«نوجوانی دورهای پر فراز و نشیب است. با وجود صدها کتاب، هنوز حقایقی پنهانی راجع به نوجوانی وجود دارد. کتاب «چرا بچههای خوب بدرفتاری میکنند» به گوشهای از این حقایق میپردازد. به بعضی از دیدگاههای صاحبنظران درباره این کتاب اشاره میشود:
«برخی سخنان ممکن است انسان را تا ابد آزار دهد: چگونه از نوجوانان در برابر زورگویی، آزار و اذیت و خشونت عاطفی حفاظت کنیم.» (نیویورک، فریپرس، 2003).
«آموزگاران سراسر کشور به دلیل افت تحصیلی و میزان بالای جرایم و ترک تحصیل گزارش شده در دبیرستانها تلاش میکنند تا در تربیت دانشآموزان و آموزش بهتر آنان در دوره بحرانی خودباوری و تغییرات هورمونی بازنگری کنند.» الیزا گاتمن، «تلاش برای یافتن راهحلها در دوره پرآشوب اول دبیرستان» (نیویورک تایمز، 3 ژانویه، 2007).
«معلمان ورای آموزش علمی، نقش منحصربهفردی در ایجاد ارتباطهای شخصی و شکلگیری نگرش دانشآموزان دارند. این نقش آنها را وامیدارد تا هر کاری برای جلوگیری از حوادث خشونتبار در آموزشگاهها انجام دهند، همانطور که اگر به جای والدین بودند از بچهها در برابر خشونت بیرون از مدرسه حفاظت میکردند.» برایان اسکونوور، «سیاستهای تربیتی بدون خشونت».