سایر کتب


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
اوکی‌یوئه (تصاویر جهان گذران)
  • 300,000 تومان
  • با تخفیف: 300,000 تومان
زندگی‌ای که ارزش زیستن دارد (آلبر کامو و تمنای معنا)
ماده و آگاهی
  • 290,000 تومان
  • با تخفیف: 290,000 تومان
فهم طبقه
  • 275,000 تومان
  • با تخفیف: 275,000 تومان
پیام‌آور ستاره‌ای
  • 125,000 تومان
  • با تخفیف: 125,000 تومان
الهه انقلابی (بازگشت به بدن خویشتن)
  • 255,000 تومان
  • با تخفیف: 255,000 تومان
نظریه ریسمان و جهان واقعی (بخش قابل رویت)
  • 125,000 تومان
  • با تخفیف: 125,000 تومان
فلسفه فیزیک (درآمدی بسیار کوتاه)
  • 95,000 تومان
  • با تخفیف: 95,000 تومان
جهانی که می‌بینم (علم نوری در ظلمت)
  • 300,000 تومان
  • با تخفیف: 300,000 تومان
رایحه زمان (جستاری فلسفی در باب هنر درنگ کردن)
  • 130,000 تومان
  • با تخفیف: 130,000 تومان
هدف باشکوه ما (دیدگاه آدام اسمیت در باب بهتر زیستن)
راهنمای بیگانه‌ای برای انسان‌ها (درس‌هایی از علم درباره رفتار و هویت ما انسان‌ها)

اوکی‌یوئه (تصاویر جهان گذران)

  • 300,000 تومان

هنر ژاپن از پرمخاطب‌ترین هنرهای غیرغربی جهان است. این هنر تابناک که پیشینه‌ای کهن دارد تا پیش از نیمه سده نوزدهم کمابیش در جزیره ژاپن محصور مانده بود، اما در سال 1853 که درهای ژاپن به روی جهان گشوده شد، انواع اشیای ژاپنی به کشورهای اروپایی راه یافتند که بین آنها، آثار هنری گوناگونی نیز پیدا می‌شد و اوکی‌یوئه یا همان چاپ باسمه‌ای ژاپنی (که بسیار پرشمار هم بود) محبوب‌ترین و مشهورترین‌شان بود.

زندگی‌ای که ارزش زیستن دارد (آلبر کامو و تمنای معنا)

  • 150,000 تومان

کامو دربارۀ نویسنده و حرفه‌اش می‌گوید: "نویسنده نمی‌تواند در خدمت کسانی باشد که تاریخ را برمی‌سازند؛ بلکه باید در خدمت کسانی باشد که تاریخ را تحمل می‌کنند... سکوت یک زندانی ناشناس، رهاشده و تحقیرشده در گوشه‌ای از دنیا، کافی است تا نویسنده را از آوارگی‌اش نجات دهد، زمانی که نویسنده در میانۀ زندگی آزاد و ممتاز خود از فراموش کردن این سکوت امتناع بورزد و آن را با توسل به هنرش فریاد بزند". کامو به این جمع‌بندی رسید که شرافتِ حرفۀ نویسندگی "همیشه ریشه در دو تعهد دشوار خواهد داشت: امتناع از دروغگویی دربارۀ آنچه می‌دانیم و ایستادگی در برابر بیداد." کتاب زندگی‌ای که ارزش زیستن دارد به دو موضوع کمتر دیده شده در آثار کامو می‌پردازد: «سکوت» و «پایبندی». سکوتی که بر اثر حضور ساکت و خاموش مادر در آثار کامو بازتاب یافته، و تنها آرزوی کامو این بود که کاش مادرش می‌توانست هر آنچه نوشته بخواند. فصل «پایبندی» اما به تأثیر پدر در زندگی کامو اشاره دارد، پدری که او فرصت نکرد هیچ‌وقت بشناسدش اما در تمام عمر به تنها آموزۀ او پایبند ماند: پایبندی به انسان و ذات انسانی.

