بروس فینک


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
مقدمه بالینی بر روانکاوی لاکانی (نظریه روش)
  • همراه با تخفیف
  • 190,000 تومان
  • با تخفیف: 171,000 تومان
مقدمات بالینی در روانکاوی لاکان (اصول نظری و تکنیکی)
سوژه لاکانی
  • همراه با تخفیف
  • 386,000 تومان
  • با تخفیف: 328,100 تومان
سوژه لاکانی بین زبان و ژوئیسانس
  • همراه با تخفیف
  • 220,000 تومان
  • با تخفیف: 187,000 تومان

مقدمه بالینی بر روانکاوی لاکانی (نظریه روش)

  • 190,000 تومان

به رغم دشواری فراوان نوشته‌های لاکان، بسیاری از مفاهیم و نوآوری‌های بالینی او واضح و راحت صورت‌بندی می‌شود. با این وجود، امروزه تعداد کتاب‌هایی که توضیح بدهند روانکاوی لاکانی چگونه اجرا می‌شود و واقعا حاوی چیست و از این رو چه چیز آن را از دیگر اشکال درمان، با سوگیری روانکاوانه یا غیره متمایز می‌کند، حتی در صورت وجود اندک شمار است. این کتاب اقدامی در جهت اصلاح وضعیت فوق است. کتاب مختص متخصصان بالینی (روانکاوان، روان‌شناسان، روان‌پزشکان، روان‌درمانگران، مشاوران، مددکاران اجتماعی و غیره) و افراد تحت درمان - یا علاقه‌مند به آن یا مصمم به شرکت در آن - است. کتاب، حاصل فعالیت نویسنده در امر تعلیم درمانگران جدید دانشگاه دوکن و نظارت متخصصان بالینی است که - برخی از آن‌ها چند سال - به حرفه درمان اشتغال داشته‌اند. این کتاب برای روانکاوان تحت آموزش، درمانگران تمام حوزه‌ها و سمینارهای پیشرفته لیسانس و فوق‌لیسانس روان‌شناسی و دیگر حوزه‌های مرتبط مناسب است. کتاب به مرور وسیع رویکرد لاکان به درمان اختصاص دارد، اما هم‌زمان بسیاری از مفاهیم پایه او را معرفی می‌کند: خیالی، نمادین، واقعی؛ نیاز، تقاضا، عشق، میل، فانتزی، ژوئیسانس؛ سوژه، ابژه، دیگری؛ دال و مدلول؛ سه شکل نفی (طرد، انکار و سرکوب) و ساختارهای بالینی ناشی از آن‌ها؛ میل روانکاو، نقطه‌گذاری، جلسه با زمان متغیر و غیره.

مقدمات بالینی در روانکاوی لاکان (اصول نظری و تکنیکی)

  • 175,000 تومان

روان تحلیلی بالینی لاکان چشم‌انداز متفاوتی را به ما از فهم روان تحلیلی نشان می‌دهد، لاکان با شعار بازگشت به فروید موجب گردید که از زوایه دیگری به مطالعه فروید بپردازد. زبان‌شناسی ساختارگرا و انسان‌شناسی ساختارگرا، قضاوت‌های رایج از سوژه انسان را دگرگون ساخته و به دیدگاه فروید از ناخودآگاه، جایگاه غنی و تازه بخشید. بدیهی است که این اثر بروس فینک کتابی تاثیرگذار است که به صورت سازمان‌یافته و منسجمی اصول مقدماتی روان تحلیلی لاکان را به نمایش گذاشته است. فینک با کمک گرفتن از نمونه‌های بالینی، تفاوت میان علائم بالینی و ساختار روانی حقیقی فرد را تشریح کرده است. در نهایت باید اظهار کرد که این اثر فقط متخصصان را مخاطب قرار نمی‌دهد و هر فردی که به روان تحلیلی علاقه‌مند است را می‌تواند به تفکر وا دارد.

سوژه لاکانی

  • 386,000 تومان

سوژه لاکانی؛ میان زبان و ژوئیسانس، نخستین کتاب فینک و یکی از اساسی‌ترین کتاب‌ها در زمینه روانکاوی لاکانی است. این کتاب نظریه از بنیاد نویی را درباره سوژه و سوبژکتیویته، آن گونه که در کار ژاک لاکان یافت می‌شود، عرضه می‌کند. شاید مایه شگفتی باشد، اما لاکان - همچون دکارت، کانت، و دیگر متفکران بزرگ مدرنیته - سوژه را باور دارد: سوژه لاکانی «انسان کامل» نیست، بلکه ناتمام است و فقدان دارد، فقدان و دوپارگی خویش را می‌پذیرد و در عین حال می‌داند که دیگری نیز ناتمام است و فقدان دارد. این سوژه همواره در رابطه و در کشاکش با دیگری است؛ غالبا اسیر آن، اما گاه امکان‌ناپذیر روی می‌دهد و دیگری را تغییر می‌دهد، از نو می‌آفریند. این سوژه علتی در جهان فراسو ندارد، بلکه به مثابه علت خویش پا به هستی می‌گذارد. از ژوئیسیانس خود دست نمی‌کشد، بل مسئولیت ژوئیسانس خویش را به گردن می‌گیرد. این سوژه غالبا اسیر زبان است؛ نمی‌تواند یک بار و برای همیشه دست از زبان و خویشتن‌پرستی بشوید، به درجه ارادت نایل آید، و تا ابد پاک بماند و آسوده از شکنجه زبان. سوژه لاکانی فقط آنگاه می‌تواند از زبان فارغ شود که پیشاپیش بدل به تفاله‌ای شده که برای زبان ناگواردنی است.

سوژه لاکانی بین زبان و ژوئیسانس

  • 220,000 تومان

لاکانِ روانکاو، برخلاف بیشتر پساساختارگرایانی که به دنبال واسازی و حذف مفهوم سوژه انسانی‌اند، مفهوم سوبژکتیویته را بسیار مهم می‌داند و به کاوش در معنای سوژه بودن، نحوه سوژه شدن فرد، عوامل شکست در سوژه شدن، و امکانات روانکاو در القای «رسوب سوبژکتیویته» می‌پردازد. تلاش بروس فینک معطوف به ارائه دیدگاهی به اندیشه لاکان است که بسیاری بی‌تردید آن را بیش از حد ایستا و بسته تلقی می‌کنند، در حالی که یکی از جاذبه‌های بی‌شمار کار او دقیقاً در دگرسانی‌ها، خودپیرایی‌ها و واژگونی‌های بی‌وقفه چشم‌انداز ریشه دارد. او همچنین تلاش کرده است نگرشی از چند مفهوم مهم لاکانی را در این کتاب ارائه دهد و نظریه‌هایی را مطرح می‌کند که برای درمانگران و نظریه‌پردازان به یک اندازه مفید و نیرومند است. فینک در این کتاب جنبه‌ای از کار لاکان را به ما معرفی می‌کند که در اقبال به نظریه او مغفول مانده است و همچنین به شرح و بسط مفاهیم محوری او از قبیل دیگری، ابژه a، بیگانگی و جداسازی، ساختار زبان‌مانند ناخودآگاه، استعاره پدری، ژوئیسانس، و تفاوت جنسی می‌پردازد و دانشی عمیق از کار نظری و بالینی لاکان ارائه می‌دهد.

صفحه‌ی 1