فلسفه و حکمت


تولیدکننده






















































بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
پساحقیقت
  • 190,000 تومان
  • با تخفیف: 190,000 تومان
نقد حکمت عامیانه
  • 95,000 تومان
  • با تخفیف: 95,000 تومان
مسائل اصلی در فلسفه
  • 495,000 تومان
  • با تخفیف: 495,000 تومان
طرح‌واره نظریه‌ای درباره احساسات
  • 125,000 تومان
  • با تخفیف: 125,000 تومان
فلسفه گربه‌ای (گربه‌ها و معنای زندگی)
  • 145,000 تومان
  • با تخفیف: 145,000 تومان
احترام به حقیقت (جهل عامدانه در عصر اینترنت)
  • 185,000 تومان
  • با تخفیف: 185,000 تومان
تاملات مارکوس اورلیوس (پندنامه قیصر روم)
  • 180,000 تومان
  • با تخفیف: 180,000 تومان
جعبه ابزار تفکر انتقادی
  • 375,000 تومان
  • با تخفیف: 375,000 تومان
درمان رنج‌های بشر
  • 89,000 تومان
  • با تخفیف: 89,000 تومان
معنای هستی انسان
  • 159,000 تومان
  • با تخفیف: 159,000 تومان
واقعیت‌مداری (10 دلیل اشتباه ما درباره جهان چرا اوضاع بهتر از آن است که فکر می‌کنید)
راهنمای فلسفی برای میانسالی
  • 145,000 تومان
  • با تخفیف: 145,000 تومان

پساحقیقت

  • 190,000 تومان

پساحقیقت صرفاً دروغ نیست. وقتی کسی به شما دروغ می‌گوید، می‌داند که کار بدی می‌کند و دانسته فریبتان می‌دهد، ولی برای آنکه حرف‌هایش را باور کنید، به شما احترام می‌گذارد. ولی در پساحقیقت، شخص دروغ می‌گوید، بی‌آنکه مسئولیت دروغ‌گویی‌اش را بپذیرد. زیرا برایش مهم نیست حرف‌هایش را باور کنید یا نکنید. آن‌قدر قدرتمند است که با دروغ‌هایش بر واقعیت سلطه می‌یابد، همچون سیاست‌مداری که از دروغ‌گویی خجالت نمی‌کشد و ابایی ندارد. پساحقیقت به پستی کشاندن حقیقت به‌وسیلۀ سیاست است. پیشافاشیسم است که مردم را آمادۀ سلطه‌پذیری و فرمانبری می‌کند. پساحقیقت تازگی ندارد. آنچه جدید است به‌کارگیری‌اش در رسانه‌های اجتماعی و جمعی است که قدرتش را صدچندان کرده. در چنین فضایی احساسات بر شواهد عینی می‌چربد. دنیایی ساخته می‌شود پر از «اخبار جعلی» که مردمانش گرفتار «قفس‌های اطلاعاتی» هستند. در دنیای پساحقیقت می‌بینیم که چطور خانه‌مان در آتش می‌سوزد و آبی برای فرونشاندنش نیست مگر آگاهی.

نقد حکمت عامیانه

  • 95,000 تومان

امروز هنگامی که به اگزیستانسیالیسم حمله می‌کنند معمولاً بدان علت نیست که آئین مشخص دیگری را به آن ترجیح می‌دهند، بلکه بدان علت است که برای فلسفه، به‌طور کلی، اعتباری قائل نیستند. این امر اصولاً غیراکتسابی است. و براساس پیش‌داوری‌هایی قرار دارد که نه قواعد ماقبل تجربی است، نه قوانین تجربی، و خود آن در قلمرو فلسفه قرار دارد. مثلاً درست نیست که بگوییم گروه انتقادکنندگان از اگزیستانسیالیسم جهان را با ساده‌دلی می‌نگرند، اینان اندیشۀ خود را از همان منابع عامیانه می‌گیرند که می‌توان آن را «حکمت عامیانه» نامید، و افکاری است نامنسجم و متناقض. با وجود این شاسته است که این حکمت مورد بحث و بررسی قرار گیرد. اگر آن را جداً بررسی کنیم درمی‌یابیم که قادر نیست پاسخگوی روحیه‌ای جویا و شرافتمند باشد، و اگر بسیاری از مردمان آن را می‌پسندند، به سبب تنبلی است.

