نیلوفر دهقانی


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
به خیالم فقط من این‌طورم (سفری از مردم چه فکری می‌کنند به همین‌طور که هستم خوب است)
  • همراه با تخفیف
زندگی‌های پنهان درون‌گرایان (درون جهان مخفی‌مان)
  • همراه با تخفیف
بازی درونی تنیس (راهنمایی کلاسیک برای جنبه‌ی ذهنی بهترین عملکرد)
  • همراه با تخفیف
خیال‌پرداز (مجموعه داستان)
  • 40,000 تومان
  • با تخفیف: 40,000 تومان

به خیالم فقط من این‌طورم (سفری از مردم چه فکری می‌کنند به همین‌طور که هستم خوب است)

  • 345,000 تومان

برنه براون در این کتاب رهایی‌بخش، به اهمیت نقص‌ها -چه در روابط‌مان با دیگران و چه با خودمان- می‌پردازد. جست‌وجوی کمال طاقت‌فرسا و بی‌پایان است. سیل بی‌امان انتظارات اجتماعی، به‌ویژه برای زنان، به ما می‌آموزد که نقص‌داشتن به معنای ناکافی‌بودن است. هر جا را که نگاه کنیم، پیام‌هایی به ما اخطار می‌دهند که باید چه کسی باشیم، چه کاری انجام دهیم و چگونه زندگی کنیم. پس ما می‌آموزیم که اختلاف نظرات‌مان را پنهان کنیم و با تظاهرکردن و کمال‌گرایی از خود در برابر شرم، قضاوت، انتقاد و سرزنش محافظت کنیم. دکتر برنه براون مرجع برجسته‌ای در حوزه‌ی قدرت آسیب‌پذیری محسوب می‌شود و با کتاب‌ها و سخنرانی‌های پرطرفدارش الهام‌بخش هزاران‌نفر بوده است. او بر اساس هفت سال تحقیق، با کتاب به خیالم فقط من این طورم نوری ضروری بر این حقیقت مهم می‌تاباند: کمبودها و نقص‌های ما دقیقاً همان چیزی‌اند که ما را به یکدیگر و به پیشینه‌ی بشری‌مان پیوند می‌زنند. آسیب‌پذیری‌های ما ضعف نیستند؛ بلکه یادآورهایی قدرتمندند که قلب و ذهن‌مان را به روی حقیقتی بزرگ می‌گشایند؛ این که در این مسیر همه با هم هستیم. «برنه براون با ارائه‌ی دیدگاه‌ها و راهکارهایی برای درک شرم و غلبه بر سلطه‌ی آن بر زنان، با نگاهی عمیق به احساسی فلج‌کننده می‌پردازد که استعدادهای بسیاری از زنان را محدود کرده‌است.»

زندگی‌های پنهان درون‌گرایان (درون جهان مخفی‌مان)

  • 210,000 تومان

راهنما و بیانیه‌ی یک درون‌گرا برای همه‌ی آنهایی که کم‌حرف‌اند و برای آنهایی که کم‌حرف‌ها را دوست دارند. در زندگی‌ام آن روز آخرین‌بار نبود که سکوتم کسی را گیج و ناامید می‌کرد. بیش‌تر عمرم حسِ جداییِ دنیای درونم و دنیای بیرون را با خودم یدک کشیده‌ام. آیا شما هم همیشه حس متفاوت‌بودن داشته‌اید؟ در مدرسه ساکت بوده‌اید؟ آیا مردم از شما می‌پرسیدند: «چرا بیش‌تر حرف نمی‌زنی؟» آیا هنوز هم این سؤال را ازتان می‌پرسند؟ اگر این‌طور باشد، شما هم مثل من درون‌گرایید و لابد رازهایی درونتان دارید. اندیشه‌هایی دارید که لغتی برای بیانشان نمی‌یابید و ایده‌های بزرگی که هیچ‌کسِ دیگری نمی‌بیندشان. شاید رازتان این باشد که حتی وقتی دیگران اطرافتان هستند احساس تنهایی می‌کنید. شاید کارهای خاصی انجام می‌دهید و به شیوه‌ی خاصی رفتار می‌کنید، چون به گمان‌تان باید این‌طور باشید. شاید قلب‌تان انتظار فردی را می‌کشد که خودِ واقعی شما را ببیند و بداند به‌راستی در سرتان چه می‌گذرد این کتاب درباره‌ی رازهاست؛ درباره‌ی اینکه درون‌گرایان چگونه‌اند. - از متن کتاب - به‌نمایندگی از همه‌ی آنهایی که مدت‌های مدیدی است به‌خوبی درک نشده‌اند، طرد یا نادیده گرفته شده‌اند، جن گرانمنِ درون‌گرا، دفاعیه‌ای دلسوزانه آماده کرده تا قدم به دنیای اسرارآمیز درون‌گرایان بگذارید، زوایای عجیب اما جالب آن‌را کشف کنید و به تحسین‌اش بپردازید. این کتاب مناسب همه‌ی رده‌های سنی است و بر پایه‌ی تحقیقات علمی، مصاحبه‌های مفصل با متخصصان، نقل‌قول‌های درون‌گرایان و زندگی شخصی خودِ گرانمن، به سازوکار ذهن درون‌گرایان می‌پردازد و نشان می‌دهد چرا بیش‌تر آدم‌ها، چه در خانه و چه در محل کار، نمی‌توانند ارتباط مناسبی با درون‌گرایان برقرار کنند. زندگی‌های پنهان درون‌گرایان بیانیه‌ای نیروبخش است که باورهای غلط را می‌زداید و حقایق را آشکار می‌کند. به کمک مطالب این کتاب درون‌گرایان می‌توانند به‌جای جنگیدن با طبیعتِ خود با آن همراه شوند و به جایگاه درست خود در جامعه دست پیدا کنند.