ماده و آگاهی

  • 290,000 تومان

نویسنده این کتاب، پاول چرچلند، فیلسوفی صاحب اندیشه است که می‌کوشد چکیده‌ای از وضعیت فلسفه ذهن معاصر را در هشت گفتار و به زبانی شیوا برای دانشجویان دوره کارشناسی به تصویر بکشد. ایشان نخست مکاتب گوناگون را به لحاظ هستی‌شناختی، معرفت‌شناختی، روش‌شناختی و سمانتیکی تفکیک می‌کند و سپس با توصیف ساختار کلی هر یک به نقد مدعای اصلی آنها می‌پردازد. به باور ایشان، حل مسئله ذهن بدون یاری جستن از قلمرو علم ممکن نیست. از این‌روی، سه گفتار پایانی به مباحث علوم اعصاب و هوش مصنوعی اختصاص یافته است تا دانشجویان نگاه فراخ‌تر و فراگیرتری نسبت به این مسئله پیدا کنند. گفتنی است که این ترجمه از روی سومین ویرایش کتاب ماده و آگاهی انجام گرفته که آخرین و کامل‌ترین ویرایش موجود است.

فهم طبقه

  • 275,000 تومان

مقاله‌های گردآمده در این کتاب میان سال‌های 1995 تا 2015 نوشته شده است. در این مقاله‌ها سه موضوع بررسی می‌شود: رویکردهای تحلیل طبقاتی نویسندگان ویژه‌ای که روی سنت‌های نظری گوناگونی کار کرده‌اند؛ توسعه چارچوب‌های کلی تحلیل طبقاتی که می‌تواند به ادغام بینش سنت‌های نظری گوناگون کمک کند؛ و تحلیل مسئله ستیز طبقاتی و سازش طبقاتی در سرمایه‌داری معاصر. بیشتر فصل‌های این کتاب درباره موضوع نخست است، و جزئیات بحث‌های نظری جمعی از نویسندگانی را کاوش می‌کند که مفهوم طبقه را با برداشت‌های متفاوتی به کار برده‌اند: ماکس وبر، چارلز تیلی، اگه سورنسن، مایکل مان، دیوید گراسکی و کیم ویدن، توماس پیکتی، ژان پاکولسکی و مالکوم واترز، و گای ایتندینگ. رویکرد خود من به طبقه‌ ریشه‌ای عمیق در سنت مارکس‌گرایی دارد، در حالی که هیچ‌یک از این نویسندگان رویکرد مارکس‌گرا را نمی‌پذیرند و برخی آشکارا با مارکس‌گرایی مخالف‌اند. اغلب حالت رودرروی دو رویکرد مارکس‌گرا و غیرمارکس‌گرا، درباره برخی مسائل جدالی اساسی برمی‌انگیزد و هریک از دو طرف می‌کوشد استدلال‌های دیگری را رد کند. هرچند ممکن است در بحث‌های روشنفکرانه شکست رقیب کاری پذیرفتنی باشد، هدف من در این مقاله‌ها ترجیحا‌ً توجه به جالب‌ترین و مفیدترین اندیشه‌هاست تا نشان دادن آنچه در کار یک نظریه‌پرداز نادرست است. می‌توان آن را نقدی فضیلت‌جو در برابر نقد عیب‌جو خواند.

