مسعود زمانی


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
بحران و خودشکوفایی دهه شصتی‌ها (جلد سوم 7 رویکرد خودشکوفایی)
  • همراه با تخفیف
بحران و خودشکوفایی دهه شصتی‌ها (جلد دوم شخصیت و هیجان)
بحران و خودشکوفایی دهه شصتی‌ها (جلد اول بدن)
  • همراه با تخفیف
  • 60,000 تومان
  • با تخفیف: 51,000 تومان
1 نکته از این معنی (منتخب حکایت‌های ذن)
  • 20,000 تومان
  • با تخفیف: 20,000 تومان

بحران و خودشکوفایی دهه شصتی‌ها (جلد سوم 7 رویکرد خودشکوفایی)

  • 60,000 تومان

هفت آیین خودشکوفایی ما را با مسیرهاء شاهراه‌ها و حتی پرتگاه‌های خودشکوفایی آشنا می‌کند. در همین ابتدای امرء باید بگویم که این آیین ها و ایستگاه‌ها ابداع و اختراع این نگارنده نیستء بلکه آیین‌های خودشکوفایی به نحوی که در این کتاب ارائه شده مجموعه‌ای است از راه حل‌های ارائه شده در طول تاریخ از خرد جمعی بشر که معمولا در اساطیر و داستان‌های مذهبی حضور و تبلوری همیشگی داشته‌اند.

بحران و خودشکوفایی دهه شصتی‌ها (جلد دوم شخصیت و هیجان)

  • 60,000 تومان

درک اینکه هیجانء احساسات و عواطف چیست بحث بسیار مفصلی است که علوم مختلف مانند روانشناسیء عصب‌شناسی و هورمون‌شناسی درباره آن صحبت کرده‌اند. جامع‌ترین پاسخی که به این سوال داده شده این است که احساسات پاسخ‌های ذهنی و بدنی‌ای هستند که سیستم حیاتی نسبت به محرک‌های بیرونی نشان می‌دهد.

بحران و خودشکوفایی دهه شصتی‌ها (جلد اول بدن)

  • 60,000 تومان

وقتی بحران به‌وجود می‌آیدء بخشی از انرژی زندگی ما را درگیر خود می‌کند. این انرژی خود را به شکل درگیری‌های ذهنی نشان می‌دهد. ذهن مدام سوال‌هایی را طرح می‌کند و هر لحظه پاسخ‌های را برای آن در نظر می‌گیرد و چند دقیقه بعد آن پاسخ‌ها را نقض می‌کند. ذهن مدام می‌پرسد: موضوع جنگ عراق چه سرنوشتی خواهد داشت؟ آیا گرانی دلار باعث می‌شود ما توان خرید خودرو موردعلاقه‌مان را برای همیشه از دست بدهیم؟ آیا شرایط زندگی ما به قبل از بحران کرونا بازخواهد گشت؟ آیا قاتل زنجیره‌ای زنان خیابانی دستگیر می‌شود؟ آیا نامزد من از ازدواج با من پشیمان شده؟ نکند پای شخص سومی در زندگی مشترکم در میان است؟

1 نکته از این معنی (منتخب حکایت‌های ذن)

  • 20,000 تومان

فلسفه داستان‌های جذاب امروزی همچنان بر همان اصول درام ارسطویی استوار است؛‌ گره‌ای ایجاد می‌شود، سوالی پدید می‌آید و خواننده برای یافتن پاسخ سوال و بازشدن گره، روزها، ماه‌ها و حتی گاهی سال‌ها به تعقیب خط داستان می‌پردازد. در داستان‌های این چنینی، نویسنده خواننده را برای ارائه پاسخی درخور به سوالات داستان، مفتون هنر تعلیق داستان می‌کند. حال اگر حکایتی برای ما خوانده شود که نویسنده نطفه سوالی را در ذهن منعقد کند اما به آن پاسخ ندهد چه؟ احتمالا ذهن ما در چنین مواردی حالتی از بهت و حیرت به خود می‌گیرد، حالتی که نه تنها خوشایند نیست، بلکه به سرگیجه ذهن ما می‌افزاید. این سرگیجه همان چیزی است که داستان‌های ذن به دنبال آن هستند. در واقع مکتب ذن منشا بیدای معنوی انسان را نه در یافتن پاسخی عمیق و شگرف برای سوال‌های بی‌نهایت ذهن، بلکه در کنار آمدن انسان با نمی‌دانم‌های خود می داند. داستان‌های ذن با ایجاد حس نمی‌دانم روزانه‌ای در ذهن می‌گشاید که تفکر را راهی به آن نیست.

صفحه‌ی 1