صدرا صمدی دزفولی


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
وصله ناجور (داستان من و درس‌های آن برای رشد مبتکران رویاپردازان و متفکران خلاق)
  • همراه با تخفیف
اضطراب نسل زد (تغییر ساختار کودکی در جهان امروز)
  • همراه با تخفیف
پایان میانگین (موفقیت در دنیایی که می‌خواهد همه را 1 شکل کند)
  • همراه با تخفیف
کج‌باوری (چرا آدم‌های معقول حرف‌های نامعقول را باور می‌کنند)
  • همراه با تخفیف
16 قانون موثر ارتباط (تاثیر پیامتان را به حداکثر برسانید)
  • همراه با تخفیف
میلیونر تنبل
  • همراه با تخفیف
  • 180,000 تومان
  • با تخفیف: 153,000 تومان
تیم ارزش است (مانیفستی برای تیم‌ها و رهبران)
  • همراه با تخفیف
  • 105,000 تومان
  • با تخفیف: 89,250 تومان
در میان ما (فرهنگ‌ها چگونه احساسات را شکل می‌دهند)
  • همراه با تخفیف

وصله ناجور (داستان من و درس‌های آن برای رشد مبتکران رویاپردازان و متفکران خلاق)

  • 225,000 تومان

اخراجی‌های امروز می‌توانند مبتکران فردا باشند... تاد رز وقتی کلاس هفتم بود به خاطر پرتاب شش بمب بدبو در کلاس از مدرسه اخراج شد. او در هجده سالگی ترک‌تحصیل کرده و قفسه‌های یک فروشگاه زنجیره‌ای را در ازای ساعتی چهار و نیم دلار مرتب می‌کرد. رز در حال حاضر یکی از اعضای هیئت علمی دانشکده تحصیلات تکمیلی هاروارد است. تاد رز با به چالش کشیدن وضع موجود و با تکیه بر جدیدترین یافته‌های علمی، رویکرد جدیدی درباره هوش و یادگیری ارائه می‌کند و نشان می‌دهد سیستم ارزش‌گذاری سنتی غالب، لزوما صحیح نبوده و پایین بودن امتیازاتی که سیستم آموزشی به ما می دهد دلیل بر پایین بودن هوش ما نیست. او از ما می‌خواهد معنای موفقیت را بازتعریف کرده و دستاوردهای شخصی را از نو ارزیابی کنیم. وصله ناجور با نقد جریان استانداردسازی سیستم آموزشی که مجال رشد را به استعدادهای منحصربه فرد نمی‌دهد، ما را راهنمایی می‌کند تا با پذیرش فردیت‌مان از مسیرهایی متفاوت و غیرمتعارف به موفقیت دست پیدا کنیم. این کتاب راهگشای مربیان یا والدینی است که کودکان‌شان خارج از چارچوب فکر می‌کنند؛ و صد البته برای کسانی که احساس می‌کنند توسط سیستم موجود محدود شده و نتوانسته‌اند استعدادهای خاص‌شان را شکوفا کنند.

اضطراب نسل زد (تغییر ساختار کودکی در جهان امروز)

  • 290,000 تومان

بچه‌ها تا وقتی که زانوهایشان در بازی‌های ماجراجویانه زخمی نشود، طعم تلخ شکست را نچشند و کار گروهی و شیوه درست تعامل با هم‌بازی‌هایشان را یاد نگیرند، برای واقعیت‌های زندگی بزرگسالی که در آینده منتظرشان است، آماده نمی‌شوند و به این ترتیب بخش بسیار مهمی از زندگی آینده‌شان از دست خواهد رفت. کودکان برای رشد و شکوفایی به بازی‌های پر‌حادثه نیاز دارند؛ همان‌گونه که سیستم ایمنی بدن برای مقاوم شدن نیاز دارد که در معرض باکتری‌ها و ویروس‌ها قرار بگیرد و نهال‌ها برای قوی‌تر شدن ریشه‌هایشان به باد توفنده نیازمندند. از سال 2010 هم‌زمان با رشد اینترنت پرسرعت و معرفی گوشی‌های هوشمند، افسردگی و خودکشی در میان نسل‌ زد رشد سرسام آوری داشته و هنوز هم دارد. جاناتان هایت، نویسنده کتاب حاضر، اینترنت را عامل اصلی این معضل می‌داند. او معتقد است که وقتی نوجوانان بخش مهم و سرنوشت‌ساز دوران زندگی‌شان را به‌جای جهان واقعی، در دنیای اینترنت و اپلیکیشن‌هایش بگذرانند،‌ قابلیت و مهارت‌های اجتماعی لازم را کسب نکرده و در نتیجه در مقابل زندگی واقعی پاد شکننده می‌شوند، برای همین دچار افسردگی شده و در خیلی از موارد اقدام به خودکشی می‌کنند. او با صراحت و قاطعیت بیان می‌کند که نباید تا قبل از شانزده‌سالگی به کودکان اجازه داد در شبکه‌های اجتماعی حساب کاربری داشته باشند و شرکت‌های تکنولوژیک را به‌خاطر نداشتن قوانین سفت‌وسخت در مورد تشخیص سن واقعی کاربران مورد انتقاد قرار می‌دهد. به‌جای اینکه فرزندانمان را با تبلت‌ها و گوشی‌های تلفن همراه در کنج خانه حبس کنیم، به آنها فرصت دهیم راه زندگی را در میان بازی‌های مفرح و به‌یادماندنی دوران کودکی بجویند.

