ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½
- 54,000 تومان
- با تخفیف: 54,000 تومان
- 125,000 تومان
- با تخفیف: 125,000 تومان
- 58,000 تومان
- با تخفیف: 58,000 تومان
- 335,000 تومان
- با تخفیف: 335,000 تومان
- 330,000 تومان
- با تخفیف: 330,000 تومان
- 330,000 تومان
- با تخفیف: 330,000 تومان
- 120,000 تومان
- با تخفیف: 120,000 تومان
- 29,500 تومان
- با تخفیف: 29,500 تومان
- 30,000 تومان
- با تخفیف: 30,000 تومان
- 20,500 تومان
- با تخفیف: 20,500 تومان
- 14,000 تومان
- با تخفیف: 14,000 تومان
- 224,500 تومان
- با تخفیف: 224,500 تومان
امروز تو دفتر سرم خیلی شلوغ بود. کارفرمایم محبتش گل کرد. پرسید آیا خسته نیستم و خواست سن مامان را بداند. گفتم «حدود شصت.» که یکوقت اشتباه نکرده باشم و نمیدانم چرا قیافهاش نشان داد خیالش آسوده شده و قضیه را خاتمهیافته دانست...
بر استخوانهای مردگان سال 2009 منتشر شده و یکی از شاخصترین رمانهای نویسنده است. نامش برگرفته از شعر ویلیام بلیک است و قصهاش در شهری کوچک رخ میدهد. شهری که در گوشهای افتاده و مرزی است. راوی زنی است در آستانه سالخوردگی که به گیاهان و جانوران و انزوا علاقه دارد. دست سرنوشت او را به این شهر کشانده و او ناگهان شاهد قتلهای عجیبی میشود. قتل آدمهای مهمی در شهر، اما پلیس شهادتهای او را به هیچوجه جدی نمیگیرد. نیمهدیوانه میدانندش ولی او سر حرفش میایستد و تلاش میکند نشان دهد و بقبولاند که این آدمها را موجوداتی به «دلایلی» کشتهاند... توکار چوک یک روایت معمایی سیاه را با حال و هوایی هراسآلود تلفیق میکند و رمانی میآفریند که تا بن استخوان خواننده نفوذ میکند.
کتاب مزرعه حیوانات شاهکار جورج اورول که در ایران به نام قلعه حیوانات نیز شناخته میشود، رمانی کوتاه و تمثیلی درباره گروهی از جانوران اهلی است که در اقدامی آرمانگرایانه و انقلابی، انسانها را از مزرعهشان فراری میدهند تا خود، اداره مزرعه را به دست گیرند و برابری و رفاه را در جامعه خویش برقرار سازند. سرپرستی این جنبش را گروهی از خوکها به عهده دارند، اما پس از مدتی این گروه جدید نیز به سرپرستی خوکی به نام ناپلئون، به گروهی خودکامه تبدیل شده و به بهرهکشی از سایر حیوانات پرداخته و هرگونه مخالفتی را سرکوب میکنند...
بهشت ادامه و نقطه اوج منظومههای پیشین است، و در عین حال عزیمتی تازه. گرچه مضامین، موضوعها، تصویرها و اپیزودهای برگرفته از دوزخ و برزخ را دوباره شکل میبخشد ولی شرایطی جدید را نیز چه بر شاعر و چه بر خواننده تحمیل میکند. با وجود اینکه حافظه شاعر تا این هنگام برای انجام وظیفهاش کفایت میکرده، بهشت، در همان سطور آغازین، خلا بین خاطره و تجربه را بازمیشناسد و، مهمتر از آن، خلا بین دستهبندیهای روانشناسانه را با خود زبان. تقلای شاعر در تلاشش به منظور عبور از فضای فراسوی حافظه و کلام، هر چه منظومه پیشتر میرود، سرسختانهتر در کانون توجه قرار میگیرد. ولی منظومه هم، به واسطه چهرههایی برخوردار از اقتداری فزاینده، بر درجه اعتبارش میافزاید و جایگاهش را اتقا میبخشد، و توجه را جلب میکند به مطابقت یافتن تدریجیاش با تعریف نوشتار مقدس که در تکوینش دست داشتهاند هم ملکوت و هم عالم خاکی. نیز در جایگاهی تازه نشانده میشود. نخاطب مستقیم بسیاری سخنها شخص اوست، و همینطور وظایفی به او سپرده میشوند که مشارکت خیالپردازانهاش را به شکلی فعال میطلبند، و خواننده را در پدیدآوری منظومه دخالت میدهند.
