فیلتر‌ها

تولیدکننده































































بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

علوم سیاسی و جامعه شناسی

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
حقوق بشر
  • 70,000 تومان
  • با تخفیف: 70,000 تومان
تئوری‌های توطئه و مردمی که آنها را باور می‌کنند
عناصر و خاستگاه‌های حاکمیت توتالیتر (توتالیتاریسم)
عناصر و خاستگاه‌های حاکمیت توتالیتر (یهودی‌ستیزی)
عناصر و خاستگاه‌های حاکمیت حکومت توتالیتر (امپریالیسم)
وداع با پرولتاریا
  • 130,000 تومان
  • با تخفیف: 130,000 تومان
  • 160,000 تومان
  • با تخفیف: 160,000 تومان
  • 110,000 تومان
  • با تخفیف: 110,000 تومان
گفتگو با موسولینی
  • 168,000 تومان
  • با تخفیف: 168,000 تومان
لیبرالیسم
  • 220,000 تومان
  • با تخفیف: 220,000 تومان
شکست (تحصیل‌کردگان غرب چگونه انقلابی شدند)
  • 185,000 تومان
  • با تخفیف: 185,000 تومان

نازپروردگی ذهن آمریکایی (چگونه نیت‌های خوب و ایده‌های بد نسلی را به تباهی می‌کشانند)

  • 210,000 تومان

این کتاب درباره سه مغلطه بزرگ است که به نظر می‌رسد در سال‌های اخیر گسترش یافته‌اند: 1- مغلطه شکنندگی: آنچه تو را نکشد ضعیف‌ترت می‌کند. 2- مغلطه استدلال عاطفی: به احساساتت اعتماد کن. 3- مغلطه ما در برابر آن‌ها: زندگی نبرد میان انسان‌های خوب و بد است. اگرچه گزاره‌های نادرست زیادی وجود دارد، برای این که یک ایده در دسته مغلطه‌های بزرگ قرار گیرد، باید سه شرط داشته باشد: 1- در تضاد با حکمت‌های باستانی باشد (ایده‌هایی که اغلب در ادبیات حکیمانه بسیاری از فرهنگ‌ها یافت می‌شود.) 2- با تحقیقات روانشناسی مدرن در مورد بهزیستی در تضاد باشد. 3- به فرد و جوامعی که آن را می‌پذیرند آسیب بزند. ما نشان خواهیم داد که چگونه این سه مغلطه بزرگ - و اقدامات و جنبش‌های سیاسی که از آن‌ها تغذیه می‌کنند - برای جوان‌ها، برای دانشگاه‌ها و به طور کلی برای دموکراسی‌های آزادی‌خواه مشکل ایجاد می‌کنند. تنها به چند مورد از این مشکلات اشاره می‌کنیم: اضطراب، افسردگی و میزان خودکشی در بین جوان‌ها در سال‌های اخیر به شدت افزایش یافته است. فرهنگ بسیاری از پردیس‌های دانشگاهی از نظر ایدئولوژیک یکدست‌تر شده است و این امر نه تنها توانایی محققان برای جستجوی حقیقت را کاهش داده، بلکه مانع از توانایی دانشجویان برای یادگیری از متفکرانی شده است که مواضع متفاوتی دارند.

