محمدزمان زمانی


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
دلوز
  • 35,000 تومان
  • با تخفیف: 35,000 تومان
ژیژک
  • 28,000 تومان
  • با تخفیف: 28,000 تومان
ژان پل سارتر (هستی و نیستی)
  • 8,500 تومان
  • با تخفیف: 8,500 تومان

دلوز

  • 35,000 تومان

این کتاب تفسیری است بر فلسفه ژیل دلوز و نیز دفاعی از فلسفه او. کتاب با بحثی طولانی درباره کتاب‌های سینمای دلوز آغاز می‌شود. این امر، صرف نظر از این که «نمونه‌ای» است از تفکر دلوز و این واقعیت که فلسفه‌اش شکل چنان دل‌مشغولی‌ای به خود می‌گیرد، سرشت فلسفه او نیز هست. اگر ایده‌ای وجود داشته باشد که تفکر دلوز را توضیح دهد، این ایده است که دلوز حیات‌گراست.

ژیژک

  • 28,000 تومان

ژیژک با بی‌شمار راه‌های گوناگون، در جستجوی هستی‌شناسی‌ای است مبتنی بر ایده‌های ناتمامیت و عدم انسجام، و استلزامات شگرف اجتماعی، روان‌کاوانه، و سیاسی‌ای که از پی روابط میان ما در مقام سوژه‌ها و جهانی که در آن زندگی می‌کنیم نمودار می‌شوند. در مصاحبه‌ای به سال 2007، او رانه مرگ را «نه به مثابه امری زیست شناختی یا هر چیزی دیگر، بلکه به عنوان اختلال و ساختاری هستی‌شناختی تفسیر می‌کند که چیزی را تغذیه می‌کند که ایدئالیسم آلمانی آن را منفیت می‌نامند».

ژان پل سارتر (هستی و نیستی)

  • 8,500 تومان

هستی و نیستی، چنانکه عنوان فرعی‌اش نشان می‌دهد، رساله­ای درباره­ی هستی­شناسی پدیده­شناختی است. پدیده‌شناسی مطالعه‌ی نظام­مندِ انواع آگاهی (یا ساختارهای وجود انسان) و روابطشان با ابژه‌هایشان است. سارتر پدیده­شناسی اگزیستانسیالیست است؛ رویکرد او در تضاد با پدیده­شناسی استعلایيِ هوسرل است که با پا پس کشیدن از تعهدات اگزیستانسیالِ تجربه­ی زیسته­ی پیشاتأملی ایجادِ حقایقی یقینی را دنبال می‌کند. سارتر، همانند هوسرل، به دنبال روشن کردنِ ساختارهای آگاهی است، ولی او می­خواهد تجربه­ی زیسته­ی پیشا-تأملی‌ای را که عملاً با جهان درگیر است توضیح دهد… هایدگر نیز منظر غیردرگیر و نگرورزانه­ی هوسرل را به چالش کشید، اما سارتر بیش از او به این اعتماد دارد که می‌توان ساختارهای بنیادین زندگی انسان را مستقیماً به وصف درآورد. سارتر از تحلیل هایدگر از هستی انسان بسیار می‌آموزد، ولی تحلیل متفاوتی از ماهیت هستی، ابزار، مرگ، خودینگی و دیگر مردمان ارائه می‌کند… می‌توان گفت پروژه­ی سارتر در هستی و نیستی روشن کردنِ انواع هستی (همراه با تمرکزی ویژه بر هستی انسان) و روابطشان از طریق تحلیلی توصیفی از تجربه­ی زیسته است. این کتاب بخشی از مجموعه‌ای‌ با عنوان «متون محوری فلسفه» است که بناست با توضیحاتی کوتاه و روشن، گرچه نه‌ ابتدایی، مهم‌ترین آثار تاریخ فلسفه را به خوانندگان معرفی و آن‌ها را برای مواجهه با خود این متون آماده و ترغیب کند.

صفحه‌ی 1