مسائل اصلی در فلسفه

  • 495,000 تومان

«مسائل اصلی فلسفه» درآمدی حقیقتاً عالی است بر فلسفه که در قالب جذاب درس‌گفتار همراه با کادرهایی شامل خواندنی‌های بیشتر، پرسش‌های پایان هر فصل و فهرستی از مسائل برای بیشتر اندیشیدن نوشته شده است. نویسنده کتاب، الیوت سوبر، فیلسوفی حرفه‌ای و نام‌آشنا است که تحقیقاتش در فلسفه علم و فلسفه زیست‌شناسی شهرت جهانی دارد. کتاب به دانشجویان و خوانندگان علاقه‌مند نشان می‌دهد چگونه می‌توان از فلسفه برای ارزیابی انواع استدلال‌ها و شکل دادن به نظریه‌های معقول استفاده کرد. در لابه‌لای فصول کتاب بخش‌هایی از متون کلاسیک فلسفه نیز آمده است، اما نه برای مرور آنچه فیلسوفان گفته‌اند، بلکه برای درگیر شدن با ایده‌های آنان و سپس نقادی کردن و بهبود بخشیدن به آنها. از سوی دیگر، از آنجا که فلسفه نمی‌تواند جدا از تعامل با جامعه به حیات خود ادامه دهد، ربط و نسبت مسائل سنتی و معاصر فلسفه با علوم فیزیکی، زیستی و اجتماعی به بحث گذاشته شده است. کتاب مشتمل بر پنج بخش و سی‌وپنج فصل است و موضوعاتی مانند چیستی فلسفه و انواع استدلال، فلسفه دین، نظریه معرفت، فلسفه ذهن و اخلاق را پوشش می‌دهد. این کتاب سال‌ها است به‌عنوان متن درسی مورد استفاده دانشجویان دوره‌های کارشناسی و عموم علاقه‌مندان به فلسفه است و ویرایش‌های متعددش گواهی است بر موفقیت در جلب توجه مخاطبان.

طرح‌واره نظریه‌ای درباره احساسات

  • 125,000 تومان

انسان جادوگر انسان است. این جمله محور دیدگاه سارتر درباره احساسات آدمی، ماهیت و کارکرد غایی آن است. ما با احساساتمان یکدیگر را محسور می‌کنیم، اما سحری که نه خود از چگونگی آن باخبریم و نه اصولا می‌دانیم آنچه با دیگری کرده‌ایم نوعی ساحری بوده است. ما نیز به نوبه خود محسور دیگری می‌شویم و آن دیگری هم نمی‌داند که با احساساتش اغوایمان کرده است. همه ما در بازی سلسله‌وار احساساتمان هدفی را دنبال می‌کنیم، هدفی که دست‌کم نمود تحقق‌یافته آن جوهری عقلانی و حسابگرانه دارد. ساختار مفهومی نگاه سارتر در این کتاب غریب می‌نماید. او در بحبوحه گفتمان اگزیستانسیالیستی ناگاه صحبت از وجود کیفیتی ماکیاولیستی در اعماق وجود ما می‌کند؛ هرچند شاید سویه دیگری از نگاه فلسفی سارتر که حضور دیگری را «جهنمی» می‌داند با این نگرش او سازگارتر باشد.

فلسفه گربه‌ای (گربه‌ها و معنای زندگی)

  • 145,000 تومان

برای انسان تأمل فاصله گرفتن از زندگی است. برای گربه تأمل خود حسِ زندگی است. گربه‌ها در دنیای بیرون پنجره به دنبال معنا نیستند. گربه‌ها به ما یاد می‌دهند جستجوی معنا مانند جستجوی خوشبختی است، یعنی دیوانگی‌ست. معنای زندگی یک لمس، یک عطر است که اتفاقی به مشام می‌رسد و پیش از آنکه بدانی رفته است. کتاب «فلسفه گربه‌ای: گربه‌ها و معنای زندگی» به درس‌های فلسفی‌ای می‌پردازد که انسان می‌تواند از گربه‌ها بیاموزد. تاکید کتاب بیش از روش‌ها، ایده‌ها و اخلاقیاتی که داستان زندگی‌مان را پیشاپیش تعریف می‌کنند، بر خود «زندگی» است.

احترام به حقیقت (جهل عامدانه در عصر اینترنت)

  • 185,000 تومان

در سراسر تاریخ، انسان‌ها همواره دچار برخی بی‌خردی‌های افراط‌گونه بوده‌اند و عقایدی کم‌وبیش کج‌اندیشانه در سر داشته‌اند. در کتاب حاضر، پروفسور لی مک‌اینتایر، نشان می‌دهد که چگونه به دلیل حجم اطلاعات غلط، سرعت انتشار دیجیتال آنها و بهره‌کشی زیرکانه از ضعف شناختی ما از سوی افرادی که می‌خواهند برنامه‌های ایدئولوژیکی خود را پیش ببرند، به نقطه عطف جهل در عصر حاضر رسیده‌ایم. در «احترام به حقیقت: جهل عامدانه در عصر اینترنت»، لی مک‌اینتایر خواننده را به مبارزه در برابر این لغزش تدریجی به لبه پرتگاه حماقت فرا می‌خواند. نویسنده، با پیروی از سنت گالیله، از اهمیت به کار بردن روش‌های علمی آزمایش شده برای رسیدن به باورهای حقیقی حمایت می‌کند و نشان می‌دهد که چگونه بقای ما در آینده وابسته به دنیایی فراگیرتر و منطقی‌تر است.