حقوق بشر

  • 70,000 تومان

یکی از راه‌های به وجود آمدنِ حقوق بشر تصویب‌شدن در قالب قوانین ملّی و بین‌المللی است. اما بسیاری گفته‌اند که این نمی‌تواند یگانه راه باشد. اگر وجود حقوق بشر فقط به‌سببِ تصویب‌شدن باشد، دستیابی به این حقوق، مشروط می‌شود به توسعة سیاسيِ ملّی و بین‌المللی. بسیاری به دنبال راهی برای حمایت از این ایده بوده‌اند که حقوق بشر دارای ریشه‌های ژرف‌تری است و بیش از آنکه تابع مصوبات قانونی باشند، تابع تصمیمات انسانی‌اند. یک تقریر از این ایده این است که مردم با حقوقی زاده می‌شوند؛ حقوقی که می‌توان گفت برای انسان‌ها فطری یا ذاتی‌اند. یک راه برای اینکه شأنِ قانونيِ هنجارینی را بتوان حق ذاتی انسان دانست، این است که خداوند آن شأن را موهبت کرده باشد. اعلامیة استقلال ایالات متحد ادعا می‌کند که مردم از حق طبیعيِ حیات، حق طبیعيِ آزادی و حق طبیعی طلب شادکامی که «از سوی آفریدگارشان به آنها اعطا شده» برخوردارند. مطابق این نگرش، خداوند، یعنی قانون‌گذارِ برتر، پاره‌ای از حقوق بنیادین بشر را تصویب کرده است. حقوقی که نسبت دادن آن‌ها به فرمان الاهی پذیرفتنی باشد باید بسیار عام و انتزاعی باشند تا بتوانند طی هزاران سال تاریخ بشر، و نه‌فقط در قرون اخیر، اِعمال شوند. اما حقوق بشر معاصر حقوقی معین‌اند، و بسیاری از این حقوق، برای نهادهای معاصر پیش‌بینی شده‌اند. حتی اگر انسان‌ها با حقوق طبیعيِ خدادادی زاده شوند، باز باید توضیح داد که چگونه می‌توان از آن حقوق کلی و انتزاعيِ خدادادی، به حقوق معینی رسید که در اعلامیه‌ها و معاهدات معاصر آمده‌اند؟

تئوری‌های توطئه و مردمی که آنها را باور می‌کنند

  • 190,000 تومان

تئوری‌های توطئه بخشی از شرایط زندگی انسانی هستند و با توجه به تعداد و تنوع بالای آنها، احتمال زیادی دارد که همة ما به یک یا چند تئوری توطئه باور داشته باشیم. حتی اگر از این بابت احساس نگرانی نکنیم، یک دلیل عمده وجود دارد که بررسی آنها را ضروری می‌سازد: ما باید با تئوری‌های توطئه و افرادی که آنها را باور می‌کنند زندگی کنیم و منطقی است که انتظار داشته باشیم برخی تئوری‌ها، باورمندان را وادار به اقدام کنند. تئوری‌های توطئه معمولاً با نوعی یقین و پاسخِ مطلق همراه‌اند که به مذاقِ ذهن‌های ساده‌انگار و ابهام‌گریز، بسیار دل‌نشین و خوشایند می‌آیند. به‌طور قطع بسیاری از توطئه‌ها فقط زاییدة ذهن افرادند اما صِرفِ زیر سؤال بردن همة تئوری‌ها، کار درستی نیست. شوربختانه بسیاری از مطالعاتی که تاکنون در مورد تئوری‌های توطئه انجام گرفته‌اند چیزی جز دنبال کردنِ خطوط ایدئولوژیک نبوده‌اند و برچسب «تئوریسین توطئه» تبدیل به برچسبی برای شیطان‌نمایيِ مخالفان سیاسی یا ایدئولوژیک و درعین‌حال، عاقل و باهوش جلوه دادنِ خود شده است. اما واقعیت این است که مراجع معرفتيِ ما همیشه درست نمی‌گویند و نمی‌توان هر چیزی را که به عنوان تئوری توطئه برچسب‌گذاری می‌شود به‌سادگی نادیده گرفت. تاریخ بشر به ما می‌گوید که برخی انسان‌های قدرتمند واقعاً مرتکب توطئه‌هایی می‌شوند. واترگیت، ماجرای دریفوس، سرنگونی دکتر مصدق و بسیاری موارد دیگر نشان می‌دهند که توطئه‌هایی در عالم واقع رخ می‌دهند. اساساً راز تداوم تئوری‌های توطئه این است که نسبتی با واقعیت دارند. اگر یک تئوری توطئه کاملاً منتزع از واقعیت باشد دوام نمی‌آورد.

