جاناتان فرنزن


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
چگونگی تنها بودن
  • همراه با تخفیف
  • 290,000 تومان
  • با تخفیف: 246,500 تومان
اصلاحات
  • 195,000 تومان
  • با تخفیف: 195,000 تومان
آزادی
  • 60,000 تومان
  • با تخفیف: 60,000 تومان
درد که کسی را نمی‌کشد (5 جستار درباره گم‌شده‌های خلوت و شلوغی)

چگونگی تنها بودن

  • 290,000 تومان

مقصود من از نگارش کتاب «چگونگی تنها بودن»- تا حدودی- ثبت تغییر نگرشم از «تنهایی و انزوایی پر از خشم و هراس، به پذیرش یا حتی پاسداشت جایگاه مخاطب و نویسنده» است. البته این جمله بدان معنا نیست که همه‌چیز خوب است و جایی برای خشم و نگرانی وجود ندارد. به هر روی، عطش ملی ما برای به چنگ آوردن نفت (که باعث شکل‌گیری دو دولت بوش پدر و پسر و نیز جنگ زشت خلیج‌فارس شد) همین حالا هم ما را در معرض جنگی طولانی و بی‌پایان در آسیای مرکزی قرار داده است. شاید باور نکنید که امروزه مطالبات مردم آمریکا از حکومت خود حتی از سال 1991 و زمان «جنگ خلیج‌فارس» هم کمتر است و همه رسانه‌های مهم نیز یک‌صدا ناقوس جنگ را نواخته‌اند. در چنین شرایطی، کنگره آمریکا به رعایت استانداردهای ساده در بهینه‌سازی سوخت خودروهای شاسی‌بلند رأی منفی می‌دهد؛ و در عوض، رئیس شرکت خودروسازی فورد، در آگهی تلویزیونی و با ژستی میهن‌پرستانه، از خودروهای خود دفاع و با صدای بلند اعلام می‌کند که «آمریکایی‌ها هرگز نباید هیچ حد و مرزی را بپذیرند.» در کنار این همه خشم و نفرت که هر روز تولید می‌شود، من تصمیم گرفتم که مقالات این کتاب را با اصلاحات کمی منتشر کنم. «شهر اول» بدون مرکز تجارت جهانی، خوانشی کمی دیگرگون خواهد داشت؛ «اتاق خواب سلطنتی» را پیش از آن نوشتم که جان اشکرافت- با آن بی‌اعتنایی ظاهری‌اش به آزادی‌های فردی- به قدرت برسد. سیاه‌زخم به مصیبت‌های پست ایالات متحده تلخی دوچندانی بخشید که در مقاله «گم شده در نامه‌ها» به آن پرداخته‌ام و وقتی اپرا وینفری در باشگاه کتابش نامی از من نبرد، کلمه «نخبه‌گرا» (که آن را در چند مقاله به کار برده‌ام)، به‌خوبی به تصویر کشیده شد. اما مهم‌تر از همه‌چیز، مسئله بنیادین همه این مقاله‌ها «حفظ فردیت و پیچیدگی» در فرهنگی جنجالی و پر از چیزهایی است که حواسمان را پرت می‌کند و اینکه ما چگونه می‌توانیم در چنین فضایی همچنان تنها باشیم.

اصلاحات

  • 195,000 تومان

تسلط بر زمین به گونه انسان اعطا شد و او از این فرصت برای نابودی گونه‌های دیگر و گرم کردن جو و، در کل، از بین بردن همه چیز به نفع خود استفاده کرد، ولی برای همه این امتیازات بهای سنگینی پرداخت: در کالبد حیوانی متناهی و میرای این‌گونه، مغزی جای گرفت که قادر به تصور نامتناهی بود و ، به این ترتیب، آرزوی نامتناهی بودن در وجودش شکل گرفت. بعد زمانی رسید که مرگ دیگر به معنای فنا نبود و در عوض تبدیل شد به آخرین فرصت برای دگرگونی بنیادین، تنها مدخل محتمل به لایتناهی. ولی دیده شدن در قامت لاشه‌ای متناهی در دریایی از خون و خرده‌استخوان و مغز متلاشی- تحمیل این نسخه از خودش به دیگران- نقض حریم خصوصی بود آن‌قدر شدید که مدت‌ها پس از مرگش هم ادامه پیدا می‌کرد. علاوه بر این می‌ترسید درد داشته باشد... اصلاحات سومین رمان جاناتان فرنزن رمان‌نویس و جستارنویس بزرگ آمریکایی است. اصلاحات را یکی از مهم‌ترین رمان‌های قرن بیست‌ویکم می‌دانند.

آزادی

  • 60,000 تومان

رمان آزادی سرگذشت زندگی خانواده‌ی برگلاند و دوست صمیمی‌شان ریچارد کتز را نقل می‌کند، قصه‌ی استفاده و سوء استفاده از آزادی‌هایمان، داستان آغاز و پایان عشق، عطش نوجوانی و حوادث دور از انتظار دوران بزرگسالی. حکایت این‌که چرا ما آدم‌ها با دوستانمان رقابت می‌کنیم، چطور به عزیزانمان خیانت می‌کنیم و چرا اوضاع هرگز آن‌طور که باید درست از آب در نمی‌آید. این رمان از دل آدم‌ها سخن می‌گوید و از دغدغه‌هایی حرف می‌زند که ما را وادار می‌کنند تا هر کاری در حق خودمان و دیگران بکنیم. روزنامه نیویورک تایمز در تمجید از رمان آزادی می‌گوید: «این کتاب یک شاهکار است. رمان آزادی مانند همه‌ی رمان‌های دیگر فقط یک قصه‌ی محسور‌کننده را بازگو نمی‌کند، بلکه با تلالو مداوم هوش اخلاقی زیاد نویسنده‌اش دنیایی را برای ما روشن می‌کند که تصور می‌کنیم خوب می‌شناسیم.» به گفته‌ی روزنامه گاردین این کتاب شگفت‌انگیز است. در آغاز غم‌انگیز و سپس اعتیاد‌آور است. و بعد با رضایت‌خاطر فزاینده‌ای شما را مجاب می‌کند که این رمان نسبت به سایر رمان‌های معاصرش در سطح بالاتری قرار دارد.

درد که کسی را نمی‌کشد (5 جستار درباره گم‌شده‌های خلوت و شلوغی)

  • 64,000 تومان

جستارهای کتاب درد که کسی را نمی‌کشد که پیش‌تر در نشریاتی مثل نیویورکر و مجله‌ی هارپر چاپ شده، به مسئله‌ی حفظ فردیت در فرهنگ جمعيِ پرسروصدا و مزاحم و پیچیدگی‌های آن اختصاص یافته است. فزنزن به جای افسردگی، انفعال و خالی کردن میدان، از پذیرش درد و خشم به منزله‌ی راهکاری شخصی برای مقابله با آسیب‌های مصرف‌گرایی، تکنولوژی، جنگ و دیگر تغییرات پرشتاب و ناگزیر زندگی امروزی استفاده می‌کند. به نظر او درد و عصبانیتی که آدمی را برای مقاومت در برابر این آسیب‌ها و یافتن راهکار مقابله با آن‌ها آماده می‌کند، بخشی از فرآیند طبیعی زندگی ماست.این کتاب در برنامه‌ی تلویزیونی کتاب‌باز معرفی شده است.

صفحه‌ی 1