پایان میانگین (موفقیت در دنیایی که می‌خواهد همه را 1 شکل کند)

  • 180,000 تومان

«هیچ‌کس در مقیاس میانگین جای نمی‌گیرد. نه خود شما، نه بچه‌هایتان، نه همکاران، دانش‌آموزان یا همسرتان. این گفته شعاری پوچ نیست،‌ بلکه واقعیتی علمی است با پیامد‌های علمی عظیم که نمی‌توانید نادیده‌اش بگیرید. وقتی به یک خلبان یا لوله‌کش یا پزشک نیاز دارید، یا وقتی باید به کودکی خاص آموزش دهید یا بخواهید کارمندی را استخدام کنید و درکل لحظه‌ای که باید درباره هر فرد خاصی تصمیم بگیرید، استناد به میانگین بی‌فایده است. چیزی به نام استعداد متوسط، هوش متوسط یا شخصیت متوسط هم وجود ندارد. دانش‌آموزان معمولی یا کارمندان متوسط یا مغزهای متوسط وجود ندارند. هر یک از این مفاهیم آشنا زاییده تفکری نادرست است.» در این کتاب خواندنی، تاد رز، استاد دانشگاه هاروارد و دانش‌آموز انصرافی دبیرستان که حالا استاد علوم تربیتی است، می‌کوشد ما را از پایان عصر میانگین و آغاز عصر فردیت باخبر کند. رز توضیح می‌دهد که ما دقیقا در این نقطه تاریخ‌ساز ایستاده‌ایم و شاهد تغییر روح زمانه هستیم. اما چرا میانگین باوری باید تمام شود و عصر فردیت نویدبخش چه تغییرات مثبتی است؟ خواهیم دید...

کج‌باوری (چرا آدم‌های معقول حرف‌های نامعقول را باور می‌کنند)

  • 210,000 تومان

چرا اطلاعات غلط را باور می‌کنیم و فعالانه به اشاعه آنها می‌پردازیم؟ فردی ظاهرا منطقی چگونه باورهای غیرمنطقی را می‌پذیرد، از آنها دفاع و به ترویج آنها کمک می‌کند؟ چرا روز‌به‌روز تعداد طرفداران تئوری توطئه، به‌خصوص بعد از شیوع ویروس کرونا، بیشتر می‌شود؟ در این کتاب برای بررسی مسائل مذکور، با اشاره به تحقیقات مختلف و بهره‌گیری از یافته‌های علوم اجتماعی، روان‌شناسی و انسان‌شناسی، پدیده‌ای موسوم به «کج‌باوری» را مد نظر قرار داده‌ام. کج‌باوری عینکی تحریف‌کننده است که از پشت آن دنیا را به نظاره می‌نشینیم و درباره‌اش می‌اندیشیم. از دیگرسو، همچون گردابی افراد را در خود غرق می‌کند. می‌توانیم صرفا دیگران را کج‌باور بدانیم و خود را مصون از آن در نظر بگیریم اما کج‌باوری در هر لحظه زندگی ما را تهدید می‌کند. امیدوارم نکات و راهکارهایی که در این کتاب آورده‌ام به رهایی از دام کج‌رباوری و اطلاعات نادرستی که گفتمان عمومی و خصوصی را می‌آلایند، کمک کند.

16 قانون موثر ارتباط (تاثیر پیامتان را به حداکثر برسانید)

  • 189,000 تومان

گفته شده که سخنرانی در جمع اولین ترس مردم است و مرگ در رتبه دوم قرار دارد. جری ساینفلد طنزپرداز در این باره می‌گوید: «اکثر آدم‌ها اگر بخواهند در یک مراسم تدفین حضور داشته باشند، ترجیح می‌دهند توی قبر خوابیده باشند تا اینکه به یاد متوفی سخنرانی کنند!» به‌عنوان یک سخنران چطور می‌توانید بر ترس یا ناکارآمدی غلبه کنید؟ قوانین ارتباط را بیاموزید! جان سی. مکسول بیش از پنجاه سال سخنران عمومی و معلم انگیزشی بوده و یکی از هشت نفری است که جایزه سخنران برتر را دریافت کرده و به تالار مشاهیر انجمن ملی سخنرانان راه یافته است. در این کتاب او همه چیزهایی را که از یک عمر ارتباط آموخته، با خوانندگان به اشتراک می‌گذارد. با خواندن این کتاب یاد می‌گیرید که چطور از روی اعتقاد و خلوص صحبت کنید، نقاط قوت شخصی خود را بیابید و از آنها در ارتباطات استفاده کنید، روی مخاطبان خود تمرکز کنید،‌ داستان‌های بهتری بگویید، در مخاطبان اشتیاق و انتظار ایجاد کنید، الهام‌بخش عمل باشید و دیگر هیچ‌وقت از صحبت کردن در جمع نترسید!