عناصر و خاستگاه‌های حاکمیت توتالیتر (توتالیتاریسم)

  • 295,000 تومان

شاید بزرگ‌ترین خطا در مواجهه با نظام‌های توتالیتر خطای شناختی باشد. این اشتباه فاجعه‌بار که به سادگی می‌خواهد نظام‌های توتالیتر را در قالب انگاره‌ها و مقولات دیرینه استبداد و دیکتاتوری تعریف و فهم کند. دغدغه اصلی آرنت نیز همین است که نشان دهد توتالیتاریسم ماهیتا نوع جدیدی از حاکمیت است و یکسان‌انگاری آن با دیگر انواع حکومت باعث کوچک‌نمایی شری بی‌همتا می‌شود. آرنت جنبش‌های توتالیتر را شرح می‌دهد، اما به عنوان «حاکمیت توتالیتر» تنها بر دو رژیم تمرکز و اصرار دارد: شوروی استالینیست و آلمان ناسیونال‌سوسیالیست.با این مجلد، ادیسه سه‌گانه آرنت برای شناساندن «عناصر و خاستگاه‌های حاکمیت توتالیتر» به پایان می‌رسد - البته این مجلد را فارغ از دو جلد پیشین (یهودی‌ستیزی و امپریالیسم) نیز می‌توان خواند و فهمید.

عناصر و خاستگاه‌های حاکمیت توتالیتر (یهودی‌ستیزی)

  • 250,000 تومان

یهودی‌ستیزی ستون فقرات ایدئولوژی ناسیونال‌سوسیالیسم بود. به همین دلیل هیتلر تا لحظه‌ای که برای خودکشی دست به تپانچه بر‏د، حاضر نشد از سیاست‌های یهودی‌ستیزانه پرهزینه خود دست بکشد. اما جهان‌بینی یهودی‌ستیزی نه اختراع هیتلر و یارانش بود و نه حتی آن‌ها چیز جدیدی به آن افزوده بودند. هنر تیره آن‌ها فقط این بود که یهودی‌ستیزی سیاسی را که پدیده‌ای متعلق به قرن نوزدهم بود، در کانون یک ایدئولوژی کارآمد سیاسی نهادند. به همین دلیل، آرنت برای شرح «توتالیتاریسم» باید از جایی دورتر شروع کند و شرح دهد که یهودی‌ستیزی سیاسی مدرن چگونه در امتداد یهودی‌بیزاری غیرسیاسی دیرینه شکل گرفت تا در قرن بعد عصای دست حاکمیت توتالیتر شود. از این‌رو این مجلد را هم می‌توان مجزا خواند و فهمید و هم به منزله ورود به نظریه توتالیتاریسم آرنت.‏

عناصر و خاستگاه‌های حاکمیت حکومت توتالیتر (امپریالیسم)

  • 250,000 تومان

آرنت روایت خود از حاکمیت توتالیتر را از شرح یهودی ستیزی شروع کرده بود، در این مجلد به ««امپریالیسم»» می رسد. توتالیتاریسم یک شبه از زهدان تاریخ زاده نشد، بلکه می توان ریشه های آن را در پدیده های پیشا توتالیتر جستجو و دنبال کرد. آرنت در زیر عنوان کلی ««امپریالیسم»» همین پیشینه را می کاود-از اتحاد عوام و الیت تا نژادباوری اشراف، از صدور سرمایه کاپیتالیستی تا آیین اژدهاکشی ماموران گمنام، از هزارتوی بوروکراتیک کافکایی تا ولع امپریالیستی برای بلعیدن دنیا، از دماغه امید نیک تا هند... مسئله کشف قوانین تاریخ یا طبیعت بود. عصر امپریالیسم عصر پیدایش خرافه ای است که گمان می کرد اگر کسی بتواند قوانین جاودان دنیا را کشف کند، آسوده خاطر می تواند قایق خود را به جریان ابدی تاریخ بسپرد. آرنت از این باریکه راه دور ما را به دروازه عصر توتالیتاریسم می رساند.