تاملات مارکوس اورلیوس (پندنامه قیصر روم)

  • 180,000 تومان

«تاملات» مارکوس اورلیوس آنتونیوس، شاه- فیلسوف روم باستان و واپسین فیلسوف رواقی نامدار تاریخ، از مشهورترین آثار کلاسیک جهان است. او یادداشت‌های این کتاب را برای خود فراهم آورده بود، اما فربهی معنا و گستردگی میدان دیدش موجب شد تا «خود فردی» او مبدل به «خود جمعی» شود. بن‌مایه‌های این اثر را مقولاتی همچون خردگرایی، خود آیینی، اراده‌گرایی، کل‌نگری، دم‌غنیمت‌شمری، قانون‌مندی هستی و مسئله مرگ تشکیل می‌دهند. این کتاب را عبد‌الرحیم طالبوف (زاده 1250 ق) از ترجمه روسی آن به فارسی برگرداند و متن او در 1312 ق در اسلامبول به‌نام «پندنامه مارکوس قیصر روم» به طبع رسید. کتاب حاضر نسخه ویراسته متن طالبوف است، به‌ضمیمه واژه‌نامه‌ای که در آن لغات دشوار متن فارسی شده‌اند و پانوشت‌هایی به امضای ویراستاران که به فهم مطلب کمک می‌کنند. همچنین مقدمه‌هایی به ابتدای کتاب افزوده شده در شرح روزگار اورلیوس، فلسفه رواقی‌گری، کتاب تاملات، و زندگی و زمانه طالبوف تبریزی.

جعبه ابزار تفکر انتقادی

  • 375,000 تومان

در گذشته اصرار بر این بود که با چکش منطق صوری به‌عنوان تنها ابزار به نقد استدلا‌ل‌ها در زبان بپردازیم و اگر زبان به شکل منطق صوری تن در نمی‌داد به‌زور آن را به اشکال از قبل معین شده درمی‌آوردیم و آن را تجزیه و تحلیل می‌کردیم و دست آخر هم عموماً به این نتیجه می‌رسیدیم که استدلال صادق است یا کاذب. این همان قانون یا خطا ابزار (چکش طلایی) است، یعنی تمایل افراد به استفاده از یک مهارت یا راه‌حل برای حل تمام مسائل و مشکلات! این قانون می‌گوید زمانی که ما مهارت یا تجربه‌ای کسب می‌کنیم تمایل داریم از آن در هر زمینه‌ای/ بافتاری استفاده کنیم. آبراهام مازلو اسم این خطا را «قانون چکش» یا «چکش طلایی» یا «چکش مازلو» گذاشته است. وی می‌گوید «کسی که فقط چکش در اختیار دارد همه را میخ می‌بیند.» و کسی هم که فقط یک ابزار نقد در اختیار دارد کل زبان را میخ می‌بیند! با خواندن کتاب جعبه ابزار تفکر انتقادی می‌توان ابزار یا ابزارهای متناسب با مشکل را انتخاب و مشکل را حل یا منحل کرد. در این کتاب با ابزارهای متعددی آشنا می‌شویم که می‌تواند پیامدهای مهمی داشته باشد: اولا با پرهیز از یک روش (مثلاً منطق صوری) تقسیم‌بندی صادق و کاذب تا حدی جای خود را به طیف‌های به درجاتی درست/ موجه می‌دهد و از سیاه و سفید دیدن انسان‌ها/ باورها ما را به نگاهی منصفانه‌تر سوق می‌دهد. ثانیاً برخلاف منطق قدیم زمینه/ بافتار و گفت‌وگو/ کنش مهم خواهد بود. در روش قدیم بسیاری از عناصر بافتار مثل فرهنگ، طبقه و جنسیت خواه‌ناخواه حذف می‌شد ولی در زبان روزمره این روش صوری شاید جواب ندهد یا در موارد محدودی جواب دهد. چراکه ساختار منطقی استدلال‌های روزمره آن قدر فنی طرح نشده‌اند که مجبور شویم آن را به مدل‌های از قبل مشخص تبدیل و سپس تحلیل کنیم. ثالثاً این کتاب ابزارهای نقد وضعیت انسان (نه فقط نقد گزاره‌ها) را در اختیار ما می‌گذارد تا بتوانیم به تبیین‌های بهتری از وضعیت انسان در شرایط اجتماعی خاص برسیم. بنابراین نه‌تنها می‌توان به لایه‌های عمیق‌تری از جامعه‌ی انسانی نگاه کرد، بلکه به همدلی بیشتری و رواداری نسبت به دیگران دست یافت.