میلیونر تنبل

  • 180,000 تومان

دو جزء اصلی زندگی بیشتر از هر چیز در عمر ما زمان می‌گیرند: اولی خواب و دومی کار. این دو یک وجه مشترک دارند: اجتناب‌ناپذیرند، یا دست‌کم این‌طور به نظر ‌می‌رسند. اگر روزی هشت ساعت بخوابیم، با فرض اینکه هفتاد و دو سال زندگی کنیم، بیست و چهار سال از عمر خود را در خواب می‌گذرانیم. و کار هم که روزانه نه ساعت زمان به آن اختصاص می‌دهیم. اما در واقعیت معمولا طولانی‌تر است. چون اغلب ما کار و نگرانی‌های مربوط به آن را به خانه می‌آوریم و به همکاران خود اجازه می‌دهیم عصرها و آخر هفته‌ها در موارد اضطراری با ما تماس بگیرند؛ و بعد می‌رسیم به اینترنت، تلفن همراه و تبلت که همگی‌شان ما را به سگ‌هایی با قلاده‌های نامرئی تبدیل می‌کنند؛ ما در هر نقطه از دنیا، بیست و چهار ساعته در دسترس دیگران هستیم. چه افتخاری! در واقع این نه ساعتی که برای تامین هزینه‌های زندگی سپری می‌شود، اژدهای سیری‌ناپذیری است که شما را در هزارتوی زندگی می‌بلعد. این نه ساعت بیش از یک چهارم عمرتان است... اما آیا زندگی واقعا باید همین‌طور باشد؟

تیم ارزش است (مانیفستی برای تیم‌ها و رهبران)

  • 105,000 تومان

در مدرسه گاهی برای اطاعت صرف به ما پاداش می‌دادند. مثلا در ازای بی‌سروصدا ایستادن روی نقطه قرمز در صف جایزه می‌گرفتیم. این یکی از راه‌های تلقین اطاعت و مصرف است که به کمک سیستم آموزشی به افراد القا می‌شود؛ دقیقا همان چیزی که صنعت‌گرایی به دنبال آن است. امروزه شرکت‌‌ها دریافته‌اند که با امتیازدهی و بازی‌وارسازی رفتارها می‌توان به سود کلان رسید. این بازی‌وارسازی، که در واقع قرار است به ما این احساس را بدهد که داریم کار مهمی انجام می‌دهیم، باعث می‌شود توسط اربابان اعطای امتیاز اداره شویم. این راه میان‌بری برای کسب سود، سلطه، و مهم‌تر از همه، اجتناب از شکل‌‌گیری ارتباطات انسانی واقعی است، آن هم با اعطای جوایزی کوچک در ازای رفتارهایی که به شرکت‌ها خوراک می‌دهند، نه به روح ما. تعداد دنبال‌کننده‌ها در شبکه‌های اجتماعی، همرنگ جماعت بودن و مواردی از این دست همان نقطه قرمز سر صف هستند... روی آن بایستید و جایزه بگیرید! ست گودین در «تیم ارزش است» به اهمین مهیا کردن شرایط بهترین شغل ممکن و افزایش انگیزه، همدلی، تیم‌سازی و از همه مهم‌تر، ارزش نیروی انسانی، تاکید می‌کند.

در میان ما (فرهنگ‌ها چگونه احساسات را شکل می‌دهند)

  • 119,000 تومان

همه ما انسان‌ها همان‌طور که دماغ یا دست داریم، احساس نیز داریم. درست است که مثلا شکل بینی هر شخص با دیگری فرق می‌کند، اما همگی یک کار را انجام می‌دهند: دم و بازدم. احساسات ما نیز همین‌گونه است. هر فرهنگ برای بیان یک مفهوم از طریق احساسات شیوه مقبول خود را دارد. افراد در فرهنگ‌های مختلف مثل هم عصبانی، خوشحال یا وحشت‌زده نمی‌شوند؛ تفاوت‌های فرهنگی باعث تفاوت در نوع ابراز احساسات می‌شود. دانستن این موضوع سبب می‌شود متوجه شویم چرا در جوامع بزرگ ممکن است احساسات مانعی برای تعامل بین افراد باشند. در این کتاب با این طرز فکر متفاوت درباره احساسات آشنا می‌شوید؛ طرز فکری که احساسات را به جایگاه ما در دنیا، روابطمان با دیگران و بسترهای اجتماعی-فرهنگی پیوند می‌زند.

صفحه‌ی 1