وداع با پرولتاریا

  • 130,000 تومان

دیگر امر بر این دایر نیست که بدانیم کجا می‌رویم یا اینکه با قوانین درونی پیشرفت تاریخ همگام شویم. به جایی نمی‌رویم و تاریخ مسیر از‌پیش‌بوده‌ای ندارد. نباید هیچ‌چیز از تاریخ انتظار داشت یا چیزی را فدای آن کرد. دیگر امر بر این دایر نیست که خود را قربانی راهی برین کنیم که بازخرید رنج‌هایمان باشد و بهای فداکاری‌هایمان را با بهره بپردازد. از این پس، برعکس، امر بر این دایر است که ما چه می‌خواهیم و در جستجوی چه هستیم. منطق سرمایه ما را تا آستانه آزادی هدایت کرده است. اما به‌شرطی می‌توان از این آستانه گذشت که به جای تعقل تولیدی، تعقل دیگری بگذاریم. این کار فقط از خودِ مردمان ساخته است. هیچ‌گاه قلمرو آزادی از فرایندهای مادی نتیجه نمی‌شود: قلمرو آزادی تنها با عمل بنیادی و خلاق آزادی که آزادی را به‌مثابه خودبنیادی مطلق در نظر گیرد، و آن را هدف نهایی هر شخص ببیند، مستقر می‌شود.

بوروکراسی

  • 160,000 تومان

مفهوم «بوروکراسی» همواره تداعی‌کننده‌ی تجربیاتی منفی است؛ از تشریفات کند، کاغذبازی و خونسردی بی‌عاطفه‌ی اداری تا ناکارآمدی، اتلاف انرژی و سرمایه و کارنادانی. همین جنبه‌های ملامت‌بار باعث شده است بوروکراسی امری ماهیتا منفی قلمداد شود و هیچ کس حاضر نباشد آن را گردن بگیرد - حتی جریان‌هایی که خود منادی بوروکراتیک‌سازی همه‌ی شئون زندگی اجتماعی‌اند. اما لودویگ فون میزس، اقتصاددان و متفکر اتریشی-امریکایی، در این کتاب ابتدا تعریف دقیق خود را از مفهوم بوروکراسی شرح می‌دهد و سپس خواننده را متقاعد می‌کند که «نفس» بوروکراسی شر نیست، بلکه «گسترش» بوروکراسی است که به مصیبت تبدیل می‌شود؛ گسترش بوروکراسی به حوزه‌هایی که می‌تواند تابع مدیریت بازاری باشد. از همه مهم‌تر، شرح می‌دهد که این گسترش مصیبت‌بار، ریشه در آرزومندی شهروندان برای مداخله‌ی دولت در امورشان دارد.

درباره امر سیاسی

  • 110,000 تومان

پروژه‌ی فکری اصلی شانتال موف چیزی است که خودش آن را «انقلاب دموکراتیک» می‌نامد. کتاب درباره‌ی امر سیاسی، چکیده‌ی اندیشه‌های فلسفی و سیاسی اوست. در این کتاب او در گفت‌وگو و مجادله با طیف گسترده‌ای از اندیشمندان و جریان‌های فلسفی معاصر، می‌کوشد تعریف خود را از ماهیت امر سیاسی تبیین کند.

گفتگو با موسولینی

  • 168,000 تومان

برای شناخت ««فاشیسم»» باید ««فاشیست ها»» را شناخت. اگر بخواهیم از میان همه فاشیست های تاریخ یک نفر را نام ببرم، بی تردید او کسی نیست مگر بنیتو موسولینی رهبر وقت ایتالیا که همزمان رهبر و الگوی فاشیست‌های دنیا بود؛ از جمله هیتلر. پس یکی از بهترین منابع برای شناخت فاشیسم آشنایی با افکار و کردار موسولینی است. اما افزون بر این، موسولینی به عنوان سوژه مطالعات تاریخی و سیاسی، شخصیت جالبی دارد. او یکی از عجیب‌ترین و متفاوت‌ترین زندگینامه‌های سیاسی را دارد؛ تا پیش از جنگ جهانی اول یکی از برجسته‌ترین سوسیالیست‌های ایتالیایی بود، اما پس از جنگ فاشیسم را سازماندهی و رهبری کرد که ضد سوسیالیستی ترین جنبش سیاسی بود. این فراز و فرود باعث می شود آشنایی با او همزمان آشنایی با تاریخ و ایدئولوژی های بزرگ جهان در نیمه اول قرن بیستم باشد. در این کتاب، یکی از بهترین منابع دست اول را برای شناخت افکار موسولینی در دست داریم.

