فيلتر‌ها

توليدكننده





























































بازه‌ي قيمت (تومان)

از

تا

علوم سياسي و جامعه شناسي

مرتب‌سازي
تعداد تصاوير
  • 110,000 تومان
  • با تخفیف: 110,000 تومان
گفتگو با موسوليني
  • 168,000 تومان
  • با تخفیف: 168,000 تومان
ليبراليسم
  • 190,000 تومان
  • با تخفیف: 190,000 تومان
شكست (تحصيل‌كردگان غرب چگونه انقلابي شدند)
  • 185,000 تومان
  • با تخفیف: 185,000 تومان
دوستي‌هاي روزمره (صميميت به عنوان آزادي در دنياي پيچيده) رويكرد جامعه‌شناختي
بهاي زندگي
  • 230,000 تومان
  • با تخفیف: 230,000 تومان
بولشويسم از موسي تا لنين (گفتگويي ميان من و آدولف هيتلر)
شهر سرخ (زندگي و مرگ در تبت)
  • 189,000 تومان
  • با تخفیف: 189,000 تومان
دفاع از عقلانيت (تقدم عقل بر دين سياست و فرهنگ)
  • 120,000 تومان
  • با تخفیف: 120,000 تومان
پيش‌بيني‌هاي سياسي (كاربرد نظريه بازي‌ها در تحليل سياسي و مذاكرات بين‌المللي)
از داروين تا هيتلر (اخلاق تكاملي داروينيسم اجتماعي و اصلاح نژادي در آلمان)

درباره امر سياسي

  • 110,000 تومان

پروژه‌ي فكري اصلي شانتال موف چيزي است كه خودش آن را «انقلاب دموكراتيك» مي‌نامد. كتاب درباره‌ي امر سياسي، چكيده‌ي انديشه‌هاي فلسفي و سياسي اوست. در اين كتاب او در گفت‌وگو و مجادله با طيف گسترده‌اي از انديشمندان و جريان‌هاي فلسفي معاصر، مي‌كوشد تعريف خود را از ماهيت امر سياسي تبيين كند.

گفتگو با موسوليني

  • 168,000 تومان

براي شناخت ««فاشيسم»» بايد ««فاشيست ها»» را شناخت. اگر بخواهيم از ميان همه فاشيست هاي تاريخ يك نفر را نام ببرم، بي ترديد او كسي نيست مگر بنيتو موسوليني رهبر وقت ايتاليا كه همزمان رهبر و الگوي فاشيست‌هاي دنيا بود؛ از جمله هيتلر. پس يكي از بهترين منابع براي شناخت فاشيسم آشنايي با افكار و كردار موسوليني است. اما افزون بر اين، موسوليني به عنوان سوژه مطالعات تاريخي و سياسي، شخصيت جالبي دارد. او يكي از عجيب‌ترين و متفاوت‌ترين زندگينامه‌هاي سياسي را دارد؛ تا پيش از جنگ جهاني اول يكي از برجسته‌ترين سوسياليست‌هاي ايتاليايي بود، اما پس از جنگ فاشيسم را سازماندهي و رهبري كرد كه ضد سوسياليستي ترين جنبش سياسي بود. اين فراز و فرود باعث مي شود آشنايي با او همزمان آشنايي با تاريخ و ايدئولوژي هاي بزرگ جهان در نيمه اول قرن بيستم باشد. در اين كتاب، يكي از بهترين منابع دست اول را براي شناخت افكار موسوليني در دست داريم.