کلمات کلیدی: ادبیات و داستان، کلاسیک، دانته آلگیری، کاوه میرعباسی
در ارتباط با قلمرو بین بهشت و دوزخ، پیشینههای بصری، ادبی و پاتریستی از غنایی به مراتب کمتر برخوردار بودند. عالمان الهیات مسیحی از دیرباز ضرورت منطقی وجود مکانی بین عذابهای ابدی دوزخ و بهجت ابدی بهشت را بازشناخته بودند. به نظرشان غیرقابل تصور میآمد که روح کسی مانند بوئونکونته دامونتفلترو (برزخ، سرود پنجم)، پس از یک عمر سپری شده در گناه، فقط به برکت قطره اشکی که در واپسین لحظه حیات از دیده فشاند، خیلی ساده و آسان به ملکوت صعود کند و آمرزیدگان همنشین و محشور شود، بیآنکه قبلا فرایندی مکمل را برای رسیدن به تنزه طی کرده باشد. چنین شکلی از بهجت آنی، فیالواقع، گناهکاران عادی را، که در لحظه مرگ رحمت الهی شامل حالشان شده بود، تا سطح قدیسان و شهدا ارتقا میبخشید، یعنی کسانی که روحشان مستقیم به ملکوت صعود میکرد، زیرا متناسب با کمال معنوی زیسته و جان باخته بودند. تبعات اخلاقی و روانی آمرزش یکسان نیز به نوبه خود مانعی جدی به شمار میآمدند: اگر قدیسان و گناهکاران تائب بیتمایز به رستگاری میرسیدند، دیگر انگیزهای وجود نمیداشت که بندگان را به زیستن مطابق با الزامات زندگانی مسیحی در عالم خاکی ترغیب کند. بهایی بابت یک عمر کژروی پرداخته نمیشد؛ یک عمر زندگی با تقوا پاداشی نداشت. عالمان الهیات، برای حل این مشکل، قلمرویی بینابینی را متصور شدند، قلمروی برای پردازش و مبادله، که آنجا ارواح عادی میتوانند از باقیمانده گناهانشان پاک (منزه) شوند و با شکلگیری معنوی دوباره برای پذیرفته شدن مطلوب در بهشت آماگی بیابند. بر این قلمرو، که از نظر محیطی و مکانشناسی نامشخص است، برچسب (برزخ) زدند.
کلمات کلیدی: ادبیات و داستان، کلاسیک، دانته آلگیری، کاوه میرعباسی
ادراک در دوزخ فرایندی است که میتوان آن را تردیدی مبالغهآمیز دانست که به گونهای نظاممند بر ارزشهای جامعه معاصر اعمال میشود. هر ملاقات در دوزخ به منزله کممقدار کردن طعنهآمیز ارزشهایی است که شخصیتهای مجزا پایبندیشان را به آنها اعلام میکنند. حتی هنگامی که آن ارزشها، از دیدگاه انسانی، کاملا قابل دفاع باشند مثلا، آمال انسانگرایانهای که برونتو لاتینی در سرود پانزدهم بیان میکند، باز بیاعتبار میشوند زیرا حامیانشان در زمره ملعوناناند. عبارتی تصادفی که از روی نزاکت و به عنوان توصیفی مودبانه بیان شده ـ جمله برونتو آنچه مانده در خاطرم از زندگی شیرین، لبریز کنایه جلوه میکند وقتی محیط دوزخی با پاسخ دندانشکنی بیرحمانه بر صحتش مهر بطلان میزند و نادرستی بدیهیاش را آشکار میسازد.
کلمات کلیدی: ادبیات و داستان، کلاسیک، دانته آلگیری، کاوه میرعباسی
این کتاب داستان قدرت در جامعه سیاسی است، قدرت با برنامهای دقیق در انتها بر همه چیز فایق میآید. بر شرافت، بر عقل، بر آزادی، بر عشق و ...
با صدای: فرهاد اتقیایی.