پیام‌آور ستاره‌ای

  • 125,000 تومان

کتاب پیام‌آور ستاره‌ای تفسیری است روزآمد بر پیامدهای علمی، سیاسی، فرهنگی، و اجتماعی کشف‌های گالیله با تلسکوپ دست‌سازش که آنها را به سال 1610 در کتابی با همین عنوان، «پیام‌آور ستاره‌ای»، منتشر کرد. نیل دوگراس تایسون، دورنمای کیهانی‌اش را روی تمدن زمین متمرکز می‌کند و نور تازه‌ای بر گسل‌های مهم دوران ما - جنگ، سیاست، حقیقت، زیبایی، جنسیت، و نژاد - می‌تاباند و حس ژرف‌تری از اتحاد را در همه‌ ما برمی‌انگیزد. در روزگارانی که دیدگاه‌های سیاسی و فرهنگی ما قطبی‌تر از همیشه شده‌اند، تایسون نسخه‌ نوش‌دارویی را برای ما می‌پیچد که تا دیر نشده آنچه را میان ما انسان‌ها تفرقه افکنده است درمان کند. این نوش‌دارو ترکیب دو چرخ ارابه‌ روشنگری، دورنمای کیهانی و عقلانیت علم است. مغز آدمی که نگاهی ژرف دارد به این که علم جهان هستی و سیاره زمین را چگونه می‌بیند، توانایی آن را نیز دارد که الویت‌های حیات را شناسایی کند و به ما بگوید که برای تحقق یافتن این اولویت‌ها چگونه باید رفتار کنیم. چنین دیدگاهی حکایت از آن دارد که نگاه ما به فرهنگ، جامعه، و تمدن باید دگرگون شود. در این کتاب ما در قلمرو علم گام برمی‌داریم که دنیا را متفاوت می‌بیند و آن را متفاوت ترسیم می‌کند. تایسون از حل مسائلی سخن می‌گوید که جهان با آنها درگیر است و زنده بودن را عزیز می‌دارد و با گرمی و فصاحت از حقایق زیبا و هوشمندانه‌ای پرده برمی‌دارد که درباره‌ همه‌ ما به کار می‌روند. ما این حقایق را از شناختی که از جایگاه‌مان در جهان هستی داریم به دست آورده‌ایم.

الهه انقلابی (بازگشت به بدن خویشتن)

  • 255,000 تومان

بیراه نیست اگر بگویم رابطه انسان با بدن خویش، مهم‌ترین رابطه و دغدغه اوست - خاصه که پای انسان مدرن و خواسته‌های امروزی در میان باشد. آیا خوردن به قصد لذت بردن مهم‌تر است یا نخوردن به قصد زیبا و سلامت بودن؟ خوردن - یا نخوردن - چه میزان با حس آرامش، اعتمادبه‌نفس و شادی در ارتباط است؟ فرهنگ رژیم غذایی چنان لذت را از غذا خوردن گرفته است که بیشتر ما امروز طوری غذا می‌خوریم که هرگز موردنظرمان نبوده است. فراموش کرده‌ایم که غذا اساسا برای بقای ما، تغذیه ما، و برای لذت بردن و ایجاد عشق و علاقه است. این کتاب درباره رابطه عاشقانه و سالم با غذاست، همین‌طور رابطه عاشقانه و دوستانه با بدن؛ رابطه‌ای که هم تعیین‌کننده و هم تقویت‌کننده روابط انسانی و اجتماعی ماست.

نظریه ریسمان و جهان واقعی (بخش قابل رویت)

  • 125,000 تومان

این کتاب سعی دارد توضیح دهد که چرا نظریه ریسمان ممکن است نظریه زیربنایی جامعی باشد که جهان هستی ما را توصیف و تشریح می‌کند. کتاب نگاهی پرشور به نظریه‌های ریسمان /M فشرده و داده‌های قابل دسترس می‌اندازد که به نظر می‌رسد امکان راه‌ بردن سریع به نظریه‌ای جامع و بنیادین از فیزیک ذرات و کیهان‌شناسی را فراهم می‌کند. ما در دوره‌ای از علم زندگی می‌کنیم که به‌طرز بی‌سابقه‌ای هیجان‌انگیز است، دوره‌ای که در طول آن ممکن است به درک واقعی و درستی از جهان فیزیکی دست پیدا کنیم. بر اساس سه دهه تحقیق، ویرایش فعلی موارد مقیاس پلانک، فیزیک هیگز، ابر تقارن و شکست ابر تقارن، مسئله سلسله‌مراتب، ماده تاریک، تورم، بخش‌های پنهان، برخورددهنده‌های آینده، آزمون نظریه‌ها در فیزیک، محدودیت‌های ممکن درک ما و... را در بر می‌گیرد.