بازی درونی تنیس (راهنمایی کلاسیک برای جنبه‌ی ذهنی بهترین عملکرد)

  • 97,000 تومان

تیموتی گالوی را معمولا در فهرست بنیان‌گذاران جنبش کوجینگ می‌آورند و حتی گاهی از او به‌عنوان پدر کوچینگ یاد می‌کنند. گالوی معتقد است که بازی واقعی نه بیرون و داخل زمین تنیس، بلکه در ذهن تنیس‌باز انجام می‌شود و تنیس‌باز پیش از این‌که در زمین بیرونی ببازد، در ذهن خود می‌بازد و مقدمه‌ی باخت بیرونی را فراهم می‌کند؛ البته منظور گالوی صرفا خوش‌بینی و داشتن نگاه مثبت نیست. بازنده‌ها اول در ذهن خودشان می‌بازند و بعد در دنیای واقعی و ذهن دیگران. وقتی کسی در ذهن خود باخته باشد، به‌احتمال زیاد در دنیای بیرونی هم می‌بازد... اما کسی که در ذهن خودش برنده باشد، شکست برای او صرفا یک تجربه است. گالوی که در دهه‌ی شصت میلادی مربی تنیس دانشگاه هاروارد بود، بازی‌ها را به دو دسته تقسیم می‌کند: بازی بیرونی و بازی درونی. بازی بیرونی حریف، مانع و هدف است. بازی درونی ترس‌ها، کنترل‌ها و حالات روانی در مواجهه با مشکلات. به همین دلیل برای بهبود عملکرد تنیس‌باز‌ها صرفا نباید روی تمرین‌های فیزیکی و تکنیک‌های بازی متمرکز شد. موانع ذهنی کارکرد فیزیکی بازیکنان را محدود می‌کند و اجازه نمی‌دهد آن‌ها به حداکثر پتانسیل و ظرفیت خود دست پیدا کنند. به باور گالوی بازی واقعی نه در بیرون و داخل زمین تنیس، بلکه در ذهن تنیس‌باز انجام می‌شود و کسی که بازی درونی را خوب انجام دهد در بازی بیرونی برنده می‌شود. به‌انجام‌رساندن کار نیاز به آزام‌شدن ذهن دارد، و آرام‌کردن ذهن یعنی کم‌تر فکر‌کردن. هنگامی که ذهن تماما این‌جا و اکنون و با کنش و کننده کاملا یکی است، آرامش دارد. هدف بازی درونی افزایش تکرار و مدت‌زمان این لحظات، چند درجه آرامش‌بخشیدن به ذهن، و در نتیجه افزایش مداوم گنجایش‌مان برای یادگیری و اجراست. این راهنمای فوق‌العاده، معیاری مهم نه فقط برای بازیکنان تنیس- یا بازیکنان هر رشته‌ی ورزشی- بلکه برای هر کسی است که می‌خواهد عملکردش را در هر فعالیتی، از نواختن ساز گرفته تا مدیریت بزرگ‌ترین شرکت‌ها، بهبود ببخشد. «اثری خلاقانه و پیشگام... توصیه‌های عمیق آن برای هر بخشی از زندگی کاربرد دارد.» -بیل گیتس

خیال‌پرداز (مجموعه داستان)

  • 40,000 تومان

پاتر تقریبا چهل و یک ساله بود که عاشق لوری بنت شد. نمی‌دانست چرا لوری بنت در پاریس زندگی می‌کند؛ آن‌جا نه کاری داشت و نه به خاطر شخص خاصی آمده بود. به نظرش خیلی جوان بود، حدودا نصف سن او. آشنایی لوری با تاریخ از جنگ ویتنام شروع می‌شد و فصل پیدایش تورات را کودکی‌اش در کانادا می‌دانست. پیوتو که می‌دانست مدت‌هاست نه ایمانی برایش مانده، نه عشق و نه حتی حق انتخاب، از تماشای میراث آزادی بی‌مهابای او می‌ترسید. این‌جا پابند پاریس و متکی به ویزا و سیستمی از الطاف مرموز شده بود که پاسپورت لهستانی‌اش به آن وابسته بود. دستانش را با طنابی سست و گره‌ای خفت بسته بودند. اگر ناگهان تکان می‌خورد، گره محکم‌تر می‌شد. دامنه حرکاتش محدود بود و می‌بایست جانب احتیاط را نگه دارد. دنیای جدید عشق، گاهی گسترده‌تر از حدی به نظر می‌رسید که بتوان در آن آرامش داشت، هر چند لوری آن را به راحتی اشغال کرد.

صفحه‌ی 1