درمان رنج‌های بشر

  • 89,000 تومان

برای اینکه شادمانه زندگی کنیم، واقعا به چه نیاز داریم؟ چند تن از ما «درنگ» می‌کنیم و از خود می‌پرسیم برای رسیدن به احساس رضایتمندی در زندگی به چه چیزهایی حقیقتا نیاز داریم؟ دوهزار سال قبل فیلسوف یونانی اپیکور این کار را کرد. او به رنج‌های زندگی توجه بسیار داشت و معتقد بود سخن فیلسوفی که درمانی برای رنج‌های بشر ارائه نمی‌دهد پوچ است. جان سلرز استاد فلسفه در این کتاب عصاره اندیشه‌های اپیکور را بیان می‌کند و شرح می‌دهد که برخلاف تصوری رایج، نگرش اپیکور به زندگی بر لذت‌جویی جسمی متمرکز نبود بلکه بیشتر در پی رسیدن به وضعیتی آزاد از همه رنج‌های روانی بود که به آن بی‌تشویشی یا آرامش می‌گفت. مکتب فلسفی اپیکور در عصر زندگی‌های پراضطراب، راهی برای صفای ذهن پیش پای ما می‌گذارد و در میانه مصرف‌گرایی ترغیبمان می‌کند که به میزان دارایی‌هایمان دوباره بیندیشیم. در عصر انزوای اجتماعی روزافزون، ارزش دوستی را یادآوری می‌کند. و شاید مهم‌تر از همه، وقتی اغلب با انبوه اطلاعات نادرست محاصره می‌شویم، براهمیت حقیقت محض تاکید می‌کند.

معنای هستی انسان

  • 159,000 تومان

چگونه بشریت پدید آمد و چرا گونه‌ای مانند ما در این سیاره وجود دارد؟ آیا ما جایگاه یا حتی سرنوشت خاصی در جهانِ هستی داریم؟ مقصدمان چیست و چرا؟ که خود ای‌بسا دشوارترین پرسشِ پرسش‌ها باشد. ادوارد ویلسون، زیست‌شناس برنده جایزه پولیتزر، در کتاب «معنای هستی انسان»، خوانندگانش را با خود به سفری می‌کشاند که در درازای آن علم و فلسفه را برای ابداع رساله‌ای قرن بیست و یکمی در مورد وجود انسان به هم پیوند می‌زند؛ از پیدایش نخستینِ ما گرفته تا نگاهی تحریک‌آمیز به آنچه آینده بشر آبستنِ آن است. ما انسان‌ها در مقام یک گونه، اکنون به آن اندازه دربارۀ جهان و خودمان می‌دانیم که بتوانیم به پرسش‌هایی در مورد جایگاه خود در کیهان و معنای زندگیِ هوشمند به روشی نظام‌مند و، البته، آزمون‌پذیر بپردازیم.

واقعیت‌مداری (10 دلیل اشتباه ما درباره جهان چرا اوضاع بهتر از آن است که فکر می‌کنید)

  • 330,000 تومان

واقعیت‌مداری، کتابی است درباره جهان و شرایط واقعی آن. هم‌چنین کتابی است درباره شما و اینکه چرا جهان را به شکل واقعی آن نمی‌بینید. پس اگر شما، دیدن واقعیت را به ادامه زندگی در حباب پیرامونی‌تان ترجیح می‌دهید، اگر مایلید تا دیدگاه جهانی خود را تغییر دهید، اگر آمادگی آن را دارید که تفکر انتقادی را جایگزین واکنش غیرارادی خود کنید و اگر می‌خواهید شگفت‌زده شوید، خواهش می‌کنم این کتاب را مطالعه کنید.

راهنمای فلسفی برای میانسالی

  • 145,000 تومان

به‌زعم شوپنهاور ما انسان‌ها، مثل آونگ، بین رنج و ملال پس و پیش می‌رویم. اگر پی هیچ آرزویی نباشیم، بی‌هدفیم و زندگی‌مان تهی است؛ افتاده‌ایم در مغاکِ ملال. اما اگر پی خواسته‌ای باشیم، خواسته‌مان لاجرم معطوف به نتیجه‌ای است که هنوز حاصل نشده. درست است که میلِ رسیدن به آن نتیجه به زندگی‌مان شکل داده، اما خواستنِ چیزی و نداشتنِ آن هم درد دارد. می‌خواستیم شبحِ ملال را بتارانیم، اما باز هم خودمان را محکوم کرده‌ایم به رنجیدن. این چرخه خودویرانگری که شوپنهاور ازش حرف می‌زند در سنین میانسالی دامن خیلی‌هامان را می‌گیرد، اما می‌شود آن را شکست.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  صفحه‌ی 1