فلسفه فیزیک (درآمدی بسیار کوتاه)

  • 95,000 تومان

کتاب «فلسفه فیزیک»، به سنت تمام کتاب‌های سری «درآمدی بسیار کوتاه» انتشارات آکسفورد، مروری کوتاه و مفید از فلسفه فیزیک ارائه می‌دهد. در این کتاب، دیوید والاس که خود یکی از صاحب‌نظران این حوزه است، سعی می‌کند ابتدا با ارائه مقدماتی درباره فلسفه علم، ذهن خوانندگان را آماده سازد. سپس از مقیاس بزرگ به کوچک، شروع به کاوش در فلسفه فیزیک می‌کند. بنابراین در فصول ابتدایی به فلسفه فیزیک مقیاس‌های بزرگ‌تر، یعنی مکانیک نیوتونی و نسبیت پرداخته شده و پس از آن با عبور از پل مکانیک نیوتونی و نسبیت پرداخته شده و پس از آن با عبور از پل مکانیک آماری، فلسفه مرموز چگونگی ظهور پدیده‌های بزرگ‌مقیاس از دل جهان کوچک‌مقیاس واکاوی می‌شود. در نهایت، رفتار اعجاب‌انگیز ذرات ریزاتمی، دنیای مکانیک کوانتومی و تفسیر‌های هیجان‌انگیز آن مورد بررسی قرار می‌گیرند. بدین ترتیب خواننده با مطالعه این کتاب کوچک می‌تواند دید نسبتا جامعی درباره فلسفه فیزیک کسب کرده و برای مطالعات پیشرفته‌تر در این حوزه آماده شود.

جهانی که می‌بینم (علم نوری در ظلمت)

  • 300,000 تومان

- علم، شوق و بلندپروازی انسان را برمی‌انگیزد، شبه‌علم هم همین کار را می‌کند. - از ترویج ضعیف علم در جامعه، رخنه‌‌هایی بر جای می‌ماند که شبه‌علم آنها را به بهترین شکل ممکن پر می‌کند. - اگر بر همگان آشکار شود که هر ادعای علمی پیش از پذیرفته شدن نیاز به شواهد کافی دارد، جایی برای جولان شبه‌علم باقی نمی‌ماند. شاید بتوان استدلال کرد که علم واقعی وقتی به کج‌فهمی آلوده می‌شود، آموزه‌های شبه‌علمی به همان نسبت آسان پذیرفته می‌شوند. - هرگاه اندیشه‌های خود را با واقعیت‌های دنیای بیرون ارزیابی کنیم، در حقیقت در حال به کارگیری روش علمی هستیم. - همه شاخه‌های علم توانایی پیش‌بینی آینده را ندارند (مانند دیرینه‌شناسی) اما بیشتر شاخه‌های آن می‌توانند این کار را با دقت شگفت‌انگیزی چون خورشیدگرفتگی انجام دهند. - چیزی را که ذهنی انتقادگر به‌عنوان رؤیا و توهم می‌شناسد، ذهنی زودباور به‌عنوان دریچه‌ای به واقعیت اما ژرف و تفکربرانگیز تعبیر می‌کند. موضوع آن نیست که سرچشمه‌های دانش دروغین طالع‌بینی، ساده‌انگارانه و کوته‌بینانه است بلکه، پرسش مهم اینست که اعتبار کنونی آن چیست؟

رایحه زمان (جستاری فلسفی در باب هنر درنگ کردن)

