دیوید رابسن


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
نبوغ شمشیری دولبه
  • همراه با تخفیف
  • 308,000 تومان
  • با تخفیف: 261,800 تومان
انتظار شمشیری دولبه
  • همراه با تخفیف
  • 313,000 تومان
  • با تخفیف: 266,050 تومان
آنچه انتظار داریم رخ می‌دهد (چگونه پیش‌فرض‌ها واقعیت را می‌سازند)
  • همراه با تخفیف
دام نبوغ (چرا آدم‌های باهوش حماقت می‌کنند و چگونه تصمیم‌های عاقلانه بگیریم)
  • همراه با تخفیف

نبوغ شمشیری دولبه

  • 308,000 تومان

مانند بسیاری از مردم، من زمانی معتقد بودم نبوغ مترادف است با تفکر خوب؛ اما هر چه بیشتر در علوم اعصاب و روان‌شناسی مطالعه و کار کردم، دریافتم که جدیدترین تحقیقات به‌شدت این فرضیه را به چالش می‌شکند؛ افراد نابغه نه‌تنها از خطاهای شناختی مصون نیستند،‌ بلکه ممکن است در انواع خاصی از تفکرات احمقانه آسیب‌پذیرتر نیز باشند. مگر نه اینکه این افراد کمتر از اشتباهات خود درس می‌گیرند، کمتر از دیگران مشاوره می‌گیرند و نظرات قاطع و جزمی خود را بهتر توجیه می‌کنند؟ صرفا داشتن یک موتور قوی‌تر و اسب بخار بیشتر، رسیدن سریع و ایمن به مقصد را هرگز،‌ تضمین نمی‌کند. دام نبوغ بسیار بیشتر از داستان اشتباهات هر فرد است؛ این کتاب در این‌باره است که چرا افراد باهوش بعضا احمقانه رفتار می‌کنند و گاهی، حتی بیش از افراد عادی، در معرض خطر هستند. همچنین درباره راهبردهایی است که همه ما می‌توانیم برای اجتناب از ارتکاب اشتباهات یکسان به کار ‌بریم؛ درس‌هایی که به همه کمک می‌کند در دنیای پساحقیقت، عاقلانه‌تر و منطقی‌تر فکر و رفتار کنند.

انتظار شمشیری دولبه

  • 313,000 تومان

اساس این کتاب خواندنی بر یافته‌ای اثبات‌شده و بسیار جالب در پزشکی و علوم رفتاری استوار است: باورها و انتظارات ما تبعات جدی دارند و می‌توانند بر سلامت جسمی و روانی ما اثر بگذارند. اگر چنین انتظار داشته باشید که دارو یا ماده‌ای برای یک بیماری خاصی یا بدن، به‌صورت کلی، مفید است، مصرف آن تا حدودی به کاهش آن بیماری منجر خواهد شد؛ حتی اگر مطلع شوید که آن ماده صرفا یک پلاسیبو یا دارونماست. مسئله به اینجا ختم نمی‌شود، اگر از دارو، ماده یا عملی انتظار ضرر داشته باشیم، اثرات زیان‌بار قابل توجهی که به آن اثر نوسیبو می‌گویند، به وجود می‌آیند. عجیب آنکه طی سال‌های اخیر، قدرت دارونمایی ترکیبات افزایش قابل توجهی یافته‌اند؛ به‌گونه‌ای که در بسیاری موارد، به داروی اصلی نزدیک شده‌اند. مثال‌های تامل‌برانگیزی در کتاب رابسن آورده شده است که به جاهای حساسی می‌رسد؛ بیمارانی که از عارضه جانبی احتمالی یک دارو مطلع شده و بعد از مصرف آن به مراتب اثرات بیشتری را تجربه می‌کنند؛ زودتر گرسنه شدن، بعد از مصرف غذاهایی که آنها را کم‌ کالری می‌پنداریم؛ این هرگونه تغییر توجیه نشده در ظاهر یا بسته‌بندی دارو به افزایش چند ده یا صد برابری شکایات منجر می‌شود؛ اینکه افرادی اعتقاد داشتند ضربه به سر باعث عوارض ناگواری می‌شود بعد از سانحه از علائم شدیدتری رنج بردند و... اگر بخش عمده‌ای از عوارض به باور افراد بازگردد، حساس کردن انسان‌‌ها به این ارتباط در عمل به تشدید مشکلاتشان منجر خواهد شد! اگر انتظار داشته باشیم که فشارهای روزمره و استرس‌های زندگی به بیماری منجر شوند یا اصولا مبتلا به بیماری خاصی هستیم که سیر ناخوشایندی دارد، در این صورت آیا بیشتر متحمل عوارض نخواهیم شد؟ پژوهش‌های زیادی نشان داده‌اند که استرس، تروما و وقایع ناگوار کودکی و زندگی بر سلامت روان و جسم ما اثر می‌گذارند. حال چه‌قدر از این همه، ماحصل مستقیم این اتفاقات است و چه میزان ناشی از باور افراد به اثرات مخرب این اتفاقات؟ سوالی بسیار جدی که پاسخ مناسب را می‌طلبد.

