محمد حسن لطفی تبریزی


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
مابعدالطبیعه (ارسطو 3) 3 جلدی
  • 77,000 تومان
  • با تخفیف: 77,000 تومان
اخلاق نیکوماخوس (ارسطو 2) 3 جلدی
  • 77,000 تومان
  • با تخفیف: 77,000 تومان
سماع طبیعی (ارسطو 1) 3 جلدی
  • 76,000 تومان
  • با تخفیف: 76,000 تومان

مابعدالطبیعه (ارسطو 3) 3 جلدی

  • 77,000 تومان

از زمانی که آدمی چشم بر جهان گشوده و خود را در احاطه موجودات گوناگون یافته است. پرسش‌هایی درباره ماهیت و علت و غایت اشیا و هدف زندگی در درونش سر برداشته و بی‌قرارش ساخته و بر آنش داشته‌اند که از طرق گوناگون راه پژوهش در پیش گیرد تا بلکه پاسخی قانع‌کننده برای پرسش‌های خود بیابد. موضوع این پژوهش همیشه مهم‌ترین مسائل فلسفی بوده است از قبیل وجود و صیرورت و واقعیت و زمان و مکان و حرکت و تغییر و علت و معلول و غایت و ماده و نیرو و علت اصلی پیدایش جهان و انسان و مرگ و مانند این‌ها. همه این مسائل به حوزه پژوهشی تعلق دارند که مابعدالطبیعه یا فلسفه اولی نامیده می‌شود.

اخلاق نیکوماخوس (ارسطو 2) 3 جلدی

  • 77,000 تومان

اندیشیدن درباره مبادی اخلاق را نخستین ‌ار سوفسطائیان در قرن پنجم قبل از میلاد در یونان آغاز کردند، و سقراط و افلاطون در قرن چهارم پایه‌ای استوار برای آن چیزی نهادند که از زمان ایشان فلسفه اخلاق نامیده می‌شود. با این همه نوشته‌ای خاص در فلسفه اخلاق از این دو فیلسوف بدست نداریم: سقراط چیزی ننوشته و کوشیده است اندیشه‌های خود را از طریق گفت‌وگو و سوال و جواب به دوستان و شاگردان خود القا کند افلاطون اندیشه‌های خود و استادش را درباره اخلاق در ضمن رساله‌های متعدد خود آورده است. ارسطو بدین مقدار قناعت نکرد و در مدرسه خود در آتن برای هریک از رشته‌های علمی و فلسفی مجالس درس ترتیب داد و همین درس‌ها خاستگاه نوشته‌های تعلیمی او، از جمله اخلاق نیکوماخوس، گردیدند و بدین‌سان نخستین‌بار در اواخر قرن چهارم قبل از میلاد کتابی منظم و منسجم خاص تشریح فلسفه اخلاق پدید آمد که با این‌که بیش از دو هزار سال از تاریخ تالیف آن گذشته است هنوز هم متفکرانی که درباره اخلاق می‌اندیشند و در فلسفه اخلاق چیزی می‌نویسند خود را بی‌نیاز از مراجعه به آن نمی‌بینند.

سماع طبیعی (ارسطو 1) 3 جلدی

  • 76,000 تومان

ارسطو به وجود خدایی اعتقاد دارد که برای نظر زنده است. و در زندگی انسانی نیز نظر را بر همه چیز برتری می‌نهد، و آنجا که (در اخلاق نیکوماخوس) می‌گوید، لذت نظر را بر همه لذات دیگر برتری می‌نهیم گمان می‌برد که با این سخن طبیعت انسانی را تشریح می‌کند حال آن‌که در واقع طبیعت خود را توصیف می‌کند، طبیعت نظر‌پرست ارسطو بیش از همه آثار او، حتی مابعدالطبیعه، در هشت فقره درس‌های او درباره طبیعت و حرکت که مجموعه آن‌ها از دیرباز در محیط فرهنگی ما با عنوان سماع طبیعی شناخته شده است، متجلی است.

صفحه‌ی 1