ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½
- 45,000 تومان
- با تخفیف: 45,000 تومان
- 30,000 تومان
- با تخفیف: 30,000 تومان
- 95,000 تومان
- با تخفیف: 95,000 تومان
- 280,000 تومان
- با تخفیف: 280,000 تومان
«اختلال یادگیری ریاضی» از دانستن عدد یعنی درک مفاهیم عددی، ارزش مکانی، و جابهجایی، بررسی علل اختلال و اختلالهای همبود نظیر نارساخوانی ـ نقص توجه و بیشفعالی آغاز میشود و در ادامه نشانههای اختلال، سنجش و تشخیص اختلال و تفسیر ارزیابی ادامه مییابد. چگونگی کمک به کودکان برای بهبود و توانبخشی آنها، به کارگیری انواع روشهای مفید و موثر و ارائه انواع تمرینات از جمله مباحث کاربردی کتاب است.
مطالعه این اثر برای معلمان، متخصصان توانبخشی و والدین این دسته از کودکان و به ویژه کارشناسان مراکز اختلال یادگیری بسیار مفید و ضروری است.
فصل یکم این کتاب به شفافسازی اصطلاحات اختصاص یافته است که به طور مبسوط علائم و نشانگان نارساخوانی، تشخیص و مداخلههای مبتنی بر پژوهش و مؤلفههای اصلی آموزشی را توضیح میدهد.
فصل دوم، انواع راهبردهای مؤثر برای کمک به خواندن و نوشتن را با ذکر مثال تشریح میکند.
فصل سوم و چهارم هر کدام به ترتیب، ویژه والدین و راهنمای ویژه معلمان است و در فصل پنجم راهبردهای مهم برای والدین و معلمان شامل قانون آموزش ویژه و طرحهای آموزش فردی مورد بحث قرار میگیرد.
بیتردید مطالعه کتاب برای والدین، معلمان و متخصصان توانبخشی همچون کاردرمانگرها، آسیبشناسان گفتار و زبان و متخصصان روانشناسی استثنایی مفید و ضروری است.
101 تکنیک دیگر بازیدرمانی در قالب دو جلد تدوین و ارایه میشود و در مجموع شامل 202 تکنیک بازیدرمانی است. استفاده از این کتابها برای کودکان و نوجوانان هم در شرایط بهنجار و هم با کودکانی که با مشکلات عاطفی ذهنی و حسی حرکتی درگیر هستند بسیار مفید و موثر است. جنبههای تشخیصی، توسعه و ارتقای رشد ذهنی حرکتی، خلاقیت و سازگاری کودکان از دیگر نتایج استفاده از این تکنیکهاست. امید است این مجموعه مورد استفاده بازی درمانگران مربیان مهدهای کودک، متخصصان بهداشت روانی، متخصصان توانبخشی، والدین و همهی کسانی قرار گیرد که به نحوی با کودکان و نوجوانان سر و کار دارند.
101 تکنیک بازیدرمانی در قالب دو جلد تدوین و ارایه میشود و در مجموع شامل 202 تکنیک بازیدرمانی است. استفاده از این کتابها برای کودکان و نوجوانان هم در شراط بهنجار و هم با کودکانی که با مشکلات عاطفی ذهنی و حسی حرکتی درگیر هستند بسیار مفید و موثر است جنبههای تشخیصی، توسعه و ارتقای رشد ذهنی، حرکتی، خلاقیت و سازگاری کودکان از دیگر نتایج استفاده از این تکنیکهاست. امید است این مجموعه مورد استفاده بازی درمانگران مربیان مهدهای کودک، متخصصان بهداشت روانی، متخصصان توانبخشی، والدین و همه کسانی قرار گیرد که به نحوی با کودکان و نوجوانان سر و کار دارند.