لیبرالیسم

  • 220,000 تومان

لیبرالیسم کلاسیک چیست و یک لیبرالِ کلاسیک چگونه به جهان می‌نگرد؟ لودویگ فون میزس، که خود از متفکران برجستۀ مکتب لیبرالیسم است، در کتاب «لیبرالیسم» به‌صورتی موجز و روشن به این پرسش پاسخ می‌دهد. کتاب «لیبرالیسم» یک کتاب مختصر و مفید و جمع‌وجور درباب لیبرالیسم کلاسیک و خطوط و مبانی اصلی آن است. کتاب «لیبرالیسم» کتابی مفید برای دانشجویان فلسفۀ سیاسی و نیز مناسب برای همۀ کسانی است که می‌خواهند با اصول اولیه و اساسی و مهم لیبرالیسم کلاسیک، به‌ویژه مکتب اتریش، یک آشنایی مقدماتی پیدا کنند و با دیدگاه‌های یکی از متفکران برجستۀ این مکتب و تعریف و تلقی او از لیبرالیسم آشنا شوند. متن اصلی کتاب «لیبرالیسم» نخستین بار در سال 1927، با عنوان Liberalismus، به زبان آلمانی منتشر شده است. نگارش و انتشار کتاب «لیبرالیسم» چنانکه در مقدمۀ مهدی تدینی بر ترجمۀ فارسی این کتاب اشاره شده، با دورانی حساس و بحرانی و پرتلاطم از تاریخ اروپا همزمان بوده است؛ دورانی که آرامش از اروپا رخت بربسته و طوفان آغاز شده است. در این دوران، فاشیسم در ایتالیا پا گرفته بود و پایه‌های خود را محکم می‌کرد و کمونیسم نیز، بعد از استیلایش بر روسیه، در حال گسترش در جهان بود. ردّ این رویدادها به‌نحوی در کتاب «لیبرالیسم» مشهود است اما این کتاب، ضمن نسبت‌اش با زمانه‌ای که در آن نوشته و منتشر شده است، هنوز هم حرفی برای گفتن دارد و کتابی است همچنان خواندنی و کاربردی برای ورود به مباحث مطرح در لیبرالیسم کلاسیک و آشنایی اولیه با دیدگاه‌های فون میزس و چارچوب نظری مکتب اتریش.

شکست (تحصیل‌کردگان غرب چگونه انقلابی شدند)

  • 185,000 تومان

روابط پرفراز و نشیب ایران و امریکا در طول سال‌ها همواره دستخوش حوادث گوناگونی بوده که موضوع و نگاه دو کشور را نسبت به هم تعریف کرده است. این رابطه با حضور مبلغان مذهبی امریکایی در ایران آغاز شد و - تا امروز- با بحران گروگانگیری پایان یافت. در این میان، رویکرد دانشجویان ایرانی مقیم امریکا که از روابط و جایگاه دانشجویی خود برای اعتراض نسبت به حکومت پهلوی استفاده می‌کردند تا نظر جامعه جهانی را نسبت به شاه تغییر دهند، بسیار جالب توجه است. آن ‌همه دانشجوی ایرانی در امریکا چه می‌کردند و چگونه قدم در آن کشور گذاشته بودند؟ روابط آموزشی دو کشور چگونه و از چه زمانی شکل گرفت و چه نتایجی دربرداشت؟ کتابی که در دست دارید، یکی از اولین تحقیقات انجام شده در این حوزه است که به روابط «آموزشی» بین ایران و امریکا و نحوه شکل‌گیری آن می‌پردازد. این کتاب همچنین تاثیر آن دانشجویان را در فرآیند انقلاب به‌ دقت مورد بررسی قرار می‌دهد. کتاب شکست، تاریخ انقلاب ایران از نگاهی دیگر است. -«شانن [در این کتاب] به خاطر تحقیقات آرشیوی چشمگیر و وسیع و تمرکز بر دانشجویان به عنوان بازیگران فراملی، شایسته ستایش است... کتاب شکست ضمیمه‌ای مهم به ادبیات روابط ایالات متحد و ایران است.» مجله تاریخ آمریکا -«این یکی از بهترین پژوهش‌های موجود در مورد دانشجویان به عنوان بازیگران فراملٌی است. خواندن این کتاب برای کسانی که مایل به درک کامل داستان روابط ایالات متحد با ایران پهلوی هستند، ضروری است.» تاریخ دیپلماتیک

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  صفحه‌ی 1