناتری داشته باشیم. اما این کتاب جزو آن دسته از کتاب‌های خودیاری نیست که چیزهایی مثل «پنج نکته برای غلبه بر اندوه» یا «چگونه بدون تلاش کردن موفق شوید؟» پیشنهاد بدهد. کتابی که در دست شماست، نحوه عملی کردن نظریه‌ای انتزاعی یا آموزه فیلسوفانی مُرده برای رویارویی با دشواری‌های زندگی هم نیست. در این کتاب نه خبری از فکری جادویی در میان است و نه راه‌حلی فوری. در عوض این کتاب اثری صبورانه برای تسلا و دلداری است. رابرت فراستِ شاعر - وقتی حرف از رنج و درد انسانی مطرح است - می‌گوید: «راهی جز عبور از دل آن وجود ندارد.» در این کتاب برای مواجهه با سختی‌ها، راهنمایی‌هایی مطرح می‌کنم، از کنار آمدن با درد گرفته تا پیدا کردن دوستان جدید، از غم فقدان تا پذیرش شکوهمندانه شکست، از وظایف‌مان در مقابل بی‌عدالتی تا جست و جوی معنا در زندگی. فرمول ساده‌ای برای چگونه زندگی کردن وجود ندارد. در عوض فرمول دم دست من، داستان و تصاویر و ایده‌هاست که برخی از آنها را از دیگران الهام گرفته‌ام و برخی از آنها متعلق به خودم هستند. هدفی که امیدوارم به آن دست یابم این است که تا حد ممکن به این مسائل بپردازم و از چیزهایی که به آن دست می‌یابم، درس بگیرم.

راهنمایی برای مقاومت اخلاقی (نافرمانی)

  • 260,000 تومان

چه‌بسا وضعیت یأس‌آور جهان امروز ما را به این خطا دچار کند که چنین شرایطی طبیعی است. اما معرفتی که نسبت به این جهان داریم در خدمت کارفرمایان و رؤسا و ساخته‌وپرداخته‌ی آن‌ها است. همان‌هایی که در قصرهایشان می‌نشینند و با آمار و ارقام نشان می‌دهند وضعیت کنونی آن‌قدرها هم بد نیست و این نابرابری‌ها جزئی از واقعیت هستند. این‌گونه است که در نظر فرد، سلطه همچون امری کلی و عقلانی پدیدار می‌شود. بااین‌حال اصالت وجودی انسان در حال نابودی است. ثروتمندان هر روز ثروتمند‌تر می‌شوند و فقیران هر روز فقیرتر. طبیعت هر روز بیشتر نابود می‌شود و انواع و اقسام ستم‌ها بر انسان‌ها روا داشته می‌شود. واضح است که باید در برابر چنین وضعیتی نافرمانی کنیم. اما چرا و چگونه اطاعت و فرمانبرداری می‌کنیم؟ چه سازوکارهایی ما را به اطاعت وادار می‌کند؟ چرا این وضعیت را به پرسش نمی‌کشیم؟ فردریک گرو در این کتاب این پرسش‌ها را موشکافی می‌کند و به‌دنبال خاستگاه اطاعت و نافرمانی می‌رود. از لابوئسی تا برادران کارامازوف، از آنتیگون تا آیشمن، در این متن جذاب و گیرا به جست‌وجوی پاسخی برای این پرسش‌ها برمی‌آییم.

زاده شده برای ایمان (خدا علم و منشا باورهای عادی و فراطبیعی)

  • 315,000 تومان

چرا برخی افراد به خدا باور دارند درحالی‌که برخی دیگر خداناباورند؟ باورها و ایمان ما از باور ما به خدا گرفته تا باورهای طبیعی و فراطبیعی به زندگی ما معنا می‌بخشند. این باورها ما را به تلاش وامی‌دارند و به ما فردیت می‌بخشند و درنهایت ساختار و عملکرد مغز ما را تغییر می‌دهند. اندرو نیوبرگ برای اولین بار در این کتاب نشان می‌دهد که چگونه دیدگاه‌های پیچیده، خاطرات، خرافات، اصول اخلاقی و باورهای ما توسط فعالیت عصبی مغز ما تعیین می‌شوند. نیوبرگ با استناد به پژوهش‌های علمی معتبر توضیح می‌دهد که چگونه مغز ما به راسخ‌ترین عقیده‌ها و عمیق‌ترین پیش‌فرض‌هایمان در خصوص واقعیت و جهان اطرافمان شکل می‌دهد. نویسندگان با تلفیق علم و روانشناسی و با استناد به نوروتئولوژی به‌عنوان یکی از جذاب‌ترین شاخه‌های میان‌رشته‌ای و نوظهور علم، دست به رمزگشایی مغز باورمند ما می‌زنند. خوانندگان پس از مطالعه این کتاب نه تنها خواهند فهمید که در مغز یک خداباور، یک آتئیست و یک ندانم گرا چه فعل و انفعالاتی رخ می‌دهد بلکه در پرتو تبیین‌های علمی کتاب، در نهایت خواهند توانست دیدگاه‌های سالم‌تر و انعطاف‌پذیرتری نسبت به مقوله حیات و جهان هستی اتخاذ کنند. درک این حقیقت که چگونه مغز، معنا، ارزش، معنویت و درک ما از واقعیت را می‌سازد، برای همیشه طرز نگرش شما به خودتان و جهان اطرافتان را تغییر خواهد داد. مغز انسان مانند ماشینی است که برای باور داشتن ساخته شده و تجربیات ما بر عمق و کیفیت این باورها تاثیر می‌گذارند. ما نمی‌توانیم بدون آنها زندگی کنیم، چه رسد به اینکه بخواهیم جهان را تغییر دهیم. آنها مرام ما هستند، به ما ایمان می‌دهند و ما را به همانی تبدیل می‌کنند که هستیم. دکارت گفته بود: «من فکر می‌کنم، پس هستم.» اما از دریچه علم اعصاب، بهتر است بگوییم: «من معتقدم، پس هستم.»

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  صفحه‌ی 1