ليبراليسم

  • 190,000 تومان

ليبراليسم كلاسيك چيست و يك ليبرالِ كلاسيك چگونه به جهان مي‌نگرد؟ لودويگ فون ميزس، كه خود از متفكران برجستۀ مكتب ليبراليسم است، در كتاب «ليبراليسم» به‌صورتي موجز و روشن به اين پرسش پاسخ مي‌دهد. كتاب «ليبراليسم» يك كتاب مختصر و مفيد و جمع‌وجور درباب ليبراليسم كلاسيك و خطوط و مباني اصلي آن است. كتاب «ليبراليسم» كتابي مفيد براي دانشجويان فلسفۀ سياسي و نيز مناسب براي همۀ كساني است كه مي‌خواهند با اصول اوليه و اساسي و مهم ليبراليسم كلاسيك، به‌ويژه مكتب اتريش، يك آشنايي مقدماتي پيدا كنند و با ديدگاه‌هاي يكي از متفكران برجستۀ اين مكتب و تعريف و تلقي او از ليبراليسم آشنا شوند. متن اصلي كتاب «ليبراليسم» نخستين بار در سال 1927، با عنوان Liberalismus، به زبان آلماني منتشر شده است. نگارش و انتشار كتاب «ليبراليسم» چنانكه در مقدمۀ مهدي تديني بر ترجمۀ فارسي اين كتاب اشاره شده، با دوراني حساس و بحراني و پرتلاطم از تاريخ اروپا همزمان بوده است؛ دوراني كه آرامش از اروپا رخت بربسته و طوفان آغاز شده است. در اين دوران، فاشيسم در ايتاليا پا گرفته بود و پايه‌هاي خود را محكم مي‌كرد و كمونيسم نيز، بعد از استيلايش بر روسيه، در حال گسترش در جهان بود. ردّ اين رويدادها به‌نحوي در كتاب «ليبراليسم» مشهود است اما اين كتاب، ضمن نسبت‌اش با زمانه‌اي كه در آن نوشته و منتشر شده است، هنوز هم حرفي براي گفتن دارد و كتابي است همچنان خواندني و كاربردي براي ورود به مباحث مطرح در ليبراليسم كلاسيك و آشنايي اوليه با ديدگاه‌هاي فون ميزس و چارچوب نظري مكتب اتريش.

شكست (تحصيل‌كردگان غرب چگونه انقلابي شدند)

  • 185,000 تومان

روابط پرفراز و نشيب ايران و امريكا در طول سال‌ها همواره دستخوش حوادث گوناگوني بوده كه موضوع و نگاه دو كشور را نسبت به هم تعريف كرده است. اين رابطه با حضور مبلغان مذهبي امريكايي در ايران آغاز شد و - تا امروز- با بحران گروگانگيري پايان يافت. در اين ميان، رويكرد دانشجويان ايراني مقيم امريكا كه از روابط و جايگاه دانشجويي خود براي اعتراض نسبت به حكومت پهلوي استفاده مي‌كردند تا نظر جامعه جهاني را نسبت به شاه تغيير دهند، بسيار جالب توجه است. آن ‌همه دانشجوي ايراني در امريكا چه مي‌كردند و چگونه قدم در آن كشور گذاشته بودند؟ روابط آموزشي دو كشور چگونه و از چه زماني شكل گرفت و چه نتايجي دربرداشت؟ كتابي كه در دست داريد، يكي از اولين تحقيقات انجام شده در اين حوزه است كه به روابط «آموزشي» بين ايران و امريكا و نحوه شكل‌گيري آن مي‌پردازد. اين كتاب همچنين تاثير آن دانشجويان را در فرآيند انقلاب به‌ دقت مورد بررسي قرار مي‌دهد. كتاب شكست، تاريخ انقلاب ايران از نگاهي ديگر است. -«شانن [در اين كتاب] به خاطر تحقيقات آرشيوي چشمگير و وسيع و تمركز بر دانشجويان به عنوان بازيگران فراملي، شايسته ستايش است... كتاب شكست ضميمه‌اي مهم به ادبيات روابط ايالات متحد و ايران است.» مجله تاريخ آمريكا -«اين يكي از بهترين پژوهش‌هاي موجود در مورد دانشجويان به عنوان بازيگران فراملٌي است. خواندن اين كتاب براي كساني كه مايل به درك كامل داستان روابط ايالات متحد با ايران پهلوي هستند، ضروري است.» تاريخ ديپلماتيك

دوستي‌هاي روزمره (صميميت به عنوان آزادي در دنياي پيچيده) رويكرد جامعه‌شناختي

  • 150,000 تومان

هري بلاتر استاد علوم اجتماعي در دانشگاه مك كواري با بهره‌گيري از آراي جامعه‌شناساني چون ماكس وبر، گئورگ زيمل، نوربرت الياس، اروينگ گافمن، آنتوني گيدنز، زيگمونت باومن، نيكلاس لومان، اكسل هونت و زيگفريد كراكوئر و با به كارگيري رويكردهاي تفسيري و انتقادي تلاش كرده ضمن روشن‌سازي معناي لغوي و مفهومي دوستي، نشان دهد كه روابط دوستي روي يك طيف قرار مي‌گيرند و دوستان نيز انواع مختلف دارند. از نكات برجسته كتاب حاضر بايد نگاه جامعه‌شناختي مولف به دوستي و روابط دوستي اشاره كرد كه به صورت دقيق و انتقادي كوشيده است ضمن تفكيك دوستان از عاشقان، رفقا، آشنايان و همكاران، ويژگي‌ها و كاركردهاي هر يك را به طور مشخص با توجه به تحولات اجتماعي رخ داده در طي سه قرن اخير تبيين نمايد.