  • 130,000 تومان

«رایحه زمان» جستاری فلسفی در باب زمان و بحران انسان معاصر در ادراک زمان است. نویسنده کتاب، بیونگ چول هان، ادراک انسان معاصر از زمان را ناپیوسته، نابهنگام، بی‌رایحه و بی‌جهت توصیف می‌کند و دلیل آن را عمدتا ناشی از غلبه وجه عمل‌ورزانه زندگی انسان امروزی و دل‌مشغولی بیش‌ازحدش به کار می‌داند که او را در حد یک حیوان زحمت‌کش تنزل داده است. کار و فعالیت بیش‌از حد قابلیت نظرورزی، درنگ، نگاه با طمانینه و صمیمی به افراد و اشیا را از او سلب کرده و بی‌جهانی، بی‌زمانی، بی‌معنایی و چه بسا بی‌هویتی را برای او رقم زده است. راهکار نویسنده برای فایق آمدن بر بحران مذکور احیای زندگی نظرورزانه در بطن زندگی عمل‌ورزانه و یادگیری هنر درنگ کردن است. اگر انسان ظرفیت لازم برای نظرورزی و درنگ کردن را از نو کسب کند، زیست او زمانمند، مکانمند، واجد دیرند و وسعت می‌شود و از زمان رایحه‌ای ماندگار شبیه به رایحه چوب درخت بلوط به مشامش خواهد رسید. تحت چنین شرایطی تجربه امر زیبا و شناخت حقیقت برای وی اساسا امکان‌پذیر خواهد شد.

هدف باشکوه ما (دیدگاه آدام اسمیت در باب بهتر زیستن)

  • 240,000 تومان

امروزه آدام اسمیت را بیش از هرچیز بنیان‌گذار اقتصاد مدرن می‌دانند؛ اما او فیلسوفی برجسته نیز بود و به مسئلۀ بغرنجِ «خوب زیستن» علاقه بسیار داشت. این کتاب راهنمایی مختصر و موجز است برگرفته از خرد بی‌نظیرِ اسمیت در مورد نحوۀ به‌خوبی زیستن یک زندگی. نویسنده کتاب، رایان پاتریک هانلی، یکی از محققان مشهور آرا و عقاید اسمیت است. او با استناد به آرای اسمیت، خصوصاً در کتاب «نظریۀ احساسات اخلاقی»، می‌کوشد مروری داشته باشد بر مهم‌ترین استدلال‌های اخلاقی این فیلسوف مشهور. موضوعات فلسفی متنوعی در این کتاب مطرح می‌شوند که نسبتی با خوب زیستن دارند، از جمله «دوستی»، «خدا»، «کمال»، «برابری»، «لذت» و...، و نویسنده آنها را با توجه به نظام فلسفی اسمیت صورت‌بندی می‌کند و نظم می‌دهد. کتاب هانلی خوانندگان امروزی را با وجه تازه‌ای از اندیشۀ اسمیت آشنا می‌سازد، تا از این راه در باب معنای زندگی خوب تأمل کنند.

راهنمای بیگانه‌ای برای انسان‌ها (درس‌هایی از علم درباره رفتار و هویت ما انسان‌ها)

  • 290,000 تومان

این کتاب را هیولای بیگانه نورودایورسیتی می‌نویسد؛ نه از آن هیولاهای یک تُنی با چند چشم و شاخک‌ و دندان‌های تیز و ریز، بلکه هیولای متفکر ظریف و زیبایی با چشم‌های کنجکاو به نام کامیلا پنگ. هیولای بیگانه‌ای دوست‌داشتنی و باهوش و بامزه که با راهنمای علمی شگفتش، ناخودآگاه این حس را القا می‌کند که ما هیولاییم و به این راهنما برای انسان بودن نیاز داریم. نورودایورسیتی یا تنوع عصبی، عنوان کلی مشکلاتی شناختی است که اساس بیولوژیکی دارند. اگرچه جامعه امروز آگاهی بیشتری از چنان مسائلی دارد، اما اقلیتْ دانستنِ این افراد، «نابهنجار» و «فضایی» و «هیولاوار» خطاب کردن رفتارهایشان، حس بیگانگی عجیبی در نورودایورجنت‌ها القا می‌کند و مانع از جلوه‌گری توانایی‌های درخشان آن‌ها می‌شود. بعد از خواندن این راهنما توقع داشته باشید نگاهتان به روابطتان، نظم، هارمونی، تعادل زیستی و به‌طور کلی پدیده‌ای به نام «زندگی» متحول شود.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  صفحه‌ی 1