در ارتباط با قلمرو بین بهشت و دوزخ، پیشینههای بصری، ادبی و پاتریستی از غنایی به مراتب کمتر برخوردار بودند. عالمان الهیات مسیحی از دیرباز ضرورت منطقی وجود مکانی بین عذابهای ابدی دوزخ و بهجت ابدی بهشت را بازشناخته بودند. به نظرشان غیرقابل تصور میآمد که روح کسی مانند بوئونکونته دامونتفلترو (برزخ، سرود پنجم)، پس از یک عمر سپری شده در گناه، فقط به برکت قطره اشکی که در واپسین لحظه حیات از دیده فشاند، خیلی ساده و آسان به ملکوت صعود کند و آمرزیدگان همنشین و محشور شود، بیآنکه قبلا فرایندی مکمل را برای رسیدن به تنزه طی کرده باشد. چنین شکلی از بهجت آنی، فیالواقع، گناهکاران عادی را، که در لحظه مرگ رحمت الهی شامل حالشان شده بود، تا سطح قدیسان و شهدا ارتقا میبخشید، یعنی کسانی که روحشان مستقیم به ملکوت صعود میکرد، زیرا متناسب با کمال معنوی زیسته و جان باخته بودند. تبعات اخلاقی و روانی آمرزش یکسان نیز به نوبه خود مانعی جدی به شمار میآمدند: اگر قدیسان و گناهکاران تائب بیتمایز به رستگاری میرسیدند، دیگر انگیزهای وجود نمیداشت که بندگان را به زیستن مطابق با الزامات زندگانی مسیحی در عالم خاکی ترغیب کند. بهایی بابت یک عمر کژروی پرداخته نمیشد؛ یک عمر زندگی با تقوا پاداشی نداشت. عالمان الهیات، برای حل این مشکل، قلمرویی بینابینی را متصور شدند، قلمروی برای پردازش و مبادله، که آنجا ارواح عادی میتوانند از باقیمانده گناهانشان پاک (منزه) شوند و با شکلگیری معنوی دوباره برای پذیرفته شدن مطلوب در بهشت آمادگی بیابند. بر این قلمرو، که از نظر محیطی و مکانشناسی نامشخص است، برچسب (برزخ) زدند.
مدت زمان: 7 ساعت و 28 دقیقه.
قالببندی: Mp3/Audio book
آن آبادی را از روی خاطرههای مادرم مجسم کرده بودم، از روی دلتنگیاش لا به لای آن آههای پرحسرت. تا زنده بود برای کومالا آه میکشید، در حسرت بازگشت به آنجا. اما هرگز نتوانست به آنجا برگردد. حالا من به جایش میآیم. چشمهایی را با خود میآورم که او با آنها به کومالا نگریسته بود. چشمهایش را به من امانت داد تا به جای او تماشا کنم. به عقیده بسیاری، پدرو پارامو بهترین رمان مکزیکی سده بیستم است و برخی نیز آن را از بهترین رمانهای قرن بیستم میدانند. وقایع داستان در دوزخی اساطیری و زمینی میگذرد، با مردگانی که به سبب خطاهای گذشتهشان پیوسته در تلاطمند. پدرو پارامو، که با رئالیسم جادویی قرابتهای انکارناپذیری دارد، کلاف درهمبافتهای است از تنهایی، جبرگرایی و اسطوره.
با صدای: نغمه عزیزی
مجسم کنید ابزار در اختیار دارید که با استفاده از آن میتوانید انگیزه، خودآگاهی، روابط اجتماعی، مهارتهای تصمیمگیری، خویشتنداری و تسلط بر نفس، و قابلیتتان برای نیل به اهداف را بهبود ببخشید. درک احساساتتان چنین کاربردی دارد و میتواند تمام اینها را برایتان میسر سازد. پس بیایید شروع کنیم!
زمان: 5 ساعت و 30 دقیقه
قالببندی: Audiobook
mp3
مجسم کنید ابزاری در اختیار دارید که با استفاده از آن میتوانید انگیزه، خودآگاهی، روابط اجتماعی، مهارتهای تصمیمگیری، خوشتنداری و تسلط بر نفس و قابلیتتان برای نیل به اهداف را بهبود ببخشید.
درک احساساتتان چنین کاربردی دارد و میتواند تمام اینها را برایتان میسر سازد. پس بیایید شروع کنیم...
کلمات کلیدی: سلامت، تناسب اندام و رژیم غذایی، روانشناسی و مشاوره، مری لیمیا، کاوه میرعباسی
«خیلی سال بعد، جلوی جوخه آتش، سرهنگ آئورلیانو بوئندیا بیاختیار بعدازظهر دوری را به یاد آورد که پدرش او را برد تا یخ را بشناسد.»
رمان «صد سال تنهایی» بیتردید یکی از شاهکارهای جاویدان ادبیات آمریکای لاتین است که در روستای خیالی «ماکوندو» میگذرد. به گفته ماریو بارگاس یوسا: «ظهور ماکوندو، آفریده تخیل بارور گابریل گارسیا مارکز، موجب «زمینلرزهای ادبی» در آمریکای لاتین شد.» دنیای خیالی ماکوندو مکانی است که در آن رویدادهای شگفتآور، تراژدی محض و مسخرگی افسار گسیخته، بسان واقعیتهای مطلق، کنار هم جای میگیرند و راوی با لحنی قاطع و کاملا قانعکننده بازگویشان میکند.
کلمات کلیدی: ادبیات و داستان، کلاسیک، گابریل گارسیا مارکز، کاوه میرعباسی