آنچه انتظار داریم رخ می‌دهد (چگونه پیش‌فرض‌ها واقعیت را می‌سازند)

  • 242,000 تومان

درباره اثر دارونما شنیده‌اید؟ اینکه قرص‌های قندی چطور می‌توانند شفا یافتن را سرعت ببخشند؟ آیا می‌دانستید جراحی ساختگی قلب هم می‌تواند به اندازه‌ فنر قلب واقعی جواب بدهد؟ یا احتمال مرگ به دلیل ایست قلبی در افرادی که فکر می‌کنند به‌طور خاصی مستعد بیماری قلبی عروقی هستند چهار برابر بیشتر از سایرین است؟ اهمیت قدرتمند و مرگبار اثر توقع هم همین‌ گونه است؛ باور ما به اتفاقی که رخ می‌دهد آن را تغییر خواهد داد. نویسنده در ده فصل و با مثال‌های گوناگون تاثیر پیش‌فرض‌هایی که در ذهن داریم و انتظاری که برای خود ایجاد می‌کنیم را در حقیقتی که رخ می‌دهد نشان می‌دهد و راه‌حل‌هایی برای چیره شدن بر آن به ما ارائه می‌کند. نکته مهمی که نویسنده چندین بار بر آن تاکید می‌کند این است که شناخت این «آثار توقع و انتظار» قرار نیست تمام مشکلات را حل کند؛ دانستن این که ذهن ما دستگاه پیش‌بینی است و باورهای ما از تجربیاتمان شکل می‌گیرد نمی‌تواند وضعیت مالی نابسامان و تنش‌های اجتماعی را از بین ببرد؛ آشنایی با سازوکار اثر توقع و توانایی درک و مدیریت آن قرار است نوعی پیشرفت شخصیتی برای ما باشد تا راهمان به سوی تغییر واقعی را هموار کند. مهارتی است که باید کسب کنیم و آن را بپروریم تا در شرایط دشوار به کمکمان بیاید.

دام نبوغ (چرا آدم‌های باهوش حماقت می‌کنند و چگونه تصمیم‌های عاقلانه بگیریم)

  • 224,000 تومان

معمولا گمان می‌کنند که نابغه‌ها قدرت بی‌نظیری در یادآوری، استدلال‌کردن و حل مسئله دارند. پس هرچه باهوش‌تر باشید تصمیم بهتری می‌گیرید و احتمال اینکه قضاوت‌هایتان درست باشد بیشتر خواهد بود. به همین ترتیب، نظام‌های آموزشی نیز به باهوش‌ها بها می‌دهند و مقصد نهایی آموزش را «تربیت متخصص» می‌دانند. اما دیوید رابسن، روزنامه‌نگار حوزۀ روان‌شناسی و علوم اعصاب، می‌گوید تحقیقات جدید نشان داده‌اند که هوش عمومی و تحصیلات دانشگاهی نمی‌تواند انسان را از خطاهای شناختی در امان نگه دارد. باهوش‌ها از اشتباهاتشان کمتر درس می‌گیرند، گرایش کمتری به مشورت دارند، قدرت توجیه‌گری زیادی دارند و بنابراین، هنگام تصمیم‌گیری، حرف مخالفانشان را نمی‌شنوند. رابسن در این کتاب ماجراهایی از حماقت‌های نوابغ را مرور می‌کند و راهبردهایی پیش پایمان می‌گذارد که بتوانیم خردمندانه‌تر بیندیشیم و سنجیده‌تر عمل کنیم.

صفحه‌ی 1