بهاي زندگي

  • 230,000 تومان

آيا قابل‌قبول است كه افراد، فقط به فكر رفاه خودشان باشند؟ اگرپاسخ منفي است، در چه مرحله‌اي بايد نگران بودن براي خودشان را متوقف كنند و به فكر ديگران باشند؟ و درباره چه كساني بايد نگران باشند؟ اين سوالات و سوال‌هاي ديگري نظير اين‌ها، موضوع داغ بحث‌هاي اين روز‌هاي بسياري از ما هستند. اين سوال‌ها قرن‌هاست كه دغدغه مردم‌اند. ما در رابطه با ساير انسان‌ها و جامعه‌اي كه در آن زندگي مي‌كنيم چقدر مسئوليت داريم؟ رفتار شايسته انساني كدام است و چگونه بايد آن را به افراد القا كرد؟ آزادي فردي انسان‌ها چقدر بايد محدود شود، و از چه راه‌هايي؟ در كتابي كه پيش‌روي شماست، بري شوارتز همچون اثر ديگرش «تناقض انتخاب»، طرز فكر غالب باشندگان دنياي مدرن را وكاوي مي‌كند و تسلط اقتصاد بر تمام شئون زندگي ما را به چالش مي‌كشد. شوارتز با حركت از تجارت به پزشكي، حقوق، ورزش، تحصيلات، ازدواج، دموكراسي و دين، نشان مي‌دهد كه چگونه چيزهايي كه در زندگي بيش از همه برايشان ارزش قائليم، اكنون به‌شدت بازاري شده و از معنا تهي گشته‌اند. او اشاره مي‌كند كه چگونه ما همه‌چيز را تجاري كرده‌ايم و به همين دليل، ارتباط خود را با خويشتن خويش، و با يكديگر از دست داده‌ايم.

آفرينش نابرابري (چگونه اجداد ما زمينه ظهور سلطنت برده‌داري و امپراطوري را فراهم كردند)

  • 280,000 تومان

«منشأ نابرابري يكي از اساسي‌ترين سوالات درباره جوامع بشري است. با اينكه اجداد همه ما، شكارچي-گردآورندگان برابري‌طلب بوده‌اند، اما چرا تقريباً تمامي ما كه جزئي از قشر محروم محسوب مي‌شويم مجبور به تحمل نابرابري هستيم. در اين بررسي واضح و خواندني، باستان‌شناسانِ برجسته كنت فلانري و جويس ماركوس با مقايسه تاريخ جوامع سراسر جهان در 10.000 سال گذشته، پاسخ‌هاي اين سوال را مشخص مي‌كنند. اين كتاب به گزارشي استاندارد از نحوه تكامل سياسي بلندمدت تبديل خواهد شد.» - جرد دايموند، استاد جغرافياي دانشگاه كاليفرنيا و نويسنده كتاب‌هاي اسلحه، ميكروب و فولاد و فروپاشي- برنده جايزه پوليتزر. «فلانري و ماركوس با بيان دقيق و ادغام داده‌هاي باستان‌شناسي و قوم‌نگاري، دورنمايي وسيع از توسعه فرهنگ‌هاي خاص در بخش‌هاي مختلف جهان ارائه مي‌دهند. همچنين نويسندگان در انتخاب مطالعات موردي از نمونه‌هاي آشنا كه اغلب در كتب درسي انسان‌شناسي ذكر مي‌شوند، فراتر رفته‌اند. «آفرينش نابرابري» نويد يك اثر برجسته را مي‌دهد.» - رابرت لئونارد كارنيرو، استاد انسان‌شناسي بازنشسته از دانشكده تحصيلات تكميلي ريچارد گيلدر، موزه تاريخ طبيعي آمريكا. «فلانري و ماركوس دو دانشمند برجسته در رشته باستان‌شناسيِ انسان‌شناختي در جهان هستند. ‌«آفرينش نابرابري» عصاره يك عمر كار در مورد منشأ و تكامل جوامع پيچيده در سراسر جهانِ باستان بوده و بسياري از اين موارد را به شيوه‌اي بسيار خواندني و جذاب جمع‌آوري كرده است.» - چارلز اس. استانيش، مدير موسسه باستان‌شناسي كوتسن و استاد گروه انسان‌شناسي دانشگاه كاليفرنيا.

بولشويسم از موسي تا لنين (گفتگويي ميان من و آدولف هيتلر)

  • 225,000 تومان

براي آشنايي با ايدئولوژي‌هاي سياسي، بهترين منبع سخنان و نوشته‌هاي رهبران و نظريه‌پردازان آن ايدئولوژي‌هاست. يكي از مهم‌ترين متن‌ها براي آشنايي با هيتلر و انديشه‌هاي او و يارانش كتابچه‌اي است با عنوان «بولشويسم از موسي تا لنين: گفت‌وگويي ميان من و آدولف هيتلر». اين كتابچه كه در سال 1924 منتشر شده گفت‌وگويي است ميان هيتلر و ديتريش اكارت؛ كسي كه هيتلر او را آموزگار خود مي‌دانست و تا پايان عمر ارادتي ويژه به او داشت. در اين كتابچه به ارتباط بين ايدئولوژي هيتلر و يهودي‌ستيزي- كه ستون فقرات ناسيونال‌سوسياليسم بود- پي مي‌بريم و با مفهوم كليدي «بولشويسم يهودي» آشنا مي‌شويم. مترجم علاوه بر برگرداندن اين كتابچه، جستار مفصلي نيز درباره نظريه/افسانه «بولشويسم يهودي» نگاشته كه در بخش نخست كتاب آمده است. ديتريش اكارت، نويسنده و روزنامه‌نگار آلماني نخستين كسي بود كه هيتلر را «پيشوا» ناميد و توانايي‌هاي خاصي را در وجود او كشف كرد.

شهر سرخ (زندگي و مرگ در تبت)

  • 189,000 تومان

باربارا دميك، روزنامه‌نگار نامدار، همانند اثرش درباره كره شمالي، در اين كتاب نيز به سراغ يكي از مخفي‌ترين زواياي جهان رفته است. او داستان يك شهر تبتي را نقل مي‌كند كه خارجي‌ها به سختي قادر به بازديد آن هستند. نگابا جايي بود كه تبتي‌ها و كمونيست‌هاي چين براي اولين بار در آنجا با يكديگر مواجه شدند.در دهه 1930، ارتش سرخ مائو به سمت اين فلات تبتي متواري شد تا از فلاكت جنگ داخلي چين بگريزد. زماني كه سربازان به نگابا رسيدند، چنان گرسنه بودند كه صومعه‌ها را غارت كردند و مجسمه‌هاي مذهبي را كه از آرد و كره درست شده بود خوردند. از نظر تبتي‌ها، اين كار به منزله خوردن بودا بود. تجربيات آنها از نگابا، به نوعي نهضت مقاومت تبتي در دهه‌هاي پيش‌رو منجر مي‌شد كه فرجامي بسيار تكان‌دهنده داشت.

دفاع از عقلانيت (تقدم عقل بر دين سياست و فرهنگ)

  • 120,000 تومان

فرهنگ غرب، در خطوط اصلي آن، دمكراسي، ليبراليسم، فردگرايي، حقوق بشر، سكسوئاليسم، گريز از پايبندي‌هاي آييني ـ خانوادگي، تعادل سوژه ـ شهروند…، فرهنگ غرب نيست. فرهنگي است كه هر جامعه‌اي بسته يا باز، دير يا زود به آن خواهد رسيد؛ چرا كه باز شدن طومار آدمي مركب از طبع خواهنده و عقل ابزارساز علي‌الاصول به همين چشم‌اندازها مي‌رسد. غرب از قضا زودتر به اين وضعيت رسيده است. هر فرهنگ و قوم ديگري نيز مي‌توانست (اگر بعضي علل معّده، چون آموزش، زودتر برايشان مهيا مي‌شد) پيش آهنگ اين راه باشد. به تعبير ديگر ريشه‌هاي هر فرهنگي، از جمله فرهنگ غرب، بسيار بيش از اينكه در عمق تاريخ و جغرافياي آن فرهنگ قرار داشته باشد، در طبيعت انسان قرار دارد. منتها به موازاتي كه انسان‌ها و جوامع در مسير آموزش و افسون‌زدايي پيش بروند، بي‌ريشگي آنان در تاريخ و جغرافيا، در زمين و زماني كه اشغال كرده‌اند، و نيز ريشه‌داري مشترك و عميق آنان در ساخت طبيعي‌شان و مقتضيات آن، خود آگاه‌تر مي‌شود. به همين دليل انسان‌ها و جوامع آموخته و افسون زدوده بيش از ديگر جوامع به هم شبيه مي‌شوند.

پيش‌بيني‌هاي سياسي (كاربرد نظريه بازي‌ها در تحليل سياسي و مذاكرات بين‌المللي)

  • 150,000 تومان

رهبران اقتدارگرا در عمل و كمابيش براي حفظ قدرت خود تنها به بخش كوچكي از جامعه نظير جمعي از ژنرال‌هاي ارتش، مديران عالي رتبه و همين‌طور فاميل و وابستگان خود متكي‌اند تا از حضور آن‌ها در قدرت حمايت كنند. از آنجا كه رهبران اقتدارگرا براي ماندن در قدرت تنها به حمايت جمع كوچكي از افراد جامعه محتاجند به راحتي و گشاده‌دستي مي‌توانند به آنها باج دهند و در مقابل آن جمع كوچك نيز به واسطه مزايا و ثروتي كه از اين طريق به دست مي‌آورند هيچ‌گاه حاضر نمي‌شوند رهبر اقتدارگرايشان از حكومت خلع شود چون در آن صورت آن‌ها نيز از آن مزايا محروم مي‌شوند. آن‌ها هر كاري از دستشان برآيد انجام مي‌دهند تا رئيس همچنان در قدرت بماند. به همين جهت شهروندان را به شديدترين وجه ممكن سركوب، مطبوعات آزاد را ساكت و معترضان را به شدت نتبيه مي‌كنند. آن‌ها با انواع شكنجه، قتل، آزار و اذيت تلاش مي‌كنند رئيس همواره در جايگاه رياست باقي بماند و اين روند مادام كه حق حساب آن‌ها برسد و سبيلشان چرب شود ادامه خواهد داشت.

از داروين تا هيتلر (اخلاق تكاملي داروينيسم اجتماعي و اصلاح نژادي در آلمان)

  • 135,000 تومان

ريچارد ويكارت در كتاب از داروين تا هيتلر به بررسي و تشريح تاثير تحول‌آور و انقلابي داروينيسم بر علم اخلاق و اخلاقيات مي پردازد. ويكارت در اين مطالعه تاريخي نشان مي دهد كه اغلب زيست شناسان دارويني و متفكران اجتماعي و تقريبا تمام داروينيست هاي طبيعت‌انگار، تا پيش از جنگ جهاني اول تلاش كردند تكامل زيست‌شناختي را در علم اخلاق به كار گيرند و داروينيسم را به جاي اخلاق سنتي يهودي مسيحي و روشنگري بنشانند. بسياري از اين متفكران با دفاع از نسبي‌گرايي اخلاقي، ارزش و قداست زندگي انسان‌ها را انكار كردند و با تكيه بر مفهوم «سازگاري» تكاملي، هوش و سلامت را در زمره اصول اوليه اخلاقي قرار دادند. ريچارد ويكارت به عنوان تاريخ‌داني برجسته در كتاب از داروين تا هيتلر، نمايي روشن و مايوس‌كننده از طبيعت‌گرايي دارويني به تصوير مي كشد كه در آن متفكران آلماني با زندگي انسان به مثابه مواد خامي رفتار مي كردند كه مي بايد در مسير پيشبرد تكامل آن را قرباني كرد. اين نگرش اخلاق‌گريز برخاسته از داروينيسم اجتماعي، باعث تدوين سياست‌هايي مانند ممنوعيت ازدواج، كودك‌كشي و مرگ آسان در خصوص كساني مي شد كه از ديد دانشمندان داروينيستي فرومايه‌تر از سايرين تلقي مي‌شدند. بدين ترتيب، با فراگيري داروينيسم اجتماعي و جايگزيني اخلاق داروينيستي به جاي اخلاق خداباورانه، داروينيسم نقشي كليدي و اصلي نه فقط در اصلاح نژادي بلكه در مرگ آسان، كودك‌كشي و نابودي نژادي ايفا كرد.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  